Ben bunu alcam çok biliyorum bu 4moms alıp paralar bayılıp durmayan çocukları zaten bi otururken ayağımın oraya koyarım mutfağa çocuğumu hiç almıcam tek korktuğum yer mutfak
Kızlar selam Dilos6342-SunshineEekim1903
minnik prensesleriniz oluyormuş şimdi gördüm bayadır yokum buralarda. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş... Kaçıncı haftada öğrendiniz? Ben haftaya gidiyorum doktora 11+3 de geçen hafta yurtdışında doktora gittiğimde 2 hafta önden gidiyor bebiş dedi erken görürüz belki dedi de bir sorayım dedim size.
-Sunshine
canım benim Kese görme tarihimi ve ilk kalp atışı tarihini ekleyebilir misin.
Kese görme 18.02.2022
Kalp atışı 01.03.2022
minnik prensesleriniz oluyormuş şimdi gördüm bayadır yokum buralarda. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş... Kaçıncı haftada öğrendiniz? Ben haftaya gidiyorum doktora 11+3 de geçen hafta yurtdışında doktora gittiğimde 2 hafta önden gidiyor bebiş dedi erken görürüz belki dedi de bir sorayım dedim size.
-Sunshine
Kese görme 18.02.2022
Kalp atışı 01.03.2022
Cnm bana 11+1 de söyledi 4 gün önde benimde bebiş ama daha kız olduğu kesin değil çok erken söyledi ben halen çok inanmıyorum nifty testi yaptırdım onun sonucu gelincede kız çıkarsa buralarda çığlıklarımdan duyarsınız
-Sunshine
Kese görme 18.02.2022
Kalp atışı 01.03.2022
11+0 da tahmin yaptı doktorum normalde pek söyleyecek biri değil ama bakalım bekliyoruz tabi ileriki haftaları daha sık uğra lütfen cok şey kaçırıyorsunuz
2 hafta önden gitmesi harika maşallah
tarihleri ekliyorum
Canım direkt tuzlu şeylere sarılma bu daha kötü. bir doktora görün. Kan ilacı demişsin ama düzelmezse bi dahiliye ye sormakta fayda var.
Ay ben de 11+0 da cinsiyet tahmini almıştım doktordan hadi darısı sana inş
11+0 da tahmin yaptı doktorum normalde pek söyleyecek biri değil ama bakalım bekliyoruz tabi ileriki haftaları daha sık uğra lütfen cok şey kaçırıyorsunuz
tarihleri ekliyorum
2 hafta sonra nifty test yaptıracağım ve sonra doktor ense kalınlığına burun kemiğine bakacak. Nifty testte cinsiyeti öğreneceğim ve sonucu çıkar çıkmaz deli gibi alışverişe vereceğim artık kendimi. şu stresli günlerimiz bitmiş olacak sonunda İlk olarak bir mobilyacıya aklımdaki tasarım bebek odasını yaptıracağım doğuma kadar ancak yetişir çünkü yapma işlemi uzun oluyormuş. Çok güzel heyecanlı günler ekim annelerini bekliyor inşallah Bebek arabası, oto koltuğu gibi şeyler içinde burda yazılanları okuyorum tecrübeli olanlara ihtiyacımız var bu konuda :)
Canım direkt tuzlu şeylere sarılma bu daha kötü. bir doktora görün. Kan ilacı demişsin ama düzelmezse bi dahiliye ye sormakta fayda var.
Ay ben de 11+0 da cinsiyet tahmini almıştım doktordan hadi darısı sana inş
tarihleri ekliyorum