- 27 Ocak 2022
- 4.798
- 8.999
- 108
- 32
At kııızz sefan olsunEvet öğrencem oda var bir sağlıklı haberi gelsindeay erkek olursa benimkinin karşısına geçip kahkaha atıcam
![]()
-Sunshine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
At kııızz sefan olsunEvet öğrencem oda var bir sağlıklı haberi gelsindeay erkek olursa benimkinin karşısına geçip kahkaha atıcam
![]()
-Sunshine
Bugün refleks karnımı seviyordum sen boşver babanı kızım dedimAt kııızz sefan olsun![]()
Kızlar ben çok heyecanlıyım yarın nifty testinin sonucunun gelceğini söyledilerne olur benden dualarınızı eksik etmeyin
Doktordan bir kere duymaya gör insan alışıveriyor hemen işteBugün refleks karnımı seviyordum sen boşver babanı kızım dedim![]()
Bugün refleks karnımı seviyordum sen boşver babanı kızım dedim![]()
2 kere demese inanmıcaktım eşimle iddaaya girdim ben erkek diyorum dedim büyük ihtimal kaybetcen bile dediDoktordan bir kere duymaya gör insan alışıveriyor hemen işte
Biz de bugün eşimle sohbet ediyorduk dedim salı günü doktor bir diyormuşki erkekgüldük baya
dr kız dedikten sonra alıştırmışız kendimizi iyice
![]()
2 kere demese inanmıcaktım eşimle iddaaya girdim ben erkek diyorum dedim büyük ihtimal kaybetcen bile dedi![]()
hope2022 erkek derse benim eşim şok yaşar
![]()
Evet benimde bi ara öyle oldu yarın beni de kabus bekliyorBen birkaç gün kusmadığımı bulantımın azaldığını söylemiştim, ertesi günü kabus gibi çöktü eskisinden de beter.![]()
Benimde içim kıyılıyor sürekli. Acıktım mı direkt bulantı başlıyor. Ekşi elmayla bastırıyorum biraz açlığı sürekli yersem yüs kilo olurumBiseyler oluyor ama çözemedim acayip şiştim yemem açıldı 3 oğuñ yiyorum bide aralarda atıştırıyorum sürekli
Çok geçmiş olsun canım, regl migreni vardı bende. Ben onun etkisi sanıyordum ama bugün sanırım olayı çözdüm. Çok fazla öğürünce, özellikle midem boşken kusmaya çalışınca başıma ağrı giriyor sanırım. Allah yardımcın olsun, mide bulantısının yanında baş ağrısı da hiç çekilmiyor gerçektenCanım bende de baş ağrısı var bazen günlerce geçmiyor ama dün gece ağrısına uyandım damarlarım çatlayacak gibiydi hemen tansiyonuma baktım ama normaldi. Birde bende ağrı başımın bir tarafında oluyor mide bulantısı yapıyor. Bende migren var Parol içiyorum ama o da işe yaramıyor. Bir kez kadın doğum hastanesinin aciline gittim onlarda paroldan başka çarem olmadığını onlarında yapacağı birşey olmadığını söylediler. İkili test sonucunu görüşürken doktorumla görüşeceğim bu konuyu bende diş sıkmada var o da tetikliyor olabilir normalde botoks tedavisi görüyorum etkisi geçti ama doktorum tekrar uygulamaya izin vermedi. Durumumu anlatıp tekrardan izin isteyeceğim bakalım ne diyecek yoksa çalışırken bu ağrı beni çok etkiliyor tüm günüm kabus gibi geçiyor.
Benimde midem felaket sürekli ağrıyor doktoruna söyle canım ilaç versin ben rennie duo kullanıyorum nerdeyse 1 aydır hala içiyorum geçmediKızlar midem hep rahatsız yanma çok var ve kusma yok ama iyi değil yani midem sürekli rahatsız ediyor. Bulantı hapım var prilam ama yanma için ne yapabilirim?
Vallahi bende zorlanıyorum :) çalışmayanlara çok özeniyorum :) Yine de dua ediyorum bulantım yok. Halsizlik var tabiii o eski hırsla çalıştığım zamanlardan eser yok . Bilgisayar başında pinekliyorumMerhaba kızlar çalışanlar var mı aranızda? İşte zorlanıyorum halsizlikten sizde durumlar nasıl
12 hafta çoook erken kız için, 2-3 hafta daha beklemenizi tavsiye ederim kendinizi alıştırmak içinMerhabalar bir kızçe haberi benden gelsin12+2 kontrole gittim bebiş 12+6 çıktı şükür cinsiyetini de baya baya gösterdi %80 kız dedi doktorumuz
![]()
Bana 11+2 dedi kız diye bende inanmadım 12+4 de kız dedi inanmadım bugün nifty testi çıkacak ondada kız çıkarsa dicem kadına helal olsun12 hafta çoook erken kız için, 2-3 hafta daha beklemenizi tavsiye ederim kendinizi alıştırmak için
10 gün sonra tekrar kontrolüm var bakalım baya baya net baktı doktor aslında umarım değişmez12 hafta çoook erken kız için, 2-3 hafta daha beklemenizi tavsiye ederim kendinizi alıştırmak için