Cidden süt yoğurt peyniri bol tüket. Sadece süt üzerinden bakarsak gebelikteki kalsiyum ihtiyacı için 800 ml süt içmek gerekiyor. Çerez yiyemiyordum 2 hafta önce normal dişlerimle. Ve benim dişte 1 tane dolgu vardır sadece. Başka sıkıntı yoktu. Yıllardır bilmem. Ekstra özen göstermek lazım vücuda çocikler büyüyooo
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Kızlar 9. haftamdayım. Doktorun istediği testleri vs yaptırdım tabiiki ama bana hiç vitamin yazmadı. Sadece folik asit içiyorum. Bu bahsettiğiniz vitaminler magnezyumlar vs. doktor mu verdi yoksa siz takviye olsun diye kafanıza göre mi kullanıyorsunuz ?
Kuzum benim. Fiziksel mesafeler olabilir. Ama bu süreçte sadece hamilelikte değil bebişlerimizi büyütürken de hep birlikte geçireceğiz bu süreci. Yalnızım diye düşünme burada da arkadaşların olacağızÇokta büyük konuşmadım ama başıma geldiailem yakında olsa evim ile mesafesi mesela yine o kadar dert etmicem ama doğuya da çıkarsa her türlü uzak kalıyorum batının kıyısı nerde doğu nerde
Şimdi birde bebis olacak galiba depresyona giriyorum yavaştan.. Şimdi göreve de gidecek adam sayısı da azaldı, doğuma kadar gelirse ne âlâ.
Birde burası 2. Bölge geçiyor biliyor musun? Nerdeyse en batı diye. Ne batısı ya dibimizde Suriye var zaten. Görevden geri gelmiyorlar. Şimdi tayin yerlerinde de 1. 2. Bölgeler yazılmayacak demişler, 2. Bölge böyleyse en doğulari düsünemiyorum. Mecburi bi kaç tane yazdirmislar en doğudandağ başı mı artık neresi bilmiyorum, aile götürülecek yerleri yazdim diyor ama tercih dışı da çok çıkıyor.
Ay yine çenem düştü benim derdim çok işte Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Kızlar doktordan çıktım. Kan testi verdi yarın sabah yaptırcaz bir de nifty testini %100 önerdi hem yaşım, hem tüp bebek geçmişim hem de ailemdeki genetik rahatsızlıkları doğan akrabalarım dolayısıyla. Ankara’daki genoks lab.ına değil yurtdışındaki lab.ı öneriyorum ben dedi. 6000 TL Rakamı varmış. Arayacaklar. 11+2 çıktı minnoş gene hareketliydi ve doktorun dediğine göre erkek olma ihtimali varmış. Biraz şaşırdım, hiç erkek olma ihtimali vermemiştimsağlıklı bir bebiş olsun inşallah şu test sürecini hayırlısıyla geçirelim de
Yamutlu oldum vallahi memnun kalmandan. İyidir yA detaylı her şeyi açıklıyor pek soru sormaya bile gerek kalmıyor.
Bana ısrarcı olmadı nifty için dediğin gibi risk durumlarından konuşmuştuk biz de vazgeçtik yaptırmaktan.
Ben 2 güne alıştım kız olma ihtimaline, sen de adapte olursun hemendeğişir mi bilmiyorum ama belli de olmaz ki ben de rüyamda balkona doğru güneş açtığını görmüştüm. Çok güzeldi. Tabirinde rüyayı gören kişinin erkek bebeği olur diyordu ben de erkeğe çok hazırlanmıştım aslında
eee ne diyorsun bizimkileri kertiyor muyuz
Sen naptın bu arada kullanmaya başladın mı kalsiyum magnezyumları ?
Allah razı olsun canım benim, insanın bi düzeninin olması evinde kalması bile büyük nimet. İnşallah kolayca geçer giderKuzum benim. Fiziksel mesafeler olabilir. Ama bu süreçte sadece hamilelikte değil bebişlerimizi büyütürken de hep birlikte geçireceğiz bu süreci. Yalnızım diye düşünme burada da arkadaşların olacağız
İnşallah refaha erersiniz eşinle birlikte
Ay süt beni çok rahatsız ediyor. Ayran kefir peynirden gidiyorum bendeBu zamana kadar hep boş beslenmemişiz kendimize yatırım yapmamısız ya en azından kendi adıma konuşuyum hamileliğimin başında böyle ağrılar yaşıyorsam sonunu düşünemiyorum ben
Omega 3 mü bırak dediValla kuzum o heralde doktora bağlı ya. Benim tedavi gördüğüm doktorum omega 3 ve balık yağı verdi. Ben içiyordum bunları. Sonra doktorumu değiştirmek zorunda kalınca yeni doktoruma söyledim omega 3 ve balık yağı kullanıyorum diye bırak ben sana 7. Aydan sonra vitamin başlatcam dedi. Saçma da geldii aslında sadece bebeğin değil ki bizimde ihtiyacım sonucta. Yediklerimizin nesi doğal ki neyin vitaminini alalım
Rüyalar tersine çıkıyor galiba kızlar, bende dr gitmeden bi gün önce rüyamda erkek olduğunu gördümBana direkt önerdi nifty vallahi içimi bir taraftan kurt kemiriyor bir yanım hayırlısı diyor. Bu testi verip sonucunu alana kadar rahat etmeyeceğim.
Ben de rüyamda kız çocuğu gördüm sorma, erkek ihtimalini duyunca şaşırdımtabii kertiyoruz alırım kızını
Kuzum Allah’ın izniyle tertemiz çıkacak inşallahBana direkt önerdi nifty vallahi içimi bir taraftan kurt kemiriyor bir yanım hayırlısı diyor. Bu testi verip sonucunu alana kadar rahat etmeyeceğim.
Ben de rüyamda kız çocuğu gördüm sorma, erkek ihtimalini duyunca şaşırdımtabii kertiyoruz alırım kızını
Omega 3 mü bırak dedivalla kuzum bana gebelikten 3 ay önce başlattı doktorum omega 3 ve folik asite. Yani bazı doktorlar da bu takviyelere garip şekilde öcü gibi bakıyorlar komik cidden. Demir de kullanma derse çok gülerim.
Daha bebeğin kıkırdak oluşumu başladığı hafta kemik diş ağrıları başladı bende. Nasıl ihtiyaç olmadığını düşünebilirler ki. Omega 3 için Haftada 2 kere düzenli olarak balık yiyebilmek çok zor. Haftanın 7 günü var hangisinde et tavuk balık yiyip bir de sebzeyi de düzenli tüketeceğiz ki. Sağlığı riske atmaya güçsüz düşmeye ne gerek var yani.
Uf anlamsız bi sinir bastı her yerim şiş şiş
Cihaza göre, vajinal ultrason olmasına göre Bile değişebiliyor kese görünürlüğü. Daha henüz erken dönemler sonradan görünme ihtimali de olabilir. İnşallah iç gebeliktir 2 gün sonra yeniden gitmenizi tavsiye ederim. 3000 değerinde benim doktorum vajinal ultrasonla zor bulmuştu keseyi.Kızlar 17 şubat regl tatihim. 3 martta aşılama yaptırdım pozitifi gördüm. Değerim düzenli artıyor şuan 3400 fakat kese yok moralim çok bozuldu doktor dış gebelik vs bahsettinormal gebelik olsa görünür müydü kesin
Anlıyorum bebeğim tek başına olsan neyse ama bebeğimizi büyüteceği yeri kendimiz seçmek istiyoruz, onun için güvenli bir yerde yaşamak istiyoruz. Sen de bebeğin için daha çok üstünde duruyorsun bu konunun ister istemez, eşinin de suçu yok ne denir ki. İşleri çok zor. Hem onların hem eşlerinin ve çocuklarının.Çokta büyük konuşmadım ama başıma geldiailem yakında olsa evim ile mesafesi mesela yine o kadar dert etmicem ama doğuya da çıkarsa her türlü uzak kalıyorum batının kıyısı nerde doğu nerde
Şimdi birde bebis olacak galiba depresyona giriyorum yavaştan.. Şimdi göreve de gidecek adam sayısı da azaldı, doğuma kadar gelirse ne âlâ.
Birde burası 2. Bölge geçiyor biliyor musun? Nerdeyse en batı diye. Ne batısı ya dibimizde Suriye var zaten. Görevden geri gelmiyorlar. Şimdi tayin yerlerinde de 1. 2. Bölgeler yazılmayacak demişler, 2. Bölge böyleyse en doğulari düsünemiyorum. Mecburi bi kaç tane yazdirmislar en doğudandağ başı mı artık neresi bilmiyorum, aile götürülecek yerleri yazdim diyor ama tercih dışı da çok çıkıyor.
