2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bacaklar yukarıda baş aşağıda yaa kıyamamm keyfine bak yapabilir misiniz cinsiyet tahmini çok mu erken

Eklentiler

• 9F4BBBF3-DAC1-4C85-BB04-9E12EEAA3E12.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba kızlar burda yazılanları sessizce takip edenlerdenim sizlerden çok şey öğreniyorum heran kalbim agzımda çok stresliyim bebiş iyi mi nasıl filan diye 10 haftalığım bu arada da kovid geçiyorum geçirdim bitti gbi bişi ;(
Şimdi size bir soru sormak istiyorum izninizle benim karantinam bugun bitti çok şükür
Haftaya 2 test randevum var ultrasonu alttan mı yapıyolar süreç nasıl ilerliyor acaba sonraki hafta mı gitsem ama içim içimi de yiyooo kafamda deli sorular

Ah sizin şikayetler bitiyor benimkiler yeni başlıyor valla
9. Haftada 4 cm diyorsun erken döllenme falan mı oldu acaba maşallah. inşallah kocaman görmüş olursun haftaya bak, insan öyle görünce bi herseyi unutuyor bende tekrar 13+2 veya 13+3 gibi gidicem sonuç çıkarsa insallah

Diloş ben test yaptırmayacaktım ama bir hafta sonra çağırıyorsa yaptırırım.

Diloş ben test yaptırmayacaktım ama bir hafta sonra çağırıyorsa yaptırırım.
Gel sonuçlara bakarız hemde bebise bakarız tekrar dedi
Sen bilirsin canım zaten senden de bisey çıkacağını zannetmiyorum içimden öyle geçiyor birde 35 yaş civarına direk önermiyorlar riskli çıkıyor diye. Sana orda diyeceği ensesi şu burun kemiği izlendi bu kadar, bi de kan alacak onunda sonucu pek umursamam gibi geliyor bakalım ense falan düzgün çıkınca.
Bir de ben kesin giderim tekrar çünkü 3 gündür ölüyorum baş ağrısından nolucak böyle bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar ben de sessiz takipçilerdenim. Başından beri takip ediyorum konuyu. Umarım hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza -Sunshine gibi benim de başından beri lekelenmem var. Şu an 10+5 günlük bebeğim. Her gün mutlaka kahverengi lekelenmelerim oluyor. Birkaç kez de kırmızıya döndü ama yoğun değildi. Dünden beri de karnımın içinde sol tarafta kramp mı desem damar çekilmesi mi desem hareket ettikçe bir ağrı oluyor. Ne olduğunu bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen sanırım ben de çok evhamlıyım siz endişelerinizden kurtulmak için neler yapıyorsunuz

İnşallah her şey yolundadır minnoşum.
Ben kalan zamanı kendime zehir edebilirim o test yüzünden, o yüzden kararsızım.

Baş ağrısı, baş dönmesi ve bel ağrısı beni de mahvetti, git gide artıyor ağrılarım.

Aramıza hoş geldiniz :) tabloya eklememi isterseniz yaş-son adet tarihi -tahmini doğum-kaçıncı çocuk gibi bilgileri alabilirim

Geçmiş olsun öncelikle. Kırmızı kanamanın yoğun olmamasına sevindim. Ağrılar için solgar ın kalsiyum magnezyum tabletini kullanıyorum içerisinde D vitamini de var. Doktorum D vitaminine de başlamamı söylemişti. Bu hap Bel bacak eklem ağrılarıma çok iyi geldi. Karında, kasık bölgesinde ağrı olması çok normal rahim büyüyor. Gebeliğin sonuna kadar ara ara böyle ağrılar çekeceğiz. Hafta hafta gebelik videoları yayınlıyor doktorlar oralarda bu ağrıların hep normal olduğundan bahsediliyor zaten. İzlemenizi tavsiye ederim. Dr Kağan Kocatepe mesela izleyebilirsiniz.
Bir de ben doktoruma özellikle sordum kanamaların başında, hangi ağrılardan endişelenmeliyim diye.. özellikle 6-7 haftadan sonra düşük ağrısında kıvranırsın yerlere düşersin demişti.
Bu bilgilerin ışığında ben uzun zamandır vesvese yapmıyorum siz de yapmayın Aramızda da 1 hafta var ben de 11+5 im bugün.
Bebek sağlıklıysa gelişimi normalse Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Siz yine de lekelenmeleriniz de varsa çoğunlukla istirahat etmeye çalışın ayakta durunca benim ağrım da başlıyor. Üşütmemeye çalışın
Progesteron kullanıyor musunuz ?

hamile kıyafetine geçip göbeği çıkan var mı? Ben çok kilo aldım göbeğimde çıktı birden açıklıyorum o yüzden çok yiyorum ya
Beeen 3 elbise aldım birde kot ceket külotlu çorap almam gerekti e bebekten hallettim bende hemen büyüyorum

Hoş buldum :) yaşım 30 ilk çocuğum olacak allah kısmet ederse. 08 ocak son adet tarihim. Tahmini doğum tarihi ise 15 ekim :)

