- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Hakkında hayırlısı olsun canımİşte bana ilk raziye hanımı söylediler defnede bir senedir gidiyordum, bazen ısınamıyorum nedense. Özkan beye ben bi kere rahim filmi cektirmistim orda görmüştüm iyi bi doktora benziyordu. Çiğdem hanım hakkında bile arada kötü yorumlar okudum ama özkan bey hakkında hiç okumadım. Bende bu sıralar memleketime gidicem 2 ay yokum belki dogumum bile orda olabilir o yüzden kafam çok karışık
Bizde öyle bişey yok kapı kilitleniyor hasta içeri girince. Hiç aceleci değil çok rahat oluyorsun içerde. İstediğin kadar kadar kal sana acele etmen gerektiği hissini asla yaşatmıyor.Aynen öyle benim gittiğim yerde çok kalabalık muayene olurken diğer hasta sekreterin orda bekliyorzaten bana da acele ediyormuşum gibi geliyor içim sıkılıyor o zaman da
Ben böyleyim. Ben oğlumda 9 ay kustum. Şimdi de mahvoldum. Prilam olmasa nefes alamam. Birgün onsuz kaldım mahvoldum resmen.Nolur bana bi el atın bişi yapın hic birsey yiyemiyorum herşey kokuyo kızlar yedigimi cikariyorum ağzımın ici tükürük doluyor açım ama canım hic birsey istemiyor su dahi içemiyorum bi oda dan baska odaya geçemiyorum heryer hersey kokuyo igrenc kokuyor hemde prilam verdi sabah aksam diye doktor ama icmek istemiyorum bulantımın oldugunu bilmek beni rahatlatıyor onceki kayıplarım sebebi ile agzımın hic tadı yok siZde durumlar ne ne yapiyorsunuz bu gibi durumlar icin
Ben kullanıyorum. Çok iyi geliyor. Tam anlamıyla iyi olamasam da rabbime şükür dedirtiyor.Prilam kullanıpta bir nebze rahatlayan arkadaşlar vardı burda. Bulantısı yoğun olanlardan fikir almak daha iyi ama bence ilaç iyi gelecekse kullananın. Bu süreçte bebek için olmasa bile kendiniz için yemek içmek önemli güçten düşmemekte fayda var
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallah. Hangi hafta yaptın ikili testi. Geç kalmak istemiyorum. Daha 10 gün var kontrolüme. Daha önce mi gitsem bilemedim. Şimdi 12 haftalık olduk. Yeni başladı hafta.Kızlar hani biseyi 40 kere söylersek olurmuş ya.. Bugün doktordaydim ikili test göstermek için, bi sorun yokmuş şükür.
Ama salı günü kıza benziyor gibi demişti doktor bugün bana pipi resmi verdi
Değişmez gibi bundan sonra pek dedi, sonra da erkek bu erkek dedi
Gülüyorduk dimi hepimiz
Ben ilaç içmeme rağmen günün bazı saatlerinde kusuyorum. Gerçekten çok kötü. Bazı arkadaşlarımız hiç kusmuyor maşallah. O kadar isterdim ki öyle olmayı.Bu akşam iki kez kustumişler kötüye mi gidiyor acaba, çok korkuyorum ben. Çok kötü bir his kusma anı, özellikle kusana kadarki his, kusma fobim var sanırım kusan var mı benim gibi?
Ne yazık ki ben de kürtaj olmak zorunda kaldımezmagila canım senin mesajlarını okudum sonrasında iyi haber aldın mı merak ettim seni. Benim önceki gebeliğim böyle olmuştu. Maalesef ben kürtaj olmuştum. Seni çok iyi anlıyorum canım umarım bebeğin sağlıklıdır..
İlaca rağmen kusarak uyandığım oluyor geçen sabah boğulacaktım yatağa yere her yere… benim de korkum vardır hep kusmaya karşı. Geçmedi bekliyoruz bakalım, ne yapalım.Bu akşam iki kez kustumişler kötüye mi gidiyor acaba, çok korkuyorum ben. Çok kötü bir his kusma anı, özellikle kusana kadarki his, kusma fobim var sanırım kusan var mı benim gibi?
Ozkan bey hakkında gerçekten hep iyi yorum duydum artık memleketten gelince bakicam duruma göre. Sagolasin canim bana doktor ilk 11. Haftada bakti güzel görüntü alsaydı o zaman bakacakti alamadı sonra haftaya gel dedi, 12+3te gittim o gün baktı bir de kan verdim ikili test için. 11 ile 14 arası deniyor ama genelde 11 12 de bakılıyor. Sende 12. Haftanda git bence ya da doktor bisey dedi mi şu zaman gel yapalım diye?Hakkında hayırlısı olsun canım
Bizde öyle bişey yok kapı kilitleniyor hasta içeri girince. Hiç aceleci değil çok rahat oluyorsun içerde. İstediğin kadar kadar kal sana acele etmen gerektiği hissini asla yaşatmıyor.
