2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sormaa kıyafetlerine bakıp seviyorum hele doğsun o kokusu ses cikarmalari off
İnşallah daha indirimdedir kuzum çıkamazsan da netten bak, bu arada senin kocanla benim koca kardeş olabilir mi ahaha daha dün dedi bez mi alsak diye

İndirimde de değildi valla, zaten fiyatlar yüksek daha da yükselir diye korktu, ee bebeğim biliyorsun bunlar ruh ikizi. Ruh öküzü mü demeliydim?

İndirimde de değildi valla, zaten fiyatlar yüksek daha da yükselir diye korktu, ee bebeğim biliyorsun bunlar ruh ikizi. Ruh öküzü mü demeliydim?
Kesinlikle ruh öküzü ahahah
Bezi alcaz da ya bebise iyi gelmezse bi de o var, ama ablamda dedi ki sürekli krem sür her bezini aldığında bazen çiş yaptı diye temizleyip bırakma bisey olmasa da illaki sür dedi

Kesinlikle ruh öküzü ahahah
Bezi alcaz da ya bebise iyi gelmezse bi de o var, ama ablamda dedi ki sürekli krem sür her bezini aldığında bazen çiş yaptı diye temizleyip bırakma bisey olmasa da illaki sür dedi
Bir gün tanıştıralım bizim ruh öküzlerini.
Evet bebeğim onu ben de duydum, her değiştirmese krem sürersek sıkıntı yaşamayız bence de. Yavaştan almakta fayda var fiyatlar inanılmaz çünkü. El kadar sıpanın çiş yaptığı şeyin pahalılığına bak ya rabbiiiiiiiiim.

Kesinlikle tanıştıralım ama sonra birlik olmazlar değil mi ahaha
Ay sorma ya gerçekten çok çok pahalı. Insallah kısa sürede de çişi söylerler de erkenden bırakırız. Yenidogan cok almayın diyorlar neye göre alicaz ki?

trendyolda 3,5 - 4 bin arası bebek odası takımları var,güzel de görünüyor. Oradan almak mantıklı olur mu acaba ? diğer yerler çok pahalı ya kafadan 8-10 bin çıkarmak lazım. <trendyoldan alsam gidip kalitesini görememek , kargo vurur kırarsa falan gibi korkularımda var. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

Göndericilerle iletişime geçmek gerekiyor genellikle ezilmiş kırılmış parçanın ücretsiz teminini yapıyorlar ama eve gelince bir daha onu iadeye götürmek imkansız bir şey bilmekte fayda var. Bir de atıyorum gelen parçada vida deliği eksik olabilir siz açmak zorunda kalabilirsiniz. Bilerek sipariş vermekte fayda var. Çok memnun olunan yorumlar da var.
Biz portmanto aldık bir iki köşede azcık sıkıntı vardı ama takılmadık fiyatı uygundu bir de kiradayız filan kurduk geçtik. Küçücük portmantoyu bile kurmak uğraştırmıştı biraz

Şimdi yine kiradayız ne olacağımız belli olmaz diye büyük bi gardrop aldık enzahome dan bakalım ilerde oda yaparız inşallah.

Ateş olsalar…
Biz alabildiğimiz kadar 3 numara alırız hep bunu okuyorum, en çok kullan buymuş. Yenidoğan da birkaç tane alırız. -Sunshine Çiçeğim bu konuda master yapıyor bizi yönlendirir.

Kilo alanlar yazmış peki hala almayan var mı ben gibi? Başta aldığım ödemdi sanırım tuzu filan kesince düştüm yine 48de sabitlendim ne ileri ne geri :/

Ateş olsalar…
Biz alabildiğimiz kadar 3 numara alırız hep bunu okuyorum, en çok kullan buymuş. Yenidoğan da birkaç tane alırız. -Sunshine Çiçeğim bu konuda master yapıyor bizi yönlendirir.

Ya çiçeğim bez markasına göre bile büyüklükler değişiyormuş. Böyle bi kaç marka ufak denemelik alıp memnun kalınana yoğunlaşılacak ya da çare prima bebek az kilolu doğsa 1 numara zaten erkenden küçük geliyormuş. Uzun bi süre daha bebeğimize ne almalıyız konusunu takibe devam kullananlar ne kadar kullanmış hangi markadan kaç adet kullanmışlar ortalama ona göre bi alışveriş yaparız artık
Kilo alanlar yazmış peki hala almayan var mı ben gibi? Başta aldığım ödemdi sanırım tuzu filan kesince düştüm yine 48de sabitlendim ne ileri ne geri :/
Tuza dikkat etmekle iyi yapmışsın her ihtimale karşı Benim de başta 2 kilo verdim sonra aldım suan eski kilodayım arada 300-500 gr aşağı yukarı oynuyor. Tuvalet bile etkiliyor sonuçta. Zaten ilk 3 ayda almaya gerek de yok yeterli beslenirsek yetiyor

sızdırmama konusunda en iyisi primaymış sanırım, benimkine prima istiyorum dedim. 400 tl fiyat görmeyi beklemiyordu yazık. indirimlere dikkat edeyim bari, hiç bakmıyordum çünkü.

sızdırmama konusunda en iyisi primaymış sanırım, benimkine prima istiyorum dedim. 400 tl fiyat görmeyi beklemiyordu yazık. indirimlere dikkat edeyim bari, hiç bakmıyordum çünkü.
Öyle öyle indirimleri takip etmek lazım kuzum maalesef ya da işte goon düşünüyorum biraz da

Kızlar yoğun kanamam oldu böyle olan varmı. Bebek iyiymiş kızım olucakmış. Hastane de yatıyorum. Dualarınızda beni eksik etmeyin
Ben Betimlemek istemiyorum ama çok miktar diyeyim. Yatış yapmam istenmişti benim de. Ve hala lekelenmelerim devam ediyor.
İnşallah bir şey olmayacak.
Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Rabbim yardımcınız olsun dua ediyorum canım benim. Allah size bağışlasın. İnşallah kanaman kesilir bi an önce.

Kızlar yoğun kanamam oldu böyle olan varmı. Bebek iyiymiş kızım olucakmış. Hastane de yatıyorum. Dualarınızda beni eksik etmeyin
Çok geçmiş olsun. Bu grupta çoğu kişinin kanaması oldu. İnşallah bir sıkıntı olmaz bebekte zaten iyiymiş güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Amin canım rabbim hepimizin yavrusunu korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…