Ben kan sulandırıcı hem iğne hem de hap kullanıyorum. Ama doktorum bırakmamamı söyledi kanamalar olduğunda bile. Son aya kadar kullanmam gerekiyormuş. Beraberinde renegesis max ve D vitamini kullanıyorum. 3 günde bir de proluton iğne yaptırıyorum kalçadan. İlaçlarım bunlardan ibaret şu an. Kanama şikayetiyle gittiğimde bebek iyi dedi her seferinde. En son baktı ki sürekli oluyor lekelenme kırmızıya dönse de önemseme dedi sadece pıhtı olursa hastaneye gel dedi doktorum. Olabildiğince dinleniyorum sadece yemek yapıyorum kalan zamanım hep dinlenerek geçiyor. Cevabınıza çok sevindim içim rahatladı biraz olsun :) 4 nisanda ikili test için çağırdı beni doktor. Ama dört gün öncesinde de normal muayene günüm. Normalde ikisini aynı gün hallederim diyordum ama sanırım sabredemeyeceğim

Sen bilirsin o zaman canım ne yap biliyor musun hocam ensesine burnuna bakın gerisini istemiyorum de, sen zaten anlasiyorsun doktorunla. Onunda iyi olduğunu görünce için rahatlar gerisine gerek duymazsın.
Mahvoldum bende parol içiyorum geçirmiyor tabi ilk 7 saat arayla içmek zorunda kaldım çok ağrım vardı kendime karanlık yaptım vs. Öyle geçti dün. Bugünde sabah ağrım yoktu eşimi geçirirken yan tarafta inşaata başlamışlar zırrr zirrr beynim o kadar kötü oldu ki yine ilaç içtim ama bana mısın demiyor

Ben de coraspin kullanıyordum bıraktım son kanamadan sonra 2 gündür yeniden başlattı. Daha önce teşhis edilmiş bi pıhtılaşma sorunum da yok ama riske atmıyor İşte. Proluton iğne en garantisi.
İnşallah kesilir hepimizin kanaması lekelenmesi. Ne olursa olsun insan tamamen yokmuş gibi davranamıyor tabi ama içiniz rahat olsun. Ekstra stres de kasılmalara sebep oluyor gereksiz yere..
Ben de 5 nisanda gideceğim ikili test de o zaman olacak. Güzel sonuçlarla geliriz inşallah. Siz de daha çok yazın arada kafa dağıtıyoruz genellikle artık

Dilos6342 um ya yeterince su içiyor musun geçmiş olsun

Su=ben yavrum çok içerim hep. Ama benim geçmişten beri var. Bi kac kere doktora gittim, biri migren dedi biri yok dedi vs. Gözler de bozuk sanırım
Gebelikte en korktuğum iki şey biri baş ağrısı biri diş problemi. Çünkü başım çok siddetli ağrıdıgında majezik bile etki etmiyor

Benim teşhis edilmiş bir pıhtılaşma sorunum var maalesef. Ay iyi ki yazdım çok rahatladım siz beni tanımıyor olsanız da ben hepinizi tanıyorum

Geçmiş olsun. Endol diye bir fitil var ben hastanede yattığımda başım çok fena ağrımıştı ve doktorum bundan yaptırdı çok iyi gelmişti. İsterseniz doktorunuza danışıp eczaneden temin edin. Ben de eskiden beri baş ağrısı çeken biriyim bırakın majeziği falan ağrı kesici iğneyle ancak kesiliyordu ağrılarım

Bende de migren var ama gebeliğin başından beri bir kere tuttu şom ağzımı açmak istemiyorum. Bilirim o sıkıntıyı karanlık lazım. Parol da zor kesmesi. Allah yardımcın olsun kuzum.
Benim gözler de miyop 5 er dereceyi geçtik en son. Birinde astigmat da var. Ve inanır mısın 2 aydır daha bulanık görüyorum ve arada gözlerime ağrı çöküyor.
Dişler için yeterince kalsiyum almaya çalış bence. Bebeklerimizde kemik oluşumu başladı.
Benim de dişlerimde hassasiyet başlamıştı, kanamalar da oluyordu. Ve sağolsun 10 senedir çıkmaya çalışan 20lik dişlerden biri yeniden kıpırdandı 1 hafta acısını çektim anam ne çok derdim varmış yaaaa
Neyse hep diyorum kalsiyum içmeye başladıktan sonra diş ağrılarım çok çok azaldı. Tavsiye ediyorum aşırı derecede
Benim teşhis edilmiş bir pıhtılaşma sorunum var maalesef. Ay iyi ki yazdım çok rahatladım siz beni tanımıyor olsanız da ben hepinizi tanıyorum
Ay daha çok aktif ol lütfen sıcacık oldu içim. biraz olsun rahatlamanıza çok çok sevindim

İlk defa duydum sagolasin mutlaka aklımda olacak

Ayy inşallah tutmaz bi daha canım, çok zor gebelik olmasa git acile en etkili ne varsa attır geç ama yok şimdi geçsin diye bekle işte
Merak etme benimde çok derdim var
Vertigo var bahar ayına giriyoruz allahim hiç tutmaz inşallah
Dişler aileden genetik diş eti çekilmesi var hemde sağlam değil. Allahim şu 9 ayı bari bisey olmadan atlatalım tek isteğim bu amin amiiinn
Elime koli koli süt alıp gezeyim ben en iyisi

Cidden süt yoğurt peyniri bol tüket. Sadece süt üzerinden bakarsak gebelikteki kalsiyum ihtiyacı için 800 ml süt içmek gerekiyor. Çerez yiyemiyordum 2 hafta önce normal dişlerimle. Ve benim dişte 1 tane dolgu vardır sadece. Başka sıkıntı yoktu. Yıllardır bilmem. Ekstra özen göstermek lazım vücuda çocikler büyüyooo
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…