Boşver diloş kalsın vallahi, ne olacak... Onu da arada giydirirsin neticede hemen büyüyorlar.Canım eger tek bi cinsiyet deseydi tamam ama 5 gün arayla bi de değişince benim kafam karıştı suan hala bilmiyorum gibiyim yani. O kadar çok kişi de var ki özellikle 16dan önce değişen o yüzden beklemedeyim. Erkek erken gösterir diyenlerde var doğru çıkanlar, ama kız olupta erkek dedikleri o kadar çok ki detaylı ultrasonda anlaşılmış. Hele kız denilmiş kesin kaç kere bakmışlar kadın cinsiyet partisi falan 22. Haftada erkek olduğu ortaya çıkmışhappymom uygulamasından okudum şimdi burada paylaşmak olur mu bilemedim ama benim de o yüzden kafam karışık. Kız tulumu almistim biliyosun değiştirsem mi degistirmesem mi kaldı öyle
Hem çalışıyorsun hemde akşamına böyle aktivite bulduysan çok iyi en azından biraz daha normal geçer senin için
Merhaba yazışmaları okuyordum denk geldim size. Akşam yatmadan süt içmeyi pek önermiyorlar. Sabah kahvaltıda içsen daha iyi akşam mide için iyi gelmiyormuş. Reflü yada gastrite neden olduğunu biliyorumHmm bende süt içiyorum akşamları yatmadan önce çünkü o saatte yoğurt boş boş yiyemiyorum
Diyetisyen g5 masajı ve sporla aç kalarak verdim resmen o gelinliğe ince girmeliydimAma maşallah önceden vermeyi başarmışsın bende öyle bisey yok ahahaaynen yaa doktorda bana 3 ayda 1 kilo alman iyi 16. Haftadan sonra hızlı kilo alınmaya başlanıyor ayda 1 alsan iyi olur dedi bakalım başarabilecek miyiz
Benim bulantılarım daha da şiddetlendi. Akşamları daha kötü oluyorum heralde prilam yerine rennie ya da gaviscon verir doktor. Bu aylardaki bulantı gebelikten değil mideden dolayı sanırımPrilam benim ikinci kutum bitti üçe başlıycam onu da içmezsem ölürdüm galiba o nedenle sizde için derim
Lierac o yönden iyiymiş eski çatlak görüntülerini de gideriyormuş ne kadar doğru bilemem amaYa özür dilerimya o bende de var 95 kiloydum nasıl çatlaklarım vardı hala var. Derdim yenisi olmasın diye çünkü cildim çok kuru. Dün o kadar yağlandım hala kuruydum cilt çekti sünger gibi içine. Kendine gelmesi için bi süre sürmek gerek sanırım.
İnsanlar yağları genellikle bu zamanlar kullanmaya başlıyormuşuz.
12+ ya girince git bence ben randevu bulamadığım için gidemedim 13 e kaldı
Ay maşallah nazar değmesinben de nasıl yapılır videosu izleteyim bari birbirimize yaparız artık
Sağlıklı beslenip tamamen bebiş odaklı kilo almayı çok isterdim ama beslenemiyorum artık kusura bakmasın bebitomAynen öyle rahat gider de işte. Yok kuzu ya eltim de hamile şimdi mayısta doğumu var ilk aylar canı ekmek vs cekiyordu aşırı bir şekilde ekmek tğketti 15 kilo aldı 6. Ayına kadar. 6 ayından sonra sadece bebek odaklı beslendi. Geçen kontrole gitti mesela 1 kilo almıs 1 ayda ama 750 gr bebek 250 gr kendisi. Çiğ kuruyemiş, avakoda, muz, ıspanak, et bunlar bebeğe çok yarıyormus. İntternette de bi yazı var ya 30 kilo alan kadında 10 kilo alan kadında 3-3,5 kilo doğuruyor diyo. Doğru diyorlar
Amin canım. Bende pco da varmış evlendikten sonra öğrendim daha doğrusu kilo aldıkça pco olmuşum öyle dedi doktorBende öyle 1,5 sene sonra nasip oldu. Bende hiç anne olamayacak gibi hissediyordum kendimi. Çok şükür bitti gitti sağlıkla alalımda kucağımıza yavrularımızı. Darısı isteyen herkese olsuun
Hiç anlamam ama bence erkekmerhaba tahmininiz var mı benim bebe hep kafa üstü duruyor amaburada 11+2 bugün
Aa öyle mi. Girmeee kanımaLierac o yönden iyiymiş eski çatlak görüntülerini de gideriyormuş ne kadar doğru bilemem ama
Bu cihazdan bizim sağlık ocağında var 17 haftadan önce duyamazsin die beni kandırdı demekkiTatlım ben bunu aldım hepsiburada dan
288 TL
Litrelik jel fiyatı sordum 20 TL o da uygun gayet
Yengem ikizlerinde kullandı hiç çatlağım olmadı diyor 30 kilo almıştı bi de. Yağ iyi değilmiş anlattı ama unuttum bu jel gibi sanırım hemen emiliyormuş ben onu alıcam ama karnımda hiç büyüme olmadığı için erken mi hala diyorum çok palı bi deAa öyle mi. Girmeee kanıma
O zaman fiyatı takip edilsin lierac nın da napalım mecbur
Jel kullanıyorlar mı ki ?Bu cihazdan bizim sağlık ocağında var 17 haftadan önce duyamazsin die beni kandırdı demekki
Bilmiyorum bu konuyu başka kremle dönüşümlü olarak kullanırsak belki başlangıç için uzun ömürlü olabilirYengem ikizlerinde kullandı hiç çatlağım olmadı diyor 30 kilo almıştı bi de. Yağ iyi değilmiş anlattı ama unuttum bu jel gibi sanırım hemen emiliyormuş ben onu alıcam ama karnımda hiç büyüme olmadığı için erken mi hala diyorum çok palı bi de
2 kesin gider ama 3. Bilemedim doğumdan sonra da kullanın diyorlar bi süre.Jel kullanıyorlar mı ki ?
