Aciliyeti yok ama insanin aklına geldikçe alması iyi oluyo yavrum bi de ufacık şeyler kaç para tutuyor bende de bunlar var 5 tane yenidogan zibin aldım 3 tane de 3 ay var, 1 tane yeni doğan takım 1 tane 3 ay takim
Ablamın oğlunu 10. Haftada bile söylediler ama mesela şöyle bir durum var benim çocuklarımı tahmin eden doktor dedi ki geçen de yüzde yüz erkek dedim 12. Haftada aileye ama nifty testinde bir geldi kromozom kız kesinlikle belli oluyor ama önemli olan uygun açının denk gelmesi mesela bugün bize uygun açı denk gelmedi ama testiste göremediği için kız dedi sonuçta 4,5 cm birşeyden bahsediyoruz dedi
Himm şimdi daha iyi anladım, erkek diyip kız çıkan, kız diyip erkek çıkanda çok. Ne güzel doktor bilgilendirmiş. Benim doktor da erken daha ama yani sorarsan kız dedi. Belki uygun açıyı da tam yakalayamadi bilemiyorum. Bakalım haftaya inşallah gözükür
Yaaa yazdım görülmedi pazartesi gittim ya canım 11+4 ultrasonda eşim doktorun yakınlarına gidecek cuma ya da pazartrsi 12+1 ve ya 12+4 de gibi oluyor yani 13. Hafta bedavaya 10 gün gitsemmi imkan varken sizce?
10 iş günü diyorlar benim daha 2 iş günü bitti bugün pazartesi kan verdim salı kan gitti bakalım kaç güne çıkcak. Gidiyim ya belki yine cinsiyet tahmini yapar
İnsanı ayrı bi heyecan merak kaplıyor ya çok güzel duygular Allah kucağımıza da almayı nasip eylesin
At at şöyle bebek eşyalarına da bak için açılsın
1 ay bekleme fikri hala canımı sıkıyor olsada hareketlerini hissetmeye başladığımızda insallah zaman daha normal geçer yoksa hiç geçmiyor
Hem de ne heyecan, çok güzel heyecan :)) Battık zaten sorma, ben tam anlamıyla girdim alışveriş işine. Bebek çeyiz paketi aldık içinde odasından tut da arabasından beşiğine anne çantasına kadar var. Hepsini bir çıkardım galiba aradan çok erken olmuş olsa da sade renkler seçtim. Kız yada erkek olursa kullanalım diye. Nasipte ne varsa o olacak artık. Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Her şey pahalanıyor diye elimi çabuk tutmak istedim.
Aynen o zaman ultrasona sadece görmeye gidicez. Hareket ettiğinde en azından sağlıklı ve orada olduğunu bilicez ya onu düşünmenin rahatlığı bile yetiyor.
10 iş günü diyorlar benim daha 2 iş günü bitti bugün pazartesi kan verdim salı kan gitti bakalım kaç güne çıkcak. Gidiyim ya belki yine cinsiyet tahmini yapar
Aciliyeti yok ama insanin aklına geldikçe alması iyi oluyo yavrum bi de ufacık şeyler kaç para tutuyor bende de bunlar var 5 tane yenidogan zibin aldım 3 tane de 3 ay var, 1 tane yeni doğan takım 1 tane 3 ay takim
Hem de ne heyecan, çok güzel heyecan :)) Battık zaten sorma, ben tam anlamıyla girdim alışveriş işine. Bebek çeyiz paketi aldık içinde odasından tut da arabasından beşiğine anne çantasına kadar var. Hepsini bir çıkardım galiba aradan çok erken olmuş olsa da sade renkler seçtim. Kız yada erkek olursa kullanalım diye. Nasipte ne varsa o olacak artık. Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Her şey pahalanıyor diye elimi çabuk tutmak istedim.
Aynen o zaman ultrasona sadece görmeye gidicez. Hareket ettiğinde en azından sağlıklı ve orada olduğunu bilicez ya onu düşünmenin rahatlığı bile yetiyor.
O nasil oluyormuş canım hepsi bir arada ilk defa duydum? Nereden aldın? Bende çilekten büyüyen beşik ve dolap olarak sordum şifonyer hariç, iyi de fiyat vermişti bi tanesine almak çok istiyorum çünkü gerçekten pahalanıyor ama tayin işi var işte bizim. Nasıl yaparız bilemedim burdan giderken zarar görsün de istemiyorum. Nereye gideceğimizde belli değil tam bebis doğduktan sonra gidicez öyle denk geldi. Artı tam olarak hangi ayda gidecegimizde belli değil Ekim kasım gibi tahmini. O yüzden kafamız çok karışık gittiğimizde alsak 2 bin kesin koyar üstüne. Malum fiyatlar yerinde bi durmuyor ki. Bende bi bebek arabasını aldım geçende indirimde
Himm şimdi daha iyi anladım, erkek diyip kız çıkan, kız diyip erkek çıkanda çok. Ne güzel doktor bilgilendirmiş. Benim doktor da erken daha ama yani sorarsan kız dedi. Belki uygun açıyı da tam yakalayamadi bilemiyorum. Bakalım haftaya inşallah gözükür
Gerçekten çok kıza benzeten var bende hiç anlamam bakıyorum boş boş tek korkum kız kız denilip erkek çıkması veya tam tersi insan bi kere duyunca bile alışıyor bi garip olur. Bu aralar çok duyuyorum 20. Haftada bile cinsiyeti değişen varmış Allah korusun insan heveslenip bisey alsa