2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar birşeyler sorasım var ama sizi de etkileyip psikolojinizi bozmak istemiyorum Şimdi herşey iyi güzel doğm zamanı inşallah gelecek ve sağsalim kucağımıza alacağız bebeklerimizi ama bu doğum esnasında oluşan doğum yırtıkları veya doğum kesikleri ve dikişler konusunda biraz aydınlanmak istiyorum tecrübeli anneler tarafından korkuyorum çünkü biraz doğumdanama sus şimdi bunları konuşup moral bozmayalım derseniz konuşmayız cevap yazmayın bana sus deyin

Dimi yaa ufacık allahim düşünemiyorum bile sen ciciler aldın mı bakayım hiçç
O gün sana hayvanlı minnak çorapları atmıştım ya, onun dışında müslin bez, uzun kollu zıbın falan aldık sanki acilliyeti varmış gibi. bugün de trendyoldan aldığım organizer geldi çok tatlııı bundan al mutlaka.

5 hafta sonra çağıran bi benim doktorum sanırım ya. 3 hafta önce gittim en son bel ağrımda artınca bahane ile yarına aldım randevu. Hem bebişi görürüm hemde magnezyum falan verir belki bu ağrılar uyutmuyor çünkü

Ablamın oğlunu 10. Haftada bile söylediler ama mesela şöyle bir durum var benim çocuklarımı tahmin eden doktor dedi ki geçen de yüzde yüz erkek dedim 12. Haftada aileye ama nifty testinde bir geldi kromozom kız kesinlikle belli oluyor ama önemli olan uygun açının denk gelmesi mesela bugün bize uygun açı denk gelmedi ama testiste göremediği için kız dedi sonuçta 4,5 cm birşeyden bahsediyoruz dedi

-Sunshine

Yaş 29
Adet tarihi 4 ocak
Doğum 11 ekim
1. Çocuk
İlk kese 2 mart
İlk kalp 2 mart
Cinsiyet belli değil
İstanbul
Ekliyorum
Hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz
Allahım benim niye gözlerim doluyoooorr

Mide bulantısından ayağa kalkamaz hal gelmiştim bende. Günde 2 Prilam Dr işe yaradı. İlaç kullanmak hiç istemiyorum ama çalışırken iş yerinde sürekli kusuyor olmak gerçekten çok kötü. Bir an önce kesilir inşallah.

Yaaa yazdım görülmedi pazartesi gittim ya canım 11+4 ultrasonda eşim doktorun yakınlarına gidecek cuma ya da pazartrsi 12+1 ve ya 12+4 de gibi oluyor yani 13. Hafta bedavaya 10 gün gitsemmi imkan varken sizce?

Prilam kullandim bende bir sure ama hic fayda etmedi canim. Yasayan bilir gercekten cok zor. Tek sansim isi birakip evde olmak bu surecte. Suan onzyd diye bir ilac verdi doktor. Iceriginde kemoterapi radyoterapi hastalarinin mide bulantilari icin oldugu yaziyor. Doktor verdigi icin bir zarari olacagini dusunmuyorum. Ki bu bile tam olarak fayda etmedi 2 gundur yine cok siddetli yerimden kalkamadan yatiyorum bu aksam acilde serum taktiracagim artik baska carem yok.
Bu arada doktorum anlatmisti prilam dr ilaci aslinda b6 vitaminiymis bu vitaminin yan etkisi mide bulantisini kesmesiymis. Prilam kullanmaktan yana bir sikintiniz olmasin keske iyi gelseydi de ona devam etseydim

Yaaa yazdım görülmedi pazartesi gittim ya canım 11+4 ultrasonda eşim doktorun yakınlarına gidecek cuma ya da pazartrsi 12+1 ve ya 12+4 de gibi oluyor yani 13. Hafta bedavaya 10 gün gitsemmi imkan varken sizce?
İmkanın varsa git doktorun niye geldin diye sorabilecek biriyse çok ağrım vardı dersin

Aciliyeti yok ama insanin aklına geldikçe alması iyi oluyo yavrum bi de ufacık şeyler kaç para tutuyor bende de bunlar var 5 tane yenidogan zibin aldım 3 tane de 3 ay var, 1 tane yeni doğan takım 1 tane 3 ay takim

Eklentiler

• 20220323_151819.webp
    114,5 KB · Görüntüleme: 71
Ay gercekten mi? Denerim tabii. Gerci cok zor bir sey yiyiyorum ama artik bir sekilde yemeye calisirim iyi geliyorsa. En kisa surede aldirayim esime, iyi gelirse duacin olurum
İnşallah iyi gelir benim çok rahatladı ekşime falan hiçbirşey kalmadı dün yazacaktım canı çeken olur diye çekindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…