2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnsanı ayrı bi heyecan merak kaplıyor ya çok güzel duygular Allah kucağımıza da almayı nasip eylesin
At at şöyle bebek eşyalarına da bak için açılsın
1 ay bekleme fikri hala canımı sıkıyor olsada hareketlerini hissetmeye başladığımızda insallah zaman daha normal geçer yoksa hiç geçmiyor

Evde yemek yapan kimse yok diye üzülüyordum, eşimin yapabildiği tek şey tost sağ olsun. Anname çok sitem ettim ama gelip yapsaydı da yiyemezdim, o zaman üzülmeyeyim evde kimse yok ve yemek pişmiyor diye.
Bak artık sen yemek yersen ben sevinicem hemde çok artık bitsin valla bu durumun ya bulantin bittiğinde bol bol acısını çıkar psikolojik olarak bile çok iyi gelir. Insallah bi sabah uyandığında bıçak gibi kesilir o bulantılarin

KİZLAR MERHABA LAVENTİN LEKE KREMİ KULLANAN VAR MI CİLDİM SİVİLCELENMEYE LEKELENMEYE BASLADİ BİTKİSEL İCERİKLİ DİYOR AMA SİZDEN DE BİLGİ ALMAK İSTEDİM

Bizimde 1 haftamız kaldı kavuşmaya gün sayıyoruz 3 hafta demişti doktorum 2 bitti Özleştik 10. Hafta civarı olacak birşey söyler mi cinsiyet için birde tarama 12. Hafta gibi mi oluyor ?

Kızlar haftalardır evde son ses Mozart, Beethoven dinliyoruz, sabah eşim açmış karnıma doğru tutmuş sese uyandım ahahah bebek içerde ne durumda merak ediyorum.
Çok yaşayın siz ya iyidir iyidir kültürlü olur

Kızlar 11+3 günlük benim doktor %60 kız %40 erkek dedi ben doktoru zorladım kız değil mi diye oda bana da öyle geliyor dedi bence de bariz kız bir oğlum vardı birde kızım oluyor İNŞALLAH
Kız gibi canım ya maşallah kafa yapısı yuvarlak olunca kız diyorlar ya

Bizimde 1 haftamız kaldı kavuşmaya gün sayıyoruz 3 hafta demişti doktorum 2 bitti Özleştik 10. Hafta civarı olacak birşey söyler mi cinsiyet için birde tarama 12. Hafta gibi mi oluyor ?
Hadi az kalmış artık cinsiyete bisey demez ben 1 ay sonra 11. Haftada gittim ikili testte bakarız demişti. İşte dün de çok kesin konuşmadı haftaya bi daha gidicem. İkili test 11 14. Hafta arası oluyorda genelde 12. Haftada gel diyorlar canim

Anladım canım teşekkürler bakalım bakalım

Kızlar 11+3 günlük benim doktor %60 kız %40 erkek dedi ben doktoru zorladım kız değil mi diye oda bana da öyle geliyor dedi bence de bariz kız bir oğlum vardı birde kızım oluyor İNŞALLAH
İkili test için gidecek misin? Orda daha net söyler belki hiç anlamam ama bana da kız gibi geldi. Ben dün gittim hem ikili test için 12+6 çıktı ama banada net konuşmadı kız diye herhalde erkeklere daha net konuşuyorlar sanırım

Ben ilk bebeğimde ikili teste gittiğimde dr tahmin yapamamıştı genital gelişimleri henüz yeni ya o yüzden anlaşılmıyor sanırım

Benim kendi doktorum söylemedi ikili test yaptırdım bugün oğlumu 11+0 da söyleyen doktora gittim o söyledi kız gibi geldi net göremedim uyuyor ama testis göremedim dedi testis belirgin oluyor normalde bu haftalarda dedi

Ya diloşum ben de kendime üzülüyorum ne yalan söyleyeyim. Bitecek allahın izniyle inanıyorum bakalım. Yemez miyim, yemez miyiiiiiim.

En son 2 hafta önce gittim dra ve kalp atışını duymuştuk ama ekranı göremedim çok kenardaydı.1 haftadır yoğun ağrılarım var sizce yarın mı gideyim doktora yoksa 20 gün sabredip ikili test için mi gitmeliyim karar veremedim

Ben ilk bebeğimde ikili teste gittiğimde dr tahmin yapamamıştı genital gelişimleri henüz yeni ya o yüzden anlaşılmıyor sanırım

Benim kendi doktorum söylemedi ikili test yaptırdım bugün oğlumu 11+0 da söyleyen doktora gittim o söyledi kız gibi geldi net göremedim uyuyor ama testis göremedim dedi testis belirgin oluyor normalde bu haftalarda dedi
Bende o kısmı tam anlamıyorum aslında erkek olursa 11. Haftada öğrenende çok, bazi yerlerde 12. Haftada gelişmeye başlar organlar yazıyor kafalar karışık. Benimde 13. Haftaya yakındı ama yine de net demedi benziyor dedi sadece haftaya tekrar gittiğimde söyler umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…