Birçoğumuzun kız hayalleri patladıerkekler çoğunlukta vallahi:)
İnşallah Cnm..Hayırlı Sağlıklı Bir Hamileliğimiz Olsun Hepimizin İnşallah.. Doktor Söylerken Erken Konuşmak İstemiyorum Ama Erkek DediBihter34 canım bak benimde kahverengi pıhtı gelmişti banada ilaç vermemişti çook şükür her şey çok güzel ilerledi merak etme seninde harika ilerlicek ay erkek mi geliyor
Bende de öyle oldu valla. Ben de biraz toparlarsam kanama yaşamazsam bi süre yürüyüşe çıkacağım en azından 6 ay yatarsam düşünemiyorum kendimiEvet o hareketsizlikten yaa. Bende bugünden itibaren günlük yürüyüşlere başlıycam eşimle yoksa kendimi iyice tembelliğe alıştırdım yemek böyle ufak günlüm rutinler dısında da ev işi de yapmıyorum iyice hamladım. Bir gün dışarıya cıkayım bir şeyler almaya 2 gün bacağım ağrıyor
Ahahaha sen otur evinde buluruz yine kampanya gerek yok papaz olmaya yakında benimkini zaten boğcam bari sen rahat dur
bak benim imzada tam o dediğin şeyden bahsediyoracaba şeyden mi? Tıbbi bir açıklaması var mı bilmiyorum tabii ama belli bir zamandan sonra vücut doğuma hazırlandığı için kilo alınmasa bile kalça genişler , doğum için kemikler birbirinden ayrılır gibi genişler, ağrı yapar, çocuğun geçiş alanını genişletir derdi büyüklerimiz. Sen şimdi böyle deyince şimdi o aklıma geldi, belki ondandır :)
Bugünkü doktor da erkek derse ekleriz listeye haber verirsinİnşallah Cnm..Hayırlı Sağlıklı Bir Hamileliğimiz Olsun Hepimizin İnşallah.. Doktor Söylerken Erken Konuşmak İstemiyorum Ama Erkek Dedi
Tamam cnm..doktorumun söyleyeceğinden umudum pek yokBende de öyle oldu valla. Ben de biraz toparlarsam kanama yaşamazsam bi süre yürüyüşe çıkacağım en azından 6 ay yatarsam düşünemiyorum kendimi
seninkini niye boğuyon
Benimki de yolda işe gidiyo aradım takılayım diye dedimki bak milletin kocası bim bim dolaşıyor
bak benim imzada tam o dediğin şeyden bahsediyorondanmış demekki doğru bilgi canım :)
Bugünkü doktor da erkek derse ekleriz listeye haber verirsin
Havalar ısınıyor yürüyüşlere hazırlanalım :)Bende de öyle oldu valla. Ben de biraz toparlarsam kanama yaşamazsam bi süre yürüyüşe çıkacağım en azından 6 ay yatarsam düşünemiyorum kendimi
Hareketsizlik tetikliyor seni bence canım bir başlasan harekete hayırlısıyla daha rahat edeceksin.Ben kullanıyorum canım ama kalsiyum magnezyum bir arada kullanıyorum ve hiç ağrım yok gerçekten. Öncesinde o kadar çoktu ki eşim her gece masaj da yapsa uyuyamıyordum belden ayaklarıma kadar komple ağrım oluyordu.
aslında benim şimdi yaşadığım şey daha çok yürürken kalça kemiklerim ayrılacak gibi zor tutuyorum sanki bir aradaçok sık değil ama yeni olmaya başladı. Ekstra Hareketsizlikten oldum herhalde.
