2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet minnoşum ense ve burun kemiği beni rahatlatır, teste gerek kalmaz, ufacık bir olumsuzluk çıksa biliyorum çünkü ne olacağını.

Niye böyle oldu bir anda başladı önceden baş ağrım çok olurdu benim, gebelikte geçti şaşırmıştım, bu hafta bir anda çıktı ortaya başım ikiye ayrılacak gibi ağrıyor. Bol su içmeye çalışıyorum yine bir litreyi geçemiyorum ama sen iç yavrum belki iyi gelir.

hamile kıyafetine geçip göbeği çıkan var mı? Ben çok kilo aldım göbeğimde çıktı birden açıklıyorum o yüzden çok yiyorum ya
Ben sadece 2 kilo aldım ona rağmen Benim de kıyafetlerim olmuyor mecbur hamile kıyafetlerine geçtim. Hamile kıyafeti çok bulunmuyor o yüzden bol kesim elbiselerden faydalanıyorum pentiden de hamile çorabı aldım çok rahat oluyor.

Beeen 3 elbise aldım birde kot ceket külotlu çorap almam gerekti e bebekten hallettim bende hemen büyüyorum
Bi hamile pantolonu bi de tayt aldım ben 12 haftadan sonra bi kaç tane daha alcam çünkü göbeğim durmadan büyüyor
Hamile pantolonu giyiyorum bende. Neyse içim rahatladı tek ben değilmişim hep 5 ayda çıktı diyor İnternet göbek.

Kızlar doktordan çıktım. Kan testi verdi yarın sabah yaptırcaz bir de nifty testini %100 önerdi hem yaşım, hem tüp bebek geçmişim hem de ailemdeki genetik rahatsızlıkları doğan akrabalarım dolayısıyla. Ankara’daki genoks lab.ına değil yurtdışındaki lab.ı öneriyorum ben dedi. 6000 TL Rakamı varmış. Arayacaklar. 11+2 çıktı minnoş gene hareketliydi ve doktorun dediğine göre erkek olma ihtimali varmış. Biraz şaşırdım, hiç erkek olma ihtimali vermemiştim sağlıklı bir bebiş olsun inşallah şu test sürecini hayırlısıyla geçirelim de

Biliyorum canım baya kalsiyum miktarı düşüyormuş zaten benimde ekstradan dişler sıkıntı çok peynir yoğurt ayran tüketirim ama Allahtan o yönden sıkıntı yok biraz daha arttırmak lazım
Amiin amiin insallahh

Ayyy tebrikler ilk oğluş ihtimalimiz geldi
Tam 2 saattir haber bekliyordum senden
Memnun kaldın mı

Bebitom solgar mı demiştin neydi senin aldığın takviye? Kesin alacağım kemik ve bel ağrısına dayanamayacağım artık. Bir de, doktorun mu tavsiye etti o markayı? -Sunshine

Ya inanır mısın benim de öyle oldu. Gebelikten önce zaten çok ağrırdı bi an geçti dedim oh hep böyle geçse keşke. Şu 3 gündür tekrar başladı ben bol su içiyorum ama bana mısın demiyor, bu aralar bol streste var o da tetikliyor herhalde
Aynen yavrum sen onları sor zaten bakar, gerisini boşver artık. Allah korusun bebislerimizi inşallah hiç bi sıkıntı olmaz

Oyy bi oğlan mi geliyor kızların arasına maşallahh çok cok sevindim inşallah testte de bisey çıkmaz Allahin izniyle, ama fiyatlar gerçekten çok fazla Allah yardımcımız olsun

Ayyy tebrikler ilk oğluş ihtimalimiz geldi
Tam 2 saattir haber bekliyordum senden
Memnun kaldın mı
15 gün sonra bir daha gidicez 4.32 cm olmuş boyu İyi adam canım teşekkür ederim, düzgün öncesinde çok ciddi sonrasında samimi.
Kullandığım ilaçları duyunca şoka girdi biraz stresliyim canımcım doktor bana ikili taramayı bile gereksiz gördü direkt nifty yapalım dedi. Sorma ya asla erkek beklemiyordum gene de olmama ihtimali ne kadardır acaba 6. Hissim yanıldı ilk defa

Demek ki böyle ilerliyor süreç yavrum, stres neden? Aynı şeyler mi?
İnşallah bebeğim inşallah, sorunsuz büyüsenler çok dua ediyorum.
Ben ilkinde dişten çok çektim düşündükçe o halime o kadar üzülüyorum ki, sabahlara kadar günlerce ağladım kıvrandım, diş sorunumuz olmasın Allahım, amin.

