İnşallahİnşallah minnoşum, sen de güzel haberlerle gel.Ve inşallah seninki pipiyi gösterir.
Biz de video çekiyoruz, eşimin görevi o.
Bulantı yaptı mı sana bu ilaç canım. Ben folita kullanıyordum hamileliğimi öğrendiğimden bu yana. Hamilelikten önce başka bi folik asit vermişti adını hatırlamıyorum bulantı yapmıştı bırakıp folitaya geçtim doktora söyleyip. Buda yapar mı bulantı diye endişe ettim şuan zaten midem kötü ek olarak buda yaparsa diye aklıma geldi.Ben varım canım doktor balıkta tuketmiyorsan bunu vereyim omega var dedi
Folita.Sizin kullandığınız hangisiydi?
Tam aynı anda paylaşmışız gördüm fotoğraftanBana da bugün aldırttı o takviyeyi, folik asiti de kestik.
6. Haftadan beri midem bulanıyor. Şuan 10+6 yım. En şiddetli halini yaşıyorum 10.haftanın başından beri. Kusma hiç olmadı. Kokulardan nefret ediyorum. 1 aydır yemek yapmıyorum. Tost peynir zeytin atıştırıyorum. Sabah süt içiyorum. Cacık çok fazla canım istiyor yiyorum bu kadar. Gece uyumadan önce aç karnına 2 tane prilam dr ilaç içiyorum doktor verdi. Bulantıyı geçirmiyor ama kusmayı önlüyor olabilir hiç yaşamadım onu bilmiyorum.Kızlar bu arada bulantı yaşayan var mı aramızda? Önceki sayfaları okuyacağım ama şu an acil olarak tavsiyeye ihtiyacım var. Yoğurtlu makarna ve kaşarlı tosttan başka bir şey yiyemiyorum. Ama akşam 5 ten sonra daha kötü oluyorum hiç yiyemiyorum. Siz bulantınız varken yemek olarak ne yediniz?
Canım benim gebelik bulantim yoktu, ama bu ilaca başladığım sıralarda reflu bulantısı sanirim öyle olmaya başladı çok şiddetli değil ama ara ara geliyor. Bilemedim ki yapar mı ondan mı başladı benim deBulantı yaptı mı sana bu ilaç canım. Ben folita kullanıyordum hamileliğimi öğrendiğimden bu yana. Hamilelikten önce başka bi folik asit vermişti adını hatırlamıyorum bulantı yapmıştı bırakıp folitaya geçtim doktora söyleyip. Buda yapar mı bulantı diye endişe ettim şuan zaten midem kötü ek olarak buda yaparsa diye aklıma geldi.
Folita.
Tam aynı anda paylaşmışız gördüm fotoğraftandoğru ilerliyoruz o zaman
6. Haftadan beri midem bulanıyor. Şuan 10+6 yım. En şiddetli halini yaşıyorum 10.haftanın başından beri. Kusma hiç olmadı. Kokulardan nefret ediyorum. 1 aydır yemek yapmıyorum. Tost peynir zeytin atıştırıyorum. Sabah süt içiyorum. Cacık çok fazla canım istiyor yiyorum bu kadar. Gece uyumadan önce aç karnına 2 tane prilam dr ilaç içiyorum doktor verdi. Bulantıyı geçirmiyor ama kusmayı önlüyor olabilir hiç yaşamadım onu bilmiyorum.
Bir tek bebeği gördüğünde duyguları depreşiyor benimkinin.İnşallah
Zaten duygusuzlar tepkisizler bari videoyu çeksinlerbenimki onu da beceremez şimdi kayıt almaz diye kendim çekiyordum bu sefer ona çektiririm
Bende hiç bilmiyorum canım başka kullanan varsa yazsın da bilgilendirsin bizi. Gebelikten önce kullandığım folikasit bulantı yapınca aklıma geldi işte benimde.Canım benim gebelik bulantim yoktu, ama bu ilaca başladığım sıralarda reflu bulantısı sanirim öyle olmaya başladı çok şiddetli değil ama ara ara geliyor. Bilemedim ki yapar mı ondan mı başladı benim de
Ben cok arastırdım herkez lansınoh diyor. Bende calısacağım için ondan almayı düşünüyorumArkadaşlar herkese selam. Hiç göğüs pompası araştırması yapan oldu mu. Ben doğumdan bir süre sonra da çalışmaya devam edeceğimden sağıp bırakmam gerekecek. Ya da tecrübeli annelerimiz kullanıp memnun kaldığı marka önerilerinde bulunurlarsa çok sevinirim. Bütçe gereği çok pahalı birşey düşünmüyorum açıkçası. Yardımcı olursanız sevinirim
Ya ilk gittiğimizde doktor bile dedi babamızın nutku mu tutuldu hiç tepki vermedi diye yok dedim o hep öyle sonrakilerde daha normaldi ne yapsa yaranamıyor garibimBir tek bebeği gördüğünde duyguları depreşiyor benimkinin.Çeker çeker sen de iyice beceriksiz yaptın enişteyi.
