Beybisiii bugün aklımdaydın yazacaktım sana, nasıl olduun?Ben çok istiyorum kızım var oğlum da olursa güzel olur daha çocuk yapmak istemiyorm canım
Bütün dualarım sizinle Allahim yardımcısı olsun tüm bulantı sıkıntı çekenlerin amiinnVerdiler bir gün aldım canım ama eve gelince yine kustum onun için gidip Hastane köşelerinde rezil olmak istemiyorum evde çekiyorum bugün cuma gecesi dua edelim nolur
Senle ben fırtlatcaz onları merak etme 6.hissim kuvvetlidirHerkes kız bebek istiyor, kimse pipi sevmiyor.
Canım ense burun ölçümü yapmadı mı neden istedi ki (kaçırmış olabilirim) ama erkenden yaptırmak daha iyi oluyor kafanız rahat ederCanım mesajını atlamışım özür dileriminşallah çıkmaz vallahi çok gerildim aslında maddiyat boyutu bir yandan manevi boyutu bir yandan stresli bir 10 gün yaşayacağım sanırım.
Hemen bir bilgi anlatıyorum. Genoks ile görüştüm. Şimdi 70 hastalık bakılıyor 4500 TL fiyat verilen testte. Rapid nipt deniyor bana da gönderdiler genokstan bir döküman. Bir de rapid nipt plus denilen bir test var orada bunlara ek olarak ayrıca kalp anomalileri bakılıyormuş onun da ücreti 6000 miş. Detaylı sorarsan bu bilgiden bahsediyorlar genelde. Hayalcim yarın seni aradıklarında bunu detaylı sorarsın test içeriği vs. E ekim1903Ya aslında biliyorum bu işin anlaşma işi olduğunu. Ben diğer taraftan 4500 TL ücret aldım. Alet aynı alet neticede. Bilmiyorum doktor bekleyecek zamanın olmadığının altını çizdi hatta bana yarın kararını ver yaptır diyor. Erkeğe benziyor dedibilemedim. topiğin ilk erkek anası olabilirim
Topiğin ilk oğluşunu ben kaptım söylimBu oğlanları kim alacak sonra
Kız evi naz evii, biz bekleyelim onlar gelsin hıhhHemen bir bilgi anlatıyorum. Genoks ile görüştüm. Şimdi 70 hastalık bakılıyor 4500 TL fiyat verilen testte. Rapid nipt deniyor bana da gönderdiler genokstan bir döküman. Bir de rapid nipt plus denilen bir test var orada bunlara ek olarak ayrıca kalp anomalileri bakılıyormuş onun da ücreti 6000 miş. Detaylı sorarsan bu bilgiden bahsediyorlar genelde. Hayalcim yarın seni aradıklarında bunu detaylı sorarsın test içeriği vs. E ekim1903
Topiğin ilk oğluşunu ben kaptım söylimHayyal
Yaşasın itlik ve serserilik, yürüyelim nefes aldırtmayalım.Senle ben fırtlatcaz onları merak etme 6.hissim kuvvetlidiryalnız yürüyüp durcam bunların kızlarına var yaaa
Biz zaten kertecektik unuttun mu kız, pipilimin kaynanası.Kız evi naz evii, biz bekleyelim onlar gelsin hıhh
Ama oğlan az olursa biz kapışıcaz gibi dur bendeBirbasak atlayayim
Unutmadım da naz yapiyorumBiz zaten kertecektik unuttun mu kız, pipilimin kaynanası.
Bu kız anası gibi nazlı oğlum diyeceğim. Tut çek öp getir diyeceğim. Dur seeen.Unutmadım da naz yapiyorum
Ahahaha şimdiden sayıyormuşum şu kadar bilezik, kaynanaya bir bilezik, teyzeye de bir yüzük ahaha öyle liste yapıyorlar yaBu kız anası gibi nazlı oğlum diyeceğim. Tut çek öp getir diyeceğim. Dur seeen.
Aynen 70Hemen bir bilgi anlatıyorum. Genoks ile görüştüm. Şimdi 70 hastalık bakılıyor 4500 TL fiyat verilen testte. Rapid nipt deniyor bana da gönderdiler genokstan bir döküman. Bir de rapid nipt plus denilen bir test var orada bunlara ek olarak ayrıca kalp anomalileri bakılıyormuş onun da ücreti 6000 miş. Detaylı sorarsan bu bilgiden bahsediyorlar genelde. Hayalcim yarın seni aradıklarında bunu detaylı sorarsın test içeriği vs. E ekim1903
Topiğin ilk oğluşunu ben kaptım söylimHayyal
Ay Diloş biliyorsun bana hiçbir şey takmadılar, ben gelinimi donatacağım donatacağım inşallah. Her gelinin imreneceği bir kv olacağım.Ahahaha şimdiden sayıyormuşum şu kadar bilezik, kaynanaya bir bilezik, teyzeye de bir yüzük ahaha öyle liste yapıyorlar ya
Ooyy canım dünürümmAy Diloş biliyorsun bana hiçbir şey takmadılar, ben gelinimi donatacağım donatacağım inşallah. Her gelinin imreneceği bir kv olacağım.
Amin canım amin ilk bebek de bende çok kız istedim havalara uçtum ikinci de De farkli olsun istiyorumBeybisiii bugün aklımdaydın yazacaktım sana, nasıl olduun?
Yani ben hep oğlum olsun isterdim, kız çocuk da bambaşka olur tabii bana arkadaş da olur ama ne duyarsam duyayım çok sevineceğim. O zmaan hayırlısıyla sana bir pipili diliyorum en hayırlı ve en sağlıklısından.
Gaviscon mu canım ilacınKızlar bu arada doktorun dediği gibi oldu benim mide bulantım reflüdenmiş ilacı içtikçe azaldı mide bulantım
Altın bütün kapıları açar ahahahahOoyy canım dünürümmverdim gitti
Kız nazlansa da farketmez ben veriyorum
Ay şaka bi yana, Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallahh
Senin güzel düsünceni kullanabilecek insanlar da var Allah öyleleriyle karşılaştırmasın. O anki durumumuzu Allah bilir tabiki ama benim düşüncem küçüklükten ufak ufak birikimini yapmak. Amiiin amiin yüreği güzel insanlarla karsilassinlar insallahAltın bütün kapıları açar ahahahah
Amin minnoşum aminn, rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?