Ben böyleyim. Ben oğlumda 9 ay kustum. Şimdi de mahvoldum. Prilam olmasa nefes alamam. Birgün onsuz kaldım mahvoldum resmen.
Ben kullanıyorum. Çok iyi geliyor. Tam anlamıyla iyi olamasam da rabbime şükür dedirtiyor.
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallah. Hangi hafta yaptın ikili testi. Geç kalmak istemiyorum. Daha 10 gün var kontrolüme. Daha önce mi gitsem bilemedim. Şimdi 12 haftalık olduk. Yeni başladı hafta.
Sabah kusmak daha kötüdür eminimİlaca rağmen kusarak uyandığım oluyor geçen sabah boğulacaktım yatağa yere her yere… benim de korkum vardır hep kusmaya karşı. Geçmedi bekliyoruz bakalım, ne yapalım.
Canım benimNe yazık ki ben de kürtaj olmak zorunda kaldım
Keşke öyle olsaydık gerçektenBen ilaç içmeme rağmen günün bazı saatlerinde kusuyorum. Gerçekten çok kötü. Bazı arkadaşlarımız hiç kusmuyor maşallah. O kadar isterdim ki öyle olmayı.
Bana her muayene sonrası kaç gün sonra gelmem gerektiğini söylüyor sadece. İlk haftalar 15 günde birdi. En son gittiğimde sizi 20 gün bekliyorum dedi. Sanırım gitmeliyim. Ben cinsiyeti öğrenmek istemiyorum şimdi zaten görünse bile kağıda yazıp vermesini isticem. Bakmıcam kağıda. İkili test için geç kalmak istemiyorum yalnızca.Ozkan bey hakkında gerçekten hep iyi yorum duydum artık memleketten gelince bakicam duruma göre. Sagolasin canim bana doktor ilk 11. Haftada bakti güzel görüntü alsaydı o zaman bakacakti alamadı sonra haftaya gel dedi, 12+3te gittim o gün baktı bir de kan verdim ikili test için. 11 ile 14 arası deniyor ama genelde 11 12 de bakılıyor. Sende 12. Haftanda git bence ya da doktor bisey dedi mi şu zaman gel yapalım diye?
Ben bugun marketin orta yerine kusuyordum az kalsinBen ilaç içmeme rağmen günün bazı saatlerinde kusuyorum. Gerçekten çok kötü. Bazı arkadaşlarımız hiç kusmuyor maşallah. O kadar isterdim ki öyle olmayı.
Yaramıyor diyemem canım ama tam anlamıyla kesmiyor ya maalesef. O ilaçsız halim perperişanKeşke öyle olsaydık gerçektenİnşallah sizin de hemen biter kusmalarınız. İlaç bile işe yaramıyorsa vallahi yazık bize
Ben araba kullanırken kustum defalarca. Arabadan poşet eksik edemiyorumBen bugun marketin orta yerine kusuyordum az kalsinagzimda kaldi, hemen tuvalete kostum
Benim sanki vicudumun her yerinden bir şey fışkırıyormuş gibi sarsılıyorum. Önden ağlamaya başlıyorumBen bugun marketin orta yerine kusuyordum az kalsinagzimda kaldi, hemen tuvalete kostum
FarklıymışBenim sanki vicudumun her yerinden bir şey fışkırıyormuş gibi sarsılıyorum. Önden ağlamaya başlıyorumeşim de ağlayınca kusacak mısın sen diye anlıyor. Kusma bitse bile hıçkırıklarla ağlıyorum, benim bu fobiyi yenmem gerek
Bugun bende anladim ki araba da poset bulundurmam gerekiyor. Aslinda sabah iyiydim ama bir resturantin mutfagina denk geldim ara sokakta ve cok kotu et kokuyordu. MahfoldummmBen araba kullanırken kustum defalarca. Arabadan poşet eksik edemiyorum
Bende genelde az once ne yasadim ben modunda oluyorumBenim sanki vicudumun her yerinden bir şey fışkırıyormuş gibi sarsılıyorum. Önden ağlamaya başlıyorumeşim de ağlayınca kusacak mısın sen diye anlıyor. Kusma bitse bile hıçkırıklarla ağlıyorum, benim bu fobiyi yenmem gerek
Et ve tavuğun hayali bile beni mahvediyor.Bugun bende anladim ki araba da poset bulundurmam gerekiyor. Aslinda sabah iyiydim ama bir resturantin mutfagina denk geldim ara sokakta ve cok kotu et kokuyordu. Mahfoldummm
Bende genelde az once ne yasadim ben modunda oluyorum
mesela onceden asya yemekleri cok hosuma giderdi, aci tatli eksi hepsi bir arada, simdi hayali bile midemi kaldiriyor.Et ve tavuğun hayali bile beni mahvediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?