2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gözün Aydın Cnm Sağlıkla Gelsin İnşallah.

İkimizde kız anası yaaa çok sevindim

İyi haberlerle gelen annelerimize kocaman maşallah Bende kan verdim nifty için inşallah güzel haberler alırım.
Kızlar bir de geçmiş gebeliğinde ya da şimdi diş sıkıntısı yaşayan oldu mu dişim çok ağrımaya başladı doktora gitsem işlem yapsa bile korkuyorum yapmasam küçük bir iltihabın bile bebeğe zararı olabilirmiş ne yapsam

Canım çok çok sevindim herşeyin yolunda olmasına gözün Aydın

Sabahtan beri hastanelerdeyim bakamadım buraya. 4 tüp kan verdim. Açlık tokluk şekeri için. Yoruldum vallahi

ohh bebek iyi ya şükür. Büyük ihtimal küçük ihtimal olmuyor böyle. Kız mı değil mi söylesin artık

Benim daha cinsiyet için çok erkende kalbinin attığını görsem yeter 1 aydır yedim bitirdim kendimi .

ay arka arkaya güzel haberler geliyor oh oh maşallah hepinize :)

İnşallah sağ Salim bebeğini göreceksin canım

Ay eklemeyi unutmuşum
Cinsel ilişki haftada bir gibi olursa serbest cok sıklaştırmayın dedi. Yürüyüşlere başlamak henüz yasak 3 hafta sonraki kontrolü bekliyoruz. Ama arada dışarı çıkmalar serbest pazarları çıkıyoruz dedik tamam dedi.
Bayram için seyahat iznini sordum ona da diğer kontrole göre bakacak. 3 gündür hiç lekelenmemiştim ama kalıntı varmış herhalde vajinal muayenede biraz lekelendim. Duracağını düşünüyorum. Proluton depot da 5 günde 1 den yeniden haftada 1 e çıktı. Progestan fitil ise günde 2 ye yükseldi. Tüm vitamin takviyelerine de devam

Saglikla gelsin canim benim masallah

Maşallah Gözün Aydın Cnm Güzel Haberle Geldin. Gerçekten Çok Çabuk Büyüyorlar Sağlıkla Gelsin İnşallah
İnşallah güzellik hepimizin inşallah
Gözün Aydın kuzucum
Kızlar anasağliga haber ne zaman vermelyiz asi yapacaklar mi bilginiz var mı
Hiç tetanoz olmadıysan 2 doz yaptır dedi benim doktor ben öyle yaptırcam canım şimdilerde git muhakkak asmye
bize de diyor kız mı istiyorsunuz ? eşim de atladı onca sıkıntıdan sonra artık sağlıkla doğsun da hiç farketmez diyor
-Sunshine M masalimsi1 gözünüz aydın maşallah kuzucuklara

İkimizde kız anası yaaa çok sevindim
Allahım sabırsızlanıyorum içimde kelebekler
Canım kalsiyum almalısın benim diş hassasiyetim geçti bu şekilde.
Canım çok çok sevindim herşeyin yolunda olmasına gözün Aydın
Sağol kuzum benim hep güzel haberler alalım inşallah
Sabahtan beri hastanelerdeyim bakamadım buraya. 4 tüp kan verdim. Açlık tokluk şekeri için. Yoruldum vallahi
Allah yardımcın olsun analık İşte zor :/
Ya biz açık kapı bırakıyoruz erkenden kıyafet almıcaz zaten diye baya baktı kız gibi görünüyor sizinki dedi 16 da artık biz de tamam deriz herhalde

Salikla gelsin bebegin canim cinsiyet tahmini yapmadi mi acaba bende 11+6da gidicem 5 gun ileriden geliyordu en son merak ediyorum belli olur gibi geliyor heyecanliyim cuma gidicem insallah rabbim herkezin gonlune gore en hayirlisini nasip etsin insallah cok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…