2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay evet yumurtalar çok pahalı ve organigini bulmak çok zor malesef market yumurtaları sütleri peynirleri çok vitaminli değil öyle ben bu konuda şanslıyım babam bahçede tavuk bakıyor yumurtalar ondan geliyor ama doğal sütü peyniri bulmak zor:/

Ayy gerçekten mi olsun önemli değil bende içini rahatlatamayacagım deyince korktum bence iyiydir bebiş bazıları çok yoğun geçirirken bazıları çok hafif geçiriyor inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin

Şubat sonu doktor 50 kilo tarttı şimdi 52 olmuşum var mı kilo alan ben fazla mı hızlı gidiyorum ya ayda 1 kilo degilmiydi normali

Ya aslında biliyorum bu işin anlaşma işi olduğunu. Ben diğer taraftan 4500 TL ücret aldım. Alet aynı alet neticede. Bilmiyorum doktor bekleyecek zamanın olmadığının altını çizdi hatta bana yarın kararını ver yaptır diyor. Erkeğe benziyor dedi bilemedim. topiğin ilk erkek anası olabilirim

Ay valla olsun en azından tek bir şey de olsa kar kardır bu devirde

Şubat sonu doktor 50 kilo tarttı şimdi 52 olmuşum var mı kilo alan ben fazla mı hızlı gidiyorum ya ayda 1 kilo degilmiydi normali
Ben 82 olmuşum 1 kilo falan aldım sanırım, doktor çok iyi az kilo aldım diye düşünme 16. Haftadan sonra özellikle kilo artışı olacak ayda 1 kilo civarı alman lazım dedi bana. Senin kilon az hiç takılma ödem bile olmuş olabilir vücutta
Yani illaki kilo alıcaz benim hiç almamam gerek diye düşünürken doktor iyi dedi

Bende çok kilo aldım 6 kilo aldım bide 80le hamile kaldım. Saçma sapan bir şekilde her geçen gün kilom artıyor. bi sabahları ekmek kontrolüm yok taze ekmek bağımlısı oldum normalde çok yediğim bir şey değildi ama canım çekiyor. 2-3 gündür kendimi zorluyorum yemiyorum. Bir şekilde dikkat etmek lazım bu gidişler 100 le doğumu bulcam yoksa. Sende hep zayıfsan sana da zor olur kilo. Zayıf hamile kalan arkadaslardan biliyorum hep hayatı boyunca az kilo tasıdıkları için 6-7 kilo bile alsam yük gibi geliyordu dikkat etmemiz lazıım. Bir yerde okudum 6-7 kilo alan kadında 20 kilo alan kadında en fazla 4 kilo doğurabilir diye. Doğru demişler

Oyy bi oğlan mi geliyor kızların arasına maşallahh çok cok sevindim inşallah testte de bisey çıkmaz Allahin izniyle, ama fiyatlar gerçekten çok fazla Allah yardımcımız olsun
Canım mesajını atlamışım özür dilerim inşallah çıkmaz vallahi çok gerildim aslında maddiyat boyutu bir yandan manevi boyutu bir yandan stresli bir 10 gün yaşayacağım sanırım.

Ben 10 gün yaşadım ama hala hatırlayınca kötü oluyorum sizi hiç düşünemiyorum acilde serum falan vermiyorlar mi acaba
Verdiler bir gün aldım canım ama eve gelince yine kustum onun için gidip Hastane köşelerinde rezil olmak istemiyorum evde çekiyorum bugün cuma gecesi dua edelim nolur

Canım mesajını atlamışım özür dilerim inşallah çıkmaz vallahi çok gerildim aslında maddiyat boyutu bir yandan manevi boyutu bir yandan stresli bir 10 gün yaşayacağım sanırım.
Yok estağfurullah, insallah bi sıkıntı çıkmaz diyelim anneliğin yarısı stres düşünce herhalde. Doğurana kadar illaki biseyler çıkacak önümüze inşallah çok sıkıntılı dönem geçirmeyiz inşallah bebislerimiz sağlıklı bi şekilde doğar

Bana kızma ama doktorun komisyon almak istiyor herhalde biran önce 24. Haftaya kadar nifty yapılıyor ne alaka karambole getirmeye çalışıyor bütçene bağlı 1500 tl ye çocuğuna bir şeyler alırsın aradaki farkla ben bu testlere verilen paraya acıyorum aynı makinalar aynı işlemler darklı para vermeye gerek yok3700 verdim ben 4500 olmuş bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…