Benim sevgili kocam bana bir iğne aldırmazken kendisi bugün ne alışverişler yapmış daha ben bebeme hiçbirşey almadım hain adam bide utanmadan bana atıyor işteyim diye! Bunu ne yapmalı kızlar
Böyle dedin kalbim pıt etti.. bizimde babamız en son gördü gitti onu da düzgün göremedi bile.
Olsun gittiginde ikili testi de yaptırmış olursun hem ne kadar büyüdüğünü görünce heyecan olacak
Benim sevgili kocam bana bir iğne aldırmazken kendisi bugün ne alışverişler yapmış daha ben bebeme hiçbirşey almadım hain adam bide utanmadan bana atıyor işteyim diye! Bunu ne yapmalı kızlar
Sanki filozofum evlendim erdim vallahi yaşanmışlıklar insanın fikirlerini çok şekillendiriyor eski saf halimizden eser yok şimdi not:30 yaşında evlendiğimin altını çizeyim nasıl bit saflıksa bendeki akıllanıyoruz işte değişiyoruz.
Onu bende çok merak ediyoruum hani içerden bir hareket bir tekme böyle nasıl bir his. Hani birde böyle bir yerde toplanıyorlarmış filan ya karnın diğer tarafı inip o tarafı yükseliyormuş