Canım senin kanamalarına doktor ne diyor?Geçen cumartesi ev süpürdüm kahverengi olan lekelenme kırmızıya donmüştü.1haftadır progestan fitil kullanıyodum(devlet hastasındeki doktpr kahverengi lekelenmeler için vermişti)fitili kullanıp sürekli yatınca geçmişti dün sadece fitili 3 saat geç kullandım yine aynı kırmızı leke ve bu sefer daha çok geldi.Bende de öyle oldu valla. Ben de biraz toparlarsam kanama yaşamazsam bi süre yürüyüşe çıkacağım en azından 6 ay yatarsam düşünemiyorum kendimi
seninkini niye boğuyon
Benimki de yolda işe gidiyo aradım takılayım diye dedimki bak milletin kocası bim bim dolaşıyor
bak benim imzada tam o dediğin şeyden bahsediyorondanmış demekki doğru bilgi canım :)
Çok geçmiş olsunK KIR PAPATYASII @Onesun-Sunshine hope2022 @Dilos6342 Kızlar Acile Gittik,,,Şimdi Geldik Eve Bebeğimin kalbi atıyor ve gayet sağlıklıymış hiçbir sıkıntı yok dedi sadece rahim ağzında pıhtılaşma oluşmuş ordaki kan geliyormuş korkulacak birşey değil dedi ve yine ilaç vermedi buarada ben yurtdışındayım burdaki doktorlar eğer büyük bir sıkıntı yoksa kolay kolay ilaç vermiyor.. bu rahmin ağzındaki pıhtılaşan kanın bebeğe bir zararı yok dedi.. yarın inşallah kendi doktorumdayım onada detaylı sorucam..Buarada birde erkek gibi duruyor dedi cinsiyeti Valla Sizin desteğinizle gittim içim rahatladı yoksa sabahı bekliyecektim Çok Sağolun Hepinizden Allah Razı Olsun.
Çok teşekkür ederim. Bir kaç gündür şikayetleri azaldıDün birisi yazmıştı lens rahatsız ediyor gözlerde kuruluk vs var diye. Happy mom uygulaması yazmış annede olabilecek durumu
Bence de yat yat kaslar da eriyecek vallaHareketsizlik tetikliyor seni bence canım bir başlasan harekete hayırlısıyla daha rahat edeceksin.
Ev süpürme çamaşır sepeti kaldırma asma gibi şeylere sakın kalkışma. Bulaşık makinesini ben dolduruyorum eşim boşaltıyor bizde öyle söyleyim. Uzun süre ayakta durarak yemek bile yapmıyorum cünkü hemen tetikleniyor lekelenmem artıyordu. Benim kanama alanım cok büyüktü o yüzden de uzun sürdüğünü düşünüyorum. Biri 2x2 diğeri 8x2 cm di.Canım senin kanamalarına doktor ne diyor?Geçen cumartesi ev süpürdüm kahverengi olan lekelenme kırmızıya donmüştü.1haftadır progestan fitil kullanıyodum(devlet hastasındeki doktpr kahverengi lekelenmeler için vermişti)fitili kullanıp sürekli yatınca geçmişti dün sadece fitili 3 saat geç kullandım yine aynı kırmızı leke ve bu sefer daha çok geldi.
Bende de ref. aralığı o yeni baktırmıştım 1.49 çıkmış. Hiç ilaç kullanmadım hiç bilmediğim konular kuzum yaArkadaşlar size bir sorum olacak, TSH ınıza baktırdınız mı?
Benim TSH 0.07 çıkmış. Her zaman biraz düşük seyrederdi ama bu kadar düşük hiç çıkmamıştı. İlk trimesterde, lab. sonucuna göre 0.33-4.59 aralığında olmalıymış raporda yazdığına göre.
Bize de haber verAnnem beni arıyor BİM’e gitmiş hiç söylemeden kasada arıyor bi sürü şey almış param yeterse kalanını da alcam diyorne almış merakla bekliyorum eve gidip göstermesini analar gibisi yok ya Allah bize de içimizdeki merhamete sahip çıkabilmeyi nasip etsin
Ah canım ya, çok çok dikkat etBence de yat yat kaslar da eriyecek valla
Ev süpürme çamaşır sepeti kaldırma asma gibi şeylere sakın kalkışma. Bulaşık makinesini ben dolduruyorum eşim boşaltıyor bizde öyle söyleyim. Uzun süre ayakta durarak yemek bile yapmıyorum cünkü hemen tetikleniyor lekelenmem artıyordu. Benim kanama alanım cok büyüktü o yüzden de uzun sürdüğünü düşünüyorum. Biri 2x2 diğeri 8x2 cm di.
Kanama sebebi olarak bi şey demiyor düşük tehdidi olarak görülüyor ben 5. Haftadan beri fitil ve iğneleri kullanıyorum.
