2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kontrollere sık gidemediğimiz için bebek iyi mi acaba diye tedirgin oluyoruz ya hani. Benim belirtilerimde yok bulantı vs. Tek belirtim göğüslerim dolgun ve çok acıyor yanlışlıkla dokununca bile havaya zıplıyorum. Bebek ne durumda bilmiyorum tabiiki tedirginim ama göğüslrim hala çok hassas dokunup belirti hala var demek ki bebk iyi diyorum. Saçmalıyor muyum ? Belirtimin devam etmesi bebek hayatta anlamına gelir mi ?

Kızlar 11+3 günlük benim doktor %60 kız %40 erkek dedi ben doktoru zorladım kız değil mi diye oda bana da öyle geliyor dedi bence de bariz kız bir oğlum vardı birde kızım oluyor İNŞALLAH

Eklentiler

• 3BB1732C-E154-457F-853A-C7EE4AD78491.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 74
Hayır saçmalamıyorsunuz

Ancak malesef belirtilerin olması tamamen hormonlar ile alakalı ve bebeğin iyi kötü olduğu konusunda netlik sağlamaz.

Evet insan belirti olunca kendini bir nebze olsun daha iyi hissediyor ama bilimsel olarak benim araştırdığım kadarıyla böyle.

Kanama yaşayan pek çok arkadaşımız oldu bu kötü bir şey gibi gözüküyor ama pek çok arkadaşımızın bebeği sağlıkla devam etti sürece, tıpki ben gibi bir çok arkadaş da kanaması ağrısı olmadan bebeğini kaybettiğini öğrendi. Yani olumlu olumsuz belirtiler hormonlarla alakalı ve çoğunlukla bebeğin durumu hakkında bilgi vermez.

Yaa bu kadar iltifata alışkın değilim utanıyorum bak
Doktor ayda 1 kilo civarı dedi ama bakalım nasıl olacak
Kocişin alıştırmıştır belki ne bileyiiim.
Evet en fazla 1- 1,5 kilo almak gerekiyormuş her ay, benim doktor hiç söylemedi ama öyle duydum. Adam kilo alacağıma inanmıyor artık.

Evet en fazla 1- 1,5 kilo almak gerekiyormuş her ay, benim doktor hiç söylemedi ama öyle duydum. Adam kilo alacağıma inanmıyor artık.
Benimki de bugün tartıldım sölemedim sen çok kilo aldın bu ara deyip dalga geçiyor benimle hiç beklediği gibi olmadım

Benimki de bugün tartıldım sölemedim sen çok kilo aldın bu ara deyip dalga geçiyor benimle hiç beklediği gibi olmadım
Kocan mı doktor mu? Ben doktorumdan bahsediyorum.

İyi oldu bebeğim ilk üç ay kilo almadığımız. Şimdiden almaya başlasaydım ben bunalıma girmiştim bile.

Kocan mı doktor mu? Ben doktorumdan bahsediyorum.

İyi oldu bebeğim ilk üç ay kilo almadığımız. Şimdiden almaya başlasaydım ben bunalıma girmiştim bile.
Yok kocam ben balık etliyim 2-3 gün beyaz ekmek hamur işi yiyim 1 kilo alırım ama dikkat ediyorum ekmeksiz yaşam sağlıklı hiç
Kilo almadan kapıyorum 3 ayı. Kızlar şimdi size bir şey sorucam ama komik şimdi ben pazartesi günü gittim ya doktora eşimin tekrar işi varmış o tarafta benimde 10 gün ücretsiz kontrol hakkım var ya kontrolden bir hafta sonra tekrar gitsem mi oraya gitmişken bedavada

Çok teşekkür ederim canım benim, valla bende görmüyordum gitmeden bi gün önce erkek diyordu doktor kız çıktı tabi daha tam kesin değilde haftaya tekrar bakacak. Hadi insallah sende de belli olur haftaya bana da erkek demişti ama tutmadı sanırım

ayyy ben de aynı şekildeyim hatta her seferinde korkuyorum hasta mı oluyorum acaba neden ısınamıyorum diye. Benim gibi olanları duymak rahalattı en azından topluca üşüyoruz galiba

Dilos6342 Diloşş şafak doğan güneş Ohh yarın işyerinden de izinliyim manasıyla gezeyim bi güzel..
Hadi gözün aydın sabahı zor edersin şimdi ama yarin çok güzel geçecek Allahin izniyle sana bol bol da gez benim yerime de sefan olsun
Benim şafak tekrardan Şafak 6 haftaya evde kahvaltı oldu

Bakıyorum canımm sağolasıın benimde öyle gece gündüz farketmez tıkalı hep

Eskide kaldı herhalde ruhumuz ölmüş
Ya senin için problem olmazda zaten diyelim gebelik boyunca 10 kilo aldın zayıfsın hemen doğumdan sonra gidiyor şahit oldum. Bir de benim kilolarımda olup hiç almayan ya da sadece 1 2 kilo alan var onları hayretle okuyorum ama ben başaramam

Ben bir hamile diyetisyenini dinledim, Banu hocanın uygulamasında. Porsiyonlarımız her zamanki gibi olmalıymış, gebeler ben iki kişiyim diyip iki kişilik yiyip içiyor bu yanlış diyor. Bebek için faydalı olan şeylerden tek kişilik yersek yırtıyoruz yani diloşum.

Başarırsın, sen de kilo almadın ilk üç ay, öğünler dışında miden kazandığında kuru meyvelere yönel minnoş minnoş atlatalım az kiloyla. Amiin.

Onu bende duymuştum canım öyle tabi mide de genişliyor sonuç kilo. Aslında 1 ay evim kalabalık olmasına rağmen 1 kiloyla yırttım tam yalnız kaldım az yerim derken şimdi yine memlekete gidicem 2 ay. Annemi tembihlemem lazım hamurişine hayırr
Kalabalık sofrada da insan kaptırıp gidiyor ya

Hadi gözün aydın sabahı zor edersin şimdi ama yarin çok güzel geçecek Allahin izniyle sana bol bol da gez benim yerime de sefan olsun
Benim şafak tekrardan Şafak 6 haftaya evde kahvaltı oldu
Sağolasın vallahi kendimi ofiste işlere verdim düşünmemeye çalışıyorum :) ayy inşallah canım benim. İlk fırsatta hemen paylaşırım bebişin resmini inşallah :))
Tamam bi tur da senin için atarım :))
Ooo ne kalmış şurada biz bir ay beklemiş insanlarız dimi ama :) Test bahanesiyle bol bol görcez bebişleri ben ona seviniyorum :)

Evde yemek yapan kimse yok diye üzülüyordum, eşimin yapabildiği tek şey tost sağ olsun. Anname çok sitem ettim ama gelip yapsaydı da yiyemezdim, o zaman üzülmeyeyim evde kimse yok ve yemek pişmiyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…