Amerikaan bezi düşüncesi çık aklımdan bez fiyatlarıı şimdi böyle biz doğarana kadar neler olur kimbiliir Rus bir kadın bezsiz hayatı savunuyor ya youtube de videoları var oda olabilir
Amerikaan bezi düşüncesi çık aklımdan bez fiyatlarıı şimdi böyle biz doğarana kadar neler olur kimbiliir Rus bir kadın bezsiz hayatı savunuyor ya youtube de videoları var oda olabilir
Kilo alanlar yazmış peki hala almayan var mı ben gibi? Başta aldığım ödemdi sanırım tuzu filan kesince düştüm yine 48de sabitlendim ne ileri ne geri :/
Ay o sabır kimde var hele bide bizim Türk milletinden bahsediyoruz gelip giden bir şey der ben sinirlenirim sonra da bir tek bunun çocugu var diye konusurlar arkamdan o kadın rus, türkle evli tamam ama hanii ırkı belli sonucta kaynanaya akrabaya kendine mi karıştırır
Ay o sabır kimde var hele bide bizim Türk milletinden bahsediyoruz gelip giden bir şey der ben sinirlenirim sonra da bir tek bunun çocugu var diye konusurlar arkamdan o kadın rus, türkle evli tamam ama hanii ırkı belli sonucta kaynanaya akrabaya kendine mi karıştırır
Kızlar bez olayını ben de düşünmüştüm. Kurum bize kart veriyor toplu bir tutar İçin onunla alışveriş yapacaktım bez mi alsam dedim ama her bez her bebeğe iyi gelmiyormuş onu deneyip öyle almak lazım sanki
trendyolda 3,5 - 4 bin arası bebek odası takımları var,güzel de görünüyor. Oradan almak mantıklı olur mu acaba ? diğer yerler çok pahalı ya kafadan 8-10 bin çıkarmak lazım. <trendyoldan alsam gidip kalitesini görememek , kargo vurur kırarsa falan gibi korkularımda var. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Çilek odasından büyüyen karyola alıcam bir de ikea dan şifonyer çok çekmeceli siyah kulplarını cinsiyete göre tatlı bir şeyle değiştircem bak ekliyorum sana ikisi 7.000 filan oluyor
Kızlaar ben bebek arabası konusunda bir şey sorcam size. Malum çoğumuzun olduğu gibi benimde ilk çocugum. Ben kraft lima yı beğendim bugün mağazalarda dolandımda. Yalnız puset olayı aklıma yatmadı. Şimdi o pusetleri en fazla 9 aya kadar kullanıyor diyorlar internette. Ee malum biz kış annesi onlarda kış bebesi olacak. Biz ele avuca getirecez diyene kadar yaz gelcek. Onda uyuyamayacak zaten gene dışarıya cıksak bile bebek arabasında yatarak uyuyacak. Kısaca benim aklıma yatmadı ya. Onun yeri yenidoğandan itibaren kullanılan bebek oto koltugu alsam arabada daha sağlıklı olur. Travel sistem değilde normal bebek arabası mı alsam. En geç 1 sene sonra oto koltugu mecbur alacaz zaten. Kararsız kaldıım fikrinizi söyleyin bi bakayım
Canım inşallah hemencecik çıkarsın bebeğin iyiymiş hiç sıkıntı etme önemli olan bu benim teyzem adet göre göre doğurdum diyor bir ay yattım diyor iğneler serumlar keser kanamanı inşallah
Kızlaar ben bebek arabası konusunda bir şey sorcam size. Malum çoğumuzun olduğu gibi benimde ilk çocugum. Ben kraft lima yı beğendim bugün mağazalarda dolandımda. Yalnız puset olayı aklıma yatmadı. Şimdi o pusetleri en fazla 9 aya kadar kullanıyor diyorlar internette. Ee malum biz kış annesi onlarda kış bebesi olacak. Biz ele avuca getirecez diyene kadar yaz gelcek. Onda uyuyamayacak zaten gene dışarıya cıksak bile bebek arabasında yatarak uyuyacak. Kısaca benim aklıma yatmadı ya. Onun yeri yenidoğandan itibaren kullanılan bebek oto koltugu alsam arabada daha sağlıklı olur. Travel sistem değilde normal bebek arabası mı alsam. En geç 1 sene sonra oto koltugu mecbur alacaz zaten. Kararsız kaldıım fikrinizi söyleyin bi bakayım
Çok mantıklı düşünmüşsün, hatta ben bebek arabasının bile yaza kadar kullanılamayacağını düşünüyorum acele etmeyeceğim. Fakat bebek oto koltuğu meselesi mantıklı geldi bunu düşüneceğim.
bende puset istemiyorum . Cok gerekirse ikinci el alinabilir zaten cok kullanilmayacak .
burada araba koltugu olmadan hastanedeb cikarmiyorlar. birde arkadasimda ilk basta yeni dogan araba koltugu almamisti , buyuk almisti ama bebekler icin de kullanilabiliyordu , sabit bir koltuktu, pisman oldu . cubku her seferinde bebek uyumus oluyordu, kucagina aldiginda uyaniyordu.
sonra bebekler icin takip cikarilabilen araba koltugundan aldi. en azindan bebek uyuymaua devam ediyordu eve geldiginde de .