- 4 Ocak 2022
- 687
- 1.158
- 43
- 33
Benim kendimden aklımda kaldı herhalde ben ısrar ettim yaniBen hiç ısrar da etmedim aslında canım valla kafam karıştı emin olamadığım için. Bir de bana erkeğe benzetmek daha kolay olurmuş gibi geldi hani ne bileyim kordon falan olarak. Kız gibi diyince bisey yok herhalde bundan sonra da olmaz galiba diye kendimi alistirmisim
Şuan kafam karışık tekrar gel dedi, tekrar gidicem bakalım inşallah netleşir artık
Amin inşallah canımTatlım Florya’daki MedicalPark için hastaneyi aradığımda bana bu ücreti verdiler. Ama ekstra muayene ücreti alınıyor mu alınıyorsa onun ücreti ne kadar bilmiyorum hastaneyi arayıp detaylı öğrenebilirsin. Bahçeşehir liv de de hasta bakıyormuş
Ben çocuk hakkında ne kadar bilgi alırsam kar gözüyle yaptırıyommerak allahım sağlıklı evlat nasip etsin hepimize inşallah
Sanırım bunların isofixli olanı pek yok birlikte satıldığı için. Ama ben zaten ilk 6 ay en fazla yakındaki bi hastane ve sağlık ocağına gideceğimizi düşündüğümden emniyet kemerli olmasına cok takılmıyorum. Uzun uzun saatler süren yolculuklar yapmayız muhtemelen.Kızlar size bir şey sorcam-Sunshine canım sen açıklamıştın bana yani ilk oto koltuğu yerine böyle bir şey almak daha mantıklı dimi?
Şimdi şöyle bir durum var benim için dediğin gibi puset önemli ama ben yazlık yerde yaşıyorum yaşadığım yer baştan başa pusetle yarım saat sürer bide eşimin kendi işi olduğundan hayatım gel poşet var diyorum geliyor hem bütçeye uygun hem var mı var olayı olcak benim için böyle ikili daha avantajlı oluyor ebebekten dediğin gibi bakmadan alınmaz ama sence bu kullanışlımı?Sanırım bunların isofixli olanı pek yok birlikte satıldığı için. Ama ben zaten ilk 6 ay en fazla yakındaki bi hastane ve sağlık ocağına gideceğimizi düşündüğümden emniyet kemerli olmasına cok takılmıyorum. Uzun uzun saatler süren yolculuklar yapmayız muhtemelen.
Ama evet bana daha mantıklı geliyor cünkü diğerini en azından 6 aylık olana kadar kullanamıyorsunuz. E bebekten filan alırsanız önce yerinde bakın derim bakmadan almayın
Hem bebek arabasını da aç kapa denemeler yaparsınız ağır mı değil mi o da önemli.
Bu bebeler çok çılgınAlırız bir maşallah İkinci fotoğraf en son ultrason görüntüsü, banada ayakları havada gibi geldi senin bebiş gibi
Aaa o zaman başka benim yürüme gideceğim pek bir yer yok en fazla nefes almaya markete giderim yakındaki. Ondan oto koltuğuna daha takığım.Şimdi şöyle bir durum var benim için dediğin gibi puset önemli ama ben yazlık yerde yaşıyorum yaşadığım yer baştan başa pusetle yarım saat sürer bide eşimin kendi işi olduğundan hayatım gel poşet var diyorum geliyor hem bütçeye uygun hem var mı var olayı olcak benim için böyle ikili daha avantajlı oluyor ebebekten dediğin gibi bakmadan alınmaz ama sence bu kullanışlımı?
Maşallah diyelim o zaman8+5 teyim benimde tık yok, inşallahta olmaz. Aman nazar değdirmeyelim kenidimize :)
Hadi gözün aydın canım bi sorun çıkmamasına çok sevindimBenim kendimden aklımda kaldı herhalde ben ısrar ettim yaniHayırlısı olsun ne diyelim nasipte ne varsa o olacak sonuçta :) Ben bugün ikili test sonucumu gösterdim kendi doktoruma. Tamam hiç bir sorun yok sağlıklı hayırlı olsun dedi. 1 ay sonra gel dedi. Yani benim cinsiyet işi 15-16. haftalara falan kaldı. Seninki de şimdi değişince iyi oldu bir yerde. En azından o haftalarda garanti olacak. En kötü 20. hafta detaylı ultrasonda görürüm :)
Doktorlar çok şey istiyo ben ramazan ayında oruç tutarak bir ayda almıştım o kiloyu hala aklım almıyo oruç tutarak nadıl aldım ne kadar çok yediysem artık ama bunda akıllandım 3 ay bitecek hala aynı kilomdayim
Benim doktor da bana kilo alma dedi. Ben almadan bebiş nasıl alacak onu anlamadım
Garanti dediği şey işte bebek doğunca belli bi kiloda olacak ödem gidecek 40 gün lohusalık adet dönemi emzirme uykusuz kalma beslenememeyle rahat gider
Gözün Aydın canımbugün kontrolüm vardı 11+2 bebiş 5 cm olmuş ilk defa kalp atışlarını dinletti doktorumuzense kalınlığını ölçtü 0.82 mm çıktı. ultrasonda bir sorun görünmüyor ama yinede tarama testleri tavsiye ediyoruz dedi. birde bebiş oynasın diye giderken çikolata yedim 2 hafta önce aç gitmiştim 9+2 minicikken oynamıştı bu defa kımıldamadı bile elini çenesine koymuş uyuyordu
Amin amin. Bazen düşünüyorum da ne kadar çok stres yapmışım stresten kendimi yemeğe vermişim hiç olacağını düşünmüyordum çok uzak geliyordu bana anne olmak çok şükür nasip oldu 1.5 sene sonra. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Kilodur verilir tombik anne oluruz en kötü
Sizinle günümüz aynı. Gözünüz aydınbugün kontrolüm vardı 11+2 bebiş 5 cm olmuş ilk defa kalp atışlarını dinletti doktorumuzense kalınlığını ölçtü 0.82 mm çıktı. ultrasonda bir sorun görünmüyor ama yinede tarama testleri tavsiye ediyoruz dedi. birde bebiş oynasın diye giderken çikolata yedim 2 hafta önce aç gitmiştim 9+2 minicikken oynamıştı bu defa kımıldamadı bile elini çenesine koymuş uyuyordu
kizlar tabiki benimkinin de aklima gokten dusmedi bu fikirender sarac ve ceyda duvenci videolarini izliyorduk birlikte , orada ne kadar faydali oldugunu anlatiyorlardir
Ben sadece hedef gosteriyorum alttan alttan
Kızlar bu sabah kalktığımda daha doğrusu kalkamadığımdaya sırtım ve boynumun arası o kadar tutulmuş ki bırakın sağa sola dönmeyi hıçkırırken bile canım yanıyor. Napıcam
merhaba tahmininiz var mı benim bebe hep kafa üstü duruyor ama11+2 randevunda söylerim canım cok kücük burda
Ayy hareketli bir bebiş olacak belli yer çekimine bile karşımerhaba tahmininiz var mı benim bebe hep kafa üstü duruyor amaburada 11+2 bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?