2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bizim kirada oturudugumuz ev de ECA kombiydi ve aynen isinmadigimiz halde çok yüksek fatura ödüyorduk bence o markadan kaynaklı bir daha asla o marka kombi istemedim ben bu yüzden şöyle soyliyim 9 yıl once çalışan bı insan olarak o zaman çocuk da yoktu sadece akşamlari 3/4 saat yakmama rağmen 160 TL doğalgaz faturası ödemiştik hiç unutmuyorum asla da isinamiyorduk bence o kombi çok enerji harcıyor siz bilirsiniz ama o markadan kurtulmazsaniz fatura düşmesi çok zor ki bide %35 zam geldi

Bende bilmiyorum canım. Ama çevremde 1000 ₺ altı hiç duymadım. Zam geldi diyorlardı dün bilmiyorum o yansımıştır senin faturana belki. Artık havalar ısındı kapatırız zaten doğalgazı.
Bende çevremde hep 1000 altı duyuyorum 400 500 ödeyen bile var ondan sormuştum. Valla bi kira daha ısınmaya gidiyor böyle

Aynı kombiden alt komşuda var onlar 500 civarı ödüyor
Birde daha önce bilinmedik bisey vardı ev sahibi ucuza almisti onda da çok gelince fatura belki tam yoğuşmalı değildir diye buna geçtik herkes buna iyi dedi. Yine aynı şey anlamadım gitti

Canım ben mühendisim isim de bu aslında Hatay da böyle bir ödeme çok çok absürt geldi bana . Ben Ankara da 450 TL yaktım en en soğuk havada ki çok soğuklar oldu . O işte bir terslik var
Var canım bence kesinlikle var etrafımdaki herkes aynı civarda ödese tamam derim. Alt komşum aynı kombiyle aynı derecelerde yakıyor 500 geliyor. Veya karşımdaki komşu onunda çatı katı çocukları var fazla yakıyor ona bile bu kadar gelmiyor en fazla bana geliyor ki yakmadigim halde. Ben ayın yarısında 35 derecede yakıp bu fiyatı verirsem ne olur bu işin hali daha da soğuklarda birde
Önceden termostat vardı kombide var zaten diye söktüler. Hiç kapanmıyor zaten derecesini indirip yükseltiyoruz sadece
Yani gerçekten ısınma olarak değil ben yaktığım dereceye göre konuşuyorum bi kira daha oraya gidiyor

Petekleri kontrol ettiniz mi canım

Dün dedikodularını yaptım rüyamda hep onları gördüm bi daha konuşmicam
Uzak duruyorum kafam rahat oh misss

Maşallah güzel deneyim olmuşş ne güzel inşallah bu seferde güzelce sağlıkla kucağınıza alırsınıız. Adını duydum o doğumun ama daha hiç sezeryan olsun normal olsun bakmıyorum araştırmıyorum

Bebeğin hareketiyle gazı şöyle ayırt edebilirsiniz bebek hareketi yüzeyde olmuyor erken haftalarda derinden bir pıt oluyor 19da hissetmiştim belki bunda erken anlarım
Bende ilk hamileliğimde 20.hafta gibiydi derinlerden pıt pıt birşeyler oluyordu ozaman hissetmiştim.

Kanaması olanlar kervanına bende katıldım 11+4 oldum sabah kalktığımda hafif kramplar vardı tekrar uyudum çişe kalkınca açık pembe lekelenme gördüm. Hemen çağırdı doktorum çok şükür bebek iyi kese alanında kanama yok. Kan uyuşmazlığımız var ondan olabilir dedi. Şuan bekliyorum kan uyuşmazlığı İçin iğne yapılacak. İnşallah bidaha olmaz

Bebek iyiyse birde kanamanın sebebi belli çözümü varsa bir şey olmaz inşallah İnsan o anda çok korkuyor ama bebeğin iyi olduğunu bilince rahatlıyor. Geçmişş olsun

Bende çevremde hep 1000 altı duyuyorum 400 500 ödeyen bile var ondan sormuştum. Valla bi kira daha ısınmaya gidiyor böyle
Bilmiyorum ki canım. Ben hiç kapatmıyorum kombiyi çalıştığım için sıcak eve girmek istiyorum. akşam 7de evde oluyorum zaten mecburum sürekli açık tutmaya. Bakalım pazartesi kaç gelecek benimki.

Bebeğin hareketiyle gazı şöyle ayırt edebilirsiniz bebek hareketi yüzeyde olmuyor erken haftalarda derinden bir pıt oluyor 19da hissetmiştim belki bunda erken anlarım

İkinci gebelikte daha erken hissediliyormuşş. Birde sen daha çabuk ayırt edersiin

Teşekkür ederim Yaş 33 ,2. Çocuğum olacak kese görme 6 haftalık (19.02.2022)-kalp atışı 8 haftalık (7.3.2022) -son adet 8 Ocak -beklenen doğum 15 Ekim cinsiyet şimdilik kız gibi
aa aynıyız benim de 8 ocak-15 ekim biz daha cinsiyet hakkında hiç tahmin alamadık pazartesi doktora gideceğim inşallah bi şey öğrenebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…