- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.474
- 548
Ayy en iyisi en kısa zamanda bı gideyim bende aklıma takilmisti zatenCanım ben gebeliğin başında gittim kan tahlili yaptılar bide 19. Haftada tetanoz aşısı için çağırdılar
Çok teşekkür ederizzzz
Amin canim inşallah hepimiz sağlıkla alalim kucağımızaNe demek sağlıkla gelsin inşAllah minik kuşun
Gözün Aydın Cnm Sağlıkla Gelsin İnşallah.Bende yeni çıktım doktordan 11+1 di ama ultrasonda 11+5 çıktı çok şükür her şeyi güzel çıktı bide totosunu kaldırdı indirdi falan zıpladı gibi ay bir havalar bir havalar maşAllah ama eşime dedim şimdiden böyleyse doğduğunda ağzımıza edecekikili test içinde kan verdim haftaya çıkacakmış
İkimizde kız anasıÇıktım şimdi çıktım
Her şey yolundaymış çok şükür kocaman olmuş
İkili test için kan vereceğim şimdi bir de idrar tahlili istedi doktor. 3 hafta sonra bir daha gideceğiz 16+0 da inşallah.
Hala büyük ihtimalle kız dedigümbür gümbür kızım geliyo inşallah
20. Hafta tetenoz aşısı var canım çoktan başvurmalıydın git hemenKızlar anasağliga haber ne zaman vermelyiz asi yapacaklar mi bilginiz var mı
Canım çok çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaÇıktım şimdi çıktım
İkili test için kan vereceğim şimdi bir de idrar tahlili istedi doktor. 3 hafta sonra bir daha gideceğiz 16+0 da inşallah.
ohh bebek iyi ya şükür. Büyük ihtimal küçük ihtimal olmuyor böyle. Kız mı değil mi söylesin artıkÇıktım şimdi çıktım
Sanırım bir kan alacaklar sadece değil mi gidince20. Hafta tetenoz aşısı var canım çoktan başvurmalıydın git hemen
ay arka arkaya güzel haberler geliyor oh oh maşallah hepinize :)Bende yeni çıktım doktordan 11+1 di ama ultrasonda 11+5 çıktı çok şükür her şeyi güzel çıktı bide totosunu kaldırdı indirdi falan zıpladı gibi ay bir havalar bir havalar maşAllah ama eşime dedim şimdiden böyleyse doğduğunda ağzımıza edecekikili test içinde kan verdim haftaya çıkacakmış
İnşallah sağ Salim bebeğini göreceksin canımohh bebek iyi ya şükür. Büyük ihtimal küçük ihtimal olmuyor böyle. Kız mı değil mi söylesin artık
Benim daha cinsiyet için çok erkende kalbinin attığını görsem yeter 1 aydır yedim bitirdim kendimi .
Ay eklemeyi unutmuşumÇıktım şimdi çıktım
Saglikla gelsin canim benim masallahÇıktım şimdi çıktım
Merhabalar, benimde değerlerimde folik asitim düşük çıktı, 4. haftadan itibaren kullanıyorum yalnızca. Konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
İnşallah güzellik hepimizin inşallahMaşallah Gözün Aydın Cnm Güzel Haberle Geldin. Gerçekten Çok Çabuk BüyüyorlarSağlıkla Gelsin İnşallah
Gözün Aydın kuzucumBende yeni çıktım doktordan 11+1 di ama ultrasonda 11+5 çıktı çok şükür her şeyi güzel çıktı bide totosunu kaldırdı indirdi falan zıpladı gibi ay bir havalar bir havalar maşAllah ama eşime dedim şimdiden böyleyse doğduğunda ağzımıza edecekikili test içinde kan verdim haftaya çıkacakmış
Hiç tetanoz olmadıysan 2 doz yaptır dedi benim doktor ben öyle yaptırcam canım şimdilerde git muhakkak asmyeKızlar anasağliga haber ne zaman vermelyiz asi yapacaklar mi bilginiz var mı
Bana neden sormadın herkes soruyor dedi bende hocam tahmin bile istemiyorum kesinleşince bana kağıda yazın ben sürpriz yapıcam kağıdı direk satıcıya verip balon yaptırıcam dedim ay ne güzel düşünmüşsün o zaman bir ay sonra kesinleşir diyo
Allahım sabırsızlanıyorum içimde kelebeklerİkimizde kız anasıyaaa çok sevindim
Canım kalsiyum almalısın benim diş hassasiyetim geçti bu şekilde.İyi haberlerle gelen annelerimize kocaman maşallahBende kan verdim nifty için inşallah güzel haberler alırım.
Kızlar bir de geçmiş gebeliğinde ya da şimdi diş sıkıntısı yaşayan oldu mu dişim çok ağrımaya başladı doktora gitsem işlem yapsa bile korkuyorum yapmasam küçük bir iltihabın bile bebeğe zararı olabilirmiş ne yapsam
Sağol kuzum benim hep güzel haberler alalım inşallahCanım çok çok sevindim herşeyin yolunda olmasınagözün Aydın
Allah yardımcın olsun analık İşte zor :/Sabahtan beri hastanelerdeyimbakamadım buraya. 4 tüp kan verdim. Açlık tokluk şekeri için. Yoruldum vallahi
Ya biz açık kapı bırakıyoruz erkenden kıyafet almıcaz zaten diyeohh bebek iyi ya şükür. Büyük ihtimal küçük ihtimal olmuyor böyle. Kız mı değil mi söylesin artık
Benim daha cinsiyet için çok erkende kalbinin attığını görsem yeter 1 aydır yedim bitirdim kendimi .
Salikla gelsin bebegin canim cinsiyet tahmini yapmadi mi acabaBende yeni çıktım doktordan 11+1 di ama ultrasonda 11+5 çıktı çok şükür her şeyi güzel çıktı bide totosunu kaldırdı indirdi falan zıpladı gibi ay bir havalar bir havalar maşAllah ama eşime dedim şimdiden böyleyse doğduğunda ağzımıza edecekikili test içinde kan verdim haftaya çıkacakmış
Canım hiç bilmiyorum tetenoz yaptırdım mi daha önceHiç tetanoz olmadıysan 2 doz yaptır dedi benim doktor ben öyle yaptırcam canım şimdilerde git muhakkak asmye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?