2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu modeli yeni gördüm fiyatı da uygun zaten yastık kısmı kullanılmaz pek. Ama işte emzirirken diğerleri işe yarıyor diyorlar ne diyorsun ?
Ben yarın gitmicem ya eşim perşembeye ayarlarmış kendini yarın senden güzel haberler alırız inşallah İkili test yaptıracak mısın?

Canım sonra benim gibi olursun bekle 16. Haftaya kadar ben şuan bilmiyormuş gibiyim işte özellikle 16dan önce de çok değişebiliyormus
Bazen bende rennie içiyorum hem yanma hem bulanma var gibi
Bulantı dedik 12. Haftayı bekledim geçmedi. Şimdi de bu çıktı başımıza hani 2. Dönem balayıydı resmen benim balayım gibi geçiyor

Ben 3. Haftada öğrendim gebeliği. 5. Haftaya kdar depoyu doldurdum şuan stoktan kullanıyorum bakalım ne kadar yetecek

Genetik yatkınlık var annemin karnı komple çatlak. Benimde ergenlikten kalan çatlaklarım var ama yine de bunun işe yarayacağını düşünüyorum
Ergenlikte de bir sürü krem alıp kullanmamıştım pişmanım

Küçük bir emzirme yastığı alacağım ben bununla birlikte, diğerinden daha rahat ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum bebeğim. İçine sinmezse diğerinden alırsın ondan da çok memnun kalanlar var.

Amin, inşallah. Aslında ense kalınlığına bakıldıktan sonra ikili teste gerek yok diye düşünüyorum, istemiyorum. Ama benim tatlış doktorum illa yaptıralım derse kıramam onu malum çok seviyorum kendisini.

Ben bunu beğendim ya daha mantıklı geldi hem sezeryandan sonra da dikişler varken yan yatmaya kullanılır bi süre. Emzirme yastığı da ayrı alırız hemen sipariş veriyorum

Ayyy ben de istemiyorum ense ölçümünden sonra ama bende doktorumu kıramıyorum ne dese yapma gereği duyuyorum bakalım heralde hayır dicem ya o strese giremem saniyede karar değiştiriyorum

Al bir dene bakalım minnoş, diğer yastıklar 300 tl üstüydü ebebek’e uğradığımda bakmıştım. Memnun kalırız bu yastıktan bence, tek sorunu yıkaması, içindeki elyafları çıkarıp yıkayabileceğiz, sonra tekrar dolduracağız.

O an karar vereceğiz teste belli oldu. Ben neden istemediğimi anlatırım, şart değil derse yapmayız. İkimiz de yaptırıp dönersek şaşırmam.

Fermuarlı zaten çıkarıp yıkanabilir fiyatı da makul

Benim doktor ense kalınlığına bakıcaz mutlaka dedi 12. Haftada gel. İkili testtten bahsetmedi bakalım büyük ihtimal yaptırmam ben
Yarın kaçta randevun

Saat 05.50 ve ben yine kabuslar görüp uyandım bi rüyalar bi vajina kemiği ağrısı beni yoruyor sünnet çocuğu gibi yürümeye başladım nolcak halim bilmem :/

5 dk önce hepsiburadada inceliyordum emin olamamıştım. Deneyimlerinizi paylaşırsaniz çok sevinirim
Merhaba ben yıllardır kullanıyorum ve tavsiye ederim eğer ki bulamadığınizda çok panik yapmayacaksınız tabi çünkü 14 15 haftadan sonra net duyabiliyorsunuz ama kucukkende en azından hızını görebiliyorsunuz bulduğunuz takdirde

Bende 6 gibi yiyorum ama akşam illa meyve csrez falan yiyorum sabahta 10 11 gibi kahvaltı ediyorum yemekten sonra 9 gibi biseyler atıştıran iyi olur sanki
Meyveyi akşam yemekte kötüymüş Nasıl düzen kuracağız kendimize valla bende anlamadım. Doktor meyveyi öğlen yiyeceksin ara öğün olarak, akşam yeme , kendine şeker depolayıp sonra da yatıp uyuyorsun olmaz dedi . Ama hala akşamları yiyiyorum

Ya hersey onlarin dedigi olsa zaten google yeterdi bize , doktora ne gerek var

Bugun ben tekrar aile hekimine gittim ultroson sonucunu almaya ve tansiyon takibi icin .
Regl tarihime gore bebek kucuk yazmislar ama olcumlerde olan haftasi ile bebegin boyutu uyusuyor. Genede iki hafta sonra tekrar bir ultroson verdi . Allah razi olsun

Ben bir sorun oldugubu dusunmuyorum acikcasi , icim rahat cok sukur , hesap hatalari gunumuz de var olan duzensiz regl dongusu yuzunden cok goruluyormus.

Arkadaşlar mide bulantısı durumlarınız ne alemde bi benim mi geçmiyor bu yav
6.haftadan bu yana var bulantım. 10.haftada en şiddetli halini yaşıyorum. prilam dr ilacı kullanmama rağmen böyleyim işte. en çok sıkıntı yaşadığım şey koku hassasiyeti. kokular midemi bulandırıyor. bu soğukta pencereler balkonlar açık yaşıyorum. 1 aydır evde yemek zaten yapmıyorum denedim ama kokudan yapamadım.
Saat 05.50 ve ben yine kabuslar görüp uyandım bi rüyalar bi vajina kemiği ağrısı beni yoruyor sünnet çocuğu gibi yürümeye başladım nolcak halim bilmem :/
Bende öyleyim hamileliğimin başından beri her gece değişik rüyalar görüyorum. O kadar anlamsız ve saçma rüyalar ki. Çoğunluğunu çocukluğumun geçtiği evde yaşıyor olarak görüyorum. en son 13 yıl önce yaşadığım evde ne alaka bilmiyorum ama şuan orda yaşıyor gibi rüyalar görüyorum her gece.

Ay birde burada devletin servisi var . Dogum hemsileri arayip nasilsin nasil gidiyor fln diye soruyor .
Bende bulantimdan bahsettim . Ginger ale diye bir icicek var . Sprite in Zencefillisi gibi . Onu onerdi . Sonra benm de aklima geldi ki bir arkadasim doguma kadar reflu sikayeti vardi , her gun 2 kutu icerdi midesini rahatlatiyordu. Bende deneyecegim .

Eklentiler

• 8B7F5A04-4EDD-4330-A36B-F5DCE2EB8DEC.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar gunaydin 9+6 haftaligiz gece kanamam oldu ilk defa cok korkuyorum birsey olacak diye

Benim de ruyalarim genelde cocuklugumu yasadigim evde . o ev yikildi yerien yeni bina yapildi ama gene de eski haliyle goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…