Beybisiii bugün aklımdaydın yazacaktım sana, nasıl olduun?
Yani ben hep oğlum olsun isterdim, kız çocuk da bambaşka olur tabii bana arkadaş da olur ama ne duyarsam duyayım çok sevineceğim. O zmaan hayırlısıyla sana bir pipili diliyorum en hayırlı ve en sağlıklısından.
Verdiler bir gün aldım canım ama eve gelince yine kustum onun için gidip Hastane köşelerinde rezil olmak istemiyorum evde çekiyorum bugün cuma gecesi dua edelim nolur
Canım mesajını atlamışım özür dilerim inşallah çıkmaz vallahi çok gerildim aslında maddiyat boyutu bir yandan manevi boyutu bir yandan stresli bir 10 gün yaşayacağım sanırım.
Kızlar ben bir şey merak ediyorum. Ben tedaviyle hamile kaldım ve embriyolar genetik testten geçmişti. Buna rağmen bahsettiğiniz testleri yapmak gerekiyor mu
Ya aslında biliyorum bu işin anlaşma işi olduğunu. Ben diğer taraftan 4500 TL ücret aldım. Alet aynı alet neticede. Bilmiyorum doktor bekleyecek zamanın olmadığının altını çizdi hatta bana yarın kararını ver yaptır diyor. Erkeğe benziyor dedi bilemedim. topiğin ilk erkek anası olabilirim
Hemen bir bilgi anlatıyorum. Genoks ile görüştüm. Şimdi 70 hastalık bakılıyor 4500 TL fiyat verilen testte. Rapid nipt deniyor bana da gönderdiler genokstan bir döküman. Bir de rapid nipt plus denilen bir test var orada bunlara ek olarak ayrıca kalp anomalileri bakılıyormuş onun da ücreti 6000 miş. Detaylı sorarsan bu bilgiden bahsediyorlar genelde. Hayalcim yarın seni aradıklarında bunu detaylı sorarsın test içeriği vs. Eekim1903
Hemen bir bilgi anlatıyorum. Genoks ile görüştüm. Şimdi 70 hastalık bakılıyor 4500 TL fiyat verilen testte. Rapid nipt deniyor bana da gönderdiler genokstan bir döküman. Bir de rapid nipt plus denilen bir test var orada bunlara ek olarak ayrıca kalp anomalileri bakılıyormuş onun da ücreti 6000 miş. Detaylı sorarsan bu bilgiden bahsediyorlar genelde. Hayalcim yarın seni aradıklarında bunu detaylı sorarsın test içeriği vs. Eekim1903
Aynen 70
Hastalık bakıyorlar genle ilgili organ bozukluğuna kadar bana plustan bahsetmediler o kısımda detaylı ultrason yaptırcaz Allah korusun zaten onlarada orda bakılcak
Beybisiii bugün aklımdaydın yazacaktım sana, nasıl olduun?
Yani ben hep oğlum olsun isterdim, kız çocuk da bambaşka olur tabii bana arkadaş da olur ama ne duyarsam duyayım çok sevineceğim. O zmaan hayırlısıyla sana bir pipili diliyorum en hayırlı ve en sağlıklısından.
Amin canım amin ilk bebek de bende çok kız istedim havalara uçtum ikinci de De farkli olsun istiyorum
beni sorarsan halimi ne sor ne ben söyleyim dermanım kalmadı psikolojik olarak çöktüm pazartesi Dr a gideceğim gerekirse psikologa bile gitmeyi düşünüyorum çünkü aklımdan kötü kötü şeyler geçiyor allaha sığınıyorum sen nasıl oldun canım
Senin güzel düsünceni kullanabilecek insanlar da var Allah öyleleriyle karşılaştırmasın. O anki durumumuzu Allah bilir tabiki ama benim düşüncem küçüklükten ufak ufak birikimini yapmak. Amiiin amiin yüreği güzel insanlarla karsilassinlar insallah