2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sabah kusmak daha kötüdür eminim İyi ki iş yerinde kusmuyorum. yine de yalnız olmadığımı hissetmek iyi geliyor Allahım bir an önce bitsin
İnşallah tatlım 12.haftaya girdik daha devam ediyor. Bu haftanın sonuna kadar kesilmezse büyük yıkım yaşayacağım, yorulduk artık.

mesela onceden asya yemekleri cok hosuma giderdi, aci tatli eksi hepsi bir arada, simdi hayali bile midemi kaldiriyor.
Ne garip sey su hamilelik
Aynen öyle canım bende şeye hayret ettim. Birkaç arkadaş tost ve yoğurttan başka bişey yiyemiyorum yazmış. Benim de aynen öyle ayran ve tost tan başka bişey istemiyor canım. Ayranı tuzlu diye istiyorum sanırım yoğurt yerine.

benim canim hic birsey istemiyor. Zorla peynir ekmek domates salatalik yiyorum. Hizlica da protein olsun die koklamadan yumurta yiyorum bir tane

Tam lekelenmelerim bitti diye sevinirken ayaga kalkmamla bir sey akmasi bir oldu. Bir baktim bu sefer kan. Aklim gitti kizlar gercekten. Gittim bebisi gordum rahatladim cok sukur ama omrumden omur gitti ya
Hayda ne dedi doktor kuzum yeni bi kanama alanı filan mı ?
İstirahat durumun nasıl

Aaa bana öyle bişey dememişti sorsam mı acaba bende 12+3 devam ediyorum ama ne zamana kadar kullanmak gerekiyor ki benim bitmedi daha kutu
Progestan mı folik asit mi canım?
Benim başta lekelenmem olmuştu diye 12. Haftaya kadar kullanıp sonra bırak demişti progestanı. Senin durumun belki daha farklıdır doktoruna sormadan bırakma bence.

Cok iyi anliyorum benimde kusma fobim var hemde cocuklugumdan beri bende agliyorum kusma bitince. 5.haftadan beri cok siddetli yasiyorum. Artik 10.haftaya girmek uzereyim. Sabah onzyd diye agir bir ilac gece prilam ile ancak kusmalarim bitti. Ama bulanti ozellikle aksam saatleri aynen devam. Cok zor anliyorum. 1 ayi gecti hep ayni seylerle beslenmeye calisiyorum. Benim doktorum suan icin ne yedigimi ictigimi problem etmiyor bebek 12.haftaya kadar bizden beslenmedigi icin. Doktorunuz ilac yazmadiysa mutlaka konusun alin, temennimiz bir an once gecip gitmesi ama her gun sabahtan aksama dayanilmiyor gercekten.

16. Haftadan önce özellikle erken cinsiyet için. Kesin olmuyor yani. Benim fikrim 12. Hafta içinde gidersen iyi olur

Hayda ne dedi doktor kuzum yeni bi kanama alanı filan mı ?
İstirahat durumun nasıl
Canim hep evdeyim yatiyorum aslinda. En son 4 gun once gittim bebekle ilgili her sey yolunda kucuk bir kanama alanin var demisti. Zaten fitil kullaniyorum ona devam dedi. Benim bu zamana kadar da cok uzun sure lekelenmem oldu hatirlarsin belki, ilk haftalarda ama hep kahverengiydi. Bu seferki baya kirmizi kan. Gorunce kitlendim resmen. Nasil gittigimizi bilemedik hastaneye. Allahtan burada ozel bir kadin dogum hastanesi var her gece bir kadin dogum doktoru nobetci o bakti, bu aksam icin progestan igne yapti masum bir kanama diyip gonderdi ama panikten tansiyonum falan oyle bir yukselmis ki zor kendime geldim

Biliyorum biliyorum. Benim de son kanama yattığım yerde hapşırınca tetiklenmişti. Allah büyük kuzum dua et bolbol istirahat etmeye devam.. 13. Haftada benim lekelenme miktarım biraz azaldı sürekli var ama eskisi kadar yoğun değil. Umutlandım size de umut olsun inşallah.
Rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın

Kızlar bir şey sorcam ben yaklaşık 5. Haftada kanama sonrası lekelenme olaylarım omuştu. 4-5 gün geçmişti çok şükür. Fakat şu son 3 gündür tuhaf renkte bir akıntım oluyor. Sarı desen tam sarı akıntı gibi değil. Hani bazen turumcuymuş gibi bile geliyor yani. Acaba kahve lekenden mi kaynaklı ki. Yaşayan var mı böyle bir şey

Normal de de s/m kalıba göre değişirdi. Normalinize göre alabilirsiniz aşırı sıkı bir yapısı yok bacak kısmı rahat ama bol da durmuyor.

Kızlar merhaba benim vucudum çok kaşınıyor var mı sizde böyle Bi şikayet.
Bende de ara ara oluyor. Ama sana tavsiyem tuzlu tatlı oranına dikkat etmen ilk hamileliğimde aşırı kaşıntı ile başlayan süreç yüksek tansiyon ile devam etti. Tedbirli olmakta fayda var. Önceki hamileliğimde yüksek tansiyon sıkıntısı yaşadığım için bu hamileliğimde başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum.

Bende kan sulandrıcı kullanıyorum tansiyon hep 10._7 11_7 falan oluyo ben enox 4000lik kullanıyorum yan etkileri de karaciğer enzimlerini bozabiliyomuş. Acaba ondan mı diye aklıma geliyor yada iyi mi düşünmeliyim braz bilmiyorum

Ben de tüp bebek doktoruma sorup bırakıcam ama korkuyorum. Sanki progestan koruma kalkanı gibi bı his verdi şimdiye kadar . İkili test için gittim dün diğer doktora Folik asiti biraktirdi. Diğer takviyelere geçtim. Doktorum bana regenesis max. verdi.

Uzun zamandır kazak giyiyordum anlamamıştım. Hafif bi dolgunluk var sanıyordum. Dün ilk kez gömlek giyindim. Göğüs kısmı baya bi kastı. Bakalım son aylarda nasıl olacaklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…