2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben çok istiyorum kızım var oğlum da olursa güzel olur daha çocuk yapmak istemiyorm canım
Beybisiii bugün aklımdaydın yazacaktım sana, nasıl olduun?

Yani ben hep oğlum olsun isterdim, kız çocuk da bambaşka olur tabii bana arkadaş da olur ama ne duyarsam duyayım çok sevineceğim. O zmaan hayırlısıyla sana bir pipili diliyorum en hayırlı ve en sağlıklısından.

Herkes kız bebek istiyor, kimse pipi sevmiyor.
Senle ben fırtlatcaz onları merak etme 6.hissim kuvvetlidir yalnız yürüyüp durcam bunların kızlarına var yaaa
Canım mesajını atlamışım özür dilerim inşallah çıkmaz vallahi çok gerildim aslında maddiyat boyutu bir yandan manevi boyutu bir yandan stresli bir 10 gün yaşayacağım sanırım.
Canım ense burun ölçümü yapmadı mı neden istedi ki (kaçırmış olabilirim) ama erkenden yaptırmak daha iyi oluyor kafanız rahat eder

dün burada kanaması olan bir arkadaşımız vardı durumu nasıl acaba, kullanıcıadını unuttum da?

Kızlar ben bir şey merak ediyorum. Ben tedaviyle hamile kaldım ve embriyolar genetik testten geçmişti. Buna rağmen bahsettiğiniz testleri yapmak gerekiyor mu

Hemen bir bilgi anlatıyorum. Genoks ile görüştüm. Şimdi 70 hastalık bakılıyor 4500 TL fiyat verilen testte. Rapid nipt deniyor bana da gönderdiler genokstan bir döküman. Bir de rapid nipt plus denilen bir test var orada bunlara ek olarak ayrıca kalp anomalileri bakılıyormuş onun da ücreti 6000 miş. Detaylı sorarsan bu bilgiden bahsediyorlar genelde. Hayalcim yarın seni aradıklarında bunu detaylı sorarsın test içeriği vs. E ekim1903
Bu oğlanları kim alacak sonra
Topiğin ilk oğluşunu ben kaptım söylim Hayyal

Kız evi naz evii, biz bekleyelim onlar gelsin hıhh
Ama oğlan az olursa biz kapışıcaz gibi dur bende Birbasak atlayayim

Aynen 70
Hastalık bakıyorlar genle ilgili organ bozukluğuna kadar bana plustan bahsetmediler o kısımda detaylı ultrason yaptırcaz Allah korusun zaten onlarada orda bakılcak

Ahahaha şimdiden sayıyormuşum şu kadar bilezik, kaynanaya bir bilezik, teyzeye de bir yüzük ahaha öyle liste yapıyorlar ya
Ay Diloş biliyorsun bana hiçbir şey takmadılar, ben gelinimi donatacağım donatacağım inşallah. Her gelinin imreneceği bir kv olacağım.

Ay Diloş biliyorsun bana hiçbir şey takmadılar, ben gelinimi donatacağım donatacağım inşallah. Her gelinin imreneceği bir kv olacağım.
Ooyy canım dünürümm verdim gitti
Kız nazlansa da farketmez ben veriyorum
Ay şaka bi yana, Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallahh

Amin canım amin ilk bebek de bende çok kız istedim havalara uçtum ikinci de De farkli olsun istiyorum
beni sorarsan halimi ne sor ne ben söyleyim dermanım kalmadı psikolojik olarak çöktüm pazartesi Dr a gideceğim gerekirse psikologa bile gitmeyi düşünüyorum çünkü aklımdan kötü kötü şeyler geçiyor allaha sığınıyorum sen nasıl oldun canım

Ooyy canım dünürümm verdim gitti
Kız nazlansa da farketmez ben veriyorum
Ay şaka bi yana, Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallahh
Altın bütün kapıları açar ahahahah
Amin minnoşum aminn, rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı.

Altın bütün kapıları açar ahahahah
Amin minnoşum aminn, rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı.
Senin güzel düsünceni kullanabilecek insanlar da var Allah öyleleriyle karşılaştırmasın. O anki durumumuzu Allah bilir tabiki ama benim düşüncem küçüklükten ufak ufak birikimini yapmak. Amiiin amiin yüreği güzel insanlarla karsilassinlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…