2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım sürekli aç kapa yaparsan çok yakar pilotta gün için de dursun muhakkak ama asiriyuksek kesinlikle fatura acaba evde yalıtım yok mu

Ev normal apartman mi yalıtım iyi değilse oda çok fark ediyor kombi de çok etkili tabi tam yoğuşmalı daha az yakıyor valla bizim site ve mantolama iyi 300 den fazla doğalgaz ödemedik daha ama annem bahçeli evde oturuyor tek katlı ev düşün altı üstü yok müstakil bina o bile 600 ödedi en fazla vanillant tam yoğuşmalı kombi kullanıyor gece gündüz 40 /45 yakıyor tabi hangi il soğuk memleket se oralarda çok geliyor ben İstanbul için konuştum

Bizimde çevremizden yüksek geliyor 750 civarı geldi hep. Alt katımız boş, ev kuzey cephe bu gibi nedenlerle fazla geldiğini düşünüyorum ben. Sizin evin konumu nasıl cephesi falan
Ben ısınmayı geçtim bende en üstteyim ona rağmen az yaktım. Çünkü burası ısındı artık. Aynı apartmanda karşı daireme daha fazla yakmasına rağmen daha az geliyor işte

Canım sürekli aç kapa yaparsan çok yakar pilotta gün için de dursun muhakkak ama asiriyuksek kesinlikle fatura acaba evde yalıtım yok mu

Kızlar ben en fazla bu zamana kadar 45te yaktım. Hataydayim ılık memleket. Isınmayı geçtim en üst kattayiz ustumuz çatı katı. Çatı falan yok.
Ben bu ay en çok şaşırdığım şey 10 15 gün 40 derecenin altında yaktık ondan önce de 40ta yaktık. Kombi de iyisini alalım dedik e.c.a tam yogusmali.
Benim karşı dairem daha fazla yakıp daha az ödüyor.
Ben ısınmaya girmiyorum artık yaktığım dereceye göre çok fazla ya neden böyle oluyor anlamadım bir tek bizim böyle şuan

Teşekkür ederim Yaş 33 ,2. Çocuğum olacak kese görme 6 haftalık (19.02.2022)-kalp atışı 8 haftalık (7.3.2022) -son adet 8 Ocak -beklenen doğum 15 Ekim cinsiyet şimdilik kız gibi
Ekliyorum bugün canım :)
Kuzum kuzey cephesi mi ? Annem de ben de kuzey cephedeyiz, komşularımıza göre cok cok daha fazla ödüyoruz. Yalıtım filan da yoksa çatı katı olmasıyla birlikte cok daha fazla yakıyor olabilir. Bir de bina kaç yıllık Petek temizliği de önem arzediyor.

Yaa maşallah en önemlisi sağlıklı olması oğlun varmış ne güzell kızında olursa her ikisininde güzelliğini yaşarsın inşallah Allaj gönlüne göre versiin

4.200 normal doğumla mı olduu

Bina yeni daha kışa girerken temizlettik petekleri. Ben ısınmayı geçtim ki kuzum yaktığım dereceye göre fazla geliyor. 35te yanarken bu fatura nedir.
Aynı şekilde karşı dairem o da çatı katı daha az paralar ödüyor daha fazla yakip

Canım ben mühendisim isim de bu aslında Hatay da böyle bir ödeme çok çok absürt geldi bana . Ben Ankara da 450 TL yaktım en en soğuk havada ki çok soğuklar oldu . O işte bir terslik var

Herkes sana cevap olarak bize 600-700 geliyor demiş moralini düzelteyim bana en son 1500 geldi bu ay bilmiyorum bakalım ne olacak pazartesi gelir faturası. 35-40 derece arası kombiyi yakıyorum genelde. Senin gibi son katım. Güzel ısınıyorum. Bu arada zamlardan önce Aralık ayıydı sanırım bana 600 geliyordu.

Ya neden böyle oluyor anlamıyorum.
Ben 45te yakarken 980 geldi
40 45 arası yakarken çoğunlukla 42 diyeyim 908 geldi
Bu ay 35 40 arası yakarken 1058
İnsanlar 50 de yakiyor aynı parayı veriyor veya daha yüksek anlamadim

Ya neden böyle oluyor anlamıyorum.
Ben 45te yakarken 980 geldi
40 45 arası yakarken çoğunlukla 42 diyeyim 908 geldi
Bu ay 35 40 arası yakarken 1058
İnsanlar 50 de yakiyor aynı parayı veriyor veya daha yüksek anlamadim
Bende bilmiyorum canım. Ama çevremde 1000 ₺ altı hiç duymadım. Zam geldi diyorlardı dün bilmiyorum o yansımıştır senin faturana belki. Artık havalar ısındı kapatırız zaten doğalgazı.

Amin Evet normal yolla doğurdum ama epidural normal, prenses doğum diye geçiyor çok kolay olmuştu bir daha olsa yine aynı yöntemi seçerim 4 cm açılma olduktan sonra epidural iğne yapılıyor sancı hissetmiyorsun ben 4cm olana kadar da herhangi bir sancı da hissetmemiştim.Hem normal doğumun kolaylığını yaşıyorsun hem sancısız oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…