Bebek iyiyse birde kanamanın sebebi belli çözümü varsa bir şey olmaz inşallah İnsan o anda çok korkuyor ama bebeğin iyi olduğunu bilince rahatlıyor. Geçmişş olsun
Kanaması olanlar kervanına bende katıldım 11+4 oldum sabah kalktığımda hafif kramplar vardı tekrar uyudum çişe kalkınca açık pembe lekelenme gördüm. Hemen çağırdı doktorum çok şükür bebek iyi kese alanında kanama yok. Kan uyuşmazlığımız var ondan olabilir dedi. Şuan bekliyorum kan uyuşmazlığı İçin iğne yapılacak. İnşallah bidaha olmaz
Kanaması olanlar kervanına bende katıldım 11+4 oldum sabah kalktığımda hafif kramplar vardı tekrar uyudum çişe kalkınca açık pembe lekelenme gördüm. Hemen çağırdı doktorum çok şükür bebek iyi kese alanında kanama yok. Kan uyuşmazlığımız var ondan olabilir dedi. Şuan bekliyorum kan uyuşmazlığı İçin iğne yapılacak. İnşallah bidaha olmaz
Evet canım siz de hissedince bu bebek diye ayırt edeceksiniz zaten kemik gibi bir şey net ve sert bi pıt yapıyor tabi son aylarda yumruğunu gezdirdiğine kadar ayırt ediliyor o zamanlar çok güzel
Bilmiyorum ki canım. Ben hiç kapatmıyorum kombiyi çalıştığım için sıcak eve girmek istiyorum. akşam 7de evde oluyorum zaten mecburum sürekli açık tutmaya. Bakalım pazartesi kaç gelecek benimki.
Canım bir haftadır benimde hafif lekelenme vardı doktora gittim bu sabah iki tane küçük kanama alanı var dedi kanamalar bitene kadar progestan fitile devam bu haftadan sonra düşük ihtimali çok düşük bişey olmaz ama tedbiri elden bırakma dikkat et dedi
Kızlar doktorum bugün banada erkeğe benziyor ama kesin demiyorum belki kordonla karıştırıyor olabilirim dedi 2 hafta sonra gel net soylerim henüz çok küçük dedi.Bende gordüm gerçekten bi çıkıntı var gibiydi ve maşallah çkk hareketliydi
Canım bir haftadır benimde hafif lekelenme vardı doktora gittim bu sabah iki tane küçük kanama alanı var dedi kanamalar bitene kadar progestan fitile devam bu haftadan sonra düşük ihtimali çok düşük bişey olmaz ama tedbiri elden bırakma dikkat et dedi
Çok geçmiş olsun canım, bende fitili bırakmıştım doktorum geri başlattı. Benimde içim rahat bişey olmayacak inşallah ilk haftalardaki kadar korkmuyorum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Evet gerçekten çok fazla kişi yaşadı buradaki yazılanları okumasam çok korkardım ama çok rahattım bişey olmayacağını biliyordum. Çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım, bende fitili bırakmıştım doktorum geri başlattı. Benimde içim rahat bişey olmayacak inşallah ilk haftalardaki kadar korkmuyorum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Son aylar bitmek bilmiyor malesef karin cok buyuyor ve yukun cok artiyor her hareketinde yorulup nefes nefese kaliyorsun ama degiyor bebisi gorunce buyuk mutluluk su an benim oglan kosusturuyor icerde corap giydirmek icin dil dokuyorum sabahtan beri
Maşallah güzel deneyim olmuşş ne güzel inşallah bu seferde güzelce sağlıkla kucağınıza alırsınıız. Adını duydum o doğumun ama daha hiç sezeryan olsun normal olsun bakmıyorum araştırmıyorum
Şimdiden onları düşünmeye gerek yok evet akışına bırakmak lazım zaman ne gösterirse
Benim baştan beri hiç kanamam olmamasına rağmen Progestan fitil e başlamıştı doktorum gerçi bir tahlilimde progesteron hormonu sınırın biraz üstünde çıkınca başlayalım demişti.Aynı zamanda düşük hikayem olduğu için coraspirin de kullanıyorum.Son gitmemde progestanı kesti ama korkuyorum ayrıca o progestanın iğrenç bir kokusu var sanki üstüme siniyordu kullanıncaŞimdilik corasprin vitaminler demir hapıyla devam ediyorum.
Merhaba arkadaşlar bugün bizim de kontrol vardı 9+3 olmuşuz. Doktorum, plasenta rahim ağzına çok yakın dedi öndeymiş. Aramızda bu gibi birsey yasayan var mı acaba endişelendim çok.
Benim hiç talebim olmadı doktordan hatta gitmeden önce erkekse belki söyler ama sormayacağım erken demiştim içimden.Gitmeden önce çikolata yedim doktor kıpır kıpır dedi baktı baktı şimdide cinsiyetle ilgili bir şey görebilecekmiyiz bakalım dedi bacak arası göründü zaten bende gördüm yakınlaştırdı hattaKadına öyle bir tepki verdim ki kız gibi deyince korktudur dur havaya girme hemen dediİnşallah sende görürsün
Son aylar bitmek bilmiyor malesef karin cok buyuyor ve yukun cok artiyor her hareketinde yorulup nefes nefese kaliyorsun ama degiyor bebisi gorunce buyuk mutluluk su an benim oglan kosusturuyor icerde corap giydirmek icin dil dokuyorum sabahtan beri
Çocuk olduğu yaştan ömür bitene kadar artık onlar için oluyor her şeyy kıskançlıklar başladı mıı kimi anne karındayken yapıyor kimisi ortada çocuk yok daha görmüyor ya anne karnını seviyor doğunca başlıyoor