2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Umarım geçer lensi temizle çıkar tak yine aynı suni gözyaşıyla geziyorum resmen. İnsallah uzun surmez

Bi yerde gözüme çarpmıştı forumlarda sanırım ordan aklımda kalmış. Bilmiyorum ki aynı şikayetler bende de var. Umarım çabuk geçer. Bahardan desem normalde bahar aylarında böyle şikayetlerim hiç olmaz

Bir de istersen birkaç gün daha bekle bez alma konusunda. KDV indirimi geldi bebek bezleri, deterjanlarda vs. KDV 18 den 8 e düştü. Fiyatlar bir yerine otursun
Evet o sebeple bekleyeceğim ama bu ülkeden hiç umudum yok gıda ürünlerinde KDV indi de ne oldu Her şey ateş pahası. Allah herkesin yardımcısı olsun. Favoriye atmaya başlayacağım bezi bugün Bulduğum ilk kampanyalı fiyattan alırım. Eminim 1 ay sonra daha pahalı olacak ama maaşlar aynı
Dün eşime 1 yaşında çocuğu olan bi erkek arkadaşı keşke tüm büyük ihtiyaçları Şubat indiriminde düzseydiniz e bebekten demiş ben de ben sana dedim ama dinlemedin ki dedim tamam yavaş yavaş alalım diyo sen takip et Allah nasip ederse elbet çocuk istiyoruz elbet kullanacağız.
Günaydın hanımlar Belirtilerim iyice azaldı endişenlenmemeye çalışıyorum. Lekelerim de azaldı iki gündür. Sizler ne durumdasınız
Belirtiler ile sağlıklı gebeliğin bir ilişkisi yoook
Maşallah diyelim işte sorunsuz gebelik nasip etsin rabbim hepimize

Komşuna da Allah şifa versin canım. Bu süreçte gerçekten her şeyden daha bir kötü etkileniyoruz. Ben de öyle garip öyle canlı ve karışık rüyalar görüyorum ki. Herkeste var maalesef sadece içini ferah tutmaya çalış sen Allah’ın izniyle hiçbir şey olmayacak

Bugün doktora gidiyorum 15.30 da

Canım, goon markasını hiç duymamıştım ben de araştırayım. Annem tutturdu 7-8 aydan önce almayın hiçbişey diye de, herşey çok artıyor yiyecek içecek vs. Misal bir dereotu bile 12 lira olmuş zamanında 2-3 liradan alırdık. Artık çok zor herşey. Gözümde bütün ufak tefek şeyler bile büyüyor inan.

Gözyaşı damlası döküyorum ben. Arada sırada. Sen de öyle idare edebilirsin.

Bende hala folbiol kullanıyorum yarın randevum var sorucam canım çünkü fazlası da zarar bildiğim kadarıyla
Ne kadar cahil kalmışım bunu bile bilmiyordum Benim en yakın randevum haftaya salı. 5inde. Aslında gördüğüm kadarıyla çoğunuza göre fazla ilaç kullanıyorum ama doktor özellikle böyle istedi.

Bugün doktora gidiyorum 15.30 da
Ayy evet bugüne kalmıştı dimi hadi bakalım Özlem giderme zamanı
Link bırakacağım goon markadan cok memnun mesela Merve. Ben bu topiği takip ediyorum 2 cok faydalı bilgiler var. Fırsat bulursam ilk sayfadan itibaren okuyacağım Bi kaç kişi daha yazmıştı. İşte goon bezin içinde dümdüz pamuk yokmuş sanırım şimdi hatırlayamadım.

Gerçekten paketli gıdaları geçtim de bir ülkede sebzeye ulaşımın artık lüks kalması çok ama çok acı verici.
Geçmişte olsak bekleyelim en fazla ne kadar zamlanabilir derdik ama geçenlerde 1700 TL ye baktığım beşik 2000 TL olmuş beklemek saçma oluyor artık.

Hanımlar bende ALLAH nasip ederse Kasım annesi olacağım kalp atışlarını falan duydum çok şükür,size bir sorum var doktor artık gelmene gerek yok dedi 12. Haftada 2li tarama testi var ona randevu al öyle gelirsin dedi bu tarama testleri nasıl yapılıyor bilgi almak için soruyorum ilk gebeliğim

Bende öyle ama işte bir umut inanmak istiyorum. Zaten az önce bir haber okudum. Daha dün fiyatlara zam yapmaya başlamışlar zaten. İndirim gelecek sözde diye.
Yok 1 ay sonra pahalanır zaten. Bir şeyler olacaksa zaten en geç 1 hafta içinde yaparlar bakalım, inşallah yani.
Evet benim eşimde öyle bir şeyleri indirimden alınca ne gerek vardı diyor. Sonra da iyi ki almışsın diyor. Bu senaryo hiç değişmiyor ama :))

Maşallah hayırlı uğurlu olsun :)
Tarama testine kandan bakıyorlar. Ben şehir hastanesinde ücretsiz yaptırdım. Sabah kan verdim, ertesi gün sabah sonucum çıktı. Aç tok farketmiyor galiba ben tok gittim. Çıkan sonuçla burun kemiği ve ense kalınlığına bakılıyor bebeğin. Sonrasında doktorum bana rapor tarzı birşey verdi. Düşük risk işaret ediyor gibisinden birşeyler yazıyordu. Bu kadar.

Anladım teşekkür ederim bilgilendirme için,hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alalım hayırlısıyla

Dilos6342 Diloş kız doktorun bana verdiği ikili tarama testi sonucu raporunda ense kalınlığı yazıyormuş :) Ben de bana söylemedi diyorum sana 0,76 çıkmış. Senin bugün doktor randevun vardı dimi ?

Fırsatçı İşte bu millet. Ben aynısından yedek 2 tane olana kadar stok yapıyorum başka türlü çıkamıyorum işin içinden eski alışkanlığım ama bu bile yetmiyo artık hala indirim ve kuponla 60 TL ye aldığım 5 lt lik yağı kullanıyorum geçen yedek aldı eşim 150 TL neyse konumuz bebeler ben paylaşırım denk geldikçe indirim filan

Selam Kızlar bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kasım annesiyim bulantılarınız ne durumda azaldı bitti falan diyin nolur bize umut olun 🖐

Ne kadar cahil kalmışım bunu bile bilmiyordum Benim en yakın randevum haftaya salı. 5inde. Aslında gördüğüm kadarıyla çoğunuza göre fazla ilaç kullanıyorum ama doktor özellikle böyle istedi.
Benimde çok fazla decavit folbiol ecopirin ve progestan Bıraktıracak tahminimce birkaçını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…