2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar yoğun kanamam oldu böyle olan varmı. Bebek iyiymiş kızım olucakmış. Hastane de yatıyorum. Dualarınızda beni eksik etmeyin

Rabbim kızını sana bağışlasıın Korkma bol bol dua edelim inşallah bir şey olmadan çıkacaksın hastaneden

Öyle öyle indirimleri takip etmek lazım kuzum maalesef ya da işte goon düşünüyorum biraz da
Haber et sen yakalarsan minnoşum, o markayı burda gördüm de hiç bilmiyorum, fiyatı uygun da kaliteli mi acaba? Popoları da kıymetli bizim bebelerin.

Haber et sen yakalarsan minnoşum, o markayı burda gördüm de hiç bilmiyorum, fiyatı uygun da kaliteli mi acaba? Popoları da kıymetli bizim bebelerin.

Amerikaan bezi düşüncesi çık aklımdan bez fiyatlarıı şimdi böyle biz doğarana kadar neler olur kimbiliir Rus bir kadın bezsiz hayatı savunuyor ya youtube de videoları var oda olabilir

Amerikaan bezi düşüncesi çık aklımdan bez fiyatlarıı şimdi böyle biz doğarana kadar neler olur kimbiliir Rus bir kadın bezsiz hayatı savunuyor ya youtube de videoları var oda olabilir
O yüzden azıcık stok yapmak lazım sanki.
Ay yok ben o kadar sabırlı değilim, çıldırırım.

O yüzden azıcık stok yapmak lazım sanki.
Ay yok ben o kadar sabırlı değilim, çıldırırım.

Ay o sabır kimde var hele bide bizim Türk milletinden bahsediyoruz gelip giden bir şey der ben sinirlenirim sonra da bir tek bunun çocugu var diye konusurlar arkamdan o kadın rus, türkle evli tamam ama hanii ırkı belli sonucta kaynanaya akrabaya kendine mi karıştırır

Ben de karıştırtmam, karışmaya cesaret edebilecek tek bir insan yok etrafımda, bilirler sonunda neler olacağını.

Çok büyük sabır lazım, pipisini sallaya sallaya oraya buraya işer aaaayyy.

Öyle öyle indirimleri takip etmek lazım kuzum maalesef ya da işte goon düşünüyorum biraz da
Kızlar bez olayını ben de düşünmüştüm. Kurum bize kart veriyor toplu bir tutar İçin onunla alışveriş yapacaktım bez mi alsam dedim ama her bez her bebeğe iyi gelmiyormuş onu deneyip öyle almak lazım sanki

Çilek odasından büyüyen karyola alıcam bir de ikea dan şifonyer çok çekmeceli siyah kulplarını cinsiyete göre tatlı bir şeyle değiştircem bak ekliyorum sana ikisi 7.000 filan oluyor

Eklentiler

• 3C73B20A-1B7D-46C5-975E-DD2BA11BE0DC.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 0630803C-866F-40A7-A71A-1FB23D5D60FF.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 52
  • DF2AB7B3-5665-4033-AA17-F4A185E0CF98.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 48
Ben de karıştırtmam, karışmaya cesaret edebilecek tek bir insan yok etrafımda, bilirler sonunda neler olacağını.

Çok büyük sabır lazım, pipisini sallaya sallaya oraya buraya işer aaaayyy.

Kız pipili diyip diyip durmaa ya prensesse üzülür minnoş

Kızlaar ben bebek arabası konusunda bir şey sorcam size. Malum çoğumuzun olduğu gibi benimde ilk çocugum. Ben kraft lima yı beğendim bugün mağazalarda dolandımda. Yalnız puset olayı aklıma yatmadı. Şimdi o pusetleri en fazla 9 aya kadar kullanıyor diyorlar internette. Ee malum biz kış annesi onlarda kış bebesi olacak. Biz ele avuca getirecez diyene kadar yaz gelcek. Onda uyuyamayacak zaten gene dışarıya cıksak bile bebek arabasında yatarak uyuyacak. Kısaca benim aklıma yatmadı ya. Onun yeri yenidoğandan itibaren kullanılan bebek oto koltugu alsam arabada daha sağlıklı olur. Travel sistem değilde normal bebek arabası mı alsam. En geç 1 sene sonra oto koltugu mecbur alacaz zaten. Kararsız kaldıım fikrinizi söyleyin bi bakayım

Kizlar mide bulantim ve eksimem 5.haftadan beri cok yordu beni ne zaman gececek bulantilar daha onceki hamileligimfe hic bulanmamsti

Kızlar yoğun kanamam oldu böyle olan varmı. Bebek iyiymiş kızım olucakmış. Hastane de yatıyorum. Dualarınızda beni eksik etmeyin
Canım inşallah hemencecik çıkarsın bebeğin iyiymiş hiç sıkıntı etme önemli olan bu benim teyzem adet göre göre doğurdum diyor bir ay yattım diyor iğneler serumlar keser kanamanı inşallah

Çok mantıklı düşünmüşsün, hatta ben bebek arabasının bile yaza kadar kullanılamayacağını düşünüyorum acele etmeyeceğim. Fakat bebek oto koltuğu meselesi mantıklı geldi bunu düşüneceğim.

bende puset istemiyorum . Cok gerekirse ikinci el alinabilir zaten cok kullanilmayacak .
burada araba koltugu olmadan hastanedeb cikarmiyorlar. birde arkadasimda ilk basta yeni dogan araba koltugu almamisti , buyuk almisti ama bebekler icin de kullanilabiliyordu , sabit bir koltuktu, pisman oldu . cubku her seferinde bebek uyumus oluyordu, kucagina aldiginda uyaniyordu.
sonra bebekler icin takip cikarilabilen araba koltugundan aldi. en azindan bebek uyuymaua devam ediyordu eve geldiginde de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…