2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aciliyeti yok ama insanin aklına geldikçe alması iyi oluyo yavrum bi de ufacık şeyler kaç para tutuyor bende de bunlar var 5 tane yenidogan zibin aldım 3 tane de 3 ay var, 1 tane yeni doğan takım 1 tane 3 ay takim
Ooo dolabi hazır minnakın

Himm şimdi daha iyi anladım, erkek diyip kız çıkan, kız diyip erkek çıkanda çok. Ne güzel doktor bilgilendirmiş. Benim doktor da erken daha ama yani sorarsan kız dedi. Belki uygun açıyı da tam yakalayamadi bilemiyorum. Bakalım haftaya inşallah gözükür

Yaaa yazdım görülmedi pazartesi gittim ya canım 11+4 ultrasonda eşim doktorun yakınlarına gidecek cuma ya da pazartrsi 12+1 ve ya 12+4 de gibi oluyor yani 13. Hafta bedavaya 10 gün gitsemmi imkan varken sizce?
Git canım görmüş olursun hem sonuç ne zaman cikacakti 1 haftaya mı?

Yok yazarım uzakta oturduğumuzu biliyor gidiş dönüş 160 km onun için gitmiceğimi anlar msj atarım sapık gibi geliyor dicek kadın
Sen de bendensin doktor için saatlerce yol gidiyoruz
Benimki kanamalar haricinde ben ne zaman gel dersem o zaman gel diyor yoğun biraz paşam

Hem de ne heyecan, çok güzel heyecan :)) Battık zaten sorma, ben tam anlamıyla girdim alışveriş işine. Bebek çeyiz paketi aldık içinde odasından tut da arabasından beşiğine anne çantasına kadar var. Hepsini bir çıkardım galiba aradan çok erken olmuş olsa da sade renkler seçtim. Kız yada erkek olursa kullanalım diye. Nasipte ne varsa o olacak artık. Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Her şey pahalanıyor diye elimi çabuk tutmak istedim.
Aynen o zaman ultrasona sadece görmeye gidicez. Hareket ettiğinde en azından sağlıklı ve orada olduğunu bilicez ya onu düşünmenin rahatlığı bile yetiyor.

10 iş günü diyorlar benim daha 2 iş günü bitti bugün pazartesi kan verdim salı kan gitti bakalım kaç güne çıkcak. Gidiyim ya belki yine cinsiyet tahmini yapar
Yol çok uzunsa eşininde yolu o tarafa düşüyorsa kesin git. Hem kalabalikda degilmis o kadar bebisi görmüş olursun

Aciliyeti yok ama insanin aklına geldikçe alması iyi oluyo yavrum bi de ufacık şeyler kaç para tutuyor bende de bunlar var 5 tane yenidogan zibin aldım 3 tane de 3 ay var, 1 tane yeni doğan takım 1 tane 3 ay takim
yaaaa içim eridi resmen naptın diloşş :) çok tatlı hepsi. Güzel günlerde sağlıkla giysin minnoş inşallah

O nasil oluyormuş canım hepsi bir arada ilk defa duydum? Nereden aldın? Bende çilekten büyüyen beşik ve dolap olarak sordum şifonyer hariç, iyi de fiyat vermişti bi tanesine almak çok istiyorum çünkü gerçekten pahalanıyor ama tayin işi var işte bizim. Nasıl yaparız bilemedim burdan giderken zarar görsün de istemiyorum. Nereye gideceğimizde belli değil tam bebis doğduktan sonra gidicez öyle denk geldi. Artı tam olarak hangi ayda gidecegimizde belli değil Ekim kasım gibi tahmini. O yüzden kafamız çok karışık gittiğimizde alsak 2 bin kesin koyar üstüne. Malum fiyatlar yerinde bi durmuyor ki. Bende bi bebek arabasını aldım geçende indirimde

Foto var mı?

Allahım şunlara bak, peluş da vaaar. içi boşken bile sevesim geliyor bunları, içi dolunca ne olacak diloooş.

Battaniye aklımda ama bak çıkarsam alacağım bebeğim, eşim azönce açmış bez fiyatlarına bakıyordu. Her şeyi bırak kalk bez alalım diyor.

Açıkçası kafa yapısından kıza benzettim bende
Gerçekten çok kıza benzeten var bende hiç anlamam bakıyorum boş boş tek korkum kız kız denilip erkek çıkması veya tam tersi insan bi kere duyunca bile alışıyor bi garip olur. Bu aralar çok duyuyorum 20. Haftada bile cinsiyeti değişen varmış Allah korusun insan heveslenip bisey alsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…