2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar selam Dilos6342 -Sunshine E ekim1903 minnik prensesleriniz oluyormuş şimdi gördüm bayadır yokum buralarda. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş... Kaçıncı haftada öğrendiniz? Ben haftaya gidiyorum doktora 11+3 de geçen hafta yurtdışında doktora gittiğimde 2 hafta önden gidiyor bebiş dedi erken görürüz belki dedi de bir sorayım dedim size.

-Sunshine canım benim Kese görme tarihimi ve ilk kalp atışı tarihini ekleyebilir misin.
Kese görme 18.02.2022
Kalp atışı 01.03.2022

Cnm bana 11+1 de söyledi 4 gün önde benimde bebiş ama daha kız olduğu kesin değil çok erken söyledi ben halen çok inanmıyorum nifty testi yaptırdım onun sonucu gelincede kız çıkarsa buralarda çığlıklarımdan duyarsınız

Merhaba anneler, tansiyonum düşüyor neler yapmamı tavsiye edersiniz.
Canım direkt tuzlu şeylere sarılma bu daha kötü. bir doktora görün. Kan ilacı demişsin ama düzelmezse bi dahiliye ye sormakta fayda var.
Benim de bugün randevum var, bugün itibariyle 11+0 ım, 12. haftadan merhaba diyeceğiz bakalım bizim kuş napıyor :)
Ay ben de 11+0 da cinsiyet tahmini almıştım doktordan hadi darısı sana inş
11+0 da tahmin yaptı doktorum normalde pek söyleyecek biri değil ama bakalım bekliyoruz tabi ileriki haftaları daha sık uğra lütfen cok şey kaçırıyorsunuz
2 hafta önden gitmesi harika maşallah
tarihleri ekliyorum

Cevap için teşekkürler, kan rahatsızlığım var zaten 4 Nisan hematoloji randevum var bakalım hayırlısı.

Seninki ne kadar oldu da belli olacak canım. Cinsiyet gerekmeyen şeyler alınsa. Ben bilmiyorum ya kendi evim değil ne yapacağım bilmiyorum

Benim zaman geçmiyor ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…