Oyy kızçe en başta dans ediyor
İnşallah sonradan şok olmayız doktor da emin konuşmadığı için
Daha şimdi kız denilip sonradan erkek çıkanları okudum geldim
Oyy kızçe en başta dans ediyor
İnşallah sonradan şok olmayız doktor da emin konuşmadığı için
Daha şimdi kız denilip sonradan erkek çıkanları okudum geldim
Doktor tahminde bulunursa alıştırmayacagim kendimi kesinleşinceye kadar demiştim. Bi baktım alışmışım bile kızım kızım dolanıyorum evde.
Ordan silmesi kolay gönlümden silebilir misin kuzu?
12de azalarak bittiğini söylüyorlar benim ilkte pek olmadı sonradan başladı
İnsallah gecer sizinde bi an önce aynen ilk çocukta 12 den sonra bitti. Ama bunda hayatım kabusa döndü 8 kilo verdim
Doktor tahminde bulunursa alıştırmayacagim kendimi kesinleşinceye kadar demiştim. Bi baktım alışmışım bile kızım kızım dolanıyorum evde.
Ordan silmesi kolay gönlümden silebilir misin kuzu?
Aşırı hızlı adapte olacağımızı düşünüyorumm bebe bizim bebe sonuçta ben de ‘oğlan da olabilir’ düşüncesinden sonra doktordan kız ihtimalini duyunca hüzünlendim ama 2. Gün adapte oldum Kızçeme
Slm kızlar hala bulantı kabusu yaşıyorum Allah a yalvarıyorum nolur artık bitsin hayırlısı ile. Kızlar nolur dua edin bana 12+3 olduk yok geçmiyor bu bulantı şaştım kaldım birde prilam dr kullanıyorum onu içmessem ne olur acaba. İnanın çok kötü şeyler aklımdan geçiyor. Estağfurullah çekiyorum dua istiyorum
Kızlar bebek arabası konusunda yazdıklarınızı okudum aklım karıştı benimde. Kullanılmayacak fazla şeyler almak istemiyorum. Kışın evet çok gezilmez ama havalar ısınmaya başlayınca da evde durmayız. Kolay katlanır bebek arabası istiyorum ama puset mi oto koltuğu mu karıştı biraz dediğiniz gibi arabada uyuyunca nasıl olur aklımda deli sorular oldu şimdi genellikle araba kullanıyorum. Eşimin memleketi de 2,5 saatlik yol. Sizler aldıkça fikir verirseniz sevinirim. Çok kararsızım
Kızlar bebek arabası konusunda yazdıklarınızı okudum aklım karıştı benimde. Kullanılmayacak fazla şeyler almak istemiyorum. Kışın evet çok gezilmez ama havalar ısınmaya başlayınca da evde durmayız. Kolay katlanır bebek arabası istiyorum ama puset mi oto koltuğu mu karıştı biraz dediğiniz gibi arabada uyuyunca nasıl olur aklımda deli sorular oldu şimdi genellikle araba kullanıyorum. Eşimin memleketi de 2,5 saatlik yol. Sizler aldıkça fikir verirseniz sevinirim. Çok kararsızım
ben takilip cikarilan oto koltuklarindan alicam en basta . uyanmasini goze alamam
birde yaz kis denemeden en az yarim saat yruuyus oneriyor doktorlar o yuzden ben kisin da cikarim.
bebek arbaasini bir arkadasim soz verdi, alicam dedi. kendi kasindi
Merhaba kizlar baya oldu yazmayali durumlar nasil? bulantilalariniz baska belirtileriniz neler ve nekadar kilo aldiniz simdiye kadar ? Aserdinizmi hic tiksindiniz bisey oldumu ? Ben simdi 9+5 ve yarin kontrolüm var inshallah hersey yolundadir bi kilo aldim bulantilarim gecdi sayilir cokta yoktu zaten sabah ac karnina oluyordu bide bi kac saat bisey yemeyine.. daha esermedim hic tiksinmedimde inshallah böyle devam eder sizler nasilsiniz ?
benm bulantilarim yeni basladi ama regl tarihine gore kucukmus bebegim 6 haftalikmis. sabahlari zor oluyor . ac karnina ilac icince fln zor. yemek pisiremiuorum rahatsiz ediyor kokular .
hatta gecen hafta severek yedigim eti bile duusnunce midem kalkiyor.
daha hic kilo almadim. hali hazirda zaten 90kg yum
Kizlarrr iyi geceler 10. Haftayi bitirmek uzereyim. bugün kontrolüm vardı 13. Hafta tekrar gidicem o zaman kescekmişiz iğneyi fln. Bende minnoşun hareketlerini gördüm bgn. Gercekten dediginiz gibi çok tatliss yaaa. Kollar bacaklar oynuyordu. Bi sonrakinde cinsyet öğrencekmişiz artk hayrlsi. Hepimize Rabbim sabırlar kolayliklar versin inşallah..
Rapor geldi sonunda.
Kanama yok cok sukur . kesenin etrafinda temiz .
tek sorun kucuk olmasi ama kalp atisi 5 hafta 4 gune cok uygun . Cuma gunu gene gidecegim ultrosona o zaman tam belli olucak gelisimi.
Insallah saglikla buyuyordur kuzum
Aile doktorum da tam mal tovbe ya . Hafta sonu sesli mesaj birakmsitm , dusuk olabilirmis diye acil doktorunun soyledimlerini soylemistim.
hic rapora bakmadan direk telefonda bana “ dusuk icin uzgunum “ diyor dedim acaba rapora baktin mi ? bebek orada saglam cok sukur . sonra aa bakim dio
Arabada puset rahat oluyor mu peki tehlikesi falan var mı? Eşimin görev yeri nedeniyle arabayı ben kullanıyorum. O yüzden araçta da güvenli olsun istiyorum.
Valla onlarda onunla iki çocuk büyüttüler büyük olan 3 yaşına kadar oturdu artık sığmayınca çocuk kaldırdılar bide pratik ya oto koltuğu alsan bu defa kışa gelecek zaten çocuklar neredeyse bir yere giderken uyusalar eve çıkarken o çocuğu kaldırcan kucağına alıp çıkarıcan çocuk terli olsa üşütme ihtimali daha yüksek öyle de
Slm kızlar hala bulantı kabusu yaşıyorum Allah a yalvarıyorum nolur artık bitsin hayırlısı ile. Kızlar nolur dua edin bana 12+3 olduk yok geçmiyor bu bulantı şaştım kaldım birde prilam dr kullanıyorum onu içmessem ne olur acaba. İnanın çok kötü şeyler aklımdan geçiyor. Estağfurullah çekiyorum dua istiyorum
Allah sabır versin insallah ikinize de FFato1994
Mesajı alıntılayamadim burdan yazayım. Hiç bi caresi yokmuymus bunun yarabbim ne kadar uzun sürmüş Bi kesilip gitseydi de rahatlasaydiniz
Aşırı hızlı adapte olacağımızı düşünüyorumm bebe bizim bebe sonuçta ben de ‘oğlan da olabilir’ düşüncesinden sonra doktordan kız ihtimalini duyunca hüzünlendim ama 2. Gün adapte oldum Kızçeme