Günaydın arkadaşlar bende kamu kurumunda çalışıyorum biz 24 haftalık olana kadar idari izni kaldırırlar dimi Diyorum keşke biraz daha erken davransaymışım çocuk işinde
Ay maşallah süper haber canım benim
Benim de yarın tam bu saatte kontrolüm var. Heyecanla bekliyorum çocuğumun gelişmesi normaldir inşallah İkili test de var
Kızlarr gittim kalp atışını duyduk çok şükür ama küçük geldi bana 9.5 mm 7 +6 dayım ve kanama alanın var dedi bunun için ne ilaç ne iğne verdi sağlıksızsa bırak düşsün diyor canımı çok şıktı çok büyümemiş gibi geldi bana şimdiye 1.5 cm filan olmalı değil miydim
Çok sevindim benimde 2 gün önde çıkmıştı 12+2 idi ultrasonda kız gibi dedi bacak arası boş gösterdi banada çok sevinince hemen alıştırma kendini değişebilir dedi ama gönlüme söz geçmiyor kendimi kız annesi gibi görmeye başladım
Kızlarr gittim kalp atışını duyduk çok şükür ama küçük geldi bana 9.5 mm 7 +6 dayım ve kanama alanın var dedi bunun için ne ilaç ne iğne verdi sağlıksızsa bırak düşsün diyor canımı çok şıktı çok büyümemiş gibi geldi bana şimdiye 1.5 cm filan olmalı değil miydim
Tam 7+6 da gitmiştim ben 9 mart tarihinde 13.72mm çıkmıştı. Ama ben kalp atışını 6+2de duymuştum. Geç döllenmedir geriden geliyordur her şey olabilir. Doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim. Çok küçük değil gibi 9.5mm. Bir iki günde bile boyutları inanılmaz değişiyor.
Tam 7+6 da gitmiştim ben 9 mart tarihinde 13.72mm çıkmıştı. Ama ben kalp atışını 6+2de duymuştum. Geç döllenmedir geriden geliyordur her şey olabilir. Doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim. Çok küçük değil gibi 9.5mm. Bir iki günde bile boyutları inanılmaz değişiyor.
Aynen işte başıma geldi biliyor musun :) 10 haftadır gittiğim doktora göre 5 gün geriden geliyordu. CRL yi sonuçta doktor ölçüyor cihazla. Sonra ben doktor değiştirdim başka hastaneye gittim tam gününde çıktı. Boşuna o hafta stres yapmışım 5 gün geri mi geldi diye. Cihaz, doktorun özenli olması hepsi etkiliyor.
Günaydın iyi haftalar herkese. Bugün doktorumun tavsiyesi ile iç hastalıklarına gittik. TSH' ım yerlerdeydi, 0.07 gibi bir değer. Benim ezelden beri biraz düşük seyrediyor zaten. Doktor zaten sende hipertiroid varmış gebelikle ekstra tetiklenmiş dedi, çok çalışıyor yani tiroid bezim. ilaç verdi, Propycil kullanacağım.
Glukozum da biraz yüksekti, yarın açlık tokluk şekerime baktırmaya gideceğim. İnsülinimi çok önemsemedi, şu an önemli olan açlık tokluk şekerin dedi. İnsülin korkulacak seviyede değil dedi.
Ay maşallah süper haber canım benim
Benim de yarın tam bu saatte kontrolüm var. Heyecanla bekliyorum çocuğumun gelişmesi normaldir inşallah İkili test de var