2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aldığın kilo tamamen sana kalıyor bu çok doğru.

Aldığın kilo tamamen sana kalıyor bu çok doğru.

Bencede öyle. Dikkat etmekte fayda var şekere vs özellikle. Biraz da hareket etmeye başlamamız lazım artık yarım saat olsa da yürüyüş hem bedenimize iyi gelir hemde kilo kontroşü için

Bu da nesiiii :) Buradan ayrı kaldım neler olmuş neler :)
Cumartesi sipariş verdim bugün geldi ben şok
Doktoruna uğra bi durdukça stres yaparsın o daha zarar. Cok uzun süre ayakta durmadan işlerini hallet el mecbur ama ağıra zorlama cok eğilip kalkmamaya çalış. Rabbim şifa versin
Bu arada kan tahlillerimi de vermiştim sonuçlar çıkmaya başladı ve insülinim 73 çıktı
Maksimum değeri 24. Glukozum da bir nebze yüksek ama insülin firarda resmen. Sanırım hamilelik diyeti is coming.
73 mü. Geçmiş olsun canısı yaa Önceden kaçtı bilgin var mı? Ben de yaptırayım yakın zamanda ya korktum şimdi

Aynen çok şükür benim de içim rahatladı. Keşke bana da deseydi ama ben bekleyeceğim artık yine döndük aylık görüşlü günlere Aynen inat etti söylemedi sormama rağmen :) Sorma bekleyeceğiz artık. Ben de battaniye başladım akşamları örüyorum zaman geçsin bari

19.haftamdan beri ara ara kullaniyorum,
jelsiz duyum biraz zor. jel gelene kadar Bebe yagi veya zeytinyagi ile deneyin isterseniz.

Haftaniza dikkat etmemişim.
12.haftadan itibaren duyabilirsiniz deseler de Bu haftalarda biraz zor .
Duyamazsaniz korkmayin. dediğim gibi 19.haftamdan itibaren duymaya basladim.

19.haftamdan beri ara ara kullaniyorum,
jelsiz duyum biraz zor. jel gelene kadar Bebe yagi veya zeytinyagi ile deneyin isterseniz.

Haftaniza dikkat etmemişim.
12.haftadan itibaren duyabilirsiniz deseler de Bu haftalarda biraz zor .
Duyamazsaniz korkmayin. dediğim gibi 19.haftamdan itibaren duymaya basladim.
Bir tane de yağ ile denedim şimdi. Bölgeyi bulmak biraz zor oldu ama duydum ya stabil 150 lilerde atış yakaladım bi süre ama evet çok hassas su an ileride bu kadar uğraştırmaz
Bakalım akşam jel ile daha rahat duyarız herhalde

Cumartesi sipariş verdim bugün geldi ben şok

73 mü. Geçmiş olsun canısı yaa Önceden kaçtı bilgin var mı? Ben de yaptırayım yakın zamanda ya korktum şimdi

Harikaymış
Hamilelikten önce 2-4 civarı filandı, bu kadar yükselmesi baya sıktı canımı. Hüseyin Hoca sana test yaptırmış mıydı genel? Bana koca bir liste verdi, Allah'tan devlet hastanesinde kaynım memur. Halletti sağolsun yoksa 3.5 da ona verecektik. Bir önce baktır çok önemli. Kaldı ki ben bu kadar ilaca iğneye bu kadar hareketsizliğe rağmen 2.5 kilo aldım.

Ayyy ne diyorsun benim de 2 idi son yaptırdığım Ocak ayı olmalı benim geçen seneki ameliyattan kalan sigortam vardı şans eseri o kan testlerinin coğunu ve idrar testini karşıladı. İnsülin, D vitamini ve bir şey daha hariç onları karşılamadı cünküz Bitti tabi o sigorta da simdi. O yüzden yeniden insülin test yaptırmadım. Bi kaç gündür cok ani şeker düşmelerim oluyor bir de kilo vermeye meyilliyim, tost da cok tüketiyorum. Bi baktırayım ben de değerlerime