Bir de biraz uğraşmak gerekiyor bence uğraşmak istemiyor olabilirler kimseyle. Bizim sağlık ocağında sözde hemşirem var ama akşama kadar otursun yesin pc başında. Tek derdi bu.
Gebeliği 3+3 te öğrendim bana diyor ki ben gebeliğinizi burdan başlatmıyorum kalp atışını duyunca haber verirsiniz. Gebeliğiniz sonlanırsa iptal etmem gerekir buradan. Pc başında sisteme girecek altı üstü. Ciddi ciddi bu cümleleri kurdu bana. Ulan yaa senin bi tuşa basıp sonlandırman mı olay gerçekten. ben kayıp yaşarken.
Sinirlendim yine hatırlayınca eşim zor çıkardı odadan o gün. Israr ediyo bi de kadın.
Zaten ne arıyorlar ne soruyorlar. Ne zaman isterseniz ulaşabilirsiniz iş telefonum diye numarasını verdi.
idrar testi bakılıyor mı diye mesaj atttım, 3 gün sonra bakılmıyor diye cevap verdi.
Duyuluyor yani kuzum merak etme stabil kendi kalp sesimiz gibi gümbür gümbür değil ama sakin bi atış sesi duydum sürekli olarak masaj yağıyla bile.
Akşam jel gelsin detay geçerim yine.
Bilmiyorum bu konuyu başka kremle dönüşümlü olarak kullanırsak belki başlangıç için uzun ömürlü olabilir2-3 kutu kullanılır gibi geliyor bana
Bilgiler için teşekkür ederim. Bu dediklerinin hepsini yapıyorum, kuruyemiş çiğ çok severim. Beyaz ekmek pek tüketmem. Sadece sabahları kahvaltıda. Her gün 1 bardak süt, 3-5 kaşık yoğurt ve 1 bardak kefir muhakkak tüketiyorum. Ayran için havaların ısınması lazım hiç gitmiyor vallahi. Meyve ve süt ürünlerinin birlikteliği için bundan sonra daha dikkatli olacağım. :)
Sağlıklı beslenip tamamen bebiş odaklı kilo almayı çok isterdim ama beslenemiyorum artık kusura bakmasın bebitom
Doğru düzgün mutfağa girip yemek yapamıyorum et ve yumurtayı hiç yiyemiyorum çiğ kuruyemiş muz ve peynir yiyorum bol bol inş onlarla kurtarabilirim
Bir de turşu
Amin canım. Bende pco da varmış evlendikten sonra öğrendim daha doğrusu kilo aldıkça pco olmuşum öyle dedi doktoro yüzden kilo vermem de çok zorlaşmıştı şeker ilacıyla iştahımı bastırıyordum neyse ki geçti çok şükür emzirirken vericem inanıyorum
Aynen çiçeğim ben de o yüzden dedim. Kalça üst bacak haricinde Göğüs bölgesine de kullanıyorlar çatlamasın diye.2 kesin gider ama 3. Bilemedim doğumdan sonra da kullanın diyorlar bi süre.
Kalça basen kısmı da çatlarsa sürmek lazım o zaman baya gider gibi
Yavrum kaçıncı haftadaydııın, demek ki daha erken duyulabiliyor.Anam vallahi duydum. Eskiden su kullanılırmış diye okudum 2 damla su damlattım güm güm atıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?