2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla bütün nevrim dönük kalktım ağrılar ayrı yerden rüya gördüm nifty testi kötü çıkmıştı almak istiyorlardı ağla ağla ben rüyamda içim çıktı

Şu Lcw nın çarkına bir ben denk gelemiyorum yaa :) Çok kişi söyledi ama hiç önüme çıkmadı
hehehe denedin mi bide. Wee yi Eylül annelerinden de önerenler oldu. Bir de lansinoh u çok söylüyorlar

Biliyorum, biliyorum aşk olsun.
Evde olsam bende hiç girmem pompa işine taze taze içer ne güzel ama bence benim işime en çok yarayacak malzeme bu gibi geliyor. Bakalım wee yada lansinoh ikisinden birini alıcaz gibi duruyor.
Aynen yaa hiç bir şey bilmiyorum, nereden ne almamız lazım, ne en çok işe yarıyor insanın kafası allak bullak oluyor. Neyse ilk bebişler stajyerliğimiz gibi olacak biraz :)

Avent için markaya para veriyosun diyorlar. Lansinoh daha iyiymiş kullanan arkadaslarım var
Zaten acayip pahalı o kadar para asla veremem. İhtiyaç çok alınacak o kadar çok şey var ki. İkinci bebekte en azından elimizde bir kaç parça birşeyler olur ilk bebekten. O zaman kalitelisine kaçabiliriz belki ama, Şu anda şu piyasada çok zor

Ben hala folbiol kullanıyorum. Doktor değiştirmedi.

Ben 4 sene önce lazer göz ameliyatı oldum. Bugüne kadar hiç göz kuruluğu çekmemiştim fakat son 15 gündür artan şekilde göz kuruluğu çekiyorum, batma gibi. Soğuk havalara yormuştum ben ama hamilelik olabilir mi? Çok mantıklı gelmedi bilemedim...

Ben acayip kurudum kızlar bacaklarım pul pul dökülüyor ki hiç kuru değilimdir normalde böyle olanlar nasıl çözüm buldunuz katkısız bir nemlendirici kullanmamız lazım sanırım .

Ben goon alacağım canım yaa. O kadar başımı ağrıttı ki bez mevzusu. Burda kullanıp memnun olan cok var. Bi kaç güne stok yaparım. Memnun kalmazsam ilerde dolapta satarım artık. Prima cok düşündüm ama elzem ihtiyaç karşılarım daha iyi önümüze ne gibi sıkıntılar çıkacak hiç belli değil şimdiden.
Bir de lcw mesajını alıntılamamışım uygulamayı indir günlük bildirim geliyor zaten ne kampanya varsa. Oradan takip edersin.
Valla bütün nevrim dönük kalktım ağrılar ayrı yerden rüya gördüm nifty testi kötü çıkmıştı almak istiyorlardı ağla ağla ben rüyamda içim çıktı
Rüyalar tersine çıkar korktuğun neyse onu görüyorsun içini ferah tutar mısın lütfen

Ben acayip kurudum kızlar bacaklarım pul pul dökülüyor ki hiç kuru değilimdir normalde böyle olanlar nasıl çözüm buldunuz katkısız bir nemlendirici kullanmamız lazım sanırım .
Ben başladım hindistan cevizi yağına ama acayip sert sürerken çok zorlanıyorum ben daha sıvı zeytinyağı formunda bişey arıyorum ama hindistan cevizi yağı güzel sadece hemen emiyor gibi

Aynen öyle prima garanti diyorlar. Sonram da bebek ona alışınca başka bir bez kullanamıyormuş, o da acayip maddi külfet yükleyecek sırtımıza. Dediğin gibi daha bir sürü masraf edilecek şeyler var, herşey ateş pahası. Bana da arkadaşım önlem botanica al mutlaka dedi. Henüz araştırmadım bakalım ama bende giricem bez stok işine. Bir de bütün arkadaşlar kampayalardan birbirimizi haberdar edelim. Herkes bir kampanya duyup yazsa bir sürü ihtiyacımızı gidermiş oluruz. Çok teşekkür ederim canım sağolasın

Bir de istersen birkaç gün daha bekle bez alma konusunda. KDV indirimi geldi bebek bezleri, deterjanlarda vs. KDV 18 den 8 e düştü. Fiyatlar bir yerine otursun

Günaydın hanımlar Belirtilerim iyice azaldı endişenlenmemeye çalışıyorum. Lekelerim de azaldı iki gündür. Sizler ne durumdasınız

Ay doğru diyorsun -Sunshine canım yaaa sonuç çıkana kadar kendimi nasıl yıprattım belli değil dün gece komşumuzu hastaneye kaldırdılar bütün gece bir gram uyumadım eskiden bukadarda değildim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…