Kızlar selam Dilos6342-SunshineEekim1903
minnik prensesleriniz oluyormuş şimdi gördüm bayadır yokum buralarda. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş... Kaçıncı haftada öğrendiniz? Ben haftaya gidiyorum doktora 11+3 de geçen hafta yurtdışında doktora gittiğimde 2 hafta önden gidiyor bebiş dedi erken görürüz belki dedi de bir sorayım dedim size.
-Sunshine
canım benim Kese görme tarihimi ve ilk kalp atışı tarihini ekleyebilir misin.
Kese görme 18.02.2022
Kalp atışı 01.03.2022
Hosgeldin nerelerdeydinn
12+3te gittim ben bebis 3 gün ilerde çıktı ama kesin konuşmadı aslında agiz ucuyla söyledi diyelim. Şimdi haftaya ikili test sonuçlarını almaya gidicem o zaman tekrar bakarız demişti
Herkese merhabalar .Yarın 2.kontrolüm var .daha önce keseyi görmüştük yarın 8+4 oluyoruz bakalım kalp atışımızı dinleyeceğiz.yalnız bende bir tedirginlik hali.çok şükür bulantım yok hatta baştaki uyuklamalarımda azaldı .yalnız bu hafta ilk başlardaki gibi sol kasığımdaki ağrı yeniden olmaya başladı .korkuyorum acaba normal mi herşey ya kalp atısını duyamazsam korkusu yaşıyorumokulda benzer haftalarda bir öğretmen arkadaşım kayıp yaşamıstı kalp atısı olmadıgı ıcın kürtaj olmak zorunda kalmıstı.sanırım brzda ondan bu korkular .yarın hayırlısı ıle bı duysam doktor hersey yolunda dese
Ayy canım resmen aynı belirtiler bende de bulantım yok başta uyuyordum şimdi uykularım azaldı sol kasıgım arada batıyor ve doktorum da beni 8. Haftamda çağırdı kalp atışı için inşallah duyarsın benimde içimi rahatlatırsın
Canım senin için çok sevindim. Umarım bir an önce büyür de normal büyüklüğe ulaşır, çok geçmiş olsun. Doktorun gerçekten çok tuhaf... Allah sabır versin bu kadar ay böyle bir doktorla nasıl geçer bilemedim.
Aile hekimi kendisi, hastaneye sevk etti ama burada saglik sistemi o kadat yetersizki , kaplumbaga hizin da ilerliyor hersey malesef . o gondermeden kafana gore gidemiyorsun uzmana
Bende biraz araştırayım bakim belki pusetli bebek arabası alırım fiyat farkı çok yoksa. ayrıca oto koltuğuda alırım uzun yolda oto koltuğunu kullanırım. Benim çevremde de birşeyler almak isteyenler var ben burada bir mağaza var a dan z ye herşey var farklı marka seçenekleri de var oradan kendim herşeyi seçip alıp ödemesinde isteyenlere katkı yaptıracağım
O kısmı düşündürüyor beni de ancak uzun yolada çok gidiyoruz ondan kararsız kaldım
Ben bunu alcam çok biliyorum bu 4moms alıp paralar bayılıp durmayan çocukları zaten bi otururken ayağımın oraya koyarım mutfağa çocuğumu hiç almıcam tek korktuğum yer mutfak
10+1 im canım 12.haftada nifty yapılacak. ilk 3 ay düşük riski oluyor ya o nedenle ben çok korkuyorum alışveriş yapmaya. Benimde kendi evim değil. şuan oturduğum eve 3 ay oldu taşınalı yakın zamanda çıkmam diye düşünüyorum. en azından 2,3 yıl bu evdeyim. Çocuk odalarının genelde boyutları aynı oluyor zaten. Ben şuan oturduğum eve göre mobilya yaptıracağım. Kendi evin olmasın onu düşünme bence.
10+1 im canım 12.haftada nifty yapılacak. ilk 3 ay düşük riski oluyor ya o nedenle ben çok korkuyorum alışveriş yapmaya. Benimde kendi evim değil. şuan oturduğum eve 3 ay oldu taşınalı yakın zamanda çıkmam diye düşünüyorum. en azından 2,3 yıl bu evdeyim. Çocuk odalarının genelde boyutları aynı oluyor zaten. Ben şuan oturduğum eve göre mobilya yaptıracağım. Kendi evin olmasın onu düşünme bence.
