Tayin yerlerine bakıyoruz şimdi hepsi birbirinden .. gibi duruyor. İnşallah düzgün yer denk gelir de bebek üstüne bi de ayrı düşmeyiz insallah
Aynen ben devir yaptım balayini asıl dönemim şimdi başlıyor
Ay o bende de var dün gece 4 te afedersiniz mesane baskısıyla uyanmışım mide asidimden midem bulandı zor uyumuşum valla Böyle durumlar için rennie ya da gaviscon serbest dedi benim doktor. Mide asidi tetikliyor ya daha çok bulantıyı ondan şekerim bilgin olsun. Ben de sürekli içmiyorum ama arada çoğalıyorsa atıyorum mecbur
Tayin yerlerine bakıyoruz şimdi hepsi birbirinden .. gibi duruyor. İnşallah düzgün yer denk gelir de bebek üstüne bi de ayrı düşmeyiz insallah
Aynen ben devir yaptım balayini asıl dönemim şimdi başlıyor
Ya burda herkes kız doğurursa bu erkekleri kim doorcak ya ben mi doorcam yine tepelerde geziyo o pipililer ayakta işetiyolar kolaymı erkek anası olmak ya banane ben de kız istiyom
Ay o bende de var dün gece 4 te afedersiniz mesane baskısıyla uyanmışım mide asidimden midem bulandı zor uyumuşum valla Böyle durumlar için rennie ya da gaviscon serbest dedi benim doktor. Mide asidi tetikliyor ya daha çok bulantıyı ondan şekerim bilgin olsun. Ben de sürekli içmiyorum ama arada çoğalıyorsa atıyorum mecbur
Şimdi bebis kasıklardan yukarı çıkıyormuş ya ondan oluyormuş herhalde bi de son aylarda çok oluyormuş sanırım. Allahtan şuruplar serbest diye dua ediyorum valla. Bende bekletiyorum canım, çok olursa içiyorum
Merhaba kizlar baya oldu yazmayali durumlar nasil? bulantilalariniz baska belirtileriniz neler ve nekadar kilo aldiniz simdiye kadar ? Aserdinizmi hic tiksindiniz bisey oldumu ? Ben simdi 9+5 ve yarin kontrolüm var inshallah hersey yolundadir bi kilo aldim bulantilarim gecdi sayilir cokta yoktu zaten sabah ac karnina oluyordu bide bi kac saat bisey yemeyine.. daha esermedim hic tiksinmedimde inshallah böyle devam eder sizler nasilsiniz ?
Kızlar bebek arabası konusunda yazdıklarınızı okudum aklım karıştı benimde. Kullanılmayacak fazla şeyler almak istemiyorum. Kışın evet çok gezilmez ama havalar ısınmaya başlayınca da evde durmayız. Kolay katlanır bebek arabası istiyorum ama puset mi oto koltuğu mu karıştı biraz dediğiniz gibi arabada uyuyunca nasıl olur aklımda deli sorular oldu şimdi genellikle araba kullanıyorum. Eşimin memleketi de 2,5 saatlik yol. Sizler aldıkça fikir verirseniz sevinirim. Çok kararsızım
Bende aldım ama ben pusetli aldım çevremdeki herkes puseti oto koltuğu olarakta kullandı ve çok memnunum sürüşü çok güzel markası bebefox travel sistem kolay katlanır bir şey pratik o yüzden bunu seçtim bir de illa ki daraldım bi yürüyüş yapayım desen çocuk küçük olacak zaten büyük yatağı kullanmak yerine puset daha pratik gibi geldi bide aldığımız abi bize valla 8 9 ay kullanan bile var dedi
Gerçekten yazık memleket uzak olmasa gitsek gelsek diyicem de o bile yoruyor ya.
Ekşime yanma oluyor birde böyle boğazımda toplanıyor gibi sanki biseyler direk öğürme hissi
Bisey daha oluyorda onu söylemeye utandım ahahaha
Gerçekten yazık memleket uzak olmasa gitsek gelsek diyicem de o bile yoruyor ya.
Ekşime yanma oluyor birde böyle boğazımda toplanıyor gibi sanki biseyler direk öğürme hissi
Bisey daha oluyorda onu söylemeye utandım ahahaha
Bende aldım ama ben pusetli aldım çevremdeki herkes puseti oto koltuğu olarakta kullandı ve çok memnunum sürüşü çok güzel markası bebefox travel sistem kolay katlanır bir şey pratik o yüzden bunu seçtim bir de illa ki daraldım bi yürüyüş yapayım desen çocuk küçük olacak zaten büyük yatağı kullanmak yerine puset daha pratik gibi geldi bide aldığımız abi bize valla 8 9 ay kullanan bile var dedi
Arabada puset rahat oluyor mu peki tehlikesi falan var mı? Eşimin görev yeri nedeniyle arabayı ben kullanıyorum. O yüzden araçta da güvenli olsun istiyorum.
Kız nerden anladın gerçekten anladiysan çok gülerim
Bisey de yok boş boş ögürme saçma bisey tam midem de bulanıyor diyemiyorum o sırada çok arada bisey
Hiç sormadım evet normal diyip geçecek çünkü
Kız nerden anladın gerçekten anladiysan çok gülerim
Bisey de yok boş boş ögürme saçma bisey tam midem de bulanıyor diyemiyorum o sırada çok arada bisey
Hiç sormadım evet normal diyip geçecek çünkü