Çok ilginç değil mi. Bende öyle eski haliyle şu yaşımda orda yaşıyor olarak görüyorum. Hamilelikte sık sık rüya görülüyormuş ama eskiye gitmeyi beklememiştim hiç.Benim de ruyalarim genelde cocuklugumu yasadigim evde . o ev yikildi yerien yeni bina yapildi ama gene de eski haliyle goruyorum
Oh masallahGünaydın kızlar. Dün ben ani bir kararla 10 haftadır ilerlediğim doktorumu değiştirdim. farklı bir hastanede farklı bir doktorla devam etme kararı aldım. Dün ilk kez bu doktora gittim çok memnun kaldım. Şöyle bir durum var normalde 8 nisanda nifty teste gidecektim önceki doktora, onu tabi iptal etmiş bulundum. Şuan ki doktorum nifty hakkında çok bir şey demiyor ikili testte yapabiliriz diyor. Kafam karıştı. Bir hafta sonra gel ya nifty ya ikili yapalım dedi. Doktorla son kez konuşup anlık sanırım karar vereceğim. Dün bebişi de gördük çok şükür sağlıklı 10+5 tam gününde çıktı ve 142 kalp atışı dedi. dinletti. Yeni bir doktora geçmekten çok korkuyordum fakat hiç öyle tahmin ettiğim gibi zor olmadı. Çok detaylı inceledi. Bu arada nifty için 6000 fiyat aldım dün gittiğim hastanede.
aynen bende vallahiÇok ilginç değil mi. Bende öyle eski haliyle şu yaşımda orda yaşıyor olarak görüyorum. Hamilelikte sık sık rüya görülüyormuş ama eskiye gitmeyi beklememiştim hiç.
Canım ben bugün gitmişken ebebek e gidicem size yazıcam burdan
Evet bizim ihtiyaçlarımız sizinkiyle örtüşüyor baya. Favoriye attım söylediğiniz arabaya da baktım şimdi. Duruyor mu sizin bebek arabanız peki kullanılabilir durumda hala değil mi ?
E ekim1903 ekimcim bak doğru söylüyor tekerlek mevzusu da önemli. Sizin zaten yazlık lokasyon hep dışarda olursunuz bebek arabası tekerleği önemli. Bazı bebek arabalarında 1 senede tekerlekler pert oldu tarzı yorumlar görmüştüm. İyi bi deneme yapmak lazım almadan.
Maddi durumu olan yaptırmalı yoksa 33 den sonra yaptırmalı bence çünkü belli yaştan sonra risk artıyor ben 34 üm yaptırdım ben zaten eşimde pinpiriklidir ayrıca gende var bizim aklımızdan silinsin die geçen hafta yaptırdım benMerhaba kızlar . Benim doktorum nifty testi için birşey söylemedi yaptırda demedi sadece ikili tarama yaptırdım ben . Şükür onda da bir sıkıntı çıkmadı sanırım sonuçlar çıkınca birşey olsa ararlardı . Zaten ense kalınlıkları da ultrason da normaldi . Herkes nifty testi yaptırmalı mı sizce ?
Ben ikili test de yaptırmadım canım, bu testler tamamen kişilerin inisiyatifinde ama doktorunun fikri ve açıklamalı da senin için belirleyici olabilir. Muhakkak danış.Merhaba kızlar . Benim doktorum nifty testi için birşey söylemedi yaptırda demedi sadece ikili tarama yaptırdım ben . Şükür onda da bir sıkıntı çıkmadı sanırım sonuçlar çıkınca birşey olsa ararlardı . Zaten ense kalınlıkları da ultrason da normaldi . Herkes nifty testi yaptırmalı mı sizce ?
Ben ikili bile yaptırmak istemedim ne gelirse allahtan aldırmayi dusunmiuurm. Herkesin kendi fikri. Önceden hazır olmakta iyi diyor bazıları o nedenle yaptıracak olsam ikili vs ile uğraşmaz direkt dediğiniz testi yaptrrdm ama engelli de olsa aldırmak benim için asla.Merhaba kızlar . Benim doktorum nifty testi için birşey söylemedi yaptırda demedi sadece ikili tarama yaptırdım ben . Şükür onda da bir sıkıntı çıkmadı sanırım sonuçlar çıkınca birşey olsa ararlardı . Zaten ense kalınlıkları da ultrason da normaldi . Herkes nifty testi yaptırmalı mı sizce ?
Dun gece acile gittik progestan igne ve serum taktilar suan kanamam yok ama bekliyorum doktorda sira hic olmamisti kanamam ilk kez olunca korktumcokSakin kalmaya calis , biliyorum zor ama sen strese girdikce bebekde giricektir. Hemen acile git kuzum ,
Ben de hep uyuyorum. Uyumadığım zamanlarda da uykuyu hayal ediyorumKızlar, uyku haliniz devam ediyor mu ya ben öğlen dinlenmeyince hep yorgun hissediyorum ya ... dün 9 saat uyudum ama yine şuan mod uyku
30 yaşındayım. genetik olarak iki ailede de kimsede olmamış. doktor ne derse ona yöneleceğim bakalım. haftaya pazartesi ya ikili ya nifty yapılacak. Tabi ki yaptırmakta fayda var yaptırın. Benim bildiğim bir hastalığım da yok kararsız kaldım.Oh masallah
Acikcasi genetik testi 30 yas uzerine oneriyorlar , 35 yas ustune kesin yaptirin diyorlar Kanada da . Fiytlar burada da ayni .
Ben sahsen yaptiracagim , cocukluktan beri ilac kullaniyorum , onun eseri olarak zaten tansiyonum da var . Tedbiri elden birakmak istemiyorum .
aynen bende vallahi
Tekerlekleri büyük olanları öneriyorlar.
