2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Aynen doktora vs giderken eşim gelir eşim gelemeyecek olsa bile arabayla ben kendimde giderim. Şimdi 0-6 ay arası cocukta bir yandan kucakta mı rahat eder dısarıya cıkarken yoksa pusette mi sanırım pusette rahat eder. Ama limanın puset değil normal kısmınıda cok beğendim. Güzel arabaydı

icini ferah tut , gecen gun burada bir cok arkadas doktorlarindan onaylatti , kasik agrilari normal olabilir cunku rahim buyuyor ve genisliyor

Sağolasin canım, zaten 6 aydan sonra bebisi onun içinde taşıyamazsın ki ben mesela memlekete gidicem büyük ihtimal doğumda yanımda sadece puseti götürücem uçakla gittiğim için öyle taşırız dedik. Yani aslında biz gerçekten kullanicaz, ben de o yüzden araba da sağlam olsun istedim tek başıma çok kalma ihtimalimde var hani bebegi atarım arabaya çıkarım kendim gibisinden

Duruşu tok turuyor. Benimkide krafttı alarm sistemi de varmıs hatta bebekken değilde büyüdüğünde kemeri açarsa ötüyormuş.

Eklentiler

• 7CB09CD0-F607-4AC5-882D-146CC1EE6C39.webp
    38 KB · Görüntüleme: 60
  • EC19A200-AA65-4807-8BD0-755A5BC15C2B.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 55
Sen bilirsin canım ama sadece pusete bakarak araba alma. O arabanın yorumlarına baktım baya araştırdım en mantıklısı o geldi. Daha önce de kraft deneyimledik gerçekten cok sağlam arabalar sürüşü de rahat. Sadece pusete takılma yani sürüşü vs. Bahar ayında yaz ayında bol bol sürersin normal olarak kullanımda

Duruşu tok turuyor. Benimkide krafttı alarm sistemi de varmıs hatta bebekken değilde büyüdüğünde kemeri açarsa ötüyormuş.
Kraft daha pahalı ben birazdaha düşük bütçeli bakıyorum hak verceksin niye annemle evim arası 2 km kışın zaten çok uzun yola gidilmez biz öyle çok yolculuk yapamayız yazlık biyerdeyiz araba yazın çıkarılmıyor yazında pusete geçicem deniz kenarında olduğumuz için:)

Evet senin o ihtimallerin de var. Eşinin işi ailenin uzakta oluşu. Sana yararı olur. Arabası çok güzeldi. Kraftın 7-8 binlik arabalarınıda gösterdi ama bana fazla geldi tekerleri büyük yer kaplıyor kapanması zordu. Ffarkını sordum bunda malzeme cok tekeri daha büyük işte bu yan boruları filan daha uzun ondan dolayı dedi. Pusetsiz bir model gösterdi onunda fiyatı 4,500- 5000 liraydı. Eğer öyle aynı paraya denk gelirse pusetliyi tercih ederim

Aynen kuzum yok o arabayı zaten bende çok sevdim. Hoşuma gitti baya duruşu kalitesi kolay kapanıp kolay açılısı güzel bir modeldi

Heh aslında onu demek istemiştim canım pusetsiz arabayla aynı fiyata denk geliyorsa beğendiğini al.
Ben çok takılmadım artık çünkü benim işim muamma, tamda tayin zamanı belki iyi bi yere gideriz eşim yanımda kalır. Puseti çok kullanmayız vs. Ya da arabamız satılır pusetle dolaştırırız gibi. İlk ay kullanicam çok orası kesin ama

Bakayım bi canım senin dediğine de. Ay işte herkes hayat şekline göre karar verecek benimde her iki annelerin evine 40 km uzaklıkta oturuyorum trafiği filan derken 50 dk-1 saat yol çekiyorum ondan oto koltugu güzel olsun istiyorum

Aynen kuzum yok o arabayı zaten bende çok sevdim. Hoşuma gitti baya duruşu kalitesi kolay kapanıp kolay açılısı güzel bir modeldi
He birde aklımdayken söyleyeyim, bir arkadaş kendi gezerken bebisi de pusete koyuyordu 7 8 ay içinde gezdirdi pusetin. Araba kullanırken arkaya sabitliyordu. Çocuk içinde uyuyordu direk onla çıkarıyordu eve falan burda işte asıl önemli olan pusetin rahat yatar sekilde olması

Yok canım o göbek olayı bence çoğu kişide tutmuyor top gibi göbeği olan arkadaşım kız doğurdu banada doktor kız dedi
Bende kiz istiyorum oyuzden herkezin erkek olsun benim kiz olsun istiyorum dermisim
Ama simdi dogruya dogru kiz hissediyorum kiz da istiyorum ama rabbim once saglik versin omur versin varsin erkek olsun ben yine sevicem zaten

Az önce yazıldı buda uyudugu esnada arabadan indirme konusu. Bunlarada dikkat etmek lazım

Bende kiz istiyorum oyuzden herkezin erkek olsun benim kiz olsun istiyorum dermisim
Ama simdi dogruya dogru kiz hissediyorum kiz da istiyorum ama rabbim once saglik versin omur versin varsin erkek olsun ben yine sevicem zaten

Ya ben de 1 hafta önce kız hissediyordum sonra şimdi erkek gibi geliyor rüyamda da 1 haftadır erkek bebek ayakkabısı görüyorum. Merak ediyoruum cinsiyetini. Ne olursa olsuun sağlıklı olsun orası ayrı ama insan merak ediyor

Yavrum bazı pusetler çok ağır oluyormuş ona dikkat et, elinize ulaştı mı?

Doktorundan raporun geldi mi canım
inan hci bilmiyorum , 3. sesli mesajimi biraktim , aramasini bekliyorum aile hekiminin .

Ama bugun eski doktoruml gorustm telefonla , kadin hastaliklari uzmani ama buradan tasiniyor . Ona anlattim herseyi “moralin hic bozulamasin , acil doktorlari cok iyi egitimli degiller , zaten kotu birsey olsa ultroson da gostwrmezlerdi sana , ayri ultroson a bakan teknisyen cok iyiymis , 6 haftalik bebegi her teknisyen yakalayamaz” dedi .
cuma bir ultrosonum daha var , ona mutlaka git dedi. ikisini karsilastirip bebegin gelisip gelismedigini gorursun ama bence anlattiklarina gore hersey yolunda dedi.

rahatladim vallahi iyice :) iyi geldi bana :)

Öyleyse süper bebeğim, bebek arabasının da hafif olanları çok rahat oluyor, bebek de ağırlaşınca sorun olmaz hem.
Araba kendisi yanlış hatırlamıyorsam 9 buçuk kilo o gerçekten hafif canım sürüşü falan da o sekilde hiç hissetmiyorsun,pusete de bi bakayım dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…