2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bugün refleks karnımı seviyordum sen boşver babanı kızım dedim 😂😂
Doktordan bir kere duymaya gör insan alışıveriyor hemen işte 🌸☺️
Biz de bugün eşimle sohbet ediyorduk dedim salı günü doktor bir diyormuşki erkek :rolleyes: güldük baya 😂 dr kız dedikten sonra alıştırmışız kendimizi iyice🥲💕

Bugün refleks karnımı seviyordum sen boşver babanı kızım dedim 😂😂

Ayy bende sanki doktor söylemiş gibi sorana kızım olacak diyorum 😂😂 millet erken değil mi ne çabuk öğrendiniz diyor 😂 ama iç güdülerim tamamen kız yönünde doktor erkek derse ona alışmam uzun sürer 😅😅

Doktordan bir kere duymaya gör insan alışıveriyor hemen işte 🌸☺️
Biz de bugün eşimle sohbet ediyorduk dedim salı günü doktor bir diyormuşki erkek :rolleyes: güldük baya 😂 dr kız dedikten sonra alıştırmışız kendimizi iyice🥲💕
2 kere demese inanmıcaktım eşimle iddaaya girdim ben erkek diyorum dedim büyük ihtimal kaybetcen bile dedi😂 hope2022 hope2022 erkek derse benim eşim şok yaşar😂

Biseyler oluyor ama çözemedim acayip şiştim yemem açıldı 3 oğuñ yiyorum bide aralarda atıştırıyorum sürekli
Benimde içim kıyılıyor sürekli. Acıktım mı direkt bulantı başlıyor. Ekşi elmayla bastırıyorum biraz açlığı sürekli yersem yüs kilo olurum😂 ben dün az hissetttim ama bugün sürekli hissettim diyebilirim bebişin hareketi mi bilmiyorum sürekli sol tarafımda batmalar oldu😍

Canım bende de baş ağrısı var bazen günlerce geçmiyor ama dün gece ağrısına uyandım damarlarım çatlayacak gibiydi hemen tansiyonuma baktım ama normaldi. Birde bende ağrı başımın bir tarafında oluyor mide bulantısı yapıyor. Bende migren var Parol içiyorum ama o da işe yaramıyor. Bir kez kadın doğum hastanesinin aciline gittim onlarda paroldan başka çarem olmadığını onlarında yapacağı birşey olmadığını söylediler. İkili test sonucunu görüşürken doktorumla görüşeceğim bu konuyu bende diş sıkmada var o da tetikliyor olabilir normalde botoks tedavisi görüyorum etkisi geçti ama doktorum tekrar uygulamaya izin vermedi. Durumumu anlatıp tekrardan izin isteyeceğim bakalım ne diyecek yoksa çalışırken bu ağrı beni çok etkiliyor tüm günüm kabus gibi geçiyor.
Çok geçmiş olsun canım, regl migreni vardı bende. Ben onun etkisi sanıyordum ama bugün sanırım olayı çözdüm. Çok fazla öğürünce, özellikle midem boşken kusmaya çalışınca başıma ağrı giriyor sanırım. Allah yardımcın olsun, mide bulantısının yanında baş ağrısı da hiç çekilmiyor gerçekten :(

Kızlar bana yardım edin :( artık doktora karar verip doğum paketi almam lazım. Ankaradayım. İstediğim doktor evime çok uzak. Ama doğumu bana yakın bir hastanede yaptırabiliyor. Sizce muayene için uzak olması sorun teşkil eder mi? Yoksa evime çok yakın olan Liv e mi gitmeliyim. Orada da sürekli doktorlar değişiyormuş, para iadesi alınamıyor, önemli mi bilmiyorum. Evin yakın olması önemli mi kızlar? İkili test zamanı geldi halen doktorum yok :(

notdefteri2_ notdefteri2_ canım benim bi arkadaşım doğum yaptı 3 ay önce bana verdiği tavsiye sakın hastaneden dışarıya doktor getirme hastanenin personeli olmadıgı için doğumunu yaptırıp çıkıp gidiyor sonrası için takipte kalmıyor dedi. Onun yerine hastaneden bir doktorla devam et demişti. Ben de tedavi oldugum doktora gidecektim normalde o doğum takibi ve doğumu bırakmış maalesef şimdi bir doktora gidiyorum ama hala değiştirsem mi acaba diye düşünğyorum içime sinmedi biraz 11+0 oldum bugün. Liv hastanesi bilmiyorum nasıl bir hastane ama ben şey duymuştum birde hastanede kendi doktorunda girmiyormuş ki zaten doğuma eğer hastanede değilse gece nöbette değilse vs. Takibini tek doktorun yapması daha sağlıklı geliyor bana her zaman bana ama. Bende netleşmiş değilim hala doktor ve doğum konusunda

Kızlar midem hep rahatsız yanma çok var ve kusma yok ama iyi değil yani midem sürekli rahatsız ediyor. Bulantı hapım var prilam ama yanma için ne yapabilirim?
Benimde midem felaket sürekli ağrıyor doktoruna söyle canım ilaç versin ben rennie duo kullanıyorum nerdeyse 1 aydır hala içiyorum geçmedi

Merhaba kızlar çalışanlar var mı aranızda? İşte zorlanıyorum halsizlikten sizde durumlar nasıl
Vallahi bende zorlanıyorum :) çalışmayanlara çok özeniyorum :) Yine de dua ediyorum bulantım yok. Halsizlik var tabiii o eski hırsla çalıştığım zamanlardan eser yok . Bilgisayar başında pinekliyorum

Günaydın arkadaşlar bende kamu kurumunda çalışıyorum biz 24 haftalık olana kadar idari izni kaldırırlar dimi 😢😢😢 Diyorum keşke biraz daha erken davransaymışım çocuk işinde ☺️

12 hafta çoook erken kız için, 2-3 hafta daha beklemenizi tavsiye ederim kendinizi alıştırmak için
Bana 11+2 dedi kız diye bende inanmadım 12+4 de kız dedi inanmadım bugün nifty testi çıkacak ondada kız çıkarsa dicem kadına helal olsun😂

Back
X