Umarım geçer lensi temizle çıkar tak yine aynı suni gözyaşıyla geziyorum resmen. İnsallah uzun surmezEvet benimkiler miyop 5 numara ve astgmatta var ama benzer problemleri ben de yaşıyorum gözümü söküp atasım geliyo artık. Alnımda da sancı kramp karıncalanma benzeri hisler oluyo sık sık. Hangi doktorun videosuydu hatırlamıyorum ama artan kan hacmi ve gözde sıvı birikmesi gibi bir şeylerden dolayı normalmiş ama gebelik sonrası normale dönecek mi yoksa göz numaram mı ilerliyor kalıcı olarak bilemedim
Bi yerde gözüme çarpmıştı forumlarda sanırım ordan aklımda kalmış. Bilmiyorum ki aynı şikayetler bende de var. Umarım çabuk geçer. Bahardan desem normalde bahar aylarında böyle şikayetlerim hiç olmazBen 4 sene önce lazer göz ameliyatı oldum. Bugüne kadar hiç göz kuruluğu çekmemiştim fakat son 15 gündür artan şekilde göz kuruluğu çekiyorum, batma gibi. Soğuk havalara yormuştum ben ama hamilelik olabilir mi? Çok mantıklı gelmedi bilemedim...
Aynen öyle prima garanti diyorlar. Sonram da bebek ona alışınca başka bir bez kullanamıyormuş, o da acayip maddi külfet yükleyecek sırtımıza. Dediğin gibi daha bir sürü masraf edilecek şeyler var, herşey ateş pahası. Bana da arkadaşım önlem botanica al mutlaka dedi. Henüz araştırmadım bakalım ama bende giricem bez stok işine. Bir de bütün arkadaşlar kampayalardan birbirimizi haberdar edelim. Herkes bir kampanya duyup yazsa bir sürü ihtiyacımızı gidermiş oluruz. Çok teşekkür ederim canım sağolasın
Evet o sebeple bekleyeceğim ama bu ülkeden hiç umudum yok gıda ürünlerinde KDV indi de ne oldu Her şey ateş pahası. Allah herkesin yardımcısı olsun. Favoriye atmaya başlayacağım bezi bugün Bulduğum ilk kampanyalı fiyattan alırım. Eminim 1 ay sonra daha pahalı olacak ama maaşlar aynıBir de istersen birkaç gün daha bekle bez alma konusunda. KDV indirimi geldi bebek bezleri, deterjanlarda vs. KDV 18 den 8 e düştü. Fiyatlar bir yerine otursun
Belirtiler ile sağlıklı gebeliğin bir ilişkisi yoookGünaydın hanımlarBelirtilerim iyice azaldı endişenlenmemeye çalışıyorum. Lekelerim de azaldı iki gündür. Sizler ne durumdasınız
Komşuna da Allah şifa versin canım. Bu süreçte gerçekten her şeyden daha bir kötü etkileniyoruz. Ben de öyle garip öyle canlı ve karışık rüyalar görüyorum ki. Herkeste var maalesef sadece içini ferah tutmaya çalış sen Allah’ın izniyle hiçbir şey olmayacakAy doğru diyorsun-Sunshine canım yaaa sonuç çıkana kadar kendimi nasıl yıprattım belli değil dün gece komşumuzu hastaneye kaldırdılar bütün gece bir gram uyumadım eskiden bukadarda değildim ben
Bugün doktora gidiyorum 15.30 daEvet o sebeple bekleyeceğim ama bu ülkeden hiç umudum yok gıda ürünlerinde KDV indi de ne oldu Her şey ateş pahası. Allah herkesin yardımcısı olsun. Favoriye atmaya başlayacağım bezi bugün Bulduğum ilk kampanyalı fiyattan alırım. Eminim 1 ay sonra daha pahalı olacak ama maaşlar aynı
Dün eşime 1 yaşında çocuğu olan bi erkek arkadaşı keşke tüm büyük ihtiyaçları Şubat indiriminde düzseydiniz e bebekten demişben de ben sana dedim ama dinlemedin ki dedim tamam yavaş yavaş alalım diyo sen takip et Allah nasip ederse elbet çocuk istiyoruz elbet kullanacağız.
Belirtiler ile sağlıklı gebeliğin bir ilişkisi yoook
Maşallah diyelim işte sorunsuz gebelik nasip etsin rabbim hepimize
Komşuna da Allah şifa versin canım. Bu süreçte gerçekten her şeyden daha bir kötü etkileniyoruz. Ben de öyle garip öyle canlı ve karışık rüyalar görüyorum ki. Herkeste var maalesef sadece içini ferah tutmaya çalış sen Allah’ın izniyle hiçbir şey olmayacak
Canım, goon markasını hiç duymamıştım ben de araştırayım. Annem tutturdu 7-8 aydan önce almayın hiçbişey diye de, herşey çok artıyor yiyecek içecek vs. Misal bir dereotu bile 12 lira olmuş zamanında 2-3 liradan alırdık. Artık çok zor herşey. Gözümde bütün ufak tefek şeyler bile büyüyor inan.Ben goon alacağım canım yaa. O kadar başımı ağrıttı ki bez mevzusu. Burda kullanıp memnun olan cok var. Bi kaç güne stok yaparım. Memnun kalmazsam ilerde dolapta satarım artık. Prima cok düşündüm ama elzem ihtiyaç karşılarım daha iyi önümüze ne gibi sıkıntılar çıkacak hiç belli değil şimdiden.
Bir de lcw mesajını alıntılamamışım uygulamayı indir günlük bildirim geliyor zaten ne kampanya varsa. Oradan takip edersin.
