2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hosgeldin nerelerdeydinn
12+3te gittim ben bebis 3 gün ilerde çıktı ama kesin konuşmadı aslında agiz ucuyla söyledi diyelim. Şimdi haftaya ikili test sonuçlarını almaya gidicem o zaman tekrar bakarız demişti

Ayy canım resmen aynı belirtiler bende de bulantım yok başta uyuyordum şimdi uykularım azaldı sol kasıgım arada batıyor ve doktorum da beni 8. Haftamda çağırdı kalp atışı için inşallah duyarsın benimde içimi rahatlatırsın

AAa neresi kız orası araba koltuğu olmadan hastaneden çıkarmıyor ? ilk defa duyuyorum
Kanada canim .
Aile hekimi kendisi, hastaneye sevk etti ama burada saglik sistemi o kadat yetersizki , kaplumbaga hizin da ilerliyor hersey malesef . o gondermeden kafana gore gidemiyorsun uzmana
en guzeli ya ben baby shower yapacagim , o zaman istek listesi yapiliyor zaten , gelenler o listeden secip aliyor :)
4moms un daha uygun versiyonu gibi sanki?

Ben bunu alcam çok biliyorum bu 4moms alıp paralar bayılıp durmayan çocukları zaten bi otururken ayağımın oraya koyarım mutfağa çocuğumu hiç almıcam tek korktuğum yer mutfak
4 moms zaten cok agir , hic portatif degil. degmez o kadar paraya

Seninki ne kadar oldu da belli olacak canım. Cinsiyet gerekmeyen şeyler alınsa. Ben bilmiyorum ya kendi evim değil ne yapacağım bilmiyorum
10+1 im canım 12.haftada nifty yapılacak. ilk 3 ay düşük riski oluyor ya o nedenle ben çok korkuyorum alışveriş yapmaya. Benimde kendi evim değil. şuan oturduğum eve 3 ay oldu taşınalı yakın zamanda çıkmam diye düşünüyorum. en azından 2,3 yıl bu evdeyim. Çocuk odalarının genelde boyutları aynı oluyor zaten. Ben şuan oturduğum eve göre mobilya yaptıracağım. Kendi evin olmasın onu düşünme bence.

Ben daha sembolik ayakkabı aldık bizde adettir baba seçer ilk ayakkabısını birkere giydirilir kapının girişine asılır sadece şunları aldık yeni bende nifty i bekliyorum alttan çıtçıtlı filan bodyler alcam

Eklentiler

• 2E8CFB7D-AA19-4E2A-88F4-443C91A875FB.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 97276F55-4E77-41FD-B9A9-59C509490521.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 49
Aile hekimi kendisi, hastaneye sevk etti ama burada saglik sistemi o kadat yetersizki , kaplumbaga hizin da ilerliyor hersey malesef . o gondermeden kafana gore gidemiyorsun uzmana
Ne tuhaf sistem, vardır illa ki bir sebebi ama insanı arada bırakmaları kötü. Raporu dahi okumuyor. Sen ona açıklıyorsun filan. Sinir bozucu. Hangi ülkeydi?

4 moms zaten cok agir , hic portatif degil. degmez o kadar paraya
Bana bir akrabamızdan az kullanılmış olarak kalacak onu kullanacağım.

Ben bir şey almadım korkuyorum biraz o nedenle. Arada hafif kanamam oldu ya panik oldum almaya cesaret edemedim. Kayınvalidem bir iki parça her iki cinsiyete de uygun giysiler almış hediye etti ama ben kendim hazır değilim sanırım almaya. Güzel şeyler almışsın 2 haftaya artık başlarsın giyim alışverişine de :) İlk ayları bebişlerimizin kışa denk gelecek sanırım ona göre giyim alışverişi yapmalıyız.

Hahah çok sevindim doktor ben 9 haftalıkken bebiş şimdiden 4cm dedi biraz ilerde boyutuna göre kafası da büyük dedi ama normal herhalde.. ben ikili test vs yaptırmayı düşünmüyorum hala iklemdeyim.. Ay 11+1 çok iyi öğrenmişsin umarım bize de doktor 11+3 da birşeyler diyebilir..

Umarım en kısa zamanda prenses kesinleşir de duyarız çığlıklarınıııı

ay şuan 11+0 okuyunca umutlandım umarım bizim doktor da birşeyler görebilir artık çok sabırsızlanıyorum bir an önce alışverişe atılmak istiyorum hahah..

hadi hayırlısı dualarım seninle, mide bulantıları vs derken hiç bakamadım buralara ama artık daha iyiyim şükür bakarım sık sık artık.. teşekkür ederim

ah ah bulantı uyku halsizlik vs derken hiç uğrayamadım maalesef artık sık sık buralardayım.. oy maşallah hadi hayırlısı gönlünden ne geçiyorsa o olur inşallah bende haftaya gidicem 11+3 oluyoruz dayanmaya çalışıyorum o zamana kadar
2 hafta önden gittiği için belki görürüz birşey demişti doktor çok umutlandım hayırlısı

Evet kan ilacı verdi, bu arada tahmini doğum tarihimizin arasında 1 gün varmış

Onun dısında bir şey kullanma bence ya gene sor doktoruna hani limonlu su, tuzlu ayran birden yükseltiyor ya onların zararı olmazsa eğer onlar fayfalı olur

Kızlarr bulantım ve göğüs hassasiyetim olmayınca korktum sabah sağolsun doktorum ameliyatları arasında gel bakalım için rahatlasın dedi dinledik kalp atışlarını kuzumun 8+3 olması gerekiyordu 8+5 olmuş tatliş Kese şekli ile bağlantılı değilmiş cinsiyet güldürdüm adamı

Eklentiler

• 40109B74-EFA7-4C07-AAA2-ED8655554F05.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…