2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Güle güle kullansın bebiş çok güzel

Size de folik asitli vermişler. Folik asit kullanmak istemedim ama vinalac dedi bana da
İyi de ilk 3 ayda özellikle önerilmesinin sebebi eksikliğinin ciddi zarar veriyor olmasıyla alakalı yoksa senin folik asite olan ihtiyacın 3. Aydan sonraki gebelik süresince bitmiş değil ?
Zihnimde bir an ‘Tarkan: Arar buluruz’ çaldı ama boşuna da gaza getiriyor olabilir.
Şimdiden sormaya başlayalım eczanelere ama zor bence de

Hayırlı olsun canım benim. Güzel günlerde kullanın yatağınızı.
Benim çocukluktan kalma tetanoz aşım var, ama kaç doz bilmiyorum :)
Maalesef sütlerle alakalı net birşey kimse söyleyemez yani, ben alıyorum kaynatıyorum ama fokur fokur değil elbette, soğumaya yakın da mayalıyorum herkes aynı olmayabilir elbette. Bugüne kadar şükür sorun yaşamadım.

Teşekkürler cevaplarınız için. Ya benim okuduğum yazıda açık alınan sütle değil de pastörize edilmiş yani market sütüyle yoğurt yapın diyordu. Doktor da onayladıysa yemeye devam o zaman
Valla biz köyden alıyoruz sütü gayette açık ama annem kaynatıyor valla eskiden hazır süt yoğurtmu vardı devam yani

Benim her tahlilde folat değerim çok yüksek çıkıyor bu nedenle kullanmak istemiyorum

Teşekkür ederiz yavrum. kayınpederime de dedik içine kaliteli bi yatak senden tekstil fabrikasında çalışıyor çok anlar böyle şeylerden ayarlarız diyor
Heh aynen işte bu zamana kadar herhangi bi sorun yaşamamak aynı satıcıdan devam etmek vs mantıklı yani. Ben daha hiç oturduğum civarda satın almadım o yüzden güvenemiyorum buradakilere yoksa hazır süt yerine daha mis
Benim her tahlilde folat değerim çok yüksek çıkıyor bu nedenle kullanmak istemiyorum
Aa öyle mi bilinçli olmanız çok güzel. o zaman folik asit içermeyen bi multivitamin bilmiyorum genelde gebelikte verilenlerin hepsinde var sanırım. Doktorunuz ne diyor ?

Gözün aydın canım benim
Ekleyelim mi listeye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…