Ama sen araç konusunda diyorsun tabi eşim sürekli yanımda her doktorda yanımda gelir vs. Dersen alma orasını sen bilirsin. Ben genelde tek kalacağım ihtimaliyle böyle bi araba aldım ben çok sık kullanicam yani. Doktor vs. Kendi gideceğim günlerde çok olacak o yüzden
Sürekli arabayla giderim ederim diyorsan sen bilirsin
icini ferah tut , gecen gun burada bir cok arkadas doktorlarindan onaylatti , kasik agrilari normal olabilir cunku rahim buyuyor ve genisliyorHerkese merhabalar .Yarın 2.kontrolüm var .daha önce keseyi görmüştük yarın 8+4 oluyoruz bakalım kalp atışımızı dinleyeceğiz.yalnız bende bir tedirginlik hali.çok şükür bulantım yok hatta baştaki uyuklamalarımda azaldı .yalnız bu hafta ilk başlardaki gibi sol kasığımdaki ağrı yeniden olmaya başladı .korkuyorum acaba normal mi herşey ya kalp atısını duyamazsam korkusu yaşıyorumokulda benzer haftalarda bir öğretmen arkadaşım kayıp yaşamıstı kalp atısı olmadıgı ıcın kürtaj olmak zorunda kalmıstı.sanırım brzda ondan bu korkular .yarın hayırlısı ıle bı duysam doktor hersey yolunda dese
bende Kanada dayim . burada bazi kurallar cok sert .
Sağolasin canım, zaten 6 aydan sonra bebisi onun içinde taşıyamazsın kiGüle güle kullan canım bende onu beğendim bugün. Puset işini netleştirirsem onu alcam. Ya bugün satıcı adam dedi en fazla 6 aya kadar kullanılıyor. Bizimkiler anca yaza ele avuca gelir rahat rahat dışarıya cıkarız. 6 ay kullanmak mantıklı gelmedi
Ben ilk etapta almıcam hemen zaten eylül sonu ekim başı doğacak Allah izin verirse çok soğuklarda 10 dk gezerse gezer 3-4 aylık en soğuk döneme denk gelcek trakya soğuk bide çok ama bi oto koltuğu buldum bi bakın isterseniz. Baby2GO Mangofix bütçeside ne çok ucuz ne çok pahalı
Sen bilirsin canım ama sadece pusete bakarak araba alma. O arabanın yorumlarına baktım baya araştırdım en mantıklısı o geldi. Daha önce de kraft deneyimledik gerçekten cok sağlam arabalar sürüşü de rahat. Sadece pusete takılma yani sürüşü vs. Bahar ayında yaz ayında bol bol sürersin normal olarak kullanımdaAynen doktora vs giderken eşim gelir eşim gelemeyecek olsa bile arabayla ben kendimde giderim. Şimdi 0-6 ay arası cocukta bir yandan kucakta mı rahat eder dısarıya cıkarken yoksa pusette mi sanırım pusette rahat eder. Ama limanın puset değil normal kısmınıda cok beğendim. Güzel arabaydı
Kraft daha pahalı ben birazdaha düşük bütçeli bakıyorum hak verceksin niye annemle evim arası 2 km kışın zaten çok uzun yola gidilmez biz öyle çok yolculuk yapamayız yazlık biyerdeyiz araba yazın çıkarılmıyor yazında pusete geçicem deniz kenarında olduğumuz için:)Duruşu tok turuyor. Benimkide krafttı alarm sistemi de varmıs hatta bebekken değilde büyüdüğünde kemeri açarsa ötüyormuş.
