- 26 Ekim 2021
- 168
- 123
- 18
- 32
Maşallah sana çok güzel nazar değmesin :)Kızlar 11+3 günlük benim doktor %60 kız %40 erkek dedi ben doktoru zorladım kız değil mi diye oda bana da öyle geliyor dedi bence de bariz kız bir oğlum vardı birde kızım oluyor İNŞALLAH
Herkesin kız çıkıyor vallahi ya :) inşallah bende kız istiyorum :)Kızlar 11+3 günlük benim doktor %60 kız %40 erkek dedi ben doktoru zorladım kız değil mi diye oda bana da öyle geliyor dedi bence de bariz kız bir oğlum vardı birde kızım oluyor İNŞALLAH
Hayır saçmalamıyorsunuzKontrollere sık gidemediğimiz için bebek iyi mi acaba diye tedirgin oluyoruz ya hani. Benim belirtilerimde yok bulantı vs. Tek belirtim göğüslerim dolgun ve çok acıyor yanlışlıkla dokununca bile havaya zıplıyorum. Bebek ne durumda bilmiyorum tabiiki tedirginim ama göğüslrim hala çok hassas dokunup belirti hala var demek ki bebk iyi diyorum. Saçmalıyor muyum ? Belirtimin devam etmesi bebek hayatta anlamına gelir mi ?
Kocişin alıştırmıştır belki ne bileyiiim.Yaa bu kadar iltifata alışkın değilim utanıyorum bak
Doktor ayda 1 kilo civarı dedi ama bakalım nasıl olacak
Sanırım bu forum kız anasıyla dolcakHerkesin kız çıkıyor vallahi ya :) inşallah bende kız istiyorum :)
Benimki de bugün tartıldım sölemedim sen çok kilo aldın bu ara deyip dalga geçiyor benimle hiç beklediği gibi olmadımKocişin alıştırmıştır belki ne bileyiiim.
Evet en fazla 1- 1,5 kilo almak gerekiyormuş her ay, benim doktor hiç söylemedi ama öyle duydum. Adam kilo alacağıma inanmıyor artık.
Kocan mı doktor mu?Benimki de bugün tartıldım sölemedim sen çok kilo aldın bu ara deyip dalga geçiyor benimle hiç beklediği gibi olmadım
Yok kocam ben balık etliyim 2-3 gün beyaz ekmek hamur işi yiyim 1 kilo alırım ama dikkat ediyorum ekmeksiz yaşam sağlıklı hiçKocan mı doktor mu?Ben doktorumdan bahsediyorum.
İyi oldu bebeğim ilk üç ay kilo almadığımız. Şimdiden almaya başlasaydım ben bunalıma girmiştim bile.
Çok teşekkür ederim canım benim, valla bende görmüyordum gitmeden bi gün önce erkek diyordu doktor kız çıktı tabi daha tam kesin değilde haftaya tekrar bakacak. Hadi insallah sende de belli olur haftayaMaşallah ya şimdiden belli çok tatlı olacağıtebrik ederim canım darısı bana cinsiyeti öğrenirim inşallah önümüzdeki hafta. rüyama bile girmiyor ne olduğu
Paralı cinsiyet sorma yeri bana kız demişti bakalım doğru çıkacak mı
ayyy ben de aynı şekildeyim hatta her seferinde korkuyorum hasta mı oluyorum acaba neden ısınamıyorum diye. Benim gibi olanları duymak rahalattı en azından topluca üşüyoruz galibaAynı durumdayım . marul gibi giyiniyorum ayaklarım ellerim ısınmıyor vallahi. Evde olsam battaniyenin altından çıkmam ama çalışıyorum da bilgisayar kullananan sağ elim iptal donuyor vallahi. Ayaklarımı hiç söylemiyorum bile
Hadi gözün aydın sabahı zor edersin şimdi ama yarin çok güzel geçecek Allahin izniyle sana
Ben de aynı dertten müzdarip olan biri olaraktan daha hamile kalmadan önce almıştım. Kalorifer beni kış aylarında mahvediyor. Burnumun da birisi %75 kapalıymış birinden nefes alıyorum.
Cihaza gelince ben trendyol dan almıştım. Çok memnunum gece yatmadan 1 saat öncesinde çalıştırıyorum o bir saat sonra kendiliğinden kapanıyor. Hem gece lambası gibi çok hoş. Ve içine doldurduğum su neredeyse 1 hafta gidiyor. Aldığım ürünü ekliyorum bir bakarsınız. Ben memnunum. Ama hamilelikten dolayı gündüzleri bile burun kuruluğu mevcut onu da belirteyim
Eskide kaldı herhalde ruhumuz ölmüşKocişin alıştırmıştır belki ne bileyiiim.
Evet en fazla 1- 1,5 kilo almak gerekiyormuş her ay, benim doktor hiç söylemedi ama öyle duydum. Adam kilo alacağıma inanmıyor artık.
Ben bir hamile diyetisyenini dinledim, Banu hocanın uygulamasında. Porsiyonlarımız her zamanki gibi olmalıymış, gebeler ben iki kişiyim diyip iki kişilik yiyip içiyor bu yanlış diyor.Eskide kaldı herhalde ruhumuz ölmüş
Ya senin için problem olmazda zaten diyelim gebelik boyunca 10 kilo aldın zayıfsın hemen doğumdan sonra gidiyor şahit oldum. Bir de benim kilolarımda olup hiç almayan ya da sadece 1 2 kilo alan var onları hayretle okuyorum ama ben başaramam
Onu bende duymuştum canım öyle tabi mide de genişliyor sonuç kilo. Aslında 1 ay evim kalabalık olmasına rağmen 1 kiloyla yırttım tam yalnız kaldım az yerim derken şimdi yine memlekete gidicem 2 ay. Annemi tembihlemem lazım hamurişine hayırrBen bir hamile diyetisyenini dinledim, Banu hocanın uygulamasında. Porsiyonlarımız her zamanki gibi olmalıymış, gebeler ben iki kişiyim diyip iki kişilik yiyip içiyor bu yanlış diyor.Bebek için faydalı olan şeylerden tek kişilik yersek yırtıyoruz yani diloşum.
Başarırsın, sen de kilo almadın ilk üç ay, öğünler dışında miden kazandığında kuru meyvelere yönel minnoş minnoş atlatalım az kiloyla. Amiin.
Rica ederim. Yok sızdırma problemi vs. yapmıyor, ve boyutu da güzel. Yaklaşık 5 aydır falan kullanıyorumdur. Çok memnunum, tavsiye ederim.Ağzın bal yesin teyzesi
Teşekkür ederm ekran görüntüsü aldım bir bakacağımSu sızdırma yapmıyor değil mi hiç
Sağolasın vallahi kendimi ofiste işlere verdim düşünmemeye çalışıyorum :) ayy inşallah canım benim. İlk fırsatta hemen paylaşırım bebişin resmini inşallah :))Hadi gözün aydın sabahı zor edersin şimdi ama yarin çok güzel geçecek Allahin izniyle sanabol bol da gez benim yerime de sefan olsun
Benim şafak tekrardan Şafak 6 haftaya evde kahvaltı oldu
Evde yemek yapan kimse yok diye üzülüyordum, eşimin yapabildiği tek şey tost sağ olsun.Onu bende duymuştum canım öyle tabi mide de genişliyor sonuç kilo. Aslında 1 ay evim kalabalık olmasına rağmen 1 kiloyla yırttım tam yalnız kaldım az yerim derken şimdi yine memlekete gidicem 2 ay. Annemi tembihlemem lazım hamurişine hayırr
Kalabalık sofrada da insan kaptırıp gidiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?