Bebitom solgar mı demiştin neydi senin aldığın takviye? Kesin alacağım kemik ve bel ağrısına dayanamayacağım artık. Bir de, doktorun mu tavsiye etti o markayı? -Sunshine
Kuzucum ben solgar aldım. Doktoruma söyledim kullanıyorum diye sıkıntı yok dedi. Solgar zaten kötü bi marka değildir. Ekliyorum fotoğrafı. Multivitamin ve daha önce omega folik asit için ocean marka önermişti. İstersen o markadan da alabilirsin. Buldum internette onun da görüntüsünü ekliyorum aşağıya. İçerikleri gayet iyi. Kullan bence de cok iyi gelecek. D vitamini de var içinde doktorum da tam ona da başla demişti iyi oldu.

Eklentiler

• 3F38E1D7-BA13-49E4-B35B-0DD4C308C02B.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 55D05DCD-8485-40BD-AD83-A64DFA36A8CA.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 33
Tamam minnoşum, çok teşekkür ederim, hangisi varsa alırım eczaneden, ocean dışında marka bilmediğimden sordum, ama d vitamini olması hoşuma gitti benim de. İnşallah bana da iyi gelir.

İş, güç, bi düzeninin olmaması, evinde kalamamak, herseyin belirsiz olması, tayin açılan yerlerin dağ başı olması, doğumda bize izin ayarlayacak olan adamın uzun süreli başka yere gitmesi oh oh bende ne yok ki.
Allah korusun yavrum inşallah bi daha yaşanmaz

Ya mutlu oldum vallahi memnun kalmandan. İyidir yA detaylı her şeyi açıklıyor pek soru sormaya bile gerek kalmıyor.
Bana ısrarcı olmadı nifty için dediğin gibi risk durumlarından konuşmuştuk biz de vazgeçtik yaptırmaktan.
Ben 2 güne alıştım kız olma ihtimaline, sen de adapte olursun hemen değişir mi bilmiyorum ama belli de olmaz ki ben de rüyamda balkona doğru güneş açtığını görmüştüm. Çok güzeldi. Tabirinde rüyayı gören kişinin erkek bebeği olur diyordu ben de erkeğe çok hazırlanmıştım aslında
eee ne diyorsun bizimkileri kertiyor muyuz
Sen naptın bu arada kullanmaya başladın mı kalsiyum magnezyumları ?

Tamam minnoşum, çok teşekkür ederim, hangisi varsa alırım eczaneden, ocean dışında marka bilmediğimden sordum, ama d vitamini olması hoşuma gitti benim de. İnşallah bana da iyi gelir.
Rica ederim İnşallah şifa olur çiçeğim sana da

Şimdi eve geldim bebişi gördüm çok şükür herşey yolunda göbeğini oynatıyordu 2 hafta sonra ikili test için tekrar çağırdı o kadar mutluyum ki bir ay beklemeyeceğim için 5 hafta çok zor geçecekti bana. Doktorum biraz evhamlı olduğumu ve kendimde bu kadar belirti aramamam gerektiğini söyledi işte keşke elimde olsa. Girerken o kadar heyecanlıydım ki tansiyonum 16 olmuş kızdım kendime. Şuan içim rahat çok şükür inşallah hep böyle devam eder

Ah be yavrum, sen de benim gibi büyük mü konuştun, askerle, polisle asla evlenmem diye. Çok zor ya ben bile düşündükçe çıldırıyorum, kimbilir sen ne kadar yoruluyorsun. Zamanla her şey olur yoluna girer inşallah diye umacağız minnoşum.

Oh oh maşallah

Kızlar 9. haftamdayım. Doktorun istediği testleri vs yaptırdım tabiiki ama bana hiç vitamin yazmadı. Sadece folik asit içiyorum. Bu bahsettiğiniz vitaminler magnezyumlar vs. doktor mu verdi yoksa siz takviye olsun diye kafanıza göre mi kullanıyorsunuz ?

Çokta büyük konuşmadım ama başıma geldi ailem yakında olsa evim ile mesafesi mesela yine o kadar dert etmicem ama doğuya da çıkarsa her türlü uzak kalıyorum batının kıyısı nerde doğu nerde
Şimdi birde bebis olacak galiba depresyona giriyorum yavaştan.. Şimdi göreve de gidecek adam sayısı da azaldı, doğuma kadar gelirse ne âlâ.
Birde burası 2. Bölge geçiyor biliyor musun? Nerdeyse en batı diye. Ne batısı ya dibimizde Suriye var zaten. Görevden geri gelmiyorlar. Şimdi tayin yerlerinde de 1. 2. Bölgeler yazılmayacak demişler, 2. Bölge böyleyse en doğulari düsünemiyorum. Mecburi bi kaç tane yazdirmislar en doğudan dağ başı mı artık neresi bilmiyorum, aile götürülecek yerleri yazdim diyor ama tercih dışı da çok çıkıyor.
Ay yine çenem düştü benim derdim çok işte Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…