Kuzular gebelik öncesinde de olmak üzere 1 senedir multivitamin kullanıyorum. Bu tip ilaçlar bulantı yapabiliyor. Yemekten hemen sonra tüketmenizde fayda var. Hatta yine bulantı yaparsa üstüne 2 parça ekmek atın o zaman kesinlikle kesilir. Bir deneyin derimBende hiç bilmiyorum canım başka kullanan varsa yazsın da bilgilendirsin bizi. Gebelikten önce kullandığım folikasit bulantı yapınca aklıma geldi işte benimde.
Bende hiç bilmiyorum canım başka kullanan varsa yazsın da bilgilendirsin bizi. Gebelikten önce kullandığım folikasit bulantı yapınca aklıma geldi işte benimde.
Benim ilaçtan sonra değilde genellikle akşamları ya da yemeklerden sonra oluyor o yüzden pek ilaçtan değil diye düşünüyorumKuzular gebelik öncesinde de olmak üzere 1 senedir multivitamin kullanıyorum. Bu tip ilaçlar bulantı yapabiliyor. Yemekten hemen sonra tüketmenizde fayda var. Hatta yine bulantı yaparsa üstüne 2 parça ekmek atın o zaman kesinlikle kesilir. Bir deneyin derim
Dilos6342
Evet kuzum ilaç için demiştim ben. Reflü bambaşka bi şey ya mide asidi beni de mahvediyorBenim ilaçtan sonra değilde genellikle akşamları ya da yemeklerden sonra oluyor o yüzden pek ilaçtan değil diye düşünüyorum
Evet folik asiy bana da biraktirdi.Bana da bugün aldırttı o takviyeyi, folik asiti de kestik.
Allah yardımcımız olsun kuzum son dönemlerde daha çok artacak sanirimEvet kuzum ilaç için demiştim ben. Reflü bambaşka bi şey ya mide asidi beni de mahvediyor
Canım iyiyim teşekkür ederim forumda çok kafa ağrıtmak istemiyorum doktorumu aradım duramıyorum erken gitmek istiyorum onlarda yer yok dedi göğüs ağrım geçti çok korkuyorum@murphyrivera göremiyorum seni 2-3 gündür iyisin değil mi bir sorun yok
Sağol canım öyle kullanmayı deneyeceğim. Şuan hali hazırda zaten şiddetli bulantım var oda eklenirse diye korktum.Kuzular gebelik öncesinde de olmak üzere 1 senedir multivitamin kullanıyorum. Bu tip ilaçlar bulantı yapabiliyor. Yemekten hemen sonra tüketmenizde fayda var. Hatta yine bulantı yaparsa üstüne 2 parça ekmek atın o zaman kesinlikle kesilir. Bir deneyin derim
Dilos6342
Bende folbiol kullanıyordum benim dr da yüksek dedi başka bi folikasit verdiKızlar aranızda folbiol kullanan var mı? Ben kullanırken gittiğim başka bir doktor onun yüksek olduğunu söyledi. Tahlil istedi. Folik asit değerim 20 nin üzerinde çıktığı için bıraktırdı. 2 hafta sonra değerim düşerse tekrar almaya başlayacağım. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Canım benim bulantım yok ama olanlar ayva yiyormuşKızlar bu arada bulantı yaşayan var mı aramızda? Önceki sayfaları okuyacağım ama şu an acil olarak tavsiyeye ihtiyacım var. Yoğurtlu makarna ve kaşarlı tosttan başka bir şey yiyemiyorum. Ama akşam 5 ten sonra daha kötü oluyorum hiç yiyemiyorum. Siz bulantınız varken yemek olarak ne yediniz?
Avent için markaya para veriyosun diyorlar. Lansinoh daha iyiymiş kullanan arkadaslarım varSağolasın teşekkür ederim. Benim çevremde hiç kullanan olmadığından araştırayım dedim. Allahtan burası var da yardımcı oluyoruz birbirimize. Avent ile wee baby i önerenler var. Aventin fiyatlarına bir baktım da yanına yaklaşılacak gibi değil. İndirim için pusuya yatmak gerek :)
Aaa bana öyle bişey dememişti sorsam mı acaba bende 12+3 devam ediyorum ama ne zamana kadar kullanmak gerekiyor ki benim bitmedi daha kutuKızlar bu gece son folik asitimi de içip bırakıcam. Yarın 12+0
Doktor bana progestanı da folik asiti de 12. Haftada bırakırız demişti ben bugünden bıraktım kullanmayı yeter artıkdoktora sormadan gidince bıraktım derim 3. Haftamdan beri progestan fitil
Ben lansinoh aldım kızımda.çok uzun süre kullandım.işe giderken de normal zamanda da hep sağım yaptım tavsiye ederim kesinlikle.Ben cok arastırdım herkez lansınoh diyor. Bende calısacağım için ondan almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?