2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gecmis olsun canim benim durumunu yaz merak ederim ben simdi seni rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin insallah o en iyisini bilir uzulme zor ama rabbim sabrinida veriyor herseyin

Günaydın herkese. Kendimi 2 gündür hiç iyi hissetmiyorum çok üşüyorum vücut direncim iyice düştü. Havalar ısınmıyor üstüste giyinmekten sıkıldım. Havanın ısınacağı da yok sanki.
Gerçek bir mide bulantım olmasa da midem ara ara karışıyor.

Yaa hamişler bu ekim anne adaylarinin neredeyse buyuk bir kisminin kanamasi olmus gelin bir duga edelim rabbim bebişlerimizi saglicakla dogurmayi nasip etsin saglikli gebelik sureci nasip etsin rabbim bir avazda dogurmayi bir omur bebeklerimizle mutlu bir hayat nasip etsin HEPIMIZE insallah AMIIIIIIIIIIN!

Lcw cok güzel tunikler ve taytlar var. Geceliklerimi bile ordan aldım tavsiye ederim. Normalde lcw hiç giymem ama hamilelere cıkardığı koleksiyonlar baska hiçbir mağazada yok malesef o kadar çeşit. Ve uygun fiyatlı
Pek göbeğim çıkmadı henüz, en azından evde günlük giymelik kıyafetlere bakayım teşekkür ederim.

Aynı durumdayım . marul gibi giyiniyorum ayaklarım ellerim ısınmıyor vallahi. Evde olsam battaniyenin altından çıkmam ama çalışıyorum da bilgisayar kullananan sağ elim iptal donuyor vallahi. Ayaklarımı hiç söylemiyorum bile

12.haftama kadar pedle gezmek zorunda kaldım. İlk 3 ayım kanamalarla geçti. Çok şükür bebeğim hep sağlıklıydı. O yüzden korkmayın hanımlar. Doktorunuz bebek sağlıklı diyorsa hiçbir şey olmuyor Allahın izniyle. İlk 3 ay kanamalı gebelik yaşayan çok fazla kadın varmış. Benım 13.haftamda bıcak gibi birden kesildi kanamalarım. Baya baya kırmızı adet gibi geliyordu hemde öncesinde.

Göbek 16-17.haftada bir anda cıkıyormuş ben onu anladım
Ben sana atsam fotomu aynı anneme halama çekmişim onlar 3 ay bitince hamile kıyafeti giyermiş bazılarının 4-5 aylıkta olan göbüşü 12. Haftamda bende var neyse ki kilo almadım 55 de kalmışım bugün tartıldım sanırım ben koca göbekli olcam

Vallahi evde olsam yorganın altında yaşardım öylece. vücut direncimiz düşmeden bahar gelseydi hayırlısıyla.

Şuan bana umut oldun
İnanılmaz kanamalar yaşadım. 1 aydan fazladır devam ediyor. Bebeğim iyi şükürler olsun gelişimi güzel.
Ben de Tuttum nefesimi bi kaç haftaya geçmesini bekliyorum. İstirahat durumunuz nasıl sizin ? Önümüzdeki 6 ay sürekli yatacak olmaktan korkuyorum

Ne güzel moral oldun topiğimize

İki gündür yine aşırı evhamlıyım , yine tüm belirtiler kayboldu birden. 10+4 olduk kontrolüm 28inde zaman geçmek bilmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…