2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Günaydın arkadaşlar bende kamu kurumunda çalışıyorum biz 24 haftalık olana kadar idari izni kaldırırlar dimi 😢😢😢 Diyorum keşke biraz daha erken davransaymışım çocuk işinde ☺️
Tek beklentim tesellim o.inşallah kalkmaz şans bizden yana olur.bence kalklmaz kalkmasın ya.ona göre plan yapıyorum😊😊🤗

Merhabalar bir kızçe haberi benden gelsin🥰 12+2 kontrole gittim bebiş 12+6 çıktı şükür cinsiyetini de baya baya gösterdi %80 kız dedi doktorumuz😇
Ay maşallah süper haber canım benim 🤩
Benim de yarın tam bu saatte kontrolüm var. Heyecanla bekliyorum çocuğumun gelişmesi normaldir inşallah☺️ İkili test de var

Merhabalar bir kızçe haberi benden gelsin🥰 12+2 kontrole gittim bebiş 12+6 çıktı şükür cinsiyetini de baya baya gösterdi %80 kız dedi doktorumuz😇
Ben onceki gebeligimde 11+5te orenmistim kiz demislerdi ve kiz dogudu rabbim gonlune gore versin insallah darisi benim ve kiz isteyenlerin basina insallah aminnn 😂🙏❤️💕💋

Kizlar başim cok fena ağrıyor ne iyi gelir acaba 🙄 hap flnda icemiyorum korkumdan

Kızlarr gittim kalp atışını duyduk çok şükür ama küçük geldi bana 9.5 mm 7 +6 dayım ve kanama alanın var dedi bunun için ne ilaç ne iğne verdi sağlıksızsa bırak düşsün diyor canımı çok şıktı çok büyümemiş gibi geldi bana şimdiye 1.5 cm filan olmalı değil miydim

Çok sevindim 🥰benimde 2 gün önde çıkmıştı 12+2 idi ultrasonda kız gibi dedi bacak arası boş gösterdi banada çok sevinince hemen alıştırma kendini değişebilir dedi ama gönlüme söz geçmiyor kendimi kız annesi gibi görmeye başladım☺️☺️

Kızlarr gittim kalp atışını duyduk çok şükür ama küçük geldi bana 9.5 mm 7 +6 dayım ve kanama alanın var dedi bunun için ne ilaç ne iğne verdi sağlıksızsa bırak düşsün diyor canımı çok şıktı çok büyümemiş gibi geldi bana şimdiye 1.5 cm filan olmalı değil miydim
Hayır canım gayet normal. Benimki 8+6 da tam 2 cm miş. 9.5 mm dediğin 1 cm sayılır zaten. Ayrıca küçük olsa küçük der doktor.

Diğer konuda doktor içine sinmiyorsa değiştir derim. Yurtdışında kanama yaşadığı halde doktorların ilaça gerek görmediği arkadaşlarımız vardı burada.

Tam 7+6 da gitmiştim ben 9 mart tarihinde 13.72mm çıkmıştı. Ama ben kalp atışını 6+2de duymuştum. Geç döllenmedir geriden geliyordur her şey olabilir. Doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim. Çok küçük değil gibi 9.5mm. Bir iki günde bile boyutları inanılmaz değişiyor.

Tam 7+6 da gitmiştim ben 9 mart tarihinde 13.72mm çıkmıştı. Ama ben kalp atışını 6+2de duymuştum. Geç döllenmedir geriden geliyordur her şey olabilir. Doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim. Çok küçük değil gibi 9.5mm. Bir iki günde bile boyutları inanılmaz değişiyor.
Aynen öyle cihazdan cihaza bile değişebiliyor. Bi cihazda 2 gün geride çıkarken 12 saat sonra başka cihazda 1 gün ileri bile geçtiğini gördük biz :)

Doktor ne dedi ölçtüğünde canım?

Aynen öyle cihazdan cihaza bile değişebiliyor. Bi cihazda 2 gün geride çıkarken 12 saat sonra başka cihazda 1 gün ileri bile geçtiğini gördük biz :)
Aynen işte başıma geldi biliyor musun :) 10 haftadır gittiğim doktora göre 5 gün geriden geliyordu. CRL yi sonuçta doktor ölçüyor cihazla. Sonra ben doktor değiştirdim başka hastaneye gittim tam gününde çıktı. Boşuna o hafta stres yapmışım 5 gün geri mi geldi diye. Cihaz, doktorun özenli olması hepsi etkiliyor.

Icini ferah tut canim rabbim en hayirlisini bilir vardir bir hikmeti elbet guzel dusun gezel seyler olsun ❤️🙏

Hayır canım gayet normal. Benimki 8+6 da tam 2 cm miş. 9.5 mm dediğin 1 cm sayılır zaten. Ayrıca küçük olsa küçük der doktor.

Diğer konuda doktor içine sinmiyorsa değiştir derim. Yurtdışında kanama yaşadığı halde doktorların ilaça gerek görmediği arkadaşlarımız vardı burada.
Büyüklüğü küçüklüğü önemli değil dedi inşallah kanama alanım küçülür de 15 güne kadar

Geç döllenme olduğunu düşünmüyorum çünkü çatlatma iğnesiyle hamile kaldım adetime 6 gün kala öğrendim hamileliğimi

Günaydın iyi haftalar herkese. Bugün doktorumun tavsiyesi ile iç hastalıklarına gittik. TSH' ım yerlerdeydi, 0.07 gibi bir değer. Benim ezelden beri biraz düşük seyrediyor zaten. Doktor zaten sende hipertiroid varmış gebelikle ekstra tetiklenmiş dedi, çok çalışıyor yani tiroid bezim. ilaç verdi, Propycil kullanacağım.
Glukozum da biraz yüksekti, yarın açlık tokluk şekerime baktırmaya gideceğim. İnsülinimi çok önemsemedi, şu an önemli olan açlık tokluk şekerin dedi. İnsülin korkulacak seviyede değil dedi.

Back
X