Tek beklentim tesellim o.inşallah kalkmaz şans bizden yana olur.bence kalklmaz kalkmasın ya.ona göre plan yapıyorumGünaydın arkadaşlar bende kamu kurumunda çalışıyorum biz 24 haftalık olana kadar idari izni kaldırırlar dimiDiyorum keşke biraz daha erken davransaymışım çocuk işinde
maaşallah oh oh . Hadi darısı başıma :)Merhabalar bir kızçe haberi benden gelsin12+2 kontrole gittim bebiş 12+6 çıktı şükür cinsiyetini de baya baya gösterdi %80 kız dedi doktorumuz
Ay maşallah süper haber canım benimMerhabalar bir kızçe haberi benden gelsin12+2 kontrole gittim bebiş 12+6 çıktı şükür cinsiyetini de baya baya gösterdi %80 kız dedi doktorumuz
Ay ne güzel haberMerhabalar bir kızçe haberi benden gelsin12+2 kontrole gittim bebiş 12+6 çıktı şükür cinsiyetini de baya baya gösterdi %80 kız dedi doktorumuz
Ben onceki gebeligimde 11+5te orenmistim kiz demislerdi ve kiz dogudu rabbim gonlune gore versin insallah darisi benim ve kiz isteyenlerin basina insallah aminnnMerhabalar bir kızçe haberi benden gelsin12+2 kontrole gittim bebiş 12+6 çıktı şükür cinsiyetini de baya baya gösterdi %80 kız dedi doktorumuz
Geçmiş olsun ben de aynı dertten muzdaribim. Hareket ettikçe artıyor bir de. Sadece başımın bir bölgesi ağrıyor.Kizlar başim cok fena ağrıyor ne iyi gelir acabahap flnda icemiyorum korkumdan
Çok sevindimMerhabalar bir kızçe haberi benden gelsin12+2 kontrole gittim bebiş 12+6 çıktı şükür cinsiyetini de baya baya gösterdi %80 kız dedi doktorumuz
Hayır canım gayet normal. Benimki 8+6 da tam 2 cm miş. 9.5 mm dediğin 1 cm sayılır zaten. Ayrıca küçük olsa küçük der doktor.Kızlarr gittim kalp atışını duyduk çok şükür ama küçük geldi bana 9.5 mm 7 +6 dayım ve kanama alanın var dedi bunun için ne ilaç ne iğne verdi sağlıksızsa bırak düşsün diyor canımı çok şıktı çok büyümemiş gibi geldi bana şimdiye 1.5 cm filan olmalı değil miydim
Tam 7+6 da gitmiştim ben 9 mart tarihinde 13.72mm çıkmıştı. Ama ben kalp atışını 6+2de duymuştum. Geç döllenmedir geriden geliyordur her şey olabilir. Doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim. Çok küçük değil gibi 9.5mm. Bir iki günde bile boyutları inanılmaz değişiyor.Kızlarr gittim kalp atışını duyduk çok şükür ama küçük geldi bana 9.5 mm 7 +6 dayım ve kanama alanın var dedi bunun için ne ilaç ne iğne verdi sağlıksızsa bırak düşsün diyor canımı çok şıktı çok büyümemiş gibi geldi bana şimdiye 1.5 cm filan olmalı değil miydim
Aynen öyle cihazdan cihaza bile değişebiliyor. Bi cihazda 2 gün geride çıkarken 12 saat sonra başka cihazda 1 gün ileri bile geçtiğini gördük biz :)Tam 7+6 da gitmiştim ben 9 mart tarihinde 13.72mm çıkmıştı. Ama ben kalp atışını 6+2de duymuştum. Geç döllenmedir geriden geliyordur her şey olabilir. Doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim. Çok küçük değil gibi 9.5mm. Bir iki günde bile boyutları inanılmaz değişiyor.
Doktor ne dedi ölçtüğünde canım?Kızlarr gittim kalp atışını duyduk çok şükür ama küçük geldi bana 9.5 mm 7 +6 dayım ve kanama alanın var dedi bunun için ne ilaç ne iğne verdi sağlıksızsa bırak düşsün diyor canımı çok şıktı çok büyümemiş gibi geldi bana şimdiye 1.5 cm filan olmalı değil miydim
Aynen işte başıma geldi biliyor musun :) 10 haftadır gittiğim doktora göre 5 gün geriden geliyordu. CRL yi sonuçta doktor ölçüyor cihazla. Sonra ben doktor değiştirdim başka hastaneye gittim tam gününde çıktı. Boşuna o hafta stres yapmışım 5 gün geri mi geldi diye. Cihaz, doktorun özenli olması hepsi etkiliyor.Aynen öyle cihazdan cihaza bile değişebiliyor. Bi cihazda 2 gün geride çıkarken 12 saat sonra başka cihazda 1 gün ileri bile geçtiğini gördük biz :)
Icini ferah tut canim rabbim en hayirlisini bilir vardir bir hikmeti elbet guzel dusun gezel seyler olsunKızlarr gittim kalp atışını duyduk çok şükür ama küçük geldi bana 9.5 mm 7 +6 dayım ve kanama alanın var dedi bunun için ne ilaç ne iğne verdi sağlıksızsa bırak düşsün diyor canımı çok şıktı çok büyümemiş gibi geldi bana şimdiye 1.5 cm filan olmalı değil miydim
Büyüklüğü küçüklüğü önemli değil dedi inşallah kanama alanım küçülür de 15 güne kadarHayır canım gayet normal. Benimki 8+6 da tam 2 cm miş. 9.5 mm dediğin 1 cm sayılır zaten. Ayrıca küçük olsa küçük der doktor.
Diğer konuda doktor içine sinmiyorsa değiştir derim. Yurtdışında kanama yaşadığı halde doktorların ilaça gerek görmediği arkadaşlarımız vardı burada.
Geç döllenme olduğunu düşünmüyorum çünkü çatlatma iğnesiyle hamile kaldım adetime 6 gün kala öğrendim hamileliğimiTam 7+6 da gitmiştim ben 9 mart tarihinde 13.72mm çıkmıştı. Ama ben kalp atışını 6+2de duymuştum. Geç döllenmedir geriden geliyordur her şey olabilir. Doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim. Çok küçük değil gibi 9.5mm. Bir iki günde bile boyutları inanılmaz değişiyor.
Boyutu küçük mü bana mı öyle geliyor dedim boyutuna neden takıldın ki dediDoktor ne dedi ölçtüğünde canım?
Ay maşallah süper haber canım benim
Benim de yarın tam bu saatte kontrolüm var. Heyecanla bekliyorum çocuğumun gelişmesi normaldir inşallahİkili test de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?