2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu akşam iki kez kustum işler kötüye mi gidiyor acaba, çok korkuyorum ben. Çok kötü bir his kusma anı, özellikle kusana kadarki his, kusma fobim var sanırım kusan var mı benim gibi?

Hakkında hayırlısı olsun canım
Aynen öyle benim gittiğim yerde çok kalabalık muayene olurken diğer hasta sekreterin orda bekliyor zaten bana da acele ediyormuşum gibi geliyor içim sıkılıyor o zaman da
Bizde öyle bişey yok kapı kilitleniyor hasta içeri girince. Hiç aceleci değil çok rahat oluyorsun içerde. İstediğin kadar kadar kal sana acele etmen gerektiği hissini asla yaşatmıyor.
Ben böyleyim. Ben oğlumda 9 ay kustum. Şimdi de mahvoldum. Prilam olmasa nefes alamam. Birgün onsuz kaldım mahvoldum resmen.
Ben kullanıyorum. Çok iyi geliyor. Tam anlamıyla iyi olamasam da rabbime şükür dedirtiyor.
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallah. Hangi hafta yaptın ikili testi. Geç kalmak istemiyorum. Daha 10 gün var kontrolüme. Daha önce mi gitsem bilemedim. Şimdi 12 haftalık olduk. Yeni başladı hafta.

ezmagila canım senin mesajlarını okudum sonrasında iyi haber aldın mı merak ettim seni. Benim önceki gebeliğim böyle olmuştu. Maalesef ben kürtaj olmuştum. Seni çok iyi anlıyorum canım umarım bebeğin sağlıklıdır..

Bu akşam iki kez kustum işler kötüye mi gidiyor acaba, çok korkuyorum ben. Çok kötü bir his kusma anı, özellikle kusana kadarki his, kusma fobim var sanırım kusan var mı benim gibi?
Ben ilaç içmeme rağmen günün bazı saatlerinde kusuyorum. Gerçekten çok kötü. Bazı arkadaşlarımız hiç kusmuyor maşallah. O kadar isterdim ki öyle olmayı.

İlaca rağmen kusarak uyandığım oluyor geçen sabah boğulacaktım yatağa yere her yere… benim de korkum vardır hep kusmaya karşı. Geçmedi bekliyoruz bakalım, ne yapalım.

Ozkan bey hakkında gerçekten hep iyi yorum duydum artık memleketten gelince bakicam duruma göre. Sagolasin canim bana doktor ilk 11. Haftada bakti güzel görüntü alsaydı o zaman bakacakti alamadı sonra haftaya gel dedi, 12+3te gittim o gün baktı bir de kan verdim ikili test için. 11 ile 14 arası deniyor ama genelde 11 12 de bakılıyor. Sende 12. Haftanda git bence ya da doktor bisey dedi mi şu zaman gel yapalım diye?

İlaca rağmen kusarak uyandığım oluyor geçen sabah boğulacaktım yatağa yere her yere… benim de korkum vardır hep kusmaya karşı. Geçmedi bekliyoruz bakalım, ne yapalım.
Sabah kusmak daha kötüdür eminim İyi ki iş yerinde kusmuyorum. yine de yalnız olmadığımı hissetmek iyi geliyor Allahım bir an önce bitsin

Ben ilaç içmeme rağmen günün bazı saatlerinde kusuyorum. Gerçekten çok kötü. Bazı arkadaşlarımız hiç kusmuyor maşallah. O kadar isterdim ki öyle olmayı.
Keşke öyle olsaydık gerçekten İnşallah sizin de hemen biter kusmalarınız. İlaç bile işe yaramıyorsa vallahi yazık bize

Bana her muayene sonrası kaç gün sonra gelmem gerektiğini söylüyor sadece. İlk haftalar 15 günde birdi. En son gittiğimde sizi 20 gün bekliyorum dedi. Sanırım gitmeliyim. Ben cinsiyeti öğrenmek istemiyorum şimdi zaten görünse bile kağıda yazıp vermesini isticem. Bakmıcam kağıda. İkili test için geç kalmak istemiyorum yalnızca.

Ben bugun marketin orta yerine kusuyordum az kalsin agzimda kaldi, hemen tuvalete kostum
Benim sanki vicudumun her yerinden bir şey fışkırıyormuş gibi sarsılıyorum. Önden ağlamaya başlıyorum eşim de ağlayınca kusacak mısın sen diye anlıyor. Kusma bitse bile hıçkırıklarla ağlıyorum, benim bu fobiyi yenmem gerek

Ben araba kullanırken kustum defalarca. Arabadan poşet eksik edemiyorum
Bugun bende anladim ki araba da poset bulundurmam gerekiyor. Aslinda sabah iyiydim ama bir resturantin mutfagina denk geldim ara sokakta ve cok kotu et kokuyordu. Mahfoldummm
Bende genelde az once ne yasadim ben modunda oluyorum

Mesela ben şu an çok kötüyüm vücudum git kus diyor beynim izin vermiyor. Şu an iki tane prilam almam lazım alıp da geri çıkarmaktan korkuyorum.

Bugun bende anladim ki araba da poset bulundurmam gerekiyor. Aslinda sabah iyiydim ama bir resturantin mutfagina denk geldim ara sokakta ve cok kotu et kokuyordu. Mahfoldummm

Bende genelde az once ne yasadim ben modunda oluyorum
Et ve tavuğun hayali bile beni mahvediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…