2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Amin canim benim insallah rabbim o gunleri gosterir hepimize

Kız çıkmadın mı daha hadiiii :) Kuruduk burada meraktan :)
Çıktım şimdi çıktım

Her şey yolundaymış çok şükür kocaman olmuş

İkili test için kan vereceğim şimdi bir de idrar tahlili istedi doktor. 3 hafta sonra bir daha gideceğiz 16+0 da inşallah.

Hala büyük ihtimalle kız dedi gümbür gümbür kızım geliyo inşallah

Maşallah Gözün Aydın Cnm Güzel Haberle Geldin. Gerçekten Çok Çabuk Büyüyorlar Sağlıkla Gelsin İnşallah

Amin canm inşallah

Bende yeni çıktım doktordan 11+1 di ama ultrasonda 11+5 çıktı çok şükür her şeyi güzel çıktı bide totosunu kaldırdı indirdi falan zıpladı gibi ay bir havalar bir havalar maşAllah ama eşime dedim şimdiden böyleyse doğduğunda ağzımıza edecek ikili test içinde kan verdim haftaya çıkacakmış

Kızlar anasağliga haber ne zaman vermelyiz asi yapacaklar mi bilginiz var mı
Hastane sistemine girince beni kendileri aramışlardı sistemimize gebe olarak düşmüşsünüz gelin kayıt olun diye gittim kayıt oluşturdular ve şu haftada gelin falan diye kağıda yazıp verdiler direk aile hekiminize gidin kayıt olun orada eksik olan kanınıza kilonuza bakıyorlar eşiniz ve sizin kan grubunuzu falan yazıyorlar

Tamam canım çok teşekkür ederim muhakkak gideyim beni arayan soran olmadı

Bana neden sormadın herkes soruyor dedi bende hocam tahmin bile istemiyorum kesinleşince bana kağıda yazın ben sürpriz yapıcam kağıdı direk satıcıya verip balon yaptırıcam dedim ay ne güzel düşünmüşsün o zaman bir ay sonra kesinleşir diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…