Valla bütün nevrim dönük kalktım ağrılar ayrı yerden rüya gördüm nifty testi kötü çıkmıştı almak istiyorlardı ağla ağla ben rüyamda içim çıktıAnam bayram yazmışım ya Ramazan temizliği
Valla kuzum İşte diyorum ya içimizde insan büyütüyoruz onun da böyle yan etkileri oluyor İştebeslenmemize ekstra dikkat etmek lazım herhalde
Ben de birazdan yürüyerek sağlık ocağına gideceğim iğneye. Korkuyorum ama yapabilirim diye kendimi cesaretlendiriyorum2 gün de onun ağrısını çekerim artık
Şu Lcw nın çarkına bir ben denk gelemiyorum yaa :) Çok kişi söyledi ama hiç önüme çıkmadıumutlugunler10
Canım ben wee baby aldım lcw den. Mobil uygulamadan çark çevirip kupon kazanıyorsun. Çeşit çeşit kupon var bana 700/250 TL indirim kuponu gelmişti. Bu şarjlı pompanın yanına 6-7 parça ürün ekledim indirimdekilerden 700 TL lik ürünü 450 TL ye aldım. yan ürünler bedavaya gelmiş oldu.
Şarj olduktan Sonra boş mememde deneyimledim koparacak sandımçeşit çeşit çekiş gücü var.
Biliyorum, biliyorum aşk olsun.Yok kuzum takılıyorum araştırmakta fayda var ben evde olcam bebiş büyüyene kadar Rabbim nasip ederse hani o yüzden bana teferruatlı bir şeye gerek yok. He ama baktım elzem bir şeymiş memnun kalmadım elektriklide denerim artık. İlk anneliğimiz deneye yanıla kendimize ne iyi geliyor bulacağız
Şu anda gelen cevaplara göre tavsiyelerde açık ara o önde gidiyor :) Bir de tekli çiftli olayı varmış. Siz hangisini düşünüyorsunuz?Ben cok arastırdım herkez lansınoh diyor. Bende calısacağım için ondan almayı düşünüyorum
Zaten acayip pahalı o kadar para asla veremem. İhtiyaç çok alınacak o kadar çok şey var ki. İkinci bebekte en azından elimizde bir kaç parça birşeyler olur ilk bebekten. O zaman kalitelisine kaçabiliriz belki ama, Şu anda şu piyasada çok zorAvent için markaya para veriyosun diyorlar. Lansinoh daha iyiymiş kullanan arkadaslarım var
Normaldir inşallah cuma Doktoruma sorayım bakalımBen varım canım arada bi yokluyor bacaklarım kollarim
Sor bakalım canım başka ilaçta kullanıyorsan bilemiyorum belki kullandığımız deterjanlarda yapıyor olabilir gebelikte benim cildim çok hassaslasti cunkuNormaldir inşallah cuma Doktoruma sorayım bakalım
Ben hala folbiol kullanıyorum.canım hamile kalmadan önce bende folbiol kullanıyordum, doktor öyle vermişti.. Sonra hamile kaldım tekrar doktora gittim ilacı değiştireceğiz dedi. Folbiol ü hamile olmayanlara veriyoruz dedi hamileler için folbiol çok yüksek kalıyor daha düşük bir folik asit vereceğim sana dedi. Yani normal tedirgin olma
Ben 4 sene önce lazer göz ameliyatı oldum. Bugüne kadar hiç göz kuruluğu çekmemiştim fakat son 15 gündür artan şekilde göz kuruluğu çekiyorum, batma gibi. Soğuk havalara yormuştum ben ama hamilelik olabilir mi? Çok mantıklı gelmedi bilemedim...Kızlar benim gözlerim 2.5 miyop çocukluğumdan beri lens takarım. Hamile kaldığımdan beri gözlerimde aşırı bi batma iyi görememe yaşıyorum. Eve gider gitmez lensleri çıkartmak istiyorum. Sizce hamilelikle mi alakalı bir şey bu?
Bende hala folbiol kullanıyorum yarın randevum var sorucam canım çünkü fazlası da zarar bildiğim kadarıylaBen hala folbiol kullanıyorum.Doktor değiştirmedi.
Bende ilaçlar dolu canım enox progesteron d vit folik asit coraspirinSor bakalım canım başka ilaçta kullanıyorsan bilemiyorum belki kullandığımız deterjanlarda yapıyor olabilir gebelikte benim cildim çok hassaslasti cunku
Hiç bilmiyorum vallahi bana öyle dedi ve değiştirdi. benimki 5 mg idi. Belki seninknin dozu düşüktür. Doktoruna danış istersen bilemedimBen hala folbiol kullanıyorum.Doktor değiştirmedi.
