2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Hadi çok şüküür sağlıklı olsun bebiiş ilaç verdiği iyi olmus ya progestoran benim için bir kalkan sanki psikolojik rahatlatıyor doktor bıraktıracak büyük ihtimalle gittiğim zaman ama cidden psikolojik bir kalkan gibi bir şey o ilaç

İlk 11-12 hafta folik asit önemli diyorlar ya hele birde gebe kalmadan 3 ay önce başlamadıysan bence doktoruna danışmadan karar verme

Öyle derde özenilir mi ya arkadaşınızın maşallahı var şanslıymış darısı bize olsun

Kız düzgün dua et Ramazan arifesinde ay eşler için yıkım olur toparla toparlayabilirsen ondan sonraa. Rabbim içlerine vicdan merhamet insanlık versin de

merhaba kizlar ,
nasilsiniz , keyifler nasil
ohh muhabbetiniz bol olsun ben is yogunlugudan oyle bir girip cikiyorum bir kc gundur .

İyiyiim ben çok şüküür Ramazan öncesi sonğ işte buzdolabına atılacak şeylerle uğraştım bugün. Oruç tutmuycam gece sahura eşim için kolaylık olsun diye çook yormadan çalış kendini

Daha yenii gördünüzz biz ne yapalım kuzuyu en son gördüğümde 7+3 tü nokta kadar dıı. Şimdi oldu 10+4 napıyor ki miniğim oralarda
Tutan mı var gidip görsene minnoşunuuu. 3 hafta olmuş ben maksimum o kadar beklerim 4 hafta çok.

Amin cnm.. benide tedirgin buldu pişman olmamak için yazayım kullan dedi. Rahatım ama şuan şükür Dün bu saatlerde ne yapsam diye düşünüyordum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Tutan mı var gidip görsene minnoşunuuu. 3 hafta olmuş ben maksimum o kadar beklerim 4 hafta çok.

Pimpirikli olmak istemiyoruum kötü düşünürsen kötü seni çekermiş düşüncesindeyiim her zaman o yüzden doktor kontrollerine zamanında gitmek istiyoruum kendimi zor tutuyorum orası ayrı da

Amin cnm.. benide tedirgin buldu pişman olmamak için yazayım kullan dedi. Rahatım ama şuan şükür Dün bu saatlerde ne yapsam diye düşünüyordum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Amin kuzum amiin bol bol yat kendini zorlama hiç bir şey için

Pimpirikli olmak istemiyoruum kötü düşünürsen kötü seni çekermiş düşüncesindeyiim her zaman o yüzden doktor kontrollerine zamanında gitmek istiyoruum kendimi zor tutuyorum orası ayrı da
11. Haftada gideceksin dimi canım? Az kaldii ilk bir ay zor geçiyor ama ilerde hareketlerini hissettiğimizde daha kolay geçecek insallah

Sanki filozofum evlendim erdim vallahi yaşanmışlıklar insanın fikirlerini çok şekillendiriyor eski saf halimizden eser yok şimdi not:30 yaşında evlendiğimin altını çizeyim nasıl bit saflıksa bendeki akıllanıyoruz işte değişiyoruz.

Pimpiriklilik değil minnoşum, ana yüreği bu ana. Ne zaman randevu pekii? Şafak kaç?

11. Haftada gideceksin dimi canım? Az kaldii ilk bir ay zor geçiyor ama ilerde hareketlerini hissettiğimizde daha kolay geçecek insallah
Önümüzde ki hafta gidecektim fakat eşim iş yerinden izin alamadı. 12 de gitcez mecbur. Oda görsün istiyorum bebişi o yüzden tek gitmeye gönlüm el vermiyor. Aynen öyle Rabbim o günleri nasip etsiin ondan sonrası daha kolay inşallah.

Benim sevgili kocam bana bir iğne aldırmazken kendisi bugün ne alışverişler yapmış daha ben bebeme hiçbirşey almadım hain adam bide utanmadan bana atıyor işteyim diye! Bunu ne yapmalı kızlar

Eklentiler

• 6645BBD2-0F83-4A37-B399-DD3B6F4854A1.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 100
  • 72C1B57B-DF93-4CB6-A6F6-F37ABECA6DBE.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 102
  • 79D526AC-74FB-4CDB-BF51-C496D9DBCD57.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 102
  • 10C8DDD8-F962-4496-AEBF-1ED21975FD24.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 102
  • E0CA8FFF-0288-4FFF-B046-DBB8A966AB96.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 103
Önümüzdeki hafta gidecektiim fakat eşim işini ayarlamadı o da görsün istiyorum o yüzden bizim kavusmamız 1 hafta daha uzadıı
Böyle dedin kalbim pıt etti.. bizimde babamız en son gördü gitti onu da düzgün göremedi bile.
Olsun gittiginde ikili testi de yaptırmış olursun hem ne kadar büyüdüğünü görünce heyecan olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…