Seni dinleyeceğim :) Zaten ilk zaman günde 10 bez filan kullandığını düşünürsek yazık ya fazladan verilen paraya. İnşallah bizim bebeler çabuk bırakır bezi :) Babalarını analarını çok yormazlarLink bırakacağım goon markadan cok memnun mesela Merve. Ben bu topiği takip ediyorum 2 cok faydalı bilgiler var. Fırsat bulursam ilk sayfadan itibaren okuyacağımBi kaç kişi daha yazmıştı. İşte goon bezin içinde dümdüz pamuk yokmuş sanırım şimdi hatırlayamadım.
Gerçekten paketli gıdaları geçtim de bir ülkede sebzeye ulaşımın artık lüks kalması çok ama çok acı verici.
Geçmişte olsak bekleyelim en fazla ne kadar zamlanabilir derdik ama geçenlerde 1700 TL ye baktığım beşik 2000 TL olmuş beklemek saçma oluyor artık.
Özel hastanede nasıl acaba fiyatlar biliyor musunuz çalıştığımız için devlet hastanesine fırsat yokMaşallah hayırlı uğurlu olsun :)
Tarama testine kandan bakıyorlar. Ben şehir hastanesinde ücretsiz yaptırdım. Sabah kan verdim, ertesi gün sabah sonucum çıktı. Aç tok farketmiyor galiba ben tok gittim. Çıkan sonuçla burun kemiği ve ense kalınlığına bakılıyor bebeğin. Sonrasında doktorum bana rapor tarzı birşey verdi. Düşük risk işaret ediyor gibisinden birşeyler yazıyordu. Bu kadar.
Folbiol, corasprin, dekort, prograf, estrofem, progestan iğne, proluton depot iğne. Ay yazarken bile içim şişti.Benimde çok fazla decavit folbiol ecopirin ve progestanBıraktıracak tahminimce birkaçını
Ben çiftli kullandım canım kesinlikle almışken çiftli alın.Çok memnun kalmştım.bu bebemde de bi akslk olmazsa bana eşlik edecek :)Şu anda gelen cevaplara göre tavsiyelerde açık ara o önde gidiyor :) Bir de tekli çiftli olayı varmış. Siz hangisini düşünüyorsunuz?
Bu değişken olmakla birlikte benim yaklaşık 2 hafta mide bulantım oldu geçti. Darısı size inşallah.Selam Kızlar bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kasım annesiyim bulantılarınız ne durumda azaldı bitti falan diyin nolur bize umut olun🖐
Bende çalışıyorum büyük sıkıntı izin mevzusu. Bende şey duydum, normalde özelde kontrole gidip devlet hastanesine ikili test için geldm deyince, özelde kontrolün yapılıyor git özelde yaptır diyorlarmış. Devlet yapmıyormuş, Gizlemek gerekiyormuş özele gittiğiniÖzel hastanede nasıl acaba fiyatlar biliyor musunuz çalıştığımız için devlet hastanesine fırsat yok
İnanın o konuda bilgim yok ben hamileliğimin başından beri devlete gidiyorum.Özel hastanede nasıl acaba fiyatlar biliyor musunuz çalıştığımız için devlet hastanesine fırsat yok
Ben 150 lira verdim canım kana muayene ücreti de zaten 10 gün içinde gittigim için vermedimÖzel hastanede nasıl acaba fiyatlar biliyor musunuz çalıştığımız için devlet hastanesine fırsat yok
Canım doktor bana orda 1.04 mu ne dedi ama kağıtta da düzeltilmiş hali falan yazıyordu tam olarak hangi kısım ne diye geçiyordu adı?Dilos6342 Diloş kız doktorun bana verdiği ikili tarama testi sonucu raporunda ense kalınlığı yazıyormuş :) Ben de bana söylemedi diyorum sana 0,76 çıkmış. Senin bugün doktor randevun vardı dimi ?
Yaaa kız demişlerdi, erkek miymişCanım doktor bana orda 1.04 mu ne dedi ama kağıtta da düzeltilmiş hali falan yazıyordu tam olarak hangi kısım ne diye geçiyordu adı?
Gittim canım ilk uyuyormuş bi türlü hareketlenmedi hatta renkli açtı plesantanin dibine kıvrılmış bi güzel yatıyorsonra arkasını döndü doktor 5 dakika gezin gel dedi geldim 5 sn baktı hemen kesin erkek dedi bu kadar
Sinir oldum ama giren 15 dk çıkmıyor bak ilk videoya aldık ben icerde 2 buçuk dakika kalmışım. İkinci girişim yatmamla kalkmam bir oldu
tamamdır çok teşekkür ederim. Tecrübeli annelerimizden daha çok tavsiyeler bekliyoruz yalnız :))Ben çiftli kullandım canım kesinlikle almışken çiftli alın.Çok memnun kalmştım.bu bebemde de bi akslk olmazsa bana eşlik edecek :)
Evett 8 gün içinde diyelim artık kızdan erkeğe geçtikYaaa kız demişlerdi, erkek miymişAllah analı babalı büyütsün minik kuzu oyyyy
Hayırlı olsun diloşum.
Ben öyle birşey duymadım ama. Birgün devlette randevuma çok vardı bende meraklandım özele gittim. E nabızdan baktığında özele gittiğimi gördü ve imalı bir şekilde diğer doktorun ne dedi diye soru sordu. Yani gizleseniz de onlar görüyorlarBende çalışıyorum büyük sıkıntı izin mevzusu. Bende şey duydum, normalde özelde kontrole gidip devlet hastanesine ikili test için geldm deyince, özelde kontrolün yapılıyor git özelde yaptır diyorlarmış. Devlet yapmıyormuş, Gizlemek gerekiyormuş özele gittiğini
AA ben de bi an Hüseyin hoca sandım benim de salı günü 11 de randevumTüp bebek doktorumla ilaçlarımı ayarlaması için son kez randevuma gideceğim. 5inde.
Ya çok da seviyorum kendisini.
Arada bir ziyaretine mi gitsem ne yapsam
Seni dinleyeceğim :) Zaten ilk zaman günde 10 bez filan kullandığını düşünürsek yazık ya fazladan verilen paraya. İnşallah bizim bebeler çabuk bırakır bezi :) Babalarını analarını çok yormazlar
e nabızda bilgilerimi kimse görmesin gibi bi seçenek vardı o ayarı yapın göremez diye biliyorum. Bende göremiyorlar cünküBen öyle birşey duymadım ama. Birgün devlette randevuma çok vardı bende meraklandım özele gittim. E nabızdan baktığında özele gittiğimi gördü ve imalı bir şekilde diğer doktorun ne dedi diye soru sordu. Yani gizleseniz de onlar görüyorlar
Benim bir şey demem doğru olmaz hep leke var ama vajina florası değişiyor ya belki doğal sayılabilir. Doktora bi sor bence ama mantar filan olma ihtimali varsa gözden kaçmasın canım. Geçmiş olsun.
Tamam bu 2 gün bi bakayım sipariş vereyim eve. 2 günde alt karnım dışarı uzadı resmen koltukta hafif öne eğik oturamıyorum bile çok rahatsız ediyor9 aylık hamile gibi sırtımı belimi destekleyerek oturmam lazım arkaya doğru
Pentiden hangisini aldın link gönderir misinkumaşı bile değişiyor memnun kaldığın hangisiydi ona göre bakayım.
İkili ölçümü için diyorsan eğer ben de 13+3 te gideceğim canım haftaya salı. Ben de geç olur mu dedim doktorum olmaz, uygundur dedi. Ben de inandım
Ben de suni gözyaşı döküyorum devamlı. Sağol cnmGözyaşı damlası döküyorum ben. Arada sırada. Sen de öyle idare edebilirsin.
Canımcım kağıtta nuchal translucency MoM diye yazıyor.Canım doktor bana orda 1.04 mu ne dedi ama kağıtta da düzeltilmiş hali falan yazıyordu tam olarak hangi kısım ne diye geçiyordu adı?
Gittim canım ilk uyuyormuş bi türlü hareketlenmedi hatta renkli açtı plesantanin dibine kıvrılmış bi güzel yatıyorsonra arkasını döndü doktor 5 dakika gezin gel dedi geldim 5 sn baktı hemen kesin erkek dedi bu kadar
Sinir oldum ama giren 15 dk çıkmıyor bak ilk videoya aldık ben icerde 2 buçuk dakika kalmışım. İkinci girişim yatmamla kalkmam bir oldu
Süper güzel bilgi atalım hafızaya:) geçmiş olsun bakalım kuzu yoktur bir şey demekki sevindimDoktora sordum kaşıntı yanma koku yoksa eğer sıkıntı yok dedi. Zaten kontrolede az kaldı bu dediklerimden biri olursa erken gel dedi
Renkli de görülmedi canım işte yatıyordu ordaCanımcım kağıtta nuchal translucency MoM diye yazıyor.
Oyyy kıyamam ben ona, rahat yeri bulmuş tabi kıpırdamazSeninki havalı pozlardan belliydi erkek olacağı da hep içime doğdu sen kız istiyorsun diye diyemedim. Renklide de gözüktüyse geliyo senin cool erkeğin :)
Ben de senin gibiyim yaa insanlar napıyo ne soruyo da o kadar süre ilgileniyorlar diyorum. Ben he he diyorum çıkıp gidiyorum. Ancak o kadar duruyorumdur. Evet bu çok sinir bozucu birşey. Ama diyorum sorunlu bir hamilelik olsa daha fazla zaman ayırır doktor demekki herşey yolunda deyip devam ediyorum :)
Hem de ne fırsatçı. Bende stokçuyumdur. Bizim burada zeytinyağı bol olduğu için çiçekyağına o parayı vereceğime kızartmaya bile zeytinyağı koyuyorum valla :) Bir çiçek yağı almıştım 10 ay önce falan 4 litre 43 liraya hala bitmedi :)Fırsatçı İşte bu millet. Ben aynısından yedek 2 tane olana kadar stok yapıyorum başka türlü çıkamıyorum işin içinden eski alışkanlığım ama bu bile yetmiyo artıkhala indirim ve kuponla 60 TL ye aldığım 5 lt lik yağı kullanıyorum geçen yedek aldı eşim 150 TL neyse konumuz bebeler ben paylaşırım denk geldikçe indirim filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?