Evet minnoşum ense ve burun kemiği beni rahatlatır, teste gerek kalmaz, ufacık bir olumsuzluk çıksa biliyorum çünkü ne olacağını.Sen bilirsin o zaman canım ne yap biliyor musun hocam ensesine burnuna bakın gerisini istemiyorum de, sen zaten anlasiyorsun doktorunla. Onunda iyi olduğunu görünce için rahatlar gerisine gerek duymazsın.
Mahvoldum bende parol içiyorum geçirmiyor tabi ilk 7 saat arayla içmek zorunda kaldım çok ağrım vardı kendime karanlık yaptım vs. Öyle geçti dün. Bugünde sabah ağrım yoktu eşimi geçirirken yan tarafta inşaata başlamışlar zırrr zirrr beynim o kadar kötü oldu ki yine ilaç içtim ama bana mısın demiyor
Ben sadece 2 kilo aldım ona rağmen Benim de kıyafetlerim olmuyor mecbur hamile kıyafetlerine geçtim. Hamile kıyafeti çok bulunmuyor o yüzden bol kesim elbiselerden faydalanıyorum pentiden de hamile çorabı aldım çok rahat oluyor.hamile kıyafetine geçip göbeği çıkan var mı? Ben çok kilo aldım göbeğimde çıktı birden açıklıyorum o yüzden çok yiyorum ya
Bi hamile pantolonu bi de tayt aldım ben 12 haftadan sonra bi kaç tane daha alcam çünkü göbeğim durmadan büyüyorBeeen 3 elbise aldım birde kot ceket külotlu çorap almam gerekti e bebekten hallettimbende hemen büyüyorum
Hamile pantolonu giyiyorum bende. Neyse içim rahatladı tek ben değilmişim hep 5 ayda çıktı diyor İnternet göbek.Ben sadece 2 kilo aldım ona rağmen Benim de kıyafetlerim olmuyor mecbur hamile kıyafetlerine geçtim. Hamile kıyafeti çok bulunmuyor o yüzden bol kesim elbiselerden faydalanıyorum pentiden de hamile çorabı aldım çok rahat oluyor.
Biliyorum canım baya kalsiyum miktarı düşüyormuş zaten benimde ekstradan dişler sıkıntı çok peynir yoğurt ayran tüketirim ama Allahtan o yönden sıkıntı yok biraz daha arttırmak lazımCidden süt yoğurt peyniri bol tüket. Sadece süt üzerinden bakarsak gebelikteki kalsiyum ihtiyacı için 800 ml süt içmek gerekiyor. Çerez yiyemiyordum 2 hafta önce normal dişlerimle. Ve benim dişte 1 tane dolgu vardır sadece. Başka sıkıntı yoktu. Yıllardır bilmem. Ekstra özen göstermek lazım vücuda çocikler büyüyooo
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ayyy tebrikler ilk oğluş ihtimalimiz geldiKızlar doktordan çıktım. Kan testi verdi yarın sabah yaptırcaz bir de nifty testini %100 önerdi hem yaşım, hem tüp bebek geçmişim hem de ailemdeki genetik rahatsızlıkları doğan akrabalarım dolayısıyla. Ankara’daki genoks lab.ına değil yurtdışındaki lab.ı öneriyorum ben dedi. 6000 TL Rakamı varmış. Arayacaklar. 11+2 çıktı minnoş gene hareketliydi ve doktorun dediğine göre erkek olma ihtimali varmış. Biraz şaşırdım, hiç erkek olma ihtimali vermemiştimsağlıklı bir bebiş olsun inşallah şu test sürecini hayırlısıyla geçirelim de
Ya inanır mısın benim de öyle oldu. Gebelikten önce zaten çok ağrırdı bi an geçti dedim oh hep böyle geçse keşke. Şu 3 gündür tekrar başladı ben bol su içiyorum ama bana mısın demiyor, bu aralar bol streste var o da tetikliyor herhaldeEvet minnoşum ense ve burun kemiği beni rahatlatır, teste gerek kalmaz, ufacık bir olumsuzluk çıksa biliyorum çünkü ne olacağını.
Niye böyle oldu bir anda başladı önceden baş ağrım çok olurdu benim, gebelikte geçti şaşırmıştım, bu hafta bir anda çıktı ortaya başım ikiye ayrılacak gibi ağrıyor. Bol su içmeye çalışıyorum yine bir litreyi geçemiyorum ama sen iç yavrum belki iyi gelir.
