Sadece onda olmuyor ama yavrum maske takarken, veya aniden geliyorKocadan tiksinen bir gebe daha.
Oyy kızçe en başta dans ediyorCinsiyet festivali başlasın
Etiketleyin ekleyeyim a dostlarım
Diloş seni ekledim
ben aynen tiksindim o kadar migdem bulaniyo ki artık tat alamıyorum hiç birseyden ne zaman bitecek buSadece onda olmuyor ama yavrum maske takarken, veya aniden geliyor
Ama tiksinmişte olabilirim bak
Değiştiriveririz nolcekOyy kızçe en başta dans ediyor
İnşallah sonradan şok olmayız doktor da emin konuşmadığı için
Daha şimdi kız denilip sonradan erkek çıkanları okudum geldim
12de azalarak bittiğini söylüyorlar benim ilkte pek olmadı sonradan başladıben aynen tiksindim o kadar migdem bulaniyo ki artık tat alamıyorum hiç birseyden ne zaman bitecek bu
Doktor tahminde bulunursa alıştırmayacagim kendimi kesinleşinceye kadar demiştim. Bi baktım alışmışım bile kızım kızım dolanıyorum evde.Değiştiriveririz nolcek
12de azalarak bittiğini söylüyorlar benim ilkte pek olmadı sonradan başladı
İnsallah gecer sizinde bi an önce aynen ilk çocukta 12 den sonra bitti. Ama bunda hayatım kabusa döndü 8 kilo verdim
Aşırı hızlı adapte olacağımızı düşünüyorumm bebe bizim bebe sonuçtaDoktor tahminde bulunursa alıştırmayacagim kendimi kesinleşinceye kadar demiştim. Bi baktım alışmışım bile kızım kızım dolanıyorum evde.
Ordan silmesi kolay gönlümden silebilir misin kuzu?
Tiksindik tiksindik, biz ekstradan tiksindik kocalardan.Sadece onda olmuyor ama yavrum maske takarken, veya aniden geliyor
Ama tiksinmişte olabilirim bak
Rabbim gonlune gore versin canim beniminsallah yakinda sevinirsin ve buraya mutlulukla cinsiyetini yazarsin
Biraz ağırmış ya diger pusetlerle aynı gibi herhalde bak bu beni üzdü bi miktar
Kızlar bebek arabası konusunda yazdıklarınızı okudum aklım karıştı benimde. Kullanılmayacak fazla şeyler almak istemiyorum. Kışın evet çok gezilmez ama havalar ısınmaya başlayınca da evde durmayız. Kolay katlanır bebek arabası istiyorum ama puset mi oto koltuğu mu karıştı biraz dediğiniz gibi arabada uyuyunca nasıl olur aklımda deli sorular oldu şimdi genellikle araba kullanıyorum. Eşimin memleketi de 2,5 saatlik yol. Sizler aldıkça fikir verirseniz sevinirim. Çok kararsızım
deme demeeeBurası balayı değil bildiriyorum bulantilar başladı
ben takilip cikarilan oto koltuklarindan alicam en basta . uyanmasini goze alamamKızlar bebek arabası konusunda yazdıklarınızı okudum aklım karıştı benimde. Kullanılmayacak fazla şeyler almak istemiyorum. Kışın evet çok gezilmez ama havalar ısınmaya başlayınca da evde durmayız. Kolay katlanır bebek arabası istiyorum ama puset mi oto koltuğu mu karıştı biraz dediğiniz gibi arabada uyuyunca nasıl olur aklımda deli sorular oldu şimdi genellikle araba kullanıyorum. Eşimin memleketi de 2,5 saatlik yol. Sizler aldıkça fikir verirseniz sevinirim. Çok kararsızım
benm bulantilarim yeni basladi ama regl tarihine gore kucukmus bebegim 6 haftalikmis. sabahlari zor oluyor . ac karnina ilac icince fln zor. yemek pisiremiuorum rahatsiz ediyor kokular .Merhaba kizlar baya oldu yazmayali durumlar nasil? bulantilalariniz baska belirtileriniz neler ve nekadar kilo aldiniz simdiye kadar ? Aserdinizmi hic tiksindiniz bisey oldumu ? Ben simdi 9+5 ve yarin kontrolüm var inshallah hersey yolundadir bi kilo aldim bulantilarim gecdi sayilir cokta yoktu zaten sabah ac karnina oluyordu bide bi kac saat bisey yemeyine.. daha esermedim hic tiksinmedimde inshallah böyle devam eder sizler nasilsiniz ?
Valla onlarda onunla iki çocuk büyüttüler büyük olan 3 yaşına kadar oturdu artık sığmayınca çocuk kaldırdılarArabada puset rahat oluyor mu peki tehlikesi falan var mı? Eşimin görev yeri nedeniyle arabayı ben kullanıyorum. O yüzden araçta da güvenli olsun istiyorum.
Allah sabır versin insallah ikinize de F Fato1994 Mesajı alıntılayamadim burdan yazayım. Hiç bi caresi yokmuymus bunun yarabbim ne kadar uzun sürmüş Bi kesilip gitseydi de rahatlasaydinizSlm kızlar hala bulantı kabusu yaşıyorum Allah a yalvarıyorum nolur artık bitsin hayırlısı ile. Kızlar nolur dua edin bana 12+3 olduk yok geçmiyor bu bulantı şaştım kaldım birde prilam dr kullanıyorum onu içmessem ne olur acaba. İnanın çok kötü şeyler aklımdan geçiyor. Estağfurullah çekiyorum dua istiyorum
Şimdi adapte olabiliriz de 20. Haftada detaylı ultrasonda öğrenen var mesela insana bi tuhaf gelir, bi de eşya alırsak vay anamAşırı hızlı adapte olacağımızı düşünüyorumm bebe bizim bebe sonuçtaben de ‘oğlan da olabilir’ düşüncesinden sonra doktordan kız ihtimalini duyunca hüzünlendim ama 2. Gün adapte oldum Kızçeme
Yılların birikmişliği bunlar hamilelikle gün yüzüne çıktı işteTiksindik tiksindik, biz ekstradan tiksindik kocalardan.
Digerlerine göre yok o zaman bi de bebekle düşündüm de ben canimYok canım ben inceledim bugün çok bi ağırlığı yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?