Bende de var insülin direnci ama hamilelikte daha ölçtürmedim. Meyveyi süt ürünleriyle tüket. Tek başına meyve dahi olsa onun şekerini tüketme yanına bir süt ürünleri iyi oluyor. Ara öğünlerinde çiğ kuruyemiş tüket. Beyaz ekmek tüketiyorsan tam buğdalı ekmeğe çevir. Yaz gelmeden son balık tüketimlerini arttır. Bir de doktorun risk yok yürüyüş yapabilirsin dediğinde günde yarım saat dahi olsa yürüyüş yap insülin direncini hareket halinde olmak güzel dengeliyor. Yoğurt ayran süt kefir artık hangisini seviyorsan ara öğününde muhakkak tüket. İnsülüni oda dengeliyor aniden artırmıyor. İnsülin direnci+polikistik over ve aile büyüklerinin hepsii şeker hastası olan biri olarak nacizane bir tavsiyem. Ve tabiki doktorun en net bilgiyi verir sana

Eklentiler

• B4720912-B4AA-4045-88BC-658694124F26.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 29B70C2A-B288-4C44-AD40-A6D5B807BDD5.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 53
Canım eger tek bi cinsiyet deseydi tamam ama 5 gün arayla bi de değişince benim kafam karıştı suan hala bilmiyorum gibiyim yani. O kadar çok kişi de var ki özellikle 16dan önce değişen o yüzden beklemedeyim. Erkek erken gösterir diyenlerde var doğru çıkanlar, ama kız olupta erkek dedikleri o kadar çok ki detaylı ultrasonda anlaşılmış. Hele kız denilmiş kesin kaç kere bakmışlar kadın cinsiyet partisi falan 22. Haftada erkek olduğu ortaya çıkmış happymom uygulamasından okudum şimdi burada paylaşmak olur mu bilemedim ama benim de o yüzden kafam karışık. Kız tulumu almistim biliyosun değiştirsem mi degistirmesem mi kaldı öyle
Hem çalışıyorsun hemde akşamına böyle aktivite bulduysan çok iyi en azından biraz daha normal geçer senin için

Ay nasıl kıskandım keşke benim olsaaaa hahahaha fetal doppler aldım diye başkasına söylesen delirmişsin sen der ama için nasıl güzel rahat eder artık vallahi en iyisinii yaptın :) güle güle kullan
Aklımda kalacağına alayım dedim ihtiyacım olan şey buymuş
Annem yok artık filan diyordu alacağım dediğimde. az önce aradı duyunca ağlıyo telefonda dedim nolduuu
Kız alıver gitsin 1 aya duyarsın nolcek cok pahalı bi şey değil Doğumdan sonra satıverirsin gider

Eklentiler

• 9A76FD14-6BB8-469A-BAA0-A01DEF0B75C5.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 51
Bilgiler için teşekkür ederim. Bu dediklerinin hepsini yapıyorum, kuruyemiş çiğ çok severim. Beyaz ekmek pek tüketmem. Sadece sabahları kahvaltıda. Her gün 1 bardak süt, 3-5 kaşık yoğurt ve 1 bardak kefir muhakkak tüketiyorum. Ayran için havaların ısınması lazım hiç gitmiyor vallahi. Meyve ve süt ürünlerinin birlikteliği için bundan sonra daha dikkatli olacağım. :)

İşte bana da kız demişti ya bir kaç arkadaşa söyledim. Yok canım sende dediler. Sakın dediğine güvenip alacağın şeyleri kıza göre alma o daha değişir dedi duyan herkes. Bende açıkçası gözüm korktu o yüzden çok bağlamamak lazım kendimizi. Sen de çok takılma cinsiyet işine şimdilik. Nasılsa ileriki haftalarımıza daha netleşir. Ha dediğin gibi değişecekse 20. haftadan sonra da değişir. Ama 22. haftada değişirse yani olmaz ki geriye ne kalıyor zaten.
Bence değiştirme o tuluma bayıldım ben Diloşş :) Kız derse tekrar içinde kalacak. birisine hediye edersin eğer senin minnoş oğlan olursa. Tabi yine sen kendin bilirsin. Bende aldım kırmızı tulum kışlık valla erkek olursa da giyecek ben anlamam Koca koca adamlar giyiyo pembe gömlekler falan..

Valla anneme kilitledim yemek işini o yüzden eve gidince çok işim olmuyor :) Haftasonları da evimin temizliği falan ayarlıyorum. Allahtan aynı şehirdeyiz yoksa çok zorlanırım. Bebeği de nasip olursa belli bir zaman sonra o bakacak.
Çok güzel stres atıyorum, yoksa bu bebişler bizim aklımızla oyun oynuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…