Kızlaar ben bebek arabası konusunda bir şey sorcam size. Malum çoğumuzun olduğu gibi benimde ilk çocugum. Ben kraft lima yı beğendim bugün mağazalarda dolandımda. Yalnız puset olayı aklıma yatmadı. Şimdi o pusetleri en fazla 9 aya kadar kullanıyor diyorlar internette. Ee malum biz kış annesi onlarda kış bebesi olacak. Biz ele avuca getirecez diyene kadar yaz gelcek. Onda uyuyamayacak zaten gene dışarıya cıksak bile bebek arabasında yatarak uyuyacak. Kısaca benim aklıma yatmadı ya. Onun yeri yenidoğandan itibaren kullanılan bebek oto koltugu alsam arabada daha sağlıklı olur. Travel sistem değilde normal bebek arabası mı alsam. En geç 1 sene sonra oto koltugu mecbur alacaz zaten. Kararsız kaldıım fikrinizi söyleyin bi bakayım
Aynen katılıyorum zaten uzun bir süre havalar soğukken bebek arabasıyla dışarı da çıkamayız. İyi bi bebek araba koltuğu şart.Çok mantıklı düşünmüşsün, hatta ben bebek arabasının bile yaza kadar kullanılamayacağını düşünüyorum acele etmeyeceğim. Fakat bebek oto koltuğu meselesi mantıklı geldi bunu düşüneceğim.
Çok çok geçmiş olsun… bebeğin iyi olmasına sevindim inşallah siz de en yakın zamanda toparlanır çıkarsınızKızlar yoğun kanamam oldu böyle olan varmı. Bebek iyiymiş kızım olucakmış. Hastane de yatıyorum. Dualarınızda beni eksik etmeyin
Bu da çok mantıklıEmniyet kemerliler yerine isofixle sabitlenenler de daha mantıklı kalıyor.
MaalesefBu da çok mantıklıdüşünecek çok şey var
İnşallah canım,Canım inşallah hemencecik çıkarsın bebeğin iyiymiş hiç sıkıntı etme önemli olan bu benim teyzem adet göre göre doğurdum diyor bir ay yattım diyor iğneler serumlar keser kanamanı inşallah
Yavrum ben kraft lima aldım puseti de yatış sekli olarak en rahatı geldi bazıları direk oturak gibi oluyor bebek ilk yatamıyor. Puseti niye kullanmayacaksin anlayamadım, tak bebek arabasına koy bebisi doktora falan giderken iyi olur kullanırsın her türlü artı evde de sallama amaçlı kullanilabiliyormuşKızlaar ben bebek arabası konusunda bir şey sorcam size. Malum çoğumuzun olduğu gibi benimde ilk çocugum. Ben kraft lima yı beğendim bugün mağazalarda dolandımda. Yalnız puset olayı aklıma yatmadı. Şimdi o pusetleri en fazla 9 aya kadar kullanıyor diyorlar internette. Ee malum biz kış annesi onlarda kış bebesi olacak. Biz ele avuca getirecez diyene kadar yaz gelcek. Onda uyuyamayacak zaten gene dışarıya cıksak bile bebek arabasında yatarak uyuyacak. Kısaca benim aklıma yatmadı ya. Onun yeri yenidoğandan itibaren kullanılan bebek oto koltugu alsam arabada daha sağlıklı olur. Travel sistem değilde normal bebek arabası mı alsam. En geç 1 sene sonra oto koltugu mecbur alacaz zaten. Kararsız kaldıım fikrinizi söyleyin bi bakayım
En dogrusunu rabbim bilir elbet once allaha sonra doktorlara guveniyoruz simdi burada onceki iki gebeligimi anlatip kimseyi uzmek istemem rabbim hepimize saglikli gebelikler ve saglikli yavrular nasip etsin bu mubarek uc aylarin hatrina rabbim yavrularimizi bizlere bagislasin amin12.haftama kadar pedle gezmek zorunda kaldım. İlk 3 ayım kanamalarla geçti. Çok şükür bebeğim hep sağlıklıydı. O yüzden korkmayın hanımlar. Doktorunuz bebek sağlıklı diyorsa hiçbir şey olmuyor Allahın izniyle. İlk 3 ay kanamalı gebelik yaşayan çok fazla kadın varmış. Benım 13.haftamda bıcak gibi birden kesildi kanamalarım. Baya baya kırmızı adet gibi geliyordu hemde öncesinde.
