2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah

Çok geçmiş olsun canım burda okuduysan çok kişi yaşadık inşallah sıkıntı olmaz hafta olarak da iletişim zaten

Bende ilk hamileliğimde 20.hafta gibiydi derinlerden pıt pıt birşeyler oluyordu ozaman hissetmiştim.
Evet o zamanlar dahi sırtüstü yatmadan hissedemezdim oturarak hissetmek daha uzun zaman aldı
İkinci gebelikte daha erken hissediliyormuşş. Birde sen daha çabuk ayırt edersiin
Evet canım siz de hissedince bu bebek diye ayırt edeceksiniz zaten kemik gibi bir şey net ve sert bi pıt yapıyor tabi son aylarda yumruğunu gezdirdiğine kadar ayırt ediliyor o zamanlar çok güzel

Canım bir haftadır benimde hafif lekelenme vardı doktora gittim bu sabah iki tane küçük kanama alanı var dedi kanamalar bitene kadar progestan fitile devam bu haftadan sonra düşük ihtimali çok düşük bişey olmaz ama tedbiri elden bırakma dikkat et dedi

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah
Teşekkür ederim canım
Çok geçmiş olsun canım burda okuduysan çok kişi yaşadık inşallah sıkıntı olmaz hafta olarak da iletişim zaten
Evet gerçekten çok fazla kişi yaşadı buradaki yazılanları okumasam çok korkardım ama çok rahattım bişey olmayacağını biliyordum. Çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım, bende fitili bırakmıştım doktorum geri başlattı. Benimde içim rahat bişey olmayacak inşallah ilk haftalardaki kadar korkmuyorum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Sağol canım bende çok aşırı korkmuyorum tedbir amaçlı bide meraktan belki cinsiyet tahmini yapar diye gittim

Yaa hissettiğimiz an zaman daha hızlı geçecekmiş gibi geliyoor
Son aylar bitmek bilmiyor malesef karin cok buyuyor ve yukun cok artiyor her hareketinde yorulup nefes nefese kaliyorsun ama degiyor bebisi gorunce buyuk mutluluk su an benim oglan kosusturuyor icerde corap giydirmek icin dil dokuyorum sabahtan beri

Şimdiden onları düşünmeye gerek yok evet akışına bırakmak lazım zaman ne gösterirse

Benim baştan beri hiç kanamam olmamasına rağmen Progestan fitil e başlamıştı doktorum gerçi bir tahlilimde progesteron hormonu sınırın biraz üstünde çıkınca başlayalım demişti.Aynı zamanda düşük hikayem olduğu için coraspirin de kullanıyorum.Son gitmemde progestanı kesti ama korkuyorum ayrıca o progestanın iğrenç bir kokusu var sanki üstüme siniyordu kullanıncaŞimdilik corasprin vitaminler demir hapıyla devam ediyorum.

Merhaba arkadaşlar bugün bizim de kontrol vardı 9+3 olmuşuz. Doktorum, plasenta rahim ağzına çok yakın dedi öndeymiş. Aramızda bu gibi birsey yasayan var mı acaba endişelendim çok.

aa aynıyız benim de 8 ocak-15 ekim biz daha cinsiyet hakkında hiç tahmin alamadık pazartesi doktora gideceğim inşallah bi şey öğrenebiliriz
Benim hiç talebim olmadı doktordan hatta gitmeden önce erkekse belki söyler ama sormayacağım erken demiştim içimden.Gitmeden önce çikolata yedim doktor kıpır kıpır dedi baktı baktı şimdide cinsiyetle ilgili bir şey görebilecekmiyiz bakalım dedi bacak arası göründü zaten bende gördüm yakınlaştırdı hattaKadına öyle bir tepki verdim ki kız gibi deyince korktudur dur havaya girme hemen dediİnşallah sende görürsün

Son aylar bitmek bilmiyor malesef karin cok buyuyor ve yukun cok artiyor her hareketinde yorulup nefes nefese kaliyorsun ama degiyor bebisi gorunce buyuk mutluluk su an benim oglan kosusturuyor icerde corap giydirmek icin dil dokuyorum sabahtan beri

Çocuk olduğu yaştan ömür bitene kadar artık onlar için oluyor her şeyy kıskançlıklar başladı mıı kimi anne karındayken yapıyor kimisi ortada çocuk yok daha görmüyor ya anne karnını seviyor doğunca başlıyoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…