2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Ay süt beni çok rahatsız ediyor. Ayran kefir peynirden gidiyorum bende Bu zamana kadar hep boş beslenmemişiz kendimize yatırım yapmamısız ya en azından kendi adıma konuşuyum hamileliğimin başında böyle ağrılar yaşıyorsam sonunu düşünemiyorum ben

Valla kuzum o heralde doktora bağlı ya. Benim tedavi gördüğüm doktorum omega 3 ve balık yağı verdi. Ben içiyordum bunları. Sonra doktorumu değiştirmek zorunda kalınca yeni doktoruma söyledim omega 3 ve balık yağı kullanıyorum diye bırak ben sana 7. Aydan sonra vitamin başlatcam dedi. Saçma da geldii aslında sadece bebeğin değil ki bizimde ihtiyacım sonucta. Yediklerimizin nesi doğal ki neyin vitaminini alalım

Kuzum benim. Fiziksel mesafeler olabilir. Ama bu süreçte sadece hamilelikte değil bebişlerimizi büyütürken de hep birlikte geçireceğiz bu süreci. Yalnızım diye düşünme burada da arkadaşların olacağız
İnşallah refaha erersiniz eşinle birlikte

İlk erkek tahmini geldi hadi bakalımm ben ikinciyi de Azaleaa dan bekliyorum

Bana direkt önerdi nifty vallahi içimi bir taraftan kurt kemiriyor bir yanım hayırlısı diyor. Bu testi verip sonucunu alana kadar rahat etmeyeceğim.
Ben de rüyamda kız çocuğu gördüm sorma, erkek ihtimalini duyunca şaşırdım tabii kertiyoruz alırım kızını

Allah razı olsun canım benim, insanın bi düzeninin olması evinde kalması bile büyük nimet. İnşallah kolayca geçer gider

Omega 3 mü bırak dedi valla kuzum bana gebelikten 3 ay önce başlattı doktorum omega 3 ve folik asite. Yani bazı doktorlar da bu takviyelere garip şekilde öcü gibi bakıyorlar komik cidden. Demir de kullanma derse çok gülerim.
Daha bebeğin kıkırdak oluşumu başladığı hafta kemik diş ağrıları başladı bende. Nasıl ihtiyaç olmadığını düşünebilirler ki. Omega 3 için Haftada 2 kere düzenli olarak balık yiyebilmek çok zor. Haftanın 7 günü var hangisinde et tavuk balık yiyip bir de sebzeyi de düzenli tüketeceğiz ki. Sağlığı riske atmaya güçsüz düşmeye ne gerek var yani.
Uf anlamsız bi sinir bastı her yerim şiş şiş

Rüyalar tersine çıkıyor galiba kızlar, bende dr gitmeden bi gün önce rüyamda erkek olduğunu gördüm

Kızlar 17 şubat regl tatihim. 3 martta aşılama yaptırdım pozitifi gördüm. Değerim düzenli artıyor şuan 3400 fakat kese yok moralim çok bozuldu doktor dış gebelik vs bahsetti normal gebelik olsa görünür müydü kesin

Kuzum Allah’ın izniyle tertemiz çıkacak inşallah bizim içimiz doğana kadar rahat etmeyecek ki
Oh kaptım mis gibi oğlanı

Valla haftanın 2 günü balık yesen bile balıklar sanki düzgün deniz balıkları değil ben artık yediğimiz şeyden vitamin aldıgımızı düşünmüyorum. Tavuktan yumurtadan filanda doğru düzgün besin alınmıyor o gün organik yumurta satan birisinden tanesi 2,5 liraya yumurta aldım. Eşimde bandrol var mı üstünde dikkat ettin mi dedi yok dedim baktım yumurtaya üstüne bandrol basmıslar kırdım omarket yumurtası çıktı Güvenip doğalını bulacağımız yerde kalmadı bide dedim sağlıklı olsun diye kandırıldım ama

Cihaza göre, vajinal ultrason olmasına göre Bile değişebiliyor kese görünürlüğü. Daha henüz erken dönemler sonradan görünme ihtimali de olabilir. İnşallah iç gebeliktir 2 gün sonra yeniden gitmenizi tavsiye ederim. 3000 değerinde benim doktorum vajinal ultrasonla zor bulmuştu keseyi.

Anlıyorum bebeğim tek başına olsan neyse ama bebeğimizi büyüteceği yeri kendimiz seçmek istiyoruz, onun için güvenli bir yerde yaşamak istiyoruz. Sen de bebeğin için daha çok üstünde duruyorsun bu konunun ister istemez, eşinin de suçu yok ne denir ki. İşleri çok zor. Hem onların hem eşlerinin ve çocuklarının.

Sizi gittiğiniz ilin merkezinde güvenli bir eve yerleştirecektir, merak etme, rabbim seni de bebeğini de korusun, tabii eşini de. Gittiği görevlerden sağ salim dönsün.

Heh işte aynen katılıyorum dediklerine. Bu bakımdan kötü bir çağda yaşıyoruz maalesef. Annemin vitamin eksiklikleri vardı doktor b12 verip verip yolluyor. Aldım benim multivitaminden kullanıyor 1 senedir geçen sene orucu ömründe ilk kez rahat geçirdi. Kemikler hep ağrırdı ben kalsiyuma başlayınca ona da içirmeye başladım kadın şok oldu. Kızım yataktan kalkamıyordum sabahları ağrıdan hiç ağrım yok dedi. Şimdi eve yolladım onu takviyesini de aldı gitti. Yani bariz belli şeyler var doktorsun sen neden önermiyorsun takviye zaten düzgün beslenemiyoruz..

Allah razinolsun canım eğer gelebileceği yer olmazsa direk memlekete giderim zaten, genelde öyle oluyor çünkü. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun babasız da çok büyüsün istemiyor insan işte. Insallah düzelir bakalım insallah

Canım doktorlar neresi ile anlaşması varsa orayı tavsiye ediyorlar. Artık yurtdışına gönderilmesin die 3 tane firma türkiyede yapıyor genoks istemiyorsan diğerlerine bak ben pazartesi genoksa verdim çok araştırdım geç geliyor ama yanlış sonuç yok en önemliside o aaaa erkek mi geliyor

Kim ister bebeğim, eşin de istemez ama ne yapsın mesleği bu. inşallah minnoşum şimdiden üzme güzel canını, minnak iyice büyüdü hissediyordur.

@murphyrivera canım ne yazık ki içini rahatlamayacağım .bugün kontrol gittim ama doktor acilen cıkması gerektiği için yarına kaldı .inşallah yarın hayırlı haberler alır seni de rahatlatırım.Herkesin Rabbim yüzünü güldürecek haberler aldırsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…