2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Aynen katılıyorum zaten uzun bir süre havalar soğukken bebek arabasıyla dışarı da çıkamayız. İyi bi bebek araba koltuğu şart.
0-36 ay oto koltukları için de tamamen yatmıyor yorumlarına denk geldim. Hafif dik kaldığı için ilk aylar anneler pek kullanmak istemiyormuş. Alırken iyice bi bakmak lazım. Emniyet kemerliler yerine isofixle sabitlenenler de daha mantıklı kalıyor. Benim ilk izlenimlerim bunlar.

Kızlar yoğun kanamam oldu böyle olan varmı. Bebek iyiymiş kızım olucakmış. Hastane de yatıyorum. Dualarınızda beni eksik etmeyin
Çok çok geçmiş olsun… bebeğin iyi olmasına sevindim inşallah siz de en yakın zamanda toparlanır çıkarsınız

Kızlar İstanbul esenler medipole giden varsa yorumlarını yazabilir mi hangi doktora gitmeliyim çok kararsız kaldım lütfen yardım edin

Yavrum ben kraft lima aldım puseti de yatış sekli olarak en rahatı geldi bazıları direk oturak gibi oluyor bebek ilk yatamıyor. Puseti niye kullanmayacaksin anlayamadım, tak bebek arabasına koy bebisi doktora falan giderken iyi olur kullanırsın her türlü artı evde de sallama amaçlı kullanilabiliyormuş

En dogrusunu rabbim bilir elbet once allaha sonra doktorlara guveniyoruz simdi burada onceki iki gebeligimi anlatip kimseyi uzmek istemem rabbim hepimize saglikli gebelikler ve saglikli yavrular nasip etsin bu mubarek uc aylarin hatrina rabbim yavrularimizi bizlere bagislasin amin
Gecmis olsun canim yasadiklarini bende yasadim rabbim size hayirlisinla yavrunuzu kucaginiza almayi nasip etsin insallah hayirli evlat ve kolay bir dogum diliyorum size

Ama sen araç konusunda diyorsun tabi eşim sürekli yanımda her doktorda yanımda gelir vs. Dersen alma orasını sen bilirsin. Ben genelde tek kalacağım ihtimaliyle böyle bi araba aldım ben çok sık kullanicam yani. Doktor vs. Kendi gideceğim günlerde çok olacak o yüzden
Sürekli arabayla giderim ederim diyorsan sen bilirsin

Herkese merhabalar .Yarın 2.kontrolüm var .daha önce keseyi görmüştük yarın 8+4 oluyoruz bakalım kalp atışımızı dinleyeceğiz.yalnız bende bir tedirginlik hali.çok şükür bulantım yok hatta baştaki uyuklamalarımda azaldı .yalnız bu hafta ilk başlardaki gibi sol kasığımdaki ağrı yeniden olmaya başladı .korkuyorum acaba normal mi herşey ya kalp atısını duyamazsam korkusu yaşıyorumokulda benzer haftalarda bir öğretmen arkadaşım kayıp yaşamıstı kalp atısı olmadıgı ıcın kürtaj olmak zorunda kalmıstı.sanırım brzda ondan bu korkular .yarın hayırlısı ıle bı duysam doktor hersey yolunda dese

Desene erkek bebek geliyor kizlarda yana dogru yayik oluyor karin erkeklerde karpuz gibi hemen meydana cikiyor hayirli gebelikler canim saglikli olsunda cinsiyetin onemi yok ben tecrubelerime dayanarak bir tahminde bulunayim dedim sadece

Desene erkek bebek geliyor kizlarda yana dogru yayik oluyor karin erkeklerde karpuz gibi hemen meydana cikiyor hayirli gebelikler canim saglikli olsunda cinsiyetin onemi yok ben tecrubelerime dayanarak bir tahminde bulunayim dedim sadece
Yok canım o göbek olayı bence çoğu kişide tutmuyor top gibi göbeği olan arkadaşım kız doğurdu banada doktor kız dedi

Evet bide o var kışın yürüyüşe vs de cıkamayız daha kücük olacaklar. Bi doktor kontrollerine giderken lazım olacak

Benim bugün baktıgım model sabit ve yeni doğmus bebekte kullanıyordu. Evet bunuda değerlendirmek lazım 6-7 aylık çocugu alsan kucağına uyanır. Bu oto koltugu olayı yurt dısında biliyorumda türkiyede de mi öyle

Benim baktıgım isofixti kraftın bir modeliydi. Araştırcam bakalım. Araba olsrak kraft lima modelini beğendim bu modelden 1-2 bin faxla olan modelleri vardı fakat onlar çok ağır geldi kapanması teferruatlı geldi. Lima hem kolay kapanıyor hemde yer kaplamıyordu. Şu puset olayını bi kafamda oturtuyum bakayım. Ona göre karar vercem. Fiyatlara bakarım travel sistem değilde tekliler eğer kraft limayla aynı fiyat olursa kraft limayı alırım. Oto koltugu her şekilde alınacak zaten. Pusete güvenemedim sadece kemerle sabitlenme işine

Ben ilk etapta almıcam hemen zaten eylül sonu ekim başı doğacak Allah izin verirse çok soğuklarda 10 dk gezerse gezer 3-4 aylık en soğuk döneme denk gelcek trakya soğuk bide çok ama bi oto koltuğu buldum bi bakın isterseniz. Baby2GO Mangofix bütçeside ne çok ucuz ne çok pahalı

Eklentiler

• 5B2DB386-AE38-4A13-967B-A417F7F7EA36.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 82
Güle güle kullan canım bende onu beğendim bugün. Puset işini netleştirirsem onu alcam. Ya bugün satıcı adam dedi en fazla 6 aya kadar kullanılıyor. Bizimkiler anca yaza ele avuca gelir rahat rahat dışarıya cıkarız. 6 ay kullanmak mantıklı gelmedi

bende Kanada dayim . burada bazi kurallar cok sert .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…