Ben daha sembolik ayakkabı aldık bizde adettir baba seçer ilk ayakkabısını birkere giydirilir kapının girişine asılır sadece şunları aldık yeni bende nifty i bekliyorum alttan çıtçıtlı filan bodyler alcam
Ben daha sembolik ayakkabı aldık bizde adettir baba seçer ilk ayakkabısını birkere giydirilir kapının girişine asılır sadece şunları aldık yeni bende nifty i bekliyorum alttan çıtçıtlı filan bodyler alcam
Aile hekimi kendisi, hastaneye sevk etti ama burada saglik sistemi o kadat yetersizki , kaplumbaga hizin da ilerliyor hersey malesef . o gondermeden kafana gore gidemiyorsun uzmana
Ne tuhaf sistem, vardır illa ki bir sebebi ama insanı arada bırakmaları kötü. Raporu dahi okumuyor. Sen ona açıklıyorsun filan. Sinir bozucu. Hangi ülkeydi?
Ben bir şey almadım korkuyorum biraz o nedenle. Arada hafif kanamam oldu ya panik oldum almaya cesaret edemedim. Kayınvalidem bir iki parça her iki cinsiyete de uygun giysiler almış hediye etti ama ben kendim hazır değilim sanırım almaya. Güzel şeyler almışsın 2 haftaya artık başlarsın giyim alışverişine de :) İlk ayları bebişlerimizin kışa denk gelecek sanırım ona göre giyim alışverişi yapmalıyız.
Cnm bana 11+1 de söyledi 4 gün önde benimde bebiş ama daha kız olduğu kesin değil çok erken söyledi ben halen çok inanmıyorum nifty testi yaptırdım onun sonucu gelincede kız çıkarsa buralarda çığlıklarımdan duyarsınız
Hahah çok sevindim doktor ben 9 haftalıkken bebiş şimdiden 4cm dedi biraz ilerde boyutuna göre kafası da büyük dedi ama normal herhalde.. ben ikili test vs yaptırmayı düşünmüyorum hala iklemdeyim.. Ay 11+1 çok iyi öğrenmişsin umarım bize de doktor 11+3 da birşeyler diyebilir..
Umarım en kısa zamanda prenses kesinleşir de duyarız çığlıklarınıııı
Canım direkt tuzlu şeylere sarılma bu daha kötü. bir doktora görün. Kan ilacı demişsin ama düzelmezse bi dahiliye ye sormakta fayda var.
Ay ben de 11+0 da cinsiyet tahmini almıştım doktordan hadi darısı sana inş
11+0 da tahmin yaptı doktorum normalde pek söyleyecek biri değil ama bakalım bekliyoruz tabi ileriki haftaları daha sık uğra lütfen cok şey kaçırıyorsunuz
2 hafta önden gitmesi harika maşallah
tarihleri ekliyorum
ay şuan 11+0 okuyunca umutlandım umarım bizim doktor da birşeyler görebilir artık çok sabırsızlanıyorum bir an önce alışverişe atılmak istiyorum hahah..
hadi hayırlısı dualarım seninle, mide bulantıları vs derken hiç bakamadım buralara ama artık daha iyiyim şükür bakarım sık sık artık.. teşekkür ederim
Hosgeldin nerelerdeydinn
12+3te gittim ben bebis 3 gün ilerde çıktı ama kesin konuşmadı aslında agiz ucuyla söyledi diyelim. Şimdi haftaya ikili test sonuçlarını almaya gidicem o zaman tekrar bakarız demişti
ah ah bulantı uyku halsizlik vs derken hiç uğrayamadım maalesef artık sık sık buralardayım.. oy maşallah hadi hayırlısı gönlünden ne geçiyorsa o olur inşallah bende haftaya gidicem 11+3 oluyoruz dayanmaya çalışıyorum o zamana kadar
2 hafta önden gittiği için belki görürüz birşey demişti doktor çok umutlandım hayırlısı
Onun dısında bir şey kullanma bence ya gene sor doktoruna hani limonlu su, tuzlu ayran birden yükseltiyor ya onların zararı olmazsa eğer onlar fayfalı olur
Onun dısında bir şey kullanma bence ya gene sor doktoruna hani limonlu su, tuzlu ayran birden yükseltiyor ya onların zararı olmazsa eğer onlar fayfalı olur
Kızlarr bulantım ve göğüs hassasiyetim olmayınca korktum sabah sağolsun doktorum ameliyatları arasında gel bakalım için rahatlasın dedi dinledik kalp atışlarını kuzumun 8+3 olması gerekiyordu 8+5 olmuş tatliş Kese şekli ile bağlantılı değilmiş cinsiyet güldürdüm adamı