2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim kendimden aklımda kaldı herhalde ben ısrar ettim yani Hayırlısı olsun ne diyelim nasipte ne varsa o olacak sonuçta :) Ben bugün ikili test sonucumu gösterdim kendi doktoruma. Tamam hiç bir sorun yok sağlıklı hayırlı olsun dedi. 1 ay sonra gel dedi. Yani benim cinsiyet işi 15-16. haftalara falan kaldı. Seninki de şimdi değişince iyi oldu bir yerde. En azından o haftalarda garanti olacak. En kötü 20. hafta detaylı ultrasonda görürüm :)

Kızlar size bir şey sorcam -Sunshine canım sen açıklamıştın bana yani ilk oto koltuğu yerine böyle bir şey almak daha mantıklı dimi?

Eklentiler

• 15FB16FC-5466-404C-BD7B-DCDC8D7318E9.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 59
Amin inşallah canım

Kızlar size bir şey sorcam -Sunshine canım sen açıklamıştın bana yani ilk oto koltuğu yerine böyle bir şey almak daha mantıklı dimi?
Sanırım bunların isofixli olanı pek yok birlikte satıldığı için. Ama ben zaten ilk 6 ay en fazla yakındaki bi hastane ve sağlık ocağına gideceğimizi düşündüğümden emniyet kemerli olmasına cok takılmıyorum. Uzun uzun saatler süren yolculuklar yapmayız muhtemelen.
Ama evet bana daha mantıklı geliyor cünkü diğerini en azından 6 aylık olana kadar kullanamıyorsunuz. E bebekten filan alırsanız önce yerinde bakın derim bakmadan almayın
Hem bebek arabasını da aç kapa denemeler yaparsınız ağır mı değil mi o da önemli.

Şimdi şöyle bir durum var benim için dediğin gibi puset önemli ama ben yazlık yerde yaşıyorum yaşadığım yer baştan başa pusetle yarım saat sürer bide eşimin kendi işi olduğundan hayatım gel poşet var diyorum geliyor hem bütçeye uygun hem var mı var olayı olcak benim için böyle ikili daha avantajlı oluyor ebebekten dediğin gibi bakmadan alınmaz ama sence bu kullanışlımı?

Aaa o zaman başka benim yürüme gideceğim pek bir yer yok en fazla nefes almaya markete giderim yakındaki. Ondan oto koltuğuna daha takığım.
Dediğin gibi cok kullanışlı olur senin için. Deneyip bi sürüşüne konforuna kullanım kolaylığına bakarsın. Yazlık yerdesin zaten senin çok ihtiyacın olur.

Hadi gözün aydın canım bi sorun çıkmamasına çok sevindim
Bana gitmeden tekrar gel dedi bende bahaneyle gidicem artik
İyi olmuş ama söylememesi senin de kafan karisirdi o zaman, ama 1 ay beklemesi de insana zor geliyor

Ben şu 1 haftadır biraz dikkatli yiyorum durdu kilo almam yoksa 4 kilo aldım bile. 12. Haftamın tamamlanmasını bekliyorum ondan sonra bi düzenli yürüyüşe başlıycam bende zaten kilo var bide çok rahat alma potansiyeline sahibim o yüzden dikkatli olmam lazım

bugün kontrolüm vardı 11+2 bebiş 5 cm olmuş ilk defa kalp atışlarını dinletti doktorumuz ense kalınlığını ölçtü 0.82 mm çıktı. ultrasonda bir sorun görünmüyor ama yinede tarama testleri tavsiye ediyoruz dedi. birde bebiş oynasın diye giderken çikolata yedim 2 hafta önce aç gitmiştim 9+2 minicikken oynamıştı bu defa kımıldamadı bile elini çenesine koymuş uyuyordu

Aynen öyle rahat gider de işte. Yok kuzu ya eltim de hamile şimdi mayısta doğumu var ilk aylar canı ekmek vs cekiyordu aşırı bir şekilde ekmek tğketti 15 kilo aldı 6. Ayına kadar. 6 ayından sonra sadece bebek odaklı beslendi. Geçen kontrole gitti mesela 1 kilo almıs 1 ayda ama 750 gr bebek 250 gr kendisi. Çiğ kuruyemiş, avakoda, muz, ıspanak, et bunlar bebeğe çok yarıyormus. İntternette de bi yazı var ya 30 kilo alan kadında 10 kilo alan kadında 3-3,5 kilo doğuruyor diyo. Doğru diyorlar

Gözün Aydın canım maşallah

Bende öyle 1,5 sene sonra nasip oldu. Bende hiç anne olamayacak gibi hissediyordum kendimi. Çok şükür bitti gitti sağlıkla alalımda kucağımıza yavrularımızı. Darısı isteyen herkese olsuun

Sizinle günümüz aynı. Gözünüz aydın

kizlar tabiki benimkinin de aklima gokten dusmedi bu fikir ender sarac ve ceyda duvenci videolarini izliyorduk birlikte , orada ne kadar faydali oldugunu anlatiyorlardir
Ben sadece hedef gosteriyorum alttan alttan

Ayy örnek almam lazım böyle hareketlerii video buluyum da akşam işten sonra izletiyim bi

Kızlar bu sabah kalktığımda daha doğrusu kalkamadığımda ya sırtım ve boynumun arası o kadar tutulmuş ki bırakın sağa sola dönmeyi hıçkırırken bile canım yanıyor. Napıcam

Sıcak havlu koy rahatlatıyor. Birde bu at kestanesi vs kremleri varsa evde çok bastırmasın ovsun eşin yada başka birisi. Ama sakın sürekli sıcak su masaj vs yaptırma içten morarmıs gibi acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…