Ben goon alacağım canım yaa. O kadar başımı ağrıttı ki bez mevzusu. Burda kullanıp memnun olan cok var. Bi kaç güne stok yaparım. Memnun kalmazsam ilerde dolapta satarım artık. Prima cok düşündüm ama elzem ihtiyaç karşılarım daha iyi önümüze ne gibi sıkıntılar çıkacak hiç belli değil şimdiden.Yaa ben de aynı yolu izlemek istiyordum başlarda ama bu bez olayı kafamı fena karıştırdı. Galiba her bez her bebeğe denk gelmiyormuş yani ciltlerinde tahriş oluyor deneye yanıla bulduk gibisinden bir sürü video izledim yorum okudum. Marka konusunda düşündüğün bir şey var mı ? Araştırmalarını bizimle de paylaşırmısın :)
Rüyalar tersine çıkar korktuğun neyse onu görüyorsun içini ferah tutar mısın lütfenValla bütün nevrim dönük kalktım ağrılar ayrı yerden rüya gördüm nifty testi kötü çıkmıştı almak istiyorlardı ağla ağla ben rüyamda içim çıktı
CatliyorsunKızlar merhaba benim vucudum çok kaşınıyor var mı sizde böyle Bi şikayet.
Ben başladım hindistan cevizi yağına ama acayip sert sürerken çok zorlanıyorum ben daha sıvı zeytinyağı formunda bişey arıyorum ama hindistan cevizi yağı güzel sadece hemen emiyor gibiBen acayip kurudum kızlar bacaklarım pul pul dökülüyor ki hiç kuru değilimdir normalde böyle olanlar nasıl çözüm buldunuz katkısız bir nemlendirici kullanmamız lazım sanırım .
Aynen öyle prima garanti diyorlar. Sonram da bebek ona alışınca başka bir bez kullanamıyormuş, o da acayip maddi külfet yükleyecek sırtımıza. Dediğin gibi daha bir sürü masraf edilecek şeyler var, herşey ateş pahası. Bana da arkadaşım önlem botanica al mutlaka dedi. Henüz araştırmadım bakalım ama bende giricem bez stok işine. Bir de bütün arkadaşlar kampayalardan birbirimizi haberdar edelim. Herkes bir kampanya duyup yazsa bir sürü ihtiyacımızı gidermiş oluruz. Çok teşekkür ederim canım sağolasınBen goon alacağım canım yaa. O kadar başımı ağrıttı ki bez mevzusu. Burda kullanıp memnun olan cok var. Bi kaç güne stok yaparım. Memnun kalmazsam ilerde dolapta satarım artık. Prima cok düşündüm ama elzem ihtiyaç karşılarım daha iyi önümüze ne gibi sıkıntılar çıkacak hiç belli değil şimdiden.
Bir de lcw mesajını alıntılamamışım uygulamayı indir günlük bildirim geliyor zaten ne kampanya varsa. Oradan takip edersin.
Rüyalar tersine çıkar korktuğun neyse onu görüyorsun içini ferah tutar mısın lütfen
Bir de istersen birkaç gün daha bekle bez alma konusunda. KDV indirimi geldi bebek bezleri, deterjanlarda vs. KDV 18 den 8 e düştü. Fiyatlar bir yerine otursunBen goon alacağım canım yaa. O kadar başımı ağrıttı ki bez mevzusu. Burda kullanıp memnun olan cok var. Bi kaç güne stok yaparım. Memnun kalmazsam ilerde dolapta satarım artık. Prima cok düşündüm ama elzem ihtiyaç karşılarım daha iyi önümüze ne gibi sıkıntılar çıkacak hiç belli değil şimdiden.
Bir de lcw mesajını alıntılamamışım uygulamayı indir günlük bildirim geliyor zaten ne kampanya varsa. Oradan takip edersin.
Rüyalar tersine çıkar korktuğun neyse onu görüyorsun içini ferah tutar mısın lütfen
Ay doğru diyorsunBen goon alacağım canım yaa. O kadar başımı ağrıttı ki bez mevzusu. Burda kullanıp memnun olan cok var. Bi kaç güne stok yaparım. Memnun kalmazsam ilerde dolapta satarım artık. Prima cok düşündüm ama elzem ihtiyaç karşılarım daha iyi önümüze ne gibi sıkıntılar çıkacak hiç belli değil şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?