Kızlaar ben bebek arabası konusunda bir şey sorcam size. Malum çoğumuzun olduğu gibi benimde ilk çocugum. Ben kraft lima yı beğendim bugün mağazalarda dolandımda. Yalnız puset olayı aklıma yatmadı. Şimdi o pusetleri en fazla 9 aya kadar kullanıyor diyorlar internette. Ee malum biz kış annesi onlarda kış bebesi olacak. Biz ele avuca getirecez diyene kadar yaz gelcek. Onda uyuyamayacak zaten gene dışarıya cıksak bile bebek arabasında yatarak uyuyacak. Kısaca benim aklıma yatmadı ya. Onun yeri yenidoğandan itibaren kullanılan bebek oto koltugu alsam arabada daha sağlıklı olur. Travel sistem değilde normal bebek arabası mı alsam. En geç 1 sene sonra oto koltugu mecbur alacaz zaten. Kararsız kaldıım fikrinizi söyleyin bi bakayım
Yavrum ben kraft lima aldım puseti de yatış sekli olarak en rahatı geldi bazıları direk oturak gibi oluyor bebek ilk yatamıyor. Puseti niye kullanmayacaksin anlayamadım, tak bebek arabasına koy bebisi doktora falan giderken iyi olur kullanırsın her türlü artı evde de sallama amaçlı kullanilabiliyormuş
Desene erkek bebek geliyor kizlarda yana dogru yayik oluyor karin erkeklerde karpuz gibi hemen meydana cikiyor hayirli gebelikler canim saglikli olsunda cinsiyetin onemi yok ben tecrubelerime dayanarak bir tahminde bulunayim dedim sadeceBen sana atsam fotomu aynı anneme halama çekmişim onlar 3 ay bitince hamile kıyafeti giyermiş bazılarının 4-5 aylıkta olan göbüşü 12. Haftamda bende varneyse ki kilo almadım 55 de kalmışım bugün tartıldım sanırım ben koca göbekli olcam
Yok canım o göbek olayı bence çoğu kişide tutmuyor top gibi göbeği olan arkadaşım kız doğurdu banada doktor kız dediDesene erkek bebek geliyor kizlarda yana dogru yayik oluyor karin erkeklerde karpuz gibi hemen meydana cikiyor hayirli gebelikler canim saglikli olsunda cinsiyetin onemi yok ben tecrubelerime dayanarak bir tahminde bulunayim dedim sadece
Gerçekten artık farkında olmadan söylemeye başladım. Doktor, cinsiyeti kız derse, ciddi anlamda şoke olacağım.
Ama onun adı pipili klasik piyanist.
Çok mantıklı düşünmüşsün, hatta ben bebek arabasının bile yaza kadar kullanılamayacağını düşünüyorum acele etmeyeceğim. Fakat bebek oto koltuğu meselesi mantıklı geldi bunu düşüneceğim.
İnşallah minnoşum, cinsiyeti kız da olsa erkek de olsa dünyanın en mutlusu olacağım.Ayy Allah gönlüne göre versin inşallah
bende puset istemiyorum . Cok gerekirse ikinci el alinabilir zaten cok kullanilmayacak .
burada araba koltugu olmadan hastanedeb cikarmiyorlar. birde arkadasimda ilk basta yeni dogan araba koltugu almamisti , buyuk almisti ama bebekler icin de kullanilabiliyordu , sabit bir koltuktu, pisman oldu . cubku her seferinde bebek uyumus oluyordu, kucagina aldiginda uyaniyordu.
sonra bebekler icin takip cikarilabilen araba koltugundan aldi. en azindan bebek uyuymaua devam ediyordu eve geldiginde de .
Aynen katılıyorum zaten uzun bir süre havalar soğukken bebek arabasıyla dışarı da çıkamayız. İyi bi bebek araba koltuğu şart.
0-36 ay oto koltukları için de tamamen yatmıyor yorumlarına denk geldim. Hafif dik kaldığı için ilk aylar anneler pek kullanmak istemiyormuş. Alırken iyice bi bakmak lazım. Emniyet kemerliler yerine isofixle sabitlenenler de daha mantıklı kalıyor. Benim ilk izlenimlerim bunlar.
Ben ilk etapta almıcam hemen zaten eylül sonu ekim başı doğacak Allah izin verirse çok soğuklarda 10 dk gezerse gezer 3-4 aylık en soğuk döneme denk gelcek trakya soğuk bide çok ama bi oto koltuğu buldum bi bakın isterseniz. Baby2GO Mangofix bütçeside ne çok ucuz ne çok pahalıYavrum ben kraft lima aldım puseti de yatış sekli olarak en rahatı geldi bazıları direk oturak gibi oluyor bebek ilk yatamıyor. Puseti niye kullanmayacaksin anlayamadım, tak bebek arabasına koy bebisi doktora falan giderken iyi olur kullanırsın her türlü artı evde de sallama amaçlı kullanilabiliyormuş
Güle güle kullan canım bende onu beğendim bugün. Puset işini netleştirirsem onu alcam. Ya bugün satıcı adam dedi en fazla 6 aya kadar kullanılıyor. Bizimkiler anca yaza ele avuca gelir rahat rahat dışarıya cıkarız. 6 ay kullanmak mantıklı gelmediYavrum ben kraft lima aldım puseti de yatış sekli olarak en rahatı geldi bazıları direk oturak gibi oluyor bebek ilk yatamıyor. Puseti niye kullanmayacaksin anlayamadım, tak bebek arabasına koy bebisi doktora falan giderken iyi olur kullanırsın her türlü artı evde de sallama amaçlı kullanilabiliyormuş
bende Kanada dayim . burada bazi kurallar cok sert .Benim bugün baktıgım model sabit ve yeni doğmus bebekte kullanıyordu. Evet bunuda değerlendirmek lazım 6-7 aylık çocugu alsan kucağına uyanır. Bu oto koltugu olayı yurt dısında biliyorumda türkiyede de mi öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?