Maşallah ya şimdiden belli çok tatlı olacağıBu da benim kızçe
Yalnız eşim ultrason kağıdını görünce direk tühh burnu bana çekmiş yaaa dedi ahahahaha
Anasının burnu hokka gibi git sen babana çek
Aynen kuzum sağlıklı, hayırlı evlat olsunlarda gerisi cokta önemli değilYok canım özelde gittiğim doktora yaptırdım geçen hafta gittiğim için muayene ücreti vermedim, 150 lira ikili test için verdim
Valla bende öyle diyordum canımda geçen bi baktım erkeklere de çok güzel şeyler yapmışlar valla onları görünce de nasıl beğendim
Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah hayırlı evlat olsunhadi açılışı yaptık sıra sizde
Kız gibi hissettimbenim miniğim de burda hanımlar. Şöyle bi cinsiyet tahmini yaparsanız da alırım
Benimkinin burnu çenesi bana benzeyecek belli oldu şimdiden
Ben de aynı dertten müzdarip olan biri olaraktan daha hamile kalmadan önce almıştım. Kalorifer beni kış aylarında mahvediyor. Burnumun da birisi %75 kapalıymış birinden nefes alıyorum.Kızlar aranızda hava nemlendirici buhar makineleri var ya kullanan hem çok pahalı olmayacak hemde iş görecek bir marka bilen var mı? Ben resmen nefes alamıyorum zaten burnumun bir tarafında geniz eti var orası tıkalı şimdi diğer tarafta tıkanıyor sürekli resmen nefes almakta zorlanıyorum. En azından gece yatarken bu cihazı çalıstırsam fayda görürüm diye düşünüyorum
Al kız sefa olsun bibasakcıgımİşte böyle göğüsten aşağısı bollaşan elbiseler.Bunlar tam hamilelere göre ben de bu tarz, tabii biraz mini elbiseler seçtim. Fiyatına bizimkinin gözleri seyirdi ama olsun canım sağ olsun alacağım.
Bende yaşadım aynı durumu annemlerle cumbur cemaat gittik kalp atışını görmeye ama kalbi atmıyor dedi. O gün içime doğmuştu çünkü hiç hamile gibi hissetmiyordum. Şimdi midem bulaşınca mutlu oluyorum demek ki iyi diye düşünüyorum ama senin mide bulantın falan devam etmiş Allah hepimize bebeğimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben akşamları Meryem süresini okumaya çalışıyorum içimi rahatlatıyor deneyebilirsin.
Ayrıca ben kaybettiğim gebeliğimde sürekli kalp durması olursa ne yaparım diye düşünüyordum yani iyi düşün iyi olsun duruma katılıyorum.
Ağzın bal yesin teyzesiKız gibi hissettimçok tatlı maşallah
Teşekkür ederm ekran görüntüsü aldım bir bakacağımBen de aynı dertten müzdarip olan biri olaraktan daha hamile kalmadan önce almıştım. Kalorifer beni kış aylarında mahvediyor. Burnumun da birisi %75 kapalıymış birinden nefes alıyorum.
Cihaza gelince ben trendyol dan almıştım. Çok memnunum gece yatmadan 1 saat öncesinde çalıştırıyorum o bir saat sonra kendiliğinden kapanıyor. Hem gece lambası gibi çok hoş. Ve içine doldurduğum su neredeyse 1 hafta gidiyor. Aldığım ürünü ekliyorum bir bakarsınız. Ben memnunum. Ama hamilelikten dolayı gündüzleri bile burun kuruluğu mevcut onu da belirteyim
Benimde tahminim kız not al ben sizi aldım bakalım kimler tutturcakAğzın bal yesin teyzesi
Teşekkür ederm ekran görüntüsü aldım bir bakacağımSu sızdırma yapmıyor değil mi hiç
Bizimki de nisan ayındaydı bebeğim. Aslında odaklanıp kalmıyorum ara ara yoklayan bir düşünce buna da engel olamıyorum ne yapayım. Bazen gece gibi çöküyor üstüme.Birbasak kızlar aynı şeyi ben de Mayıs ayında yaşadım. 2 hafta önce kalbini duymuştuk, e tabi herkesle paylaştık sevincimizi.
