2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu da benim kızçe
Yalnız eşim ultrason kağıdını görünce direk tühh burnu bana çekmiş yaaa dedi ahahahaha
Anasının burnu hokka gibi git sen babana çek
Maşallah ya şimdiden belli çok tatlı olacağı tebrik ederim canım darısı bana cinsiyeti öğrenirim inşallah önümüzdeki hafta. rüyama bile girmiyor ne olduğu
Paralı cinsiyet sorma yeri bana kız demişti bakalım doğru çıkacak mı

Aynen kuzum sağlıklı, hayırlı evlat olsunlarda gerisi cokta önemli değil

Ben de aynı dertten müzdarip olan biri olaraktan daha hamile kalmadan önce almıştım. Kalorifer beni kış aylarında mahvediyor. Burnumun da birisi %75 kapalıymış birinden nefes alıyorum.
Cihaza gelince ben trendyol dan almıştım. Çok memnunum gece yatmadan 1 saat öncesinde çalıştırıyorum o bir saat sonra kendiliğinden kapanıyor. Hem gece lambası gibi çok hoş. Ve içine doldurduğum su neredeyse 1 hafta gidiyor. Aldığım ürünü ekliyorum bir bakarsınız. Ben memnunum. Ama hamilelikten dolayı gündüzleri bile burun kuruluğu mevcut onu da belirteyim

Eklentiler

• gggggggg.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 42
Birbasak kızlar aynı şeyi ben de Mayıs ayında yaşadım. 2 hafta önce kalbini duymuştuk, e tabi herkesle paylaştık sevincimizi.
2 hafta sonra 9. Hafta rutin kontrolde bebeğin kalbi atmıyordu. O odadan nasıl çıktığımı hiç hatırlamıyorum sanki hayatımdaki o 2 dk kayıp gibi.

Aylar sonra bu mutluluğu tekrar yaşamak nasip oldu şimdi 14. Haftadayım Allah Sağlıkla devamını nasip etsin.
Şuan hareketleri vs hissedemediğimiz için aynı korkular bende de var ama demek ki hamile kalabiliyoruz diyorum.

İnstagramda Özlem köksal diye bir hesap var, takip etmenizi öneririm o da biz gibi kalp durması sebebiyle bebeğini kaybetmiş ama şimdi 20. Haftayı devirdi.

Birbasak canım benim Tsh sonucum 1.24 çıktı. Doktor 25 mg devam dedi.

Ama şöyle bana aslında haftaiçi 25 mg haftasonu 50 mg kullan demişti ama ben 0,088 çok düşük diye kendi kafama göre 25 mg kullanmaya başlamıştım bak o halde biraz yükselmiş yani. Bence senin doktorun doğru bir doz ayarlaması yapmış.
Dün de söylediğim gibi düşük olması bizim için daha iyi demişti doktorum. Sen tabi yine bi teyit edersin bir ay kadar sonra ama bende durumlar bu şekilde ben yine 25 mg kullanmaya devam edip 1 ay sonra tekrar doktora gidicem

Kız gibi hissettim çok tatlı maşallah
Ağzın bal yesin teyzesi
Teşekkür ederm ekran görüntüsü aldım bir bakacağım Su sızdırma yapmıyor değil mi hiç

Bizimki de nisan ayındaydı bebeğim. Aslında odaklanıp kalmıyorum ara ara yoklayan bir düşünce buna da engel olamıyorum ne yapayım. Bazen gece gibi çöküyor üstüme.

Biraz da bu yüzden kimseye söylemedik, sadece benim annem ve kardeşim biliyor, onlarla da konuşurken bebekten pek konuşmuyoruz korkumuzdan.

Hakkımızda hayırlısı olsun, bir şekilde üstesinden gelinecek.

İlacı da kullanıyorum bebeğim ya vardır bir bildiği artık takmıyorum kafama, gittiğimde zaten eksiyi görmüş olurum herhalde. Bakalım o zaman ne yapacak?

Öyle öyle. Benim de odaklı bir kaygım yok ama dediğin gibi ara ara yokluyor o zaman da erkenden yatıp uyuyuveriyorum geçiyor:
Ben de uyku isteği hala bitmedi, doğumdan sonra da bitmeyecek heralde.

Eşim de erken yatar diyorum ki biz bu çocuğu anasın bakacağız, inşallah o da uykuyu çok sever biz gibi

Yaa bu kadar iltifata alışkın değilim utanıyorum bak
Doktor ayda 1 kilo civarı dedi ama bakalım nasıl olacak

Yaa bende hiç uyku muyku yok, sabah 4’te yattık eşim de erken yatmıyor. Pek zorlanmayız herhalde bebekle.

Kızlar dün kontrolümüz vardı. Kalp atışını duyduk. Her şey yolunda dedi doktor. Bu süreç öyle garipki insan kucağına alana kadar rahat nefes alamıyor sanırım. Şimdi bu mesajımı gören anneler kesin bana gülüyordur. Sen bir de doğduktan sonra gör endişeyi diye. :)))

Ben açıkçası hamile kıyafetlerini sıkıcı buluyorum. Göğüs altında bollaşan elbiselerden almayı düşünüyorum. Güzel modeller görürsem burdan paylaşırım sizinle de. Ya da triko gibi öörme elbiselerde sexy ve şık duruyor. Eğer top yutmuş gibi hamilelik yaşarsak daha da güzel olur. baktık popo basen de büyüyo üzerine ince hırkalarla kamufle :)))

Eklentiler

• 153E9E71-03FD-49B1-8A0A-0211601593E6.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 9595DDEB-A7A6-44A4-B209-FD04212AC570.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 52
  • 8B369AA6-DADB-4660-9C75-E52CA38EA4A1.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 53
Çok sevinirim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…