Sağolasin canım, zaten 6 aydan sonra bebisi onun içinde taşıyamazsın kiben mesela memlekete gidicem büyük ihtimal doğumda yanımda sadece puseti götürücem uçakla gittiğim için öyle taşırız dedik. Yani aslında biz gerçekten kullanicaz, ben de o yüzden araba da sağlam olsun istedim tek başıma çok kalma ihtimalimde var hani bebegi atarım arabaya çıkarım kendim gibisinden
Sen bilirsin canım ama sadece pusete bakarak araba alma. O arabanın yorumlarına baktım baya araştırdım en mantıklısı o geldi. Daha önce de kraft deneyimledik gerçekten cok sağlam arabalar sürüşü de rahat. Sadece pusete takılma yani sürüşü vs. Bahar ayında yaz ayında bol bol sürersin normal olarak kullanımda
Heh aslında onu demek istemiştim canım pusetsiz arabayla aynı fiyata denk geliyorsa beğendiğini al.Evet senin o ihtimallerin de var. Eşinin işi ailenin uzakta oluşu. Sana yararı olur. Arabası çok güzeldi. Kraftın 7-8 binlik arabalarınıda gösterdi ama bana fazla geldi tekerleri büyük yer kaplıyor kapanması zordu. Ffarkını sordum bunda malzeme cok tekeri daha büyük işte bu yan boruları filan daha uzun ondan dolayı dedi. Pusetsiz bir model gösterdi onunda fiyatı 4,500- 5000 liraydı. Eğer öyle aynı paraya denk gelirse pusetliyi tercih ederim
Kraft daha pahalı ben birazdaha düşük bütçeli bakıyorum hak verceksin niye annemle evim arası 2 km kışın zaten çok uzun yola gidilmez biz öyle çok yolculuk yapamayız yazlık biyerdeyiz araba yazın çıkarılmıyor yazında pusete geçicem deniz kenarında olduğumuz için:)
He birde aklımdayken söyleyeyim, bir arkadaş kendi gezerken bebisi de pusete koyuyordu 7 8 ay içinde gezdirdi pusetin. Araba kullanırken arkaya sabitliyordu. Çocuk içinde uyuyordu direk onla çıkarıyordu eve falan burda işte asıl önemli olan pusetin rahat yatar sekilde olmasıAynen kuzum yok o arabayı zaten bende çok sevdim. Hoşuma gitti baya duruşu kalitesi kolay kapanıp kolay açılısı güzel bir modeldi
Bende kiz istiyorumYok canım o göbek olayı bence çoğu kişide tutmuyor top gibi göbeği olan arkadaşım kız doğurdu banada doktor kız dedi
He birde aklımdayken söyleyeyim, bir arkadaş kendi gezerken bebisi de pusete koyuyordu 7 8 ay içinde gezdirdi pusetin. Araba kullanırken arkaya sabitliyordu. Çocuk içinde uyuyordu direk onla çıkarıyordu eve falan burda işte asıl önemli olan pusetin rahat yatar sekilde olması
Bende kiz istiyorumoyuzden herkezin erkek olsun benim kiz olsun istiyorum dermisim
Ama simdi dogruya dogru kiz hissediyorum kiz da istiyorum ama rabbim once saglik versin omur versin varsin erkek olsun ben yine sevicem zaten
Yavrum bazı pusetler çok ağır oluyormuş ona dikkat et, elinize ulaştı mı?He birde aklımdayken söyleyeyim, bir arkadaş kendi gezerken bebisi de pusete koyuyordu 7 8 ay içinde gezdirdi pusetin. Araba kullanırken arkaya sabitliyordu. Çocuk içinde uyuyordu direk onla çıkarıyordu eve falan burda işte asıl önemli olan pusetin rahat yatar sekilde olması
Yok ağır değil gibiydi canım, zaten arabada digerlerine göre daha hafif diye geçiyor amaYavrum bazı pusetler çok ağır oluyormuş ona dikkat et, elinize ulaştı mı?
inan hci bilmiyorum , 3. sesli mesajimi biraktim , aramasini bekliyorum aile hekiminin .Doktorundan raporun geldi mi canım
Öyleyse süper bebeğim, bebek arabasının da hafif olanları çok rahat oluyor, bebek de ağırlaşınca sorun olmaz hem.Yok ağır değil gibiydi canım, zaten arabada digerlerine göre daha hafif diye geçiyor ama
Araba kendisi yanlış hatırlamıyorsam 9 buçuk kilo o gerçekten hafif canım sürüşü falan da o sekilde hiç hissetmiyorsun,pusete de bi bakayım durÖyleyse süper bebeğim, bebek arabasının da hafif olanları çok rahat oluyor, bebek de ağırlaşınca sorun olmaz hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?