Evet bizim ihtiyaçlarımız sizinkiyle örtüşüyor baya. Favoriye attım söylediğiniz arabaya da baktım şimdi. Duruyor mu sizin bebek arabanız peki kullanılabilir durumda hala değil mi ?
E ekim1903 ekimcim bak doğru söylüyor tekerlek mevzusu da önemli. Sizin zaten yazlık lokasyon hep dışarda olursunuz bebek arabası tekerleği önemli. Bazı bebek arabalarında 1 senede tekerlekler pert oldu tarzı yorumlar görmüştüm. İyi bi deneme yapmak lazım almadan.
Valla şuan işteyim hayal etmek istemiyorumBen de hep uyuyorum. Uyumadığım zamanlarda da uykuyu hayal ediyorum
Çok geçmiş olsunKizlar gunaydin 9+6 haftaligiz gece kanamam oldu ilk defa cok korkuyorum birsey olacak diye
Tamamdır canım doktor randevun kaçta ?Canım ben bugün gitmişken ebebek e gidicem size yazıcam burdan
Enteresan olaylar da olmuyor değil. Daha önce yazmıştım buraya da. Hastanede sıra beklerken ayaküstü bir kızla muhabbet etmiştik, 6 aylık olmuş karnı kocaman hala cinsiyet belli değilmiş. İki doktor kız, iki doktorun da erkek dediğini söylemişti şimdi geçmiş zaman net hatırlamıyorum. Kızcağız çıldırıyordu alışveriş yapamıyorum diyeGenelde şöyle oluyor detaylıya girmeyenlerinde ileri ki haftalarda iyice belli oluyor sanırım. Zaten detaylı ultrasonda görmek çok istiyordum iyice iştahım kabardı
Ben de tuluma bayıldım degistirmeyecektim eşimde kız eşyası gibi dedi kafam karıştı ama olsun napayim artık
Ne güzel annen yardımcı oluyor ben çalışmasam da cok cok uzaktayım iş dolayısıyla ve tek kaldığım için gözüm korkmuyor değil inşallah güzelce atlatırız bu dönemi
Belki senin geçer canım benim böyle oldu diye seninde olacak değil, hem ben baştan bulantı çekmemistim tersine balayı olduBulantı dedik 12. Haftayı bekledim geçmedi. Şimdi de bu çıktı başımıza hani 2. Dönem balayıydı resmen benim balayım gibi geçiyor
6 aylık ve cinsiyet belli değil miEnteresan olaylar da olmuyor değil. Daha önce yazmıştım buraya da. Hastanede sıra beklerken ayaküstü bir kızla muhabbet etmiştik, 6 aylık olmuş karnı kocaman hala cinsiyet belli değilmiş. İki doktor kız, iki doktorun da erkek dediğini söylemişti şimdi geçmiş zaman net hatırlamıyorum. Kızcağız çıldırıyordu alışveriş yapamıyorum diye
Ayy ben de detaylıyı çok merak ediyorum. Bakışcaz durcaz dakikalarca bebişlerle :)
Annem diyo ki giydir gitsin küçücük çocuğun kız mı erkek mi olduğunu kim anlayacakhevesimizi alacakmışız çöpe mi atalımmış
Yardımcı oluyor sağolsun da sınavlarım geçince kendin yap artık gibisinden ima da bulundu. Yoruldu kadın benden. Sınava gittiğim hafta evime gidip bir güzel temizlemiş falan. Arada isyan bayrağını çekiyor. Biraz dinlensin de yine başına ekşirim ben onun :)))
Biliyorum canım ailenden uzak olduğunu. Kolay değil tabi. Ama başın ilk sıkıştığında koşup gelecek ilk insanlar yine onlar. Bebiş doğduğunda azıcık durur yanında alışırsın inşallah. Hiç korkma her şey çok güzel ve istediğimiz gibi olacak. Allah'ın da izniyle içini ferah tut sen
Ay Allah korusun öyle de olmasın yaEnteresan olaylar da olmuyor değil. Daha önce yazmıştım buraya da. Hastanede sıra beklerken ayaküstü bir kızla muhabbet etmiştik, 6 aylık olmuş karnı kocaman hala cinsiyet belli değilmiş. İki doktor kız, iki doktorun da erkek dediğini söylemişti şimdi geçmiş zaman net hatırlamıyorum. Kızcağız çıldırıyordu alışveriş yapamıyorum diye
Ayy ben de detaylıyı çok merak ediyorum. Bakışcaz durcaz dakikalarca bebişlerle :)
Annem diyo ki giydir gitsin küçücük çocuğun kız mı erkek mi olduğunu kim anlayacakhevesimizi alacakmışız çöpe mi atalımmış
Yardımcı oluyor sağolsun da sınavlarım geçince kendin yap artık gibisinden ima da bulundu. Yoruldu kadın benden. Sınava gittiğim hafta evime gidip bir güzel temizlemiş falan. Arada isyan bayrağını çekiyor. Biraz dinlensin de yine başına ekşirim ben onun :)))
Biliyorum canım ailenden uzak olduğunu. Kolay değil tabi. Ama başın ilk sıkıştığında koşup gelecek ilk insanlar yine onlar. Bebiş doğduğunda azıcık durur yanında alışırsın inşallah. Hiç korkma her şey çok güzel ve istediğimiz gibi olacak. Allah'ın da izniyle içini ferah tut sen
Evettt :) Tabi ben daha o zaman kese görmeye anca gitmiştim başlardaydık. Komik geldi güldük birlikte hatta ama şimdi anlıyorum kızın derdini :))6 aylık ve cinsiyet belli değil mi
Kız delirmekte çok haklı :)
Gerçi hiç farketmez kız erkek ama insan kafasında somutlaştırmak istiyor sanırım bu merak biraz da ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?