2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Seni dinleyeceğim :) Zaten ilk zaman günde 10 bez filan kullandığını düşünürsek yazık ya fazladan verilen paraya. İnşallah bizim bebeler çabuk bırakır bezi :) Babalarını analarını çok yormazlar

Özel hastanede nasıl acaba fiyatlar biliyor musunuz çalıştığımız için devlet hastanesine fırsat yok

Özel hastanede nasıl acaba fiyatlar biliyor musunuz çalıştığımız için devlet hastanesine fırsat yok
Bende çalışıyorum büyük sıkıntı izin mevzusu. Bende şey duydum, normalde özelde kontrole gidip devlet hastanesine ikili test için geldm deyince, özelde kontrolün yapılıyor git özelde yaptır diyorlarmış. Devlet yapmıyormuş, Gizlemek gerekiyormuş özele gittiğini

İnanın o konuda bilgim yok ben hamileliğimin başından beri devlete gidiyorum.
Bende çalışıyorum mecbur izin alıp, işimi halledip koşarak geri geliyorum
Ama Dilos6342 yaptırdı özelde bildiğim o görünce cevap verir size

Canım doktor bana orda 1.04 mu ne dedi ama kağıtta da düzeltilmiş hali falan yazıyordu tam olarak hangi kısım ne diye geçiyordu adı?
Gittim canım ilk uyuyormuş bi türlü hareketlenmedi hatta renkli açtı plesantanin dibine kıvrılmış bi güzel yatıyor sonra arkasını döndü doktor 5 dakika gezin gel dedi geldim 5 sn baktı hemen kesin erkek dedi bu kadar
Sinir oldum ama giren 15 dk çıkmıyor bak ilk videoya aldık ben icerde 2 buçuk dakika kalmışım. İkinci girişim yatmamla kalkmam bir oldu

Yaaa kız demişlerdi, erkek miymiş Allah analı babalı büyütsün minik kuzu oyyyy
Hayırlı olsun diloşum.

Ben öyle birşey duymadım ama. Birgün devlette randevuma çok vardı bende meraklandım özele gittim. E nabızdan baktığında özele gittiğimi gördü ve imalı bir şekilde diğer doktorun ne dedi diye soru sordu. Yani gizleseniz de onlar görüyorlar

Tüp bebek doktorumla ilaçlarımı ayarlaması için son kez randevuma gideceğim. 5inde.
Ya çok da seviyorum kendisini.
Arada bir ziyaretine mi gitsem ne yapsam
AA ben de bi an Hüseyin hoca sandım benim de salı günü 11 de randevum
Of sağlık ocağından gelince attım kendimi yatağa link bırakmayı unutmuşum.
İnşallah öyle olur bez konusu da işte binlerce lira dökmek istemiyorum hiç ben de o yüzden alternatif arayışına girdim. Bakalım şans işi bebelerimizin poposu beğenir inşallah
e nabızda bilgilerimi kimse görmesin gibi bi seçenek vardı o ayarı yapın göremez diye biliyorum. Bende göremiyorlar cünkü

Doktora sordum kaşıntı yanma koku yoksa eğer sıkıntı yok dedi. Zaten kontrolede az kaldı bu dediklerimden biri olursa erken gel dedi

Canımcım kağıtta nuchal translucency MoM diye yazıyor.

Oyyy kıyamam ben ona, rahat yeri bulmuş tabi kıpırdamaz Seninki havalı pozlardan belliydi erkek olacağı da hep içime doğdu sen kız istiyorsun diye diyemedim. Renklide de gözüktüyse geliyo senin cool erkeğin :)

Ben de senin gibiyim yaa insanlar napıyo ne soruyo da o kadar süre ilgileniyorlar diyorum. Ben he he diyorum çıkıp gidiyorum. Ancak o kadar duruyorumdur. Evet bu çok sinir bozucu birşey. Ama diyorum sorunlu bir hamilelik olsa daha fazla zaman ayırır doktor demekki herşey yolunda deyip devam ediyorum :)

Doktora sordum kaşıntı yanma koku yoksa eğer sıkıntı yok dedi. Zaten kontrolede az kaldı bu dediklerimden biri olursa erken gel dedi
Süper güzel bilgi atalım hafızaya:) geçmiş olsun bakalım kuzu yoktur bir şey demekki sevindim

Renkli de görülmedi canım işte yatıyordu orda yürüyüp geldim karnıma koymasiyla çekmesi bir oldu
Ondan önce de çok bakmadı işte sinir oldum bende.
Bu arada baktım benimde 0,82 yaziyo canım.
Havalı pozlari boşuna vermiyormuş oğlan demekki

Hem de ne fırsatçı. Bende stokçuyumdur. Bizim burada zeytinyağı bol olduğu için çiçekyağına o parayı vereceğime kızartmaya bile zeytinyağı koyuyorum valla :) Bir çiçek yağı almıştım 10 ay önce falan 4 litre 43 liraya hala bitmedi :)
tamam canım paylaşalım çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…