2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sıcak havlu koy rahatlatıyor. Birde bu at kestanesi vs kremleri varsa evde çok bastırmasın ovsun eşin yada başka birisi. Ama sakın sürekli sıcak su masaj vs yaptırma içten morarmıs gibi acıyor
Evde kremler var ama cesaret edemedim sürmeye Havluyu deneyeyim teşekkür ederim

Kızlar size birsey sormak istiyorum gebeliğimin 7. Haftasından beri ara ara kahverengi lekelenme yaşıyorum hergün olmuyo haftada bir yada iki kez akıntının arasında iplik şeklindeydi geçen pazarbu renk pembeydi dinlendim geçmişti.Dün eşimleevi silip süpürdük çok hormadım kendimi ama akıntının aradında pembe ipliksi lekelenme gordüm yine sabahta çok az bişey vardı.Sizce doktora gitmeli miyim?

Kahverengi lekelenme bende yaşıyorum bir sıkıntı yok çok şükür ama ben progestronda kullanıyorum. Haftan ileride için rahat etsin bence git eğer fitil vs vermesi gerekirse onu verir doktor. Yada bu dönemler olur der gönderir geri sadece senin için rahat etmesi için

En son ne zaman gittiniz? Doktorunuzun lekelenmelerden haberi var mı ? Lekelenme yaşıyorsanız eğer genel olarak istirahat etmeniz gerekiyor açıkçası beni hareket cok tetikliyor artmasına sebep oluyor.

Fetal dopplerim geldi. Kendi kalp atışımı gümbür gümbür dinliyorum ama bebişi duyamadım henüz. Jel ile kullanılıyormuş asıl Daha gürültüsüz net duymak için. Aşırı duyarlı sese cünkü arada bağırsak hareketlerimi de veriyo dışarı eşime jel al gel dedim bakalım o da geç gelebilecek herhalde gece gelişmeleri yazarım
Bi ara cok minik 140 lı bi atış sesi duyar gibi oldum ama emin de olamadım

Eklentiler

• 12F84445-B554-47B6-8E41-8BEDD03E6D7D.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 66
  • 69AAF1E0-A1F0-4A3D-A594-AB539556ACB7.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 66
Yaaa ben de merak ediyorum. Bulması da zor olur mu acaba

5 dk önce hepsiburadada inceliyordum emin olamamıştım. Deneyimlerinizi paylaşırsaniz çok sevinirim

Güle güle kullan güzelce dinle miniğiin sesinii

Bu da nesiiii :) Buradan ayrı kaldım neler olmuş neler :)

En son ne zaman gittiniz? Doktorunuzun lekelenmelerden haberi var mı ? Lekelenme yaşıyorsanız eğer genel olarak istirahat etmeniz gerekiyor açıkçası beni hareket cok tetikliyor artmasına sebep oluyor.
En son geçen 10 haftalıkken gitmiştim herşey iyiydi bugün 11+3 oldu ve her lavaboya gittiğimde peçetede akıntının arasında o pembe renk leke de var evde 4 yaşknda kızımda var istekleri bitmiyo ne kadar dinleneyim de desem sürekli ayağa kalkmak zorundayım

Herkese selam kaç gündür baya stres yaptım ama bugün nipt testim için kanımı verdim. Anomaliler ve kromozomal bozuklukları da tarayacaklar. 10-12 gün içinde sonuç çıkar dediler, yazanları alıntılayamadım ama herkese teşekkür ederim :)

Lekelenme kahverengi olduğu zaman bende çok onemsemiyordum pembeye dönünce canımı sıkmaya başladı

Bu arada kan tahlillerimi de vermiştim sonuçlar çıkmaya başladı ve insülinim 73 çıktı
Maksimum değeri 24. Glukozum da bir nebze yüksek ama insülin firarda resmen. Sanırım hamilelik diyeti is coming.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…