Gözyaşı damlası döküyorum ben. Arada sırada. Sen de öyle idare edebilirsin.Bi yerde gözüme çarpmıştı forumlarda sanırım ordan aklımda kalmış. Bilmiyorum ki aynı şikayetler bende de var. Umarım çabuk geçer. Bahardan desem normalde bahar aylarında böyle şikayetlerim hiç olmaz
Ne kadar cahil kalmışım bunu bile bilmiyordumBende hala folbiol kullanıyorum yarın randevum var sorucam canım çünkü fazlası da zarar bildiğim kadarıyla
Ayy evet bugüne kalmıştı dimiBugün doktora gidiyorum 15.30 da
Link bırakacağım goon markadan cok memnun mesela Merve. Ben bu topiği takip ediyorum 2 cok faydalı bilgiler var. Fırsat bulursam ilk sayfadan itibaren okuyacağımCanım, goon markasını hiç duymamıştım ben de araştırayım. Annem tutturdu 7-8 aydan önce almayın hiçbişey diye de, herşey çok artıyor yiyecek içecek vs. Misal bir dereotu bile 12 lira olmuş zamanında 2-3 liradan alırdık. Artık çok zor herşey. Gözümde bütün ufak tefek şeyler bile büyüyor inan.
Neee saat kaçtaNe kadar cahil kalmışım bunu bile bilmiyordumBenim en yakın randevum haftaya salı. 5inde. Aslında gördüğüm kadarıyla çoğunuza göre fazla ilaç kullanıyorum ama doktor özellikle böyle istedi.
Bende öyle ama işte bir umut inanmak istiyorum. Zaten az önce bir haber okudum. Daha dün fiyatlara zam yapmaya başlamışlar zaten. İndirim gelecek sözde diye.Evet o sebeple bekleyeceğim ama bu ülkeden hiç umudum yok gıda ürünlerinde KDV indi de ne oldu Her şey ateş pahası. Allah herkesin yardımcısı olsun. Favoriye atmaya başlayacağım bezi bugün Bulduğum ilk kampanyalı fiyattan alırım. Eminim 1 ay sonra daha pahalı olacak ama maaşlar aynı
Dün eşime 1 yaşında çocuğu olan bi erkek arkadaşı keşke tüm büyük ihtiyaçları Şubat indiriminde düzseydiniz e bebekten demişben de ben sana dedim ama dinlemedin ki dedim tamam yavaş yavaş alalım diyo sen takip et Allah nasip ederse elbet çocuk istiyoruz elbet kullanacağız.
Belirtiler ile sağlıklı gebeliğin bir ilişkisi yoook
Maşallah diyelim işte sorunsuz gebelik nasip etsin rabbim hepimize
Komşuna da Allah şifa versin canım. Bu süreçte gerçekten her şeyden daha bir kötü etkileniyoruz. Ben de öyle garip öyle canlı ve karışık rüyalar görüyorum ki. Herkeste var maalesef sadece içini ferah tutmaya çalış sen Allah’ın izniyle hiçbir şey olmayacak
Maşallah hayırlı uğurlu olsun :)Hanımlar bende ALLAH nasip ederse Kasım annesi olacağım kalp atışlarını falan duydum çok şükür,size bir sorum var doktor artık gelmene gerek yok dedi 12. Haftada 2li tarama testi var ona randevu al öyle gelirsin dedi bu tarama testleri nasıl yapılıyor bilgi almak için soruyorum ilk gebeliğim
Anladım teşekkür ederim bilgilendirme için,hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alalım hayırlısıylaMaşallah hayırlı uğurlu olsun :)
Tarama testine kandan bakıyorlar. Ben şehir hastanesinde ücretsiz yaptırdım. Sabah kan verdim, ertesi gün sabah sonucum çıktı. Aç tok farketmiyor galiba ben tok gittim. Çıkan sonuçla burun kemiği ve ense kalınlığına bakılıyor bebeğin. Sonrasında doktorum bana rapor tarzı birşey verdi. Düşük risk işaret ediyor gibisinden birşeyler yazıyordu. Bu kadar.
Rica ederim, amin inşallahAnladım teşekkür ederim bilgilendirme için,hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alalım hayırlısıyla
Fırsatçı İşte bu millet. Ben aynısından yedek 2 tane olana kadar stok yapıyorum başka türlü çıkamıyorum işin içinden eski alışkanlığım ama bu bile yetmiyo artıkBende öyle ama işte bir umut inanmak istiyorum. Zaten az önce bir haber okudum. Daha dün fiyatlara zam yapmaya başlamışlar zaten. İndirim gelecek sözde diye.
Yok 1 ay sonra pahalanır zaten. Bir şeyler olacaksa zaten en geç 1 hafta içinde yaparlar bakalım, inşallah yani.
Evet benim eşimde öyle bir şeyleri indirimden alınca ne gerek vardı diyor. Sonra da iyi ki almışsın diyor. Bu senaryo hiç değişmiyor ama :))
Tüp bebek doktorumla ilaçlarımı ayarlaması için son kez randevuma gideceğim. 5inde.Neee saat kaçta
Benimde çok fazla decavit folbiol ecopirin ve progestanNe kadar cahil kalmışım bunu bile bilmiyordumBenim en yakın randevum haftaya salı. 5inde. Aslında gördüğüm kadarıyla çoğunuza göre fazla ilaç kullanıyorum ama doktor özellikle böyle istedi.
Canım ümitsizliğe kapılmanı istemem ama 12. Haftaya kadar halen sürüyor bizlerinSelam Kızlar bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kasım annesiyim bulantılarınız ne durumda azaldı bitti falan diyin nolur bize umut olun🖐
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?