2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
O neymis oyle yaa benim kaynanamda senin sutun yok cocuga mama ver diye diye sinirlerimi bozmustu lakin benim oglusum benim sutumden baska sut icmedi sag olsun 1bucuk yasina kadar emzirdim yavrumu kayna oglanda sana cekmis dedi bende kaynanaya aykiriyim oglusumda

Onu bende çok merak ediyoruum hani içerden bir hareket bir tekme böyle nasıl bir his. Hani birde böyle bir yerde toplanıyorlarmış filan ya karnın diğer tarafı inip o tarafı yükseliyormuş
Ozelden videomu yollayabilirim canim hicte guzel bir hiss deil sag taraftaki butun kaburgalarim kiriliyormus gibi aciyordu bel agrisini konusmayayim 3.350kg dunyaya geldi oglum ama sizide anliyorum ilklerde bu heyecanlar cok normal

Bulanti geldiginde leblebi yemeye calis ve papatya cayi kusmayi kesiyor ben ilaclarini dokyora sormadan birakmani tavsiye etmem canim cunku o bebegin folik asite cok ihtiyaci var ilk uc ay cok onemli hayati organlar bu donemde gelisiyor yagli birseyler yememeye calis kasar peyniri sakin yeme peynir ekmek mideyi tok tutup bulanti yapmiyor asitli birseyler tuketme suyuda likir likir icmek yerine yudum yudum az ic mideni birden doldurma cunku bu bulantiya ve kusmaya yol aciyor en kisa zamandada doktoruna kusmaman icin ilac istedigini soyle o sana en dogru ve uygun ilaci yazar gecmis olsun canim

Ayyyyyy gozun aydin canim darisi benim basima ve kiz bebek isteyen annelerin basina cok sevindim canim ismide cok guzel bahtida guzel olsun yavrunun insallah
Amin inşallah rabbim hepimize gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin. Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım bir nefesre

Maşallah Allah sağlıkla size bağışlasın kızınızı. Cinsiyetler belli olmaya başlıyor artık ben de çok heyecanlıyım ama daha var benim
Canım inşallah beklemek iyi oluyor benim de 14. Hafta dayken öğrenmiş oldum hala net değil o yüzden en güzeli beklemek . Mantar ya da enfeksiyon var mı diye gittim daha kıyafet alma dedi doktorum üç hafta sonra gideceğim o zaman kesin söyleyecek

Merhaba arkadaşlar bir süredir sizi sessiz takip ediyordum Son adet tarihim 8 Ocak kısmetse 15 ekim gibi gözüküyor doğumum ,bir oğlum var 6 yaşında arada bir düşüğüm olmuştu o yüzden bu gebelikte biraz endişeliyim 12 haftaya geldim şükür Dün ikili taramam vardı ense kalınlığı burun kemiği ölçümleri iyi çıktı doktor ben sormadan cinsiyetine de bakalım bir şeyler görebilir miyiz dedi büyük ihtimalle kız görünüyor ama değişebilir dedi çok kaptırmamaya çalışıyorum ama çok mutlu oldum Oğlumda10 haftalıkken yüzde doksan erkek demişlerdi çok erken belli olmuştu yani bakalım hakkımızda hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunda Allah herkese yavrusunu bağışlasın

Allah tamamina erdirsin canim kocaman masallah diyorum aramiza hos geldin saglicakla kavus bebegine

Mantar vs olmamasına çok sevindim şikayetleriniz mi vardı acaba. Evet cinsiyet için en güzeli beklemek değişince insan istemez bi afallıyor ama anneler biraz heyecanlı oluyor işte

Mantar vs olmamasına çok sevindim şikayetleriniz mi vardı acaba. Evet cinsiyet için en güzeli beklemek değişince insan istemez bi afallıyor ama anneler biraz heyecanlı oluyor işte
Evet canım biraz koku ve sarı akıntı vardı bende korktum birşey mi var diye ama yokmuş doktor kontrol etti içim rahatladı .

Ozelden videomu yollayabilirim canim hicte guzel bir hiss deil sag taraftaki butun kaburgalarim kiriliyormus gibi aciyordu bel agrisini konusmayayim 3.350kg dunyaya geldi oglum ama sizide anliyorum ilklerde bu heyecanlar cok normal

Yaa ilk ya nasıl bir his olduğunu bilmiyorumm ondan belki de arkadaşımda görmüştüm onu bi anda çocuk sağa yığıldı ve sol bomboş kaldı farklı gelmişti o an

Hayırlı olsun canım benim gözün Aydın listeye ekliyorum değişirse değiştiririz
Çok Sevindim sağlık sorunu olmamasına
Evet canım inşallah değişmez ya şu an ben çok havalara girdim . Çok teşekkür ederim vallaha benim de içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…