2 hafta sonra 9. Hafta rutin kontrolde bebeğin kalbi atmıyordu. O odadan nasıl çıktığımı hiç hatırlamıyorum sanki hayatımdaki o 2 dk kayıp gibi.
Aylar sonra bu mutluluğu tekrar yaşamak nasip oldu şimdi 14. Haftadayım Allah Sağlıkla devamını nasip etsin.
Şuan hareketleri vs hissedemediğimiz için aynı korkular bende de var ama demek ki hamile kalabiliyoruz diyorum.
İnstagramda Özlem köksal diye bir hesap var, takip etmenizi öneririm o da biz gibi kalp durması sebebiyle bebeğini kaybetmiş ama şimdi 20. Haftayı devirdi.
Birbasak canım benim Tsh sonucum 1.24 çıktı. Doktor 25 mg devam dedi.
Ama şöyle bana aslında haftaiçi 25 mg haftasonu 50 mg kullan demişti ama ben 0,088 çok düşük diye kendi kafama göre 25 mg kullanmaya başlamıştım bak o halde biraz yükselmiş yani. Bence senin doktorun doğru bir doz ayarlaması yapmış.
Dün de söylediğim gibi düşük olması bizim için daha iyi demişti doktorum. Sen tabi yine bi teyit edersin bir ay kadar sonra ama bende durumlar bu şekilde ben yine 25 mg kullanmaya devam edip 1 ay sonra tekrar doktora gidicem
Canıma değsin.Al kız sefa olsun bibasakcıgım
Biliyoruz bu işi dermişimBenimde tahminim kız not al ben sizi aldım bakalım kimler tutturcaksen daha doktor kız demeden kız demişsin
benim miniğim de burda hanımlar. Şöyle bi cinsiyet tahmini yaparsanız da alırım
Benimkinin burnu çenesi bana benzeyecek belli oldu şimdiden
Öyle öyle. Benim de odaklı bir kaygım yok ama dediğin gibi ara ara yokluyor o zaman da erkenden yatıp uyuyuveriyorum geçiyor:Bizimki de nisan ayındaydı bebeğim. Aslında odaklanıp kalmıyorum ara ara yoklayan bir düşünce buna da engel olamıyorum ne yapayım. Bazen gece gibi çöküyor üstüme.
Biraz da bu yüzden kimseye söylemedik, sadece benim annem ve kardeşim biliyor, onlarla da konuşurken bebekten pek konuşmuyoruz korkumuzdan.
Hakkımızda hayırlısı olsun, bir şekilde üstesinden gelinecek.
İlacı da kullanıyorum bebeğim ya vardır bir bildiği artık takmıyorum kafama, gittiğimde zaten eksiyi görmüş olurum herhalde. Bakalım o zaman ne yapacak?
Yaa bu kadar iltifata alışkın değilim utanıyorum bakAllahım ya.Sen var ya, top gibi olsan da dünya tatlısısın sen. Tospikim benim sarılıp içime sokasım geliyor seni.
Yavrum en azından 16.haftaya kadar kilo almamaya çalışalım o zaman, kuru yemişler kuru meyvelere yüklenelim yağlı yiyecekler yerine. Dikkat etmek lazım. Ama ben birkaç hafta bugünlerin acısını çıkaracağım yapacak bir şey yok.
Yaa bende hiç uyku muyku yok, sabah 4’te yattık eşim de erken yatmıyor. Pek zorlanmayız herhalde bebekle.Öyle öyle. Benim de odaklı bir kaygım yok ama dediğin gibi ara ara yokluyor o zaman da erkenden yatıp uyuyuveriyorum geçiyor:
Ben de uyku isteği hala bitmedi, doğumdan sonra da bitmeyecek heralde.
Eşim de erken yatar diyorum ki biz bu çocuğu anasın bakacağız, inşallah o da uykuyu çok sever biz gibi
Çok sevinirim valla :)Ben açıkçası hamile kıyafetlerini sıkıcı buluyorum. Göğüs altında bollaşan elbiselerden almayı düşünüyorum. Güzel modeller görürsem burdan paylaşırım sizinle de. Ya da triko gibi öörme elbiselerde sexy ve şık duruyor. Eğer top yutmuş gibi hamilelik yaşarsak daha da güzel olur. baktık popo basen de büyüyo üzerine ince hırkalarla kamufle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?