Daha önce geçirdiğim rahim içi operasyonu da var perde kesildi onun kalıntısı da var bu tip operasyonlar bile tetikleyebiliyor kanamayı. Not almıştım hep 3 kanamam yürüyüş sonrası, 4. De evde istirahat ediyordum uykumda oldu, 5. De 2 gün öncekanama geçirmiştim hapşırınca tekrarlamıştı.
Çaresi istirahat lütfen dikkat et kendine. Bebekler sağlıklıysa tutunuyorlar Allah’ın izniyle biz işini kolaylaştıralım onların
Bende de ref. aralığı o yeni baktırmıştım 1.49 çıkmış. Hiç ilaç kullanmadım hiç bilmediğim konular kuzum ya
Eylül=başak burcu :) Erkeği çok makbuldür.Eylül annelerine bakıyorum onlarda da çoğunluk erkekbu sene kız senesi diyorlardı da bilemedim artık
Canım çok şükür haftan ileri illaha her kanama düşük olacak diye birşey yok demişti doktorum ve burda da görüyorum çok kadın yaşıyor bu durumu inşallah sağlıkla kucağına al bebisiK KIR PAPATYASII @Onesun-Sunshine hope2022 @Dilos6342 Kızlar Acile Gittik,,,Şimdi Geldik Eve Bebeğimin kalbi atıyor ve gayet sağlıklıymış hiçbir sıkıntı yok dedi sadece rahim ağzında pıhtılaşma oluşmuş ordaki kan geliyormuş korkulacak birşey değil dedi ve yine ilaç vermedi buarada ben yurtdışındayım burdaki doktorlar eğer büyük bir sıkıntı yoksa kolay kolay ilaç vermiyor.. bu rahmin ağzındaki pıhtılaşan kanın bebeğe bir zararı yok dedi.. yarın inşallah kendi doktorumdayım onada detaylı sorucam..Buarada birde erkek gibi duruyor dedi cinsiyeti Valla Sizin desteğinizle gittim içim rahatladı yoksa sabahı bekliyecektim Çok Sağolun Hepinizden Allah Razı Olsun.
Şimdi benimki diğer bimleri geziyor kanguru alcakmışBende de öyle oldu valla. Ben de biraz toparlarsam kanama yaşamazsam bi süre yürüyüşe çıkacağım en azından 6 ay yatarsam düşünemiyorum kendimi
seninkini niye boğuyon
Ben sonunda doğurursam babası gibi terazi olcak anammmmEylül=başak burcu :) Erkeği çok makbuldür.
Canım bu kanamadan sonra gerçekten insan psikolojik olarak tekrar olacak mı diye korkuyor. Bende iki gün once yürüyüş yaptım sanırım ondan kasik ağrısı çektimBence de yat yat kaslar da eriyecek valla
Ev süpürme çamaşır sepeti kaldırma asma gibi şeylere sakın kalkışma. Bulaşık makinesini ben dolduruyorum eşim boşaltıyor bizde öyle söyleyim. Uzun süre ayakta durarak yemek bile yapmıyorum cünkü hemen tetikleniyor lekelenmem artıyordu. Benim kanama alanım cok büyüktü o yüzden de uzun sürdüğünü düşünüyorum. Biri 2x2 diğeri 8x2 cm di.
Kanama sebebi olarak bi şey demiyor düşük tehdidi olarak görülüyor ben 5. Haftadan beri fitil ve iğneleri kullanıyorum.
Daha önce geçirdiğim rahim içi operasyonu da var perde kesildi onun kalıntısı da var bu tip operasyonlar bile tetikleyebiliyor kanamayı. Not almıştım hep 3 kanamam yürüyüş sonrası, 4. De evde istirahat ediyordum uykumda oldu, 5. De 2 gün öncekanama geçirmiştim hapşırınca tekrarlamıştı.
Çaresi istirahat lütfen dikkat et kendine. Bebekler sağlıklıysa tutunuyorlar Allah’ın izniyle biz işini kolaylaştıralım onların
Bende de ref. aralığı o yeni baktırmıştım 1.49 çıkmış. Hiç ilaç kullanmadım hiç bilmediğim konular kuzum ya
Ya aynı benim anamAnnem beni arıyor BİM’e gitmiş hiç söylemeden kasada arıyor bi sürü şey almış param yeterse kalanını da alcam diyorne almış merakla bekliyorum eve gidip göstermesini analar gibisi yok ya Allah bize de içimizdeki merhamete sahip çıkabilmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?