2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
AAa neresi kız orası araba koltuğu olmadan hastaneden çıkarmıyor ? ilk defa duyuyorum

Amerikaan bezi düşüncesi çık aklımdan bez fiyatlarıı şimdi böyle biz doğarana kadar neler olur kimbiliir Rus bir kadın bezsiz hayatı savunuyor ya youtube de videoları var oda olabilir
Ben de izledim o videoyu baya ilginç geldi. Haklı olduğu konular var bence hani diyordu ya siz bebeklerinizi önce bebeğinize beze yapmasını öğretiyorsunuz sonra da beze yapmamalısın diyorsunuz. insan doğasına aykırı demişti. Ben denemeyi çok isterim aslında ama cesaret edemiyorum :)))

Ben yapmayı düşünüyorum ya sakin huylu bir bebiş olur da bana enerji kalırsa tabi
Daha çok imkan dahilinde istiyorum yani aldığımız bezler elimizde kalırsa da satarız nolcek

Ben yapmayı düşünüyorum ya sakin huylu bir bebiş olur da bana enerji kalırsa tabi
Daha çok imkan dahilinde istiyorum yani aldığımız bezler elimizde kalırsa da satarız nolcek
Düşünsene 3 aylık bebek çişini sölüyo millet korkar bizim bebelerden deccal gibi Ben de ciddi ciddi denemeyi düşünüyorum. Yabancı kaynaklarda daha çok video var bu şekilde. Plajda oynadıkları oyun kovası gibi bi materyal var ona yaptırtırıyorlar.

Canım senin için çok sevindim. Umarım bir an önce büyür de normal büyüklüğe ulaşır, çok geçmiş olsun. Doktorun gerçekten çok tuhaf... Allah sabır versin bu kadar ay böyle bir doktorla nasıl geçer bilemedim.

ben takilip cikarilan oto koltuklarindan alicam en basta . uyanmasini goze alamam
birde yaz kis denemeden en az yarim saat yruuyus oneriyor doktorlar o yuzden ben kisin da cikarim.
bebek arbaasini bir arkadasim soz verdi, alicam dedi. kendi kasindi
Bende biraz araştırayım bakim belki pusetli bebek arabası alırım fiyat farkı çok yoksa. ayrıca oto koltuğuda alırım uzun yolda oto koltuğunu kullanırım. Benim çevremde de birşeyler almak isteyenler var ben burada bir mağaza var a dan z ye herşey var farklı marka seçenekleri de var oradan kendim herşeyi seçip alıp ödemesinde isteyenlere katkı yaptıracağım

O kısmı düşündürüyor beni de ancak uzun yolada çok gidiyoruz ondan kararsız kaldım

Lavantacım şanslısın :) Bence de sen seç onlar katkısını yapsınlar

Bu arada kızlar liste hazırladınız mi bebis için hazırlıklara ne zaman başlayacaksınız
2 hafta sonra nifty test yaptıracağım ve sonra doktor ense kalınlığına burun kemiğine bakacak. Nifty testte cinsiyeti öğreneceğim ve sonucu çıkar çıkmaz deli gibi alışverişe vereceğim artık kendimi. şu stresli günlerimiz bitmiş olacak sonunda İlk olarak bir mobilyacıya aklımdaki tasarım bebek odasını yaptıracağım doğuma kadar ancak yetişir çünkü yapma işlemi uzun oluyormuş. Çok güzel heyecanlı günler ekim annelerini bekliyor inşallah Bebek arabası, oto koltuğu gibi şeyler içinde burda yazılanları okuyorum tecrübeli olanlara ihtiyacımız var bu konuda :)

Benim sonucum geldiğinde sen nifty i yaptırcaksınız ay pazartesi kan verdim geçmiyor günler sağlıklı haberi gelsinde başka hiçbir şey istemiyorum

araştırılacak çok şey izlenecek çok video var paslaşırız ileriki dönemlerde
Günaydın hayırlı sabahlar! Bugün saat 15.00 de randevum var. -Sunshine cım doktorunla tanışmaya gidiyorum sonunda
Ay ben de heyecanlanıyorum memnun kalırsın inşallah

O kısmı insanı cezbediyor da alışmamısız ya daha önce birinde görsek bi nebze ondan cesaret edilemiyor

Bende chicco lite way araba vardı üstü puset çıkarıp arabaya takıyorduk ordan çıkarıp tekrar bebek arabasına aslında iyiydi ama araba kötü ön tekerlekleri 7-8 ayda sapıtmaya başladı önermem.. Puseti arabada kullandık şimdi fazla pahalı olmayan yatabilen bi bebek arabası alcam malum bu son doğumum allahın izniyle
Sonrasında o hantal arabalar yorucu geliyor baston arabaya geçiliyor onlar çok iyi 3-4 yaşa kadar baston kullanırım çünkü çocuk uzun mesafe yürüyemiyor o yaşlarda dahi

Benim sonucum geldiğinde sen nifty i yaptırcaksınız ay pazartesi kan verdim geçmiyor günler sağlıklı haberi gelsinde başka hiçbir şey istemiyorum
İnşallah sonucun sürpriz olup erkenden çıkar :) Şuan bile zor dayanıyorum ben kanı verdikten sonra nasıl vakit geçireceğim bilmiyorum :) Ama içimden bir his ikimizde güzel haberler alacağız diyor

Bir de anadizi-anakucağı tarzı bir şey kesin alcam onu araştırıyorum mutfakta yemek yaparken seni izliyorlar çok işe yarıyor

Hanımlar Akbank hesabı olanlar kampanyalar kısmını kontrol etsin. Çiçeksepetinde altlimitsiz 30 TL indirim kuponu tanımlanmış. Ben de unimom çatlak yağı sipariş verdim başlayalım bakalım
Buraya yazağıma ilk Eylül analarına yazmışım ama olsun

Eklentiler

• FB5403BF-068B-4E11-BB8E-FF3D4B931AEB.webp
    18 KB · Görüntüleme: 71
İnşallah sonucun sürpriz olup erkenden çıkar :) Şuan bile zor dayanıyorum ben kanı verdikten sonra nasıl vakit geçireceğim bilmiyorum :) Ama içimden bir his ikimizde güzel haberler alacağız diyor
Valla bende aynı durumdayım bence de inşallah hepimizin bebekleri çok sağlıklı topaç gibi olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…