Dimi yaa ufacık allahim düşünemiyorum bileYaa ısırmaya bile kıyamam Dilooş.
O gün sana hayvanlı minnak çorapları atmıştım ya, onun dışında müslin bez, uzun kollu zıbın falan aldık sanki acilliyeti varmış gibi.Dimi yaa ufacık allahim düşünemiyorum bilesen ciciler aldın mı bakayım hiçç
Ablamın oğlunu 10. Haftada bile söylediler ama mesela şöyle bir durum var benim çocuklarımı tahmin eden doktor dedi ki geçen de yüzde yüz erkek dedim 12. Haftada aileye ama nifty testinde bir geldi kromozom kız kesinlikle belli oluyor ama önemli olan uygun açının denk gelmesi mesela bugün bize uygun açı denk gelmedi ama testiste göremediği için kız dedi sonuçta 4,5 cm birşeyden bahsediyoruz dediBende o kısmı tam anlamıyorum aslında erkek olursa 11. Haftada öğrenende çok, bazi yerlerde 12. Haftada gelişmeye başlar organlar yazıyor kafalar karışık. Benimde 13. Haftaya yakındı ama yine de net demedi benziyor dedi sadece haftaya tekrar gittiğimde söyler umarım
Ya diloşum ben de kendime üzülüyorum ne yalan söyleyeyim.Bitecek allahın izniyle inanıyorum bakalım. Yemez miyim, yemez miyiiiiiim.
Canım taze hindistan cevizi deneyin çözdü benim hemde çok faydalıymış denemekten zarar gelmez
Ekliyorum-Sunshine
Yaş 29
Adet tarihi 4 ocak
Doğum 11 ekim
1. Çocuk
İlk kese 2 mart
İlk kalp 2 mart
Cinsiyet belli değil
İstanbul
Allahım benim niye gözlerim doluyoooorrO gün sana hayvanlı minnak çorapları atmıştım ya, onun dışında müslin bez, uzun kollu zıbın falan aldık sanki acilliyeti varmış gibi.bugün de trendyoldan aldığım organizer geldi çok tatlııı bundan al mutlaka.
Eki Görüntüle 3032826
Ay gercekten mi? Denerim tabii. Gerci cok zor bir sey yiyiyorum ama artik bir sekilde yemeye calisirim iyi geliyorsa. En kisa surede aldirayim esime, iyi gelirse duacin olurumCanım taze hindistan cevizi deneyin çözdü benim hemde çok faydalıymış denemekten zarar gelmez
O konuya hiç girme çiçeğim, akşama kadar nelere nelere duygulanıp ağlıyorum kurudum kurudum.Ekliyorum
Hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz
Allahım benim niye gözlerim doluyoooorr
Yaaa yazdım görülmedi pazartesi gittim ya canım 11+4 ultrasonda eşim doktorun yakınlarına gidecek cuma ya da pazartrsi 12+1 ve ya 12+4 de gibi oluyor yani 13. Hafta bedavaya 10 gün gitsemmi imkan varken sizce?Bende o kısmı tam anlamıyorum aslında erkek olursa 11. Haftada öğrenende çok, bazi yerlerde 12. Haftada gelişmeye başlar organlar yazıyor kafalar karışık. Benimde 13. Haftaya yakındı ama yine de net demedi benziyor dedi sadece haftaya tekrar gittiğimde söyler umarım
Prilam kullandim bende bir sure ama hic fayda etmedi canim. Yasayan bilir gercekten cok zor. Tek sansim isi birakip evde olmak bu surecte. Suan onzyd diye bir ilac verdi doktor. Iceriginde kemoterapi radyoterapi hastalarinin mide bulantilari icin oldugu yaziyor. Doktor verdigi icin bir zarari olacagini dusunmuyorum. Ki bu bile tam olarak fayda etmedi 2 gundur yine cok siddetli yerimden kalkamadan yatiyorum bu aksam acilde serum taktiracagim artik baska carem yok.Mide bulantısından ayağa kalkamaz hal gelmiştim bende. Günde 2 Prilam Dr işe yaradı. İlaç kullanmak hiç istemiyorum ama çalışırken iş yerinde sürekli kusuyor olmak gerçekten çok kötü. Bir an önce kesilir inşallah.
Bende ya instagramda dogum videosu falan gorunce hayatim kayiyor resmenO konuya hiç girme çiçeğim, akşama kadar nelere nelere duygulanıp ağlıyorum kurudum kurudum.
İmkanın varsa git doktorun niye geldin diye sorabilecek biriyse çok ağrım vardı dersinYaaa yazdım görülmedi pazartesi gittim ya canım 11+4 ultrasonda eşim doktorun yakınlarına gidecek cuma ya da pazartrsi 12+1 ve ya 12+4 de gibi oluyor yani 13. Hafta bedavaya 10 gün gitsemmi imkan varken sizce?
Aciliyeti yok ama insanin aklına geldikçe alması iyi oluyo yavrum bi de ufacık şeyler kaç para tutuyor bende de bunlar varO gün sana hayvanlı minnak çorapları atmıştım ya, onun dışında müslin bez, uzun kollu zıbın falan aldık sanki acilliyeti varmış gibi.bugün de trendyoldan aldığım organizer geldi çok tatlııı bundan al mutlaka.
Eki Görüntüle 3032826
İnşallah iyi gelir benim çok rahatladı ekşime falan hiçbirşey kalmadı dün yazacaktım canı çeken olur diye çekindimAy gercekten mi? Denerim tabii. Gerci cok zor bir sey yiyiyorum ama artik bir sekilde yemeye calisirim iyi geliyorsa. En kisa surede aldirayim esime, iyi gelirse duacin olurum
Yok yazarım uzakta oturduğumuzu biliyor gidiş dönüş 160 kmİmkanın varsa git doktorun niye geldin diye sorabilecek biriyse çok ağrım vardı dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?