Aynen öyle canım bende şeye hayret ettim. Birkaç arkadaş tost ve yoğurttan başka bişey yiyemiyorum yazmış. Benim de aynen öyle ayran ve tost tan başka bişey istemiyor canım. Ayranı tuzlu diye istiyorum sanırım yoğurt yerine.
Aynen öyle canım bende şeye hayret ettim. Birkaç arkadaş tost ve yoğurttan başka bişey yiyemiyorum yazmış. Benim de aynen öyle ayran ve tost tan başka bişey istemiyor canım. Ayranı tuzlu diye istiyorum sanırım yoğurt yerine.
Tam lekelenmelerim bitti diye sevinirken ayaga kalkmamla bir sey akmasi bir oldu. Bir baktim bu sefer kan. Aklim gitti kizlar gercekten. Gittim bebisi gordum rahatladim cok sukur ama omrumden omur gitti ya
Tam lekelenmelerim bitti diye sevinirken ayaga kalkmamla bir sey akmasi bir oldu. Bir baktim bu sefer kan. Aklim gitti kizlar gercekten. Gittim bebisi gordum rahatladim cok sukur ama omrumden omur gitti ya
Progestan mı folik asit mi canım?
Benim başta lekelenmem olmuştu diye 12. Haftaya kadar kullanıp sonra bırak demişti progestanı. Senin durumun belki daha farklıdır doktoruna sormadan bırakma bence.
Benim sanki vicudumun her yerinden bir şey fışkırıyormuş gibi sarsılıyorum. Önden ağlamaya başlıyorum eşim de ağlayınca kusacak mısın sen diye anlıyor. Kusma bitse bile hıçkırıklarla ağlıyorum, benim bu fobiyi yenmem gerek
Cok iyi anliyorum benimde kusma fobim var hemde cocuklugumdan beri bende agliyorum kusma bitince. 5.haftadan beri cok siddetli yasiyorum. Artik 10.haftaya girmek uzereyim. Sabah onzyd diye agir bir ilac gece prilam ile ancak kusmalarim bitti. Ama bulanti ozellikle aksam saatleri aynen devam. Cok zor anliyorum. 1 ayi gecti hep ayni seylerle beslenmeye calisiyorum. Benim doktorum suan icin ne yedigimi ictigimi problem etmiyor bebek 12.haftaya kadar bizden beslenmedigi icin. Doktorunuz ilac yazmadiysa mutlaka konusun alin, temennimiz bir an once gecip gitmesi ama her gun sabahtan aksama dayanilmiyor gercekten.
Bana her muayene sonrası kaç gün sonra gelmem gerektiğini söylüyor sadece. İlk haftalar 15 günde birdi. En son gittiğimde sizi 20 gün bekliyorum dedi. Sanırım gitmeliyim. Ben cinsiyeti öğrenmek istemiyorum şimdi zaten görünse bile kağıda yazıp vermesini isticem. Bakmıcam kağıda. İkili test için geç kalmak istemiyorum yalnızca.
Canim hep evdeyim yatiyorum aslinda. En son 4 gun once gittim bebekle ilgili her sey yolunda kucuk bir kanama alanin var demisti. Zaten fitil kullaniyorum ona devam dedi. Benim bu zamana kadar da cok uzun sure lekelenmem oldu hatirlarsin belki, ilk haftalarda ama hep kahverengiydi. Bu seferki baya kirmizi kan. Gorunce kitlendim resmen. Nasil gittigimizi bilemedik hastaneye. Allahtan burada ozel bir kadin dogum hastanesi var her gece bir kadin dogum doktoru nobetci o bakti, bu aksam icin progestan igne yapti masum bir kanama diyip gonderdi ama panikten tansiyonum falan oyle bir yukselmis ki zor kendime geldim
Canim hep evdeyim yatiyorum aslinda. En son 4 gun once gittim bebekle ilgili her sey yolunda kucuk bir kanama alanin var demisti. Zaten fitil kullaniyorum ona devam dedi. Benim bu zamana kadar da cok uzun sure lekelenmem oldu hatirlarsin belki, ilk haftalarda ama hep kahverengiydi. Bu seferki baya kirmizi kan. Gorunce kitlendim resmen. Nasil gittigimizi bilemedik hastaneye. Allahtan burada ozel bir kadin dogum hastanesi var her gece bir kadin dogum doktoru nobetci o bakti, bu aksam icin progestan igne yapti masum bir kanama diyip gonderdi ama panikten tansiyonum falan oyle bir yukselmis ki zor kendime geldim
Biliyorum biliyorum. Benim de son kanama yattığım yerde hapşırınca tetiklenmişti. Allah büyük kuzum dua et bolbol istirahat etmeye devam.. 13. Haftada benim lekelenme miktarım biraz azaldı sürekli var ama eskisi kadar yoğun değil. Umutlandım size de umut olsun inşallah.
Rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın
Kızlar bir şey sorcam ben yaklaşık 5. Haftada kanama sonrası lekelenme olaylarım omuştu. 4-5 gün geçmişti çok şükür. Fakat şu son 3 gündür tuhaf renkte bir akıntım oluyor. Sarı desen tam sarı akıntı gibi değil. Hani bazen turumcuymuş gibi bile geliyor yani. Acaba kahve lekenden mi kaynaklı ki. Yaşayan var mı böyle bir şey
Ben de henüz kilo almadım. Ama resmen alt karın bölgem çıktı ve herhangi bi lastik gelse üzerine cok rahatsız oluyorum. Bi sürü model var karar veremedim. Normalde M beden mi kullanıyorsunuz peki? Buna da karar veremiyorum normalde s giyerim M almaya gerek var mı
o kadarlık araştırmayı ben de yaptım gidip yarım saat tutmuyorum zaten
Uykularım kaçıp rüyalarıma gireceğine takarım 1 dk dıkkıdı dıkkıdı dinleyip kapatırım daha iyi
Bende de ara ara oluyor. Ama sana tavsiyem tuzlu tatlı oranına dikkat etmen ilk hamileliğimde aşırı kaşıntı ile başlayan süreç yüksek tansiyon ile devam etti. Tedbirli olmakta fayda var. Önceki hamileliğimde yüksek tansiyon sıkıntısı yaşadığım için bu hamileliğimde başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum.
Bende de ara ara oluyor. Ama sana tavsiyem tuzlu tatlı oranına dikkat etmen ilk hamileliğimde aşırı kaşıntı ile başlayan süreç yüksek tansiyon ile devam etti. Tedbirli olmakta fayda var. Önceki hamileliğimde yüksek tansiyon sıkıntısı yaşadığım için bu hamileliğimde başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum.
Bende kan sulandrıcı kullanıyorum tansiyon hep 10._7 11_7 falan oluyo ben enox 4000lik kullanıyorum yan etkileri de karaciğer enzimlerini bozabiliyomuş. Acaba ondan mı diye aklıma geliyor yada iyi mi düşünmeliyim braz bilmiyorum
Kızlar bu gece son folik asitimi de içip bırakıcam. Yarın 12+0
Doktor bana progestanı da folik asiti de 12. Haftada bırakırız demişti ben bugünden bıraktım kullanmayı yeter artık doktora sormadan gidince bıraktım derim 3. Haftamdan beri progestan fitil
Ben de tüp bebek doktoruma sorup bırakıcam ama korkuyorum. Sanki progestan koruma kalkanı gibi bı his verdi şimdiye kadar . İkili test için gittim dün diğer doktora Folik asiti biraktirdi. Diğer takviyelere geçtim. Doktorum bana regenesis max. verdi.
Hamileliğin en bilinmez yanlarından biri ne giyeceğini bilememek sanırım.
Benim de memelerle başım dertte felaket oldular, sona doğru düşünemiyorum.
Pantolon bedenim basenlerden dolayı çoktan değişmişti ama üst kıyafetler oluyor da göğüsten dolayı kötü duruyorlar.
Uzun zamandır kazak giyiyordum anlamamıştım. Hafif bi dolgunluk var sanıyordum. Dün ilk kez gömlek giyindim. Göğüs kısmı baya bi kastı. Bakalım son aylarda nasıl olacaklar :)