İnşallah canım Rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin. burda birbirimizin ismini bilmiyoruz ama sıkıntısı olan arkadaşlar dualarımda oluyor hep. Hepimiz kolaylıkla sıkıntısız atlatalım bu süreçlerii sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım. Sene bu zamanda yok ek gıdasıydı yok uykusuydu onları konuşuruz inşallah
Bugün ne kadar çok kişi kontrole gidiyormuşuz Benimde 15.30da. Ya ikili test yapılacak ya nifty. Doktor ultrasonla detaylı bakacak. 11+6 yım cinsiyet tahmininde bulunacak mı bakalım İnşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz
Benimde bugün randevum 3 te ikili test için gideceğim, koyu lekelenmede devam ediyor ama cumartesi ve pazar günkü kadar yoğun değil. Hepimiz güzel haberler alalım
Benimde kanama alanım yok ama kanamam vardı hemde adet kanamasından cok daha fazla. Başka doktora git bence bazen çok iyi doktorlar parmakla gösterilince kalabalıktan mı nedir baştan savıyolar cnm hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Bende yeni çıktım doktordan 11+1 di ama ultrasonda 11+5 çıktı çok şükür her şeyi güzel çıktı bide totosunu kaldırdı indirdi falan zıpladı gibi ay bir havalar bir havalar maşAllah ama eşime dedim şimdiden böyleyse doğduğunda ağzımıza edecek ikili test içinde kan verdim haftaya çıkacakmış
Hastane sistemine girince beni kendileri aramışlardı sistemimize gebe olarak düşmüşsünüz gelin kayıt olun diye gittim kayıt oluşturdular ve şu haftada gelin falan diye kağıda yazıp verdiler direk aile hekiminize gidin kayıt olun orada eksik olan kanınıza kilonuza bakıyorlar eşiniz ve sizin kan grubunuzu falan yazıyorlar
Hastane sistemine girince beni kendileri aramışlardı sistemimize gebe olarak düşmüşsünüz gelin kayıt olun diye gittim kayıt oluşturdular ve şu haftada gelin falan diye kağıda yazıp verdiler direk aile hekiminize gidin kayıt olun orada eksik olan kanınıza kilonuza bakıyorlar eşiniz ve sizin kan grubunuzu falan yazıyorlar
Bana neden sormadın herkes soruyor dedi bende hocam tahmin bile istemiyorum kesinleşince bana kağıda yazın ben sürpriz yapıcam kağıdı direk satıcıya verip balon yaptırıcam dedim ay ne güzel düşünmüşsün o zaman bir ay sonra kesinleşir diyo