2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Çok şükür canımm. İnşallah cuma günüde iyice rahatlayacak için

Bende kiz istiyorum oyuzden herkezin erkek olsun benim kiz olsun istiyorum dermisim
Ama simdi dogruya dogru kiz hissediyorum kiz da istiyorum ama rabbim once saglik versin omur versin varsin erkek olsun ben yine sevicem zaten
Ya burda herkes kız doğurursa bu erkekleri kim doorcak ya ben mi doorcam yine tepelerde geziyo o pipililer ayakta işetiyolar kolaymı erkek anası olmak ya banane ben de kız istiyom

Ya burda herkes kız doğurursa bu erkekleri kim doorcak ya ben mi doorcam yine tepelerde geziyo o pipililer ayakta işetiyolar kolaymı erkek anası olmak ya banane ben de kız istiyom
Benim içimden ses oğlan gelecek gibi ya

Bu arada kızlar liste hazırladınız mi bebis için hazırlıklara ne zaman başlayacaksınız

Eşim de 2 3 gün önce Rüya görmüş . Tam hatırlamıyorum rüyayı da sabah tabire bakmış. Erkek çocuğa işaret ediyormuş hadi hayırlısı:)

Rabbim gonlune gore versin canim benim insallah yakinda sevinirsin ve buraya mutlulukla cinsiyetini yazarsin

Bende 4 yasinda bir oglan var canim sira kizda rabbim nasip ederse insallah tabi

Kızlar bebek arabası konusunda yazdıklarınızı okudum aklım karıştı benimde. Kullanılmayacak fazla şeyler almak istemiyorum. Kışın evet çok gezilmez ama havalar ısınmaya başlayınca da evde durmayız. Kolay katlanır bebek arabası istiyorum ama puset mi oto koltuğu mu karıştı biraz dediğiniz gibi arabada uyuyunca nasıl olur aklımda deli sorular oldu şimdi genellikle araba kullanıyorum. Eşimin memleketi de 2,5 saatlik yol. Sizler aldıkça fikir verirseniz sevinirim. Çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…