Canım inşallah beklemek iyi oluyor benim de 14. Hafta dayken öğrenmiş oldum hala net değil o yüzden en güzeli beklemek . Mantar ya da enfeksiyon var mı diye gittim daha kıyafet alma dedi doktorum üç hafta sonra gideceğim o zaman kesin söyleyecek
Benimde kızımda 14 de kıza benziyor dedi aynı bende çok mutlu oldum.. Şuan 13 de belli değil dedi çarşamba tekrsr gidecem artık bende belli olmasını istiyorum usg fotosu varmı acabaCanım inşallah beklemek iyi oluyor benim de 14. Hafta dayken öğrenmiş oldum hala net değil o yüzden en güzeli beklemek . Mantar ya da enfeksiyon var mı diye gittim daha kıyafet alma dedi doktorum üç hafta sonra gideceğim o zaman kesin söyleyecek
Merhaba arkadaşlar bir süredir sizi sessiz takip ediyordumSon adet tarihim 8 Ocak kısmetse 15 ekim gibi gözüküyor doğumum ,bir oğlum var 6 yaşında arada bir düşüğüm olmuştu o yüzden bu gebelikte biraz endişeliyim 12 haftaya geldim şükür Dün ikili taramam vardı ense kalınlığı burun kemiği ölçümleri iyi çıktı doktor ben sormadan cinsiyetine de bakalım bir şeyler görebilir miyiz dedi büyük ihtimalle kız görünüyor ama değişebilir dedi çok kaptırmamaya çalışıyorum ama çok mutlu oldum Oğlumda10 haftalıkken yüzde doksan erkek demişlerdi çok erken belli olmuştu yani bakalım hakkımızda hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunda Allah herkese yavrusunu bağışlasın
Hayırlı olsun Aramıza hoşgeldinizMerhaba arkadaşlar bir süredir sizi sessiz takip ediyordumSon adet tarihim 8 Ocak kısmetse 15 ekim gibi gözüküyor doğumum ,bir oğlum var 6 yaşında arada bir düşüğüm olmuştu o yüzden bu gebelikte biraz endişeliyim 12 haftaya geldim şükür Dün ikili taramam vardı ense kalınlığı burun kemiği ölçümleri iyi çıktı doktor ben sormadan cinsiyetine de bakalım bir şeyler görebilir miyiz dedi büyük ihtimalle kız görünüyor ama değişebilir dedi çok kaptırmamaya çalışıyorum ama çok mutlu oldum Oğlumda10 haftalıkken yüzde doksan erkek demişlerdi çok erken belli olmuştu yani bakalım hakkımızda hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunda Allah herkese yavrusunu bağışlasın
Ilk gebeliklerde 16ci haftadan once zor hissetmen ama belki senin bebis zipir cikarda 14cu haftada baslar anne ben buradayim demeyeYaa ilk ya nasıl bir his olduğunu bilmiyorumm ondan belki de arkadaşımda görmüştüm onu bi anda çocuk sağa yığıldı ve sol bomboş kaldı farklı gelmişti o an
Oğlum hep önde gidiyordu hamileyken 4200 doğduÇok şükür sağlıklı 12. Haftaya kadar gelmiş bundan sonrada sağlıkla ilerlesiin hamileliğin inşallahoğlanda kesin konusuyorlar da pipiden dolayı kızda birazcık bekliyorlar. Rabbim gönlüne göre versiin inşallah sağlıkla kucağına al
Vallahi benimde en merak ettiğim şey oOnu bende çok merak ediyoruum hani içerden bir hareket bir tekme böyle nasıl bir his. Hani birde böyle bir yerde toplanıyorlarmış filan ya karnın diğer tarafı inip o tarafı yükseliyormuş
Teşekkür ederimHayırlı olsun Aramıza hoşgeldinizrabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Listeye eklememi isterseniz ilk mesajdaki tablodaki diğer bilgileri de alabilirim
Ayyy gözün aydın caniimmm kızçene de çok çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar ben geldim
Bebişim kızmış Almila'm geliyor
Çok şükür mantar falan yokmuş korktuğum gibi
Allah razı olsun canım çok şükür rahatladinOy maşallahbahtı açık olsun inşallah miniğin Çok şükür bir şey de çıkmamış kafan rahatlamıştır
Evet canım aslında 14. Hafta da bile doktor kıyafet alma dediYaa bende o gün arkadaşımla konusuyorum 12. haftada gitcem belki tahmin yapar diyee. Onu benden yaparım sana %50 erkek %50 kız diyorbizim tahminlerde bu hesaba döndüü sonradan değişmese. Rabbim hepimize gönlünden geçeni sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip etsiin
Canım arabada kaldı gelince atarım muhakkak ultrasonda netti de fotoğrafını bilmiyorumBenimde kızımda 14 de kıza benziyor dedi aynı bende çok mutlu oldum.. Şuan 13 de belli değil dedi çarşamba tekrsr gidecem artık bende belli olmasını istiyorum usg fotosu varmı acaba
Amin Dilosum insallah hepimiz sağ salim alalımAyyy gözün aydın caniimmm kızçene de çok çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin
Bişey çıkmamasına çok sevindim. Benim de biraz akıntım var ama koku vs olmadığı için pek endişelenmedim.Evet canım biraz koku ve sarı akıntı vardı bende korktum birşey mi var diye ama yokmuş doktor kontrol etti içim rahatladı .
İnşallah yaparBelkii tahmin yapar doktorun gittiğinde
Gönlüne göre olsun canım benim bi daha ne zamana çağırdıAmin Dilosum insallah hepimiz sağ salim alalım
Bizimde çevremizden yüksek geliyor 750 civarı geldi hep. Alt katımız boş, ev kuzey cephe bu gibi nedenlerle fazla geldiğini düşünüyorum ben. Sizin evin konumu nasıl cephesi falanKızlar dogalgaz yüzünden cildiricam ben.
10 15 gündür 40 derecenin altında yakıyoruz, hatta kaç gündür 35 fatura geldi 1058 TL.
10 gün kadar da 40 42 arasındaydı.
Kime sorsam daha az geliyor.
Geçen sene de böyle olduğu için kombiyi degistirmistik iyi bisey alalım dedik
Arada uçurum var resmen.
Biri dün yazmış bebek var diye 55 57 de yakıyoruz 700 geldi diye.
Ya bu nasıl oluyor benim aklım almıyor ya
Kadınların vücudu üretebiliyormus canım beyaz mi sarı miBişey çıkmamasına çok sevindim. Benim de biraz akıntım var ama koku vs olmadığı için pek endişelenmedim.
Üç hafta sonra gideceğim canım artık doktor da gidince şaşırdı erken gelmeme artık beklerim üç haftaGönlüne göre olsun canım benim bi daha ne zamana çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?