2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar size bir sorum olacak. Dışarıdan alınan sütle yapılan yoğurdun bir zararı var mı? İnternette buna dair bir şey okudum diye hatırlıyorum
Dışarıdan alınan derken paketli süt mü?
Ne zararı olacak ki... Bütün sütler dışarıdan zaten. Ben yoğurt severim, kalsiyum şu an bizlere çok lazım bebişlere de.

Teşekkür ederim Ben de bekleyeyim biraz daha.

Kızlar size bir sorum olacak. Dışarıdan alınan sütle yapılan yoğurdun bir zararı var mı? İnternette buna dair bir şey okudum diye hatırlıyorum
Zararı yoktur bence ama ben mayalıyorum yoğurdu, hazır sütü ilk zamanlar içiyordum tiksindim ondan nedense mayalamak için aldığım sütten içebiliyorum şuan.

Benimde kanamalarm oluyor nasıl geçirdiniz günleri bende çok tedirginim

Sağol canım gebelik şekeri nasıl oluyor ne zaman ölçülüyordu o?

Benim de dişim hava alıyor. Biraz daha dişimi sıkacağım ama, daha sonrasında baktırırım artık kötü olursam soğuk su filan iyi gelmiyor.

Benim de dişim hava alıyor. Biraz daha dişimi sıkacağım ama, daha sonrasında baktırırım artık kötü olursam soğuk su filan iyi gelmiyor.
Bugün hava bayağı soğuktu soğukta kalