Ay evet yumurtalar çok pahalı ve organigini bulmak çok zor malesef market yumurtaları sütleri peynirleri çok vitaminli değil öyleValla haftanın 2 günü balık yesen bile balıklar sanki düzgün deniz balıkları değil ben artık yediğimiz şeyden vitamin aldıgımızı düşünmüyorum. Tavuktan yumurtadan filanda doğru düzgün besin alınmıyor o gün organik yumurta satan birisinden tanesi 2,5 liraya yumurta aldım. Eşimde bandrol var mı üstünde dikkat ettin mi dedi yok dedim baktım yumurtaya üstüne bandrol basmıslar kırdım omarket yumurtası çıktıGüvenip doğalını bulacağımız yerde kalmadı bide dedim sağlıklı olsun diye kandırıldım ama
Ayy gerçekten mi olsun önemli değil bende içini rahatlatamayacagım deyince korktum@murphyrivera canım ne yazık ki içini rahatlamayacağım .bugün kontrol gittim ama doktor acilen cıkması gerektiği için yarına kaldı .inşallah yarın hayırlı haberler alır seni de rahatlatırım.Herkesin Rabbim yüzünü güldürecek haberler aldırsın ınsallah
Deme öyle demeben okul öncesi öğretmeniyim erkek çocukların ne kadar yaramaz olduğunu gördüm tırsmıyor değilim
Ya aslında biliyorum bu işin anlaşma işi olduğunu. Ben diğer taraftan 4500 TL ücret aldım. Alet aynı alet neticede. Bilmiyorum doktor bekleyecek zamanın olmadığının altını çizdi hatta bana yarın kararını ver yaptır diyor. Erkeğe benziyor dediCanım doktorlar neresi ile anlaşması varsa orayı tavsiye ediyorlar. Artık yurtdışına gönderilmesin die 3 tane firma türkiyede yapıyor genoks istemiyorsan diğerlerine bak ben pazartesi genoksa verdim çok araştırdım geç geliyor ama yanlış sonuç yok en önemliside o aaaa erkek mi geliyor
Öyle tabi canım, inşallah hissetmiyordur diyelim çocuk içerde dertlenecek daha şimdidenKim ister bebeğim, eşin de istemez ama ne yapsın mesleği bu.inşallah minnoşum şimdiden üzme güzel canını, minnak iyice büyüdü hissediyordur.
Ay evet yumurtalar çok pahalı ve organigini bulmak çok zor malesef market yumurtaları sütleri peynirleri çok vitaminli değil öyleben bu konuda şanslıyım babam bahçede tavuk bakıyor yumurtalar ondan geliyor ama doğal sütü peyniri bulmak zor:/
Ben 82 olmuşum 1 kilo falan aldım sanırım, doktor çok iyi az kilo aldım diye düşünme 16. Haftadan sonra özellikle kilo artışı olacak ayda 1 kilo civarı alman lazım dedi bana. Senin kilon az hiç takılma ödem bile olmuş olabilir vücuttaŞubat sonu doktor 50 kilo tarttı şimdi 52 olmuşumvar mı kilo alan ben fazla mı hızlı gidiyorum ya ayda 1 kilo degilmiydi normali
Bu oğlanları kim alacak sonraHerkes kız bebek istiyor, kimse pipi sevmiyor.
Amin canım amin bilmiyorum artık umudum bitmek üzere Allah büyükAllah sabır versin insallah ikinize de @Fato1994 Mesajı alıntılayamadim burdan yazayım. Hiç bi caresi yokmuymus bunun yarabbim ne kadar uzun sürmüş Bi kesilip gitseydi de rahatlasaydiniz
Şubat sonu doktor 50 kilo tarttı şimdi 52 olmuşumvar mı kilo alan ben fazla mı hızlı gidiyorum ya ayda 1 kilo degilmiydi normali
Ben 10 gün yaşadım ama hala hatırlayınca kötü oluyorum sizi hiç düşünemiyorum acilde serum falan vermiyorlar mi acabaAmin canım amin bilmiyorum artık umudum bitmek üzere Allah büyük
Ben çok istiyorum kızım var oğlum da olursa güzel olur daha çocuk yapmak istemiyorm canımHerkes kız bebek istiyor, kimse pipi sevmiyor.
Canım mesajını atlamışım özür dilerimOyy bi oğlan mi geliyor kızların arasına maşallahhçok cok sevindim inşallah testte de bisey çıkmaz Allahin izniyle, ama fiyatlar gerçekten çok fazla Allah yardımcımız olsun
Yana yana pipi arayacaklar.Bu oğlanları kim alacak sonra
Bizim bebe bana kelek mi attı nedirRüyalar tersine çıkıyor galiba kızlar, bende dr gitmeden bi gün önce rüyamda erkek olduğunu gördüm
Verdiler bir gün aldım canım ama eve gelince yine kustum onun için gidip Hastane köşelerinde rezil olmak istemiyorum evde çekiyorum bugün cuma gecesi dua edelim nolurBen 10 gün yaşadım ama hala hatırlayınca kötü oluyorum sizi hiç düşünemiyorum acilde serum falan vermiyorlar mi acaba
Yok estağfurullah, insallah bi sıkıntı çıkmaz diyelim anneliğin yarısı stres düşünce herhalde. Doğurana kadar illaki biseyler çıkacak önümüze inşallah çok sıkıntılı dönem geçirmeyiz inşallah bebislerimiz sağlıklı bi şekilde doğarCanım mesajını atlamışım özür dileriminşallah çıkmaz vallahi çok gerildim aslında maddiyat boyutu bir yandan manevi boyutu bir yandan stresli bir 10 gün yaşayacağım sanırım.
Bana kızma ama doktorun komisyon almak istiyor herhalde biran önce 24. Haftaya kadar nifty yapılıyor ne alaka karambole getirmeye çalışıyor bütçene bağlı 1500 tl ye çocuğuna bir şeyler alırsın aradaki farkla ben bu testlere verilen paraya acıyorum aynı makinalar aynı işlemler darklı para vermeye gerek yok3700 verdim ben 4500 olmuş bileYa aslında biliyorum bu işin anlaşma işi olduğunu. Ben diğer taraftan 4500 TL ücret aldım. Alet aynı alet neticede. Bilmiyorum doktor bekleyecek zamanın olmadığının altını çizdi hatta bana yarın kararını ver yaptır diyor. Erkeğe benziyor dedibilemedim. topiğin ilk erkek anası olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?