2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Boşver diloş kalsın vallahi, ne olacak... Onu da arada giydirirsin neticede hemen büyüyorlar.
Ya da ortalama bir renk al istersen yeşik sarı gibi.
Erkek deyip kız dedikleri de çok, kız deyip erkek çıkan da çok.

Hmm bende süt içiyorum akşamları yatmadan önce çünkü o saatte yoğurt boş boş yiyemiyorum
Merhaba yazışmaları okuyordum denk geldim size. Akşam yatmadan süt içmeyi pek önermiyorlar. Sabah kahvaltıda içsen daha iyi akşam mide için iyi gelmiyormuş. Reflü yada gastrite neden olduğunu biliyorum

Diyetisyen g5 masajı ve sporla aç kalarak verdim resmen o gelinliğe ince girmeliydim
Ben bugün tartıldım hiç kilo almamışım geçen ablam gelince 2 kilo almıştım verdim onu da
3 ayı kilo almadan kapatıcam sanırım inşallah doğuma kadar da almam ya da maksimum 5 6 kilo alsam süper olur zaten böyle devam ederse alamıcam bişey yiyemiyorum yiyebildiklerim de malum çıkıyor

Prilam benim ikinci kutum bitti üçe başlıycam onu da içmezsem ölürdüm galiba o nedenle sizde için derim
Benim bulantılarım daha da şiddetlendi. Akşamları daha kötü oluyorum heralde prilam yerine rennie ya da gaviscon verir doktor. Bu aylardaki bulantı gebelikten değil mideden dolayı sanırım
Perşembe günü kontrolüm var yazdıracam büyük ihtimal vicdanım rahatsız artık bebiş aç kalıyor sanıyorum

Lierac o yönden iyiymiş eski çatlak görüntülerini de gideriyormuş ne kadar doğru bilemem ama

Sağlıklı beslenip tamamen bebiş odaklı kilo almayı çok isterdim ama beslenemiyorum artık kusura bakmasın bebitom
Doğru düzgün mutfağa girip yemek yapamıyorum et ve yumurtayı hiç yiyemiyorum çiğ kuruyemiş muz ve peynir yiyorum bol bol inş onlarla kurtarabilirim
Bir de turşu

Bende öyle 1,5 sene sonra nasip oldu. Bende hiç anne olamayacak gibi hissediyordum kendimi. Çok şükür bitti gitti sağlıkla alalımda kucağımıza yavrularımızı. Darısı isteyen herkese olsuun
Amin canım. Bende pco da varmış evlendikten sonra öğrendim daha doğrusu kilo aldıkça pco olmuşum öyle dedi doktor o yüzden kilo vermem de çok zorlaşmıştı şeker ilacıyla iştahımı bastırıyordum neyse ki geçti çok şükür emzirirken vericem inanıyorum

Aa öyle mi. Girmeee kanıma
O zaman fiyatı takip edilsin lierac nın da napalım mecbur
Yengem ikizlerinde kullandı hiç çatlağım olmadı diyor 30 kilo almıştı bi de. Yağ iyi değilmiş anlattı ama unuttum bu jel gibi sanırım hemen emiliyormuş ben onu alıcam ama karnımda hiç büyüme olmadığı için erken mi hala diyorum çok palı bi de

Bu cihazdan bizim sağlık ocağında var 17 haftadan önce duyamazsin die beni kandırdı demekki
Jel kullanıyorlar mı ki ?
Bir de biraz uğraşmak gerekiyor bence uğraşmak istemiyor olabilirler kimseyle. Bizim sağlık ocağında sözde hemşirem var ama akşama kadar otursun yesin pc başında. Tek derdi bu.
Gebeliği 3+3 te öğrendim bana diyor ki ben gebeliğinizi burdan başlatmıyorum kalp atışını duyunca haber verirsiniz. Gebeliğiniz sonlanırsa iptal etmem gerekir buradan. Pc başında sisteme girecek altı üstü. Ciddi ciddi bu cümleleri kurdu bana. Ulan yaa senin bi tuşa basıp sonlandırman mı olay gerçekten. ben kayıp yaşarken.
Sinirlendim yine hatırlayınca eşim zor çıkardı odadan o gün. Israr ediyo bi de kadın.
Zaten ne arıyorlar ne soruyorlar. Ne zaman isterseniz ulaşabilirsiniz iş telefonum diye numarasını verdi.
idrar testi bakılıyor mı diye mesaj atttım, 3 gün sonra bakılmıyor diye cevap verdi.
Duyuluyor yani kuzum merak etme stabil kendi kalp sesimiz gibi gümbür gümbür değil ama sakin bi atış sesi duydum sürekli olarak masaj yağıyla bile.
Akşam jel gelsin detay geçerim yine.

Bilmiyorum bu konuyu başka kremle dönüşümlü olarak kullanırsak belki başlangıç için uzun ömürlü olabilir 2-3 kutu kullanılır gibi geliyor bana

2 kesin gider ama 3. Bilemedim doğumdan sonra da kullanın diyorlar bi süre.
Kalça basen kısmı da çatlarsa sürmek lazım o zaman baya gider gibi

Hamilelik diyeti yapacaz hiç olmadıı yavrular sağlıklı olsun da valla zaten önümüz yaz sıcaklarda pek bir şeyler yenilmiyor hafif sağlıklı şeylerle hallederiz sürecii

Bulantıların tiksinmelerin geçsiin başlarsın yemeye yavaş yavaş

Aynen öyle çok şükür Rabbim nasip etti ya bebeklerimize bize gerisi önemli değil emzirirken veririz kalanıda 6-7 aydan sonra havalar ısınır ısınmaz bebeklerimizle beraber yürüyüşe çıkarak veririz hem açık hava onlara da iyi gelir

2 kesin gider ama 3. Bilemedim doğumdan sonra da kullanın diyorlar bi süre.
Kalça basen kısmı da çatlarsa sürmek lazım o zaman baya gider gibi
Aynen çiçeğim ben de o yüzden dedim. Kalça üst bacak haricinde Göğüs bölgesine de kullanıyorlar çatlamasın diye.

Kızlar bir şey sorcam hani şu daha önce parazit hastalıgı geçirdin mi yada kızamıkcık diye bir kan testi yapılıyor ya. Onu sağlık ocakları yapıyor mu yoksa illa özele mi gitmek gerekiyor. Doktor bir yere yönlendirdi 500 lira diyorlar ay o paraya ben bebeğime bir şeyler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…