Selam Kızlar Doktordan Geldik,,Şimdi Yazabildim Muayene Güzel Geçti Öncelikle Kanamayla ilgili Rahim Ağzında Küçük Bir Kanama Yeri Duruyor Ama çok küçük dedi aslında ilaca gerek yok ama içine sinsin diye progestoran fitil yazayım kullan dedi,, Daha sonra 2'li testi Yaptı Herşey Normal Temiz Çıktı bebek gayet sağlıklı bir sorun yok dedi..Çok hareketliydi Eli ayağı oynuyordu sürekli, Ben cinsiyeti Sordum daha erken şuan dedi.. Ve 1 ay sonraya Randevu verdi nisanın sonunda gidicem.
Merhabalar sohbetlerinizi ara ara okusam da size bi konuda danışmak için geldim ben yinebugün 8+0 oldum ama bu bulantılar beni öldürecek 1 yudum su bile içsem bulanıyor. Kilo kaybım başladı. imom primo diye demir folik asit vs bir arada olan ilaç kullanıyorum ondan şüpheleniyorum doktorun numarası var ama bu saatte aramak istemedim bikaç sayfa önce demir hapı bulantı yapar diye bişey okudum bi iki gün o hapı içmesem folik asit de içmemiş olcam sıkıntı olur mu acaba
Öyle derde özenilir mi yaarkadaşınızın maşallahı var şanslıymış darısı bize olsun
Başlamadım bakalım yarın konuşcamİlk 11-12 hafta folik asit önemli diyorlar ya hele birde gebe kalmadan 3 ay önce başlamadıysan bence doktoruna danışmadan karar verme
merhaba kizlar ,
nasilsiniz , keyifler nasil
ohh muhabbetiniz bol olsunben is yogunlugudan oyle bir girip cikiyorum bir kc gundur .
Şafak da sayamıyorum. O kadar çok ki.
Tutan mı var gidip görsene minnoşunuuu.Daha yenii gördünüzz biz ne yapalım kuzuyu en son gördüğümde 7+3 tü nokta kadar dıı. Şimdi oldu 10+4 napıyor ki miniğim oralarda
Banada 20 nisandan sonra gel dediTutan mı var gidip görsene minnoşunuuu.3 hafta olmuş ben maksimum o kadar beklerim 4 hafta çok.
Amin cnm.. benide tedirgin buldu pişman olmamak için yazayım kullan dedi. Rahatım ama şuan şükür Dün bu saatlerde ne yapsam diye düşünüyordum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Hadi çok şüküür sağlıklı olsun bebiişilaç verdiği iyi olmus ya progestoran benim için bir kalkan sanki psikolojik rahatlatıyor doktor bıraktıracak büyük ihtimalle gittiğim zaman ama cidden psikolojik bir kalkan gibi bir şey o ilaç
Tutan mı var gidip görsene minnoşunuuu.3 hafta olmuş ben maksimum o kadar beklerim 4 hafta çok.
Amin cnm.. benide tedirgin buldu pişman olmamak için yazayım kullan dedi. Rahatım ama şuan şükür Dün bu saatlerde ne yapsam diye düşünüyordum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
11. Haftada gideceksin dimi canım? Az kaldii ilk bir ay zor geçiyor ama ilerde hareketlerini hissettiğimizde daha kolay geçecek insallahPimpirikli olmak istemiyoruumkötü düşünürsen kötü seni çekermiş düşüncesindeyiim her zaman o yüzden doktor kontrollerine zamanında gitmek istiyoruum kendimi zor tutuyorum orası ayrı da
Sana anneciğimin bugün aldıklarıyla cevap verirdim de senin kızın canı çekmesinbi de dizmiş güzelce fotoğraf atmış bana ba ba ba
Ay ne güzel inşallah öyle olur canım :) rahat rahat güvendiğin bi insan yanında miiissss:)
Yine bi imzaLık söz. Bir gün kayınvalide olursam gelin/damat la aramı iyi tutacağım bu da bi geleceğe yatırım şekli ayrıca bence
Belki beslenmeyle ilgili söyleyecekleri vardır.
Böyle mücbir sebepten son gidiş olsun inşallah gerisi hep bebiş ne kadar büyümüş olsun merakıyla olsun :)
Ayyy yılaaanbenim anam da beni sever ama bi kere seni seviyorum birtanem dediğini duymadım yeterince sevmiyor mu acaba
Allah herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsın
Sanki filozofumYine bi imzaLık söz. Bir gün kayınvalide olursam gelin/damat la aramı iyi tutacağım bu da bi geleceğe yatırım şekli ayrıca bence
Belki beslenmeyle ilgili söyleyecekleri vardır.
Böyle mücbir sebepten son gidiş olsun inşallah gerisi hep bebiş ne kadar büyümüş olsun merakıyla olsun :)
Mazlumu getirin bana kıvamına gelmişsin tibriklir cinim.Banada 20 nisandan sonra gel dedibide nifty de çıkmadı halen delirmeye az kaldıııı doktorum nerdeee
Pimpiriklilik değil minnoşum, ana yüreği bu ana.Pimpirikli olmak istemiyoruumkötü düşünürsen kötü seni çekermiş düşüncesindeyiim her zaman o yüzden doktor kontrollerine zamanında gitmek istiyoruum kendimi zor tutuyorum orası ayrı da
Önümüzde ki hafta gidecektim fakat eşim iş yerinden izin alamadı. 12 de gitcez mecbur. Oda görsün istiyorum bebişi o yüzden tek gitmeye gönlüm el vermiyor. Aynen öyle Rabbim o günleri nasip etsiin ondan sonrası daha kolay inşallah.11. Haftada gideceksin dimi canım? Az kaldii ilk bir ay zor geçiyor ama ilerde hareketlerini hissettiğimizde daha kolay geçecek insallah
Önümüzdeki hafta gidecektiim fakat eşim işini ayarlamadı o da görsün istiyorum o yüzden bizim kavusmamız 1 hafta daha uzadııPimpiriklilik değil minnoşum, ana yüreği bu ana.Ne zaman randevu pekii? Şafak kaç?
Böyle dedin kalbim pıt etti.. bizimde babamız en son gördü gitti onu da düzgün göremedi bile.Önümüzdeki hafta gidecektiim fakat eşim işini ayarlamadı o da görsün istiyorum o yüzden bizim kavusmamız 1 hafta daha uzadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?