2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
sitede bir sorun var galiba , surekli boyle guvenli olmayan ekran cikiyor karsima , siteye sokmuyor

Eklentiler

• 179421DC-2EF9-4471-A779-A0A52ECA7A05.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 45
Evet sanırım ilk 3 ayı 4 kilo alarak tamamlıyorum son 1 haftam kaldı ,
Maşallah :) yandık vallahi. Bende 80 kilo ile hamile kaldım , 2. ayım yeni bitti dün tartıya çıktım 82 olmuşum şok oldum. Sonumuz hiç iyi değil korkuyorum ilk 3 ay kilo almam diyordum. Halbuki çok aşırı yediğimide düşünmüyorum. Neden böyle oldu ?

beni de doktorum perinatoloğa yönlendirdi. Prof. Dr. Ali Gedikbaşı'ndan aldım randevu.
AA bu benim doktorumun hastanesinde perinatolog. Aynı zamanda riskli gebelik olduğunu söylemişti doktorum. Ne zamana randevu aldınız? Yorumlarınızı paylaşırsanız çok memnun olurum ben de Detaylı için düşünebilirim kendisini

Kızlar bu sabah kalktığımda daha doğrusu kalkamadığımda ya sırtım ve boynumun arası o kadar tutulmuş ki bırakın sağa sola dönmeyi hıçkırırken bile canım yanıyor. Napıcam

ben Bahçeşehir Liv e gidiyorum ama doktor sanırım bir kaç hastanede daha bakıyormuş. Randevum 19 Nisanda eğer düşünürseniz mutlaka 3-4 hafta öncesinden randevunuzu almanız gerekiyor. 19 Nisana geçen hafta randevu alabildim düşünün tabi mutlaka size bilgi veririm.

Evet yaaa en az 1 ay önce. Florya MedicalPark ta da 25 nisan en erken
Randevu ücreti ne kadar detaylı için ne ücret verdiler size ? Gerçi su an ikili ye gireceksiniz değil mi? Bana ikili için 500 TL dediler detaylı da 750 tl

Kızlar Mayıs ayı annelerinde dolanıyordum öylesine. Doğuma 1,5 2 ay kalmış olanlar. Doğumdan önce süt sağın falan diye kendi aralarında konuşuyorlardı. Bu doğru birşey mi? İlk defa duydum şaşırdım

Valla bilememde ilk sütü bebeğin içmesi lazım ben ilk defa duydum

Valla 2 li için 550 dediler normalde benim doktorum yönlendirdiği için sanırım ekstra muayene ücreti ödemeyeceğim. Detaylı için hiç sormadım. ben bu 2liyi bile yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsız kaldım ama yaptırayım dedim en sonunda

Ayy bende bakıyım cnm ne kadar fiyat verdi
Tatlım Florya’daki MedicalPark için hastaneyi aradığımda bana bu ücreti verdiler. Ama ekstra muayene ücreti alınıyor mu alınıyorsa onun ücreti ne kadar bilmiyorum hastaneyi arayıp detaylı öğrenebilirsin. Bahçeşehir liv de de hasta bakıyormuş
Ben çocuk hakkında ne kadar bilgi alırsam kar gözüyle yaptırıyom merak allahım sağlıklı evlat nasip etsin hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…