Ay yine çenem düştü benim derdim çok işte Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Heh işte aynen katılıyorum dediklerine. Bu bakımdan kötü bir çağda yaşıyoruz maalesef. Annemin vitamin eksiklikleri vardı doktor b12 verip verip yolluyor. Aldım benim multivitaminden kullanıyor 1 senedir geçen sene orucu ömründe ilk kez rahat geçirdi. Kemikler hep ağrırdı ben kalsiyuma başlayınca ona da içirmeye başladım kadın şok oldu. Kızım yataktan kalkamıyordum sabahları ağrıdan hiç ağrım yok dedi. Şimdi eve yolladım onu takviyesini de aldı gitti. Yani bariz belli şeyler var doktorsun sen neden önermiyorsun takviye zaten düzgün beslenemiyoruz..Valla haftanın 2 günü balık yesen bile balıklar sanki düzgün deniz balıkları değil ben artık yediğimiz şeyden vitamin aldıgımızı düşünmüyorum. Tavuktan yumurtadan filanda doğru düzgün besin alınmıyor o gün organik yumurta satan birisinden tanesi 2,5 liraya yumurta aldım. Eşimde bandrol var mı üstünde dikkat ettin mi dedi yok dedim baktım yumurtaya üstüne bandrol basmıslar kırdım omarket yumurtası çıktıGüvenip doğalını bulacağımız yerde kalmadı bide dedim sağlıklı olsun diye kandırıldım ama
Allah razinolsun canım eğer gelebileceği yer olmazsa direk memlekete giderim zaten, genelde öyle oluyor çünkü. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun babasız da çok büyüsün istemiyor insan işte. Insallah düzelir bakalım insallahAnlıyorum bebeğim tek başına olsan neyse ama bebeğimizi büyüteceği yeri kendimiz seçmek istiyoruz, onun için güvenli bir yerde yaşamak istiyoruz. Sen de bebeğin için daha çok üstünde duruyorsun bu konunun ister istemez, eşinin de suçu yok ne denir ki. İşleri çok zor. Hem onların hem eşlerinin ve çocuklarının.
Sizi gittiğiniz ilin merkezinde güvenli bir eve yerleştirecektir, merak etme, rabbim seni de bebeğini de korusun, tabii eşini de. Gittiği görevlerden sağ salim dönsün.
Canım doktorlar neresi ile anlaşması varsa orayı tavsiye ediyorlar. Artık yurtdışına gönderilmesin die 3 tane firma türkiyede yapıyor genoks istemiyorsan diğerlerine bak ben pazartesi genoksa verdim çok araştırdım geç geliyor ama yanlış sonuç yok en önemliside o aaaa erkek mi geliyorKızlar doktordan çıktım. Kan testi verdi yarın sabah yaptırcaz bir de nifty testini %100 önerdi hem yaşım, hem tüp bebek geçmişim hem de ailemdeki genetik rahatsızlıkları doğan akrabalarım dolayısıyla. Ankara’daki genoks lab.ına değil yurtdışındaki lab.ı öneriyorum ben dedi. 6000 TL Rakamı varmış. Arayacaklar. 11+2 çıktı minnoş gene hareketliydi ve doktorun dediğine göre erkek olma ihtimali varmış. Biraz şaşırdım, hiç erkek olma ihtimali vermemiştimsağlıklı bir bebiş olsun inşallah şu test sürecini hayırlısıyla geçirelim de
Kim ister bebeğim, eşin de istemez ama ne yapsın mesleği bu.Allah razinolsun canım eğer gelebileceği yer olmazsa direk memlekete giderim zaten, genelde öyle oluyor çünkü. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun babasız da çok büyüsün istemiyor insan işte. Insallah düzelir bakalım insallah
@murphyrivera canım ne yazık ki içini rahatlamayacağım .bugün kontrol gittim ama doktor acilen cıkması gerektiği için yarına kaldı .inşallah yarın hayırlı haberler alır seni de rahatlatırım.Herkesin Rabbim yüzünü güldürecek haberler aldırsın ınsallahAyy canım resmen aynı belirtiler bende de bulantım yok başta uyuyordum şimdi uykularım azaldı sol kasıgım arada batıyor ve doktorum da beni 8. Haftamda çağırdı kalp atışı için inşallah duyarsın benimde içimi rahatlatırsın
Deme öyle deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?