Oyy bi oğlan mi geliyor kızların arasına maşallahhKızlar doktordan çıktım. Kan testi verdi yarın sabah yaptırcaz bir de nifty testini %100 önerdi hem yaşım, hem tüp bebek geçmişim hem de ailemdeki genetik rahatsızlıkları doğan akrabalarım dolayısıyla. Ankara’daki genoks lab.ına değil yurtdışındaki lab.ı öneriyorum ben dedi. 6000 TL Rakamı varmış. Arayacaklar. 11+2 çıktı minnoş gene hareketliydi ve doktorun dediğine göre erkek olma ihtimali varmış. Biraz şaşırdım, hiç erkek olma ihtimali vermemiştimsağlıklı bir bebiş olsun inşallah şu test sürecini hayırlısıyla geçirelim de
15 gün sonra bir daha gidicez 4.32 cm olmuş boyuAyyy tebrikler ilk oğluş ihtimalimiz geldi
Tam 2 saattir haber bekliyordum senden
Memnun kaldın mı
Demek ki böyle ilerliyor süreç yavrum, stres neden? Aynı şeyler mi?Ya inanır mısın benim de öyle oldu. Gebelikten önce zaten çok ağrırdı bi an geçti dedim oh hep böyle geçse keşke. Şu 3 gündür tekrar başladı ben bol su içiyorum ama bana mısın demiyor, bu aralar bol streste var o da tetikliyor herhalde
Aynen yavrum sen onları sor zaten bakar, gerisini boşver artık. Allah korusun bebislerimizi inşallah hiç bi sıkıntı olmaz
Kuzucum ben solgar aldım. Doktoruma söyledim kullanıyorum diye sıkıntı yok dedi. Solgar zaten kötü bi marka değildir. Ekliyorum fotoğrafı. Multivitamin ve daha önce omega folik asit için ocean marka önermişti. İstersen o markadan da alabilirsin. Buldum internette onun da görüntüsünü ekliyorum aşağıya. İçerikleri gayet iyi. Kullan bence de cok iyi gelecek. D vitamini de var içinde doktorum da tam ona da başla demişti iyi oldu.Bebitom solgar mı demiştin neydi senin aldığın takviye? Kesin alacağım kemik ve bel ağrısına dayanamayacağım artık. Bir de, doktorun mu tavsiye etti o markayı?-Sunshine
Tamam minnoşum, çok teşekkür ederim, hangisi varsa alırım eczaneden, ocean dışında marka bilmediğimden sordum, ama d vitamini olması hoşuma gitti benim de. İnşallah bana da iyi gelir.Kuzucum ben solgar aldım. Doktoruma söyledim kullanıyorum diye sıkıntı yok dedi. Solgar zaten kötü bi marka değildir. Ekliyorum fotoğrafı. Multivitamin ve daha önce omega folik asit için ocean marka önermişti. İstersen o markadan da alabilirsin. Buldum internette onun da görüntüsünü ekliyorum aşağıya. İçerikleri gayet iyi. Kullan bence de cok iyi gelecek. D vitamini de var içinde doktorum da tam ona da başla demişti iyi oldu.
İş, güç, bi düzeninin olmaması, evinde kalamamak, herseyin belirsiz olması, tayin açılan yerlerin dağ başı olması, doğumda bize izin ayarlayacak olan adamın uzun süreli başka yere gitmesi oh oh bende ne yok ki.Demek ki böyle ilerliyor süreç yavrum, stres neden? Aynı şeyler mi?
İnşallah bebeğim inşallah, sorunsuz büyüsenler çok dua ediyorum.
Ben ilkinde dişten çok çektim düşündükçe o halime o kadar üzülüyorum ki, sabahlara kadar günlerce ağladım kıvrandım, diş sorunumuz olmasın Allahım, amin.
Ya15 gün sonra bir daha gidicez 4.32 cm olmuş boyuİyi adam canım teşekkür ederim, düzgün öncesinde çok ciddi sonrasında samimi.
Kullandığım ilaçları duyunca şoka girdibiraz stresliyim canımcım doktor bana ikili taramayı bile gereksiz gördü direkt nifty yapalım dedi. Sorma ya asla erkek beklemiyordum gene de olmama ihtimali ne kadardır acaba 6. Hissim yanıldı ilk defa
Rica ederim İnşallah şifa olur çiçeğim sana daTamam minnoşum, çok teşekkür ederim, hangisi varsa alırım eczaneden, ocean dışında marka bilmediğimden sordum, ama d vitamini olması hoşuma gitti benim de. İnşallah bana da iyi gelir.
Ah be yavrum, sen de benim gibi büyük mü konuştun, askerle, polisle asla evlenmem diye.İş, güç, bi düzeninin olmaması, evinde kalamamak, herseyin belirsiz olması, tayin açılan yerlerin dağ başı olması, doğumda bize izin ayarlayacak olan adamın uzun süreli başka yere gitmesi oh oh bende ne yok ki.
Allah korusun yavrum inşallah bi daha yaşanmaz
Oh oh maşallahŞimdi eve geldim bebişi gördüm çok şükür herşey yolunda göbeğini oynatıyordu2 hafta sonra ikili test için tekrar çağırdı o kadar mutluyum ki bir ay beklemeyeceğim için 5 hafta çok zor geçecekti bana. Doktorum biraz evhamlı olduğumu ve kendimde bu kadar belirti aramamam gerektiğini söyledi işte keşke elimde olsa. Girerken o kadar heyecanlıydım ki tansiyonum 16 olmuş kızdım kendime. Şuan içim rahat çok şükür inşallah hep böyle devam eder
Çokta büyük konuşmadım ama başıma geldiAh be yavrum, sen de benim gibi büyük mü konuştun, askerle, polisle asla evlenmem diye.Çok zor ya ben bile düşündükçe çıldırıyorum, kimbilir sen ne kadar yoruluyorsun. Zamanla her şey olur yoluna girer inşallah diye umacağız minnoşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?