2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bihter34 canım bak benimde kahverengi pıhtı gelmişti banada ilaç vermemişti çook şükür her şey çok güzel ilerledi merak etme seninde harika ilerlicek ay erkek mi geliyor
İnşallah Cnm..Hayırlı Sağlıklı Bir Hamileliğimiz Olsun Hepimizin İnşallah.. Doktor Söylerken Erken Konuşmak İstemiyorum Ama Erkek Dedi

Bende de öyle oldu valla. Ben de biraz toparlarsam kanama yaşamazsam bi süre yürüyüşe çıkacağım en azından 6 ay yatarsam düşünemiyorum kendimi
Ahahaha sen otur evinde buluruz yine kampanya gerek yok papaz olmaya yakında benimkini zaten boğcam bari sen rahat dur
seninkini niye boğuyon
Benimki de yolda işe gidiyo aradım takılayım diye dedimki bak milletin kocası bim bim dolaşıyor
bak benim imzada tam o dediğin şeyden bahsediyor ondanmış demekki doğru bilgi canım :)
İnşallah Cnm..Hayırlı Sağlıklı Bir Hamileliğimiz Olsun Hepimizin İnşallah.. Doktor Söylerken Erken Konuşmak İstemiyorum Ama Erkek Dedi
Bugünkü doktor da erkek derse ekleriz listeye haber verirsin

Tamam cnm..doktorumun söyleyeceğinden umudum pek yokoğlumda 16. Haftada zor söylemişti ama haber edicem mutlaka bir saat sonra hazırlanıp çıkıcağız inşallah.. dönüşte yazarım..

Hareketsizlik tetikliyor seni bence canım bir başlasan harekete hayırlısıyla daha rahat edeceksin.

Canım senin kanamalarına doktor ne diyor?Geçen cumartesi ev süpürdüm kahverengi olan lekelenme kırmızıya donmüştü.1haftadır progestan fitil kullanıyodum(devlet hastasındeki doktpr kahverengi lekelenmeler için vermişti)fitili kullanıp sürekli yatınca geçmişti dün sadece fitili 3 saat geç kullandım yine aynı kırmızı leke ve bu sefer daha çok geldi.

Çok geçmiş olsun

Arkadaşlar size bir sorum olacak, TSH ınıza baktırdınız mı?
Benim TSH 0.07 çıkmış. Her zaman biraz düşük seyrederdi ama bu kadar düşük hiç çıkmamıştı. İlk trimesterde, lab. sonucuna göre 0.33-4.59 aralığında olmalıymış raporda yazdığına göre.

Hareketsizlik tetikliyor seni bence canım bir başlasan harekete hayırlısıyla daha rahat edeceksin.
Bence de yat yat kaslar da eriyecek valla
Ev süpürme çamaşır sepeti kaldırma asma gibi şeylere sakın kalkışma. Bulaşık makinesini ben dolduruyorum eşim boşaltıyor bizde öyle söyleyim. Uzun süre ayakta durarak yemek bile yapmıyorum cünkü hemen tetikleniyor lekelenmem artıyordu. Benim kanama alanım cok büyüktü o yüzden de uzun sürdüğünü düşünüyorum. Biri 2x2 diğeri 8x2 cm di.
Kanama sebebi olarak bi şey demiyor düşük tehdidi olarak görülüyor ben 5. Haftadan beri fitil ve iğneleri kullanıyorum.
Daha önce geçirdiğim rahim içi operasyonu da var perde kesildi onun kalıntısı da var bu tip operasyonlar bile tetikleyebiliyor kanamayı. Not almıştım hep 3 kanamam yürüyüş sonrası, 4. De evde istirahat ediyordum uykumda oldu, 5. De 2 gün öncekanama geçirmiştim hapşırınca tekrarlamıştı.
Çaresi istirahat lütfen dikkat et kendine. Bebekler sağlıklıysa tutunuyorlar Allah’ın izniyle biz işini kolaylaştıralım onların
Bende de ref. aralığı o yeni baktırmıştım 1.49 çıkmış. Hiç ilaç kullanmadım hiç bilmediğim konular kuzum ya

Annem beni arıyor BİM’e gitmiş hiç söylemeden kasada arıyor bi sürü şey almış param yeterse kalanını da alcam diyor ne almış merakla bekliyorum eve gidip göstermesini analar gibisi yok ya Allah bize de içimizdeki merhamete sahip çıkabilmeyi nasip etsin

Bize de haber ver anneler işte…
kız annesi olmak

Ah canım ya, çok çok dikkat et Allah yardımcın olsun. Zor gerçekten… Ben hareket edebilmemek rağmen, işe gidip gelmeme rağmen eşim diyor bugün bana ‘ne kolay geçti dimi 3 ay’ evet dedim bir kolay geçti sorma annelik meşakkatli iş
Dün artık şekerle alakalı titremelerden yılıp sabah mesaj attım doktora. Endokrinolojiye yönlendirdi. Yeni ilaçlar yükleniyor

Canım çok şükür haftan ileri illaha her kanama düşük olacak diye birşey yok demişti doktorum ve burda da görüyorum çok kadın yaşıyor bu durumu inşallah sağlıkla kucağına al bebisi

Şimdi benimki diğer bimleri geziyor kanguru alcakmış

Canım bu kanamadan sonra gerçekten insan psikolojik olarak tekrar olacak mı diye korkuyor. Bende iki gün once yürüyüş yaptım sanırım ondan kasik ağrısı çektim

Ya aynı benim anam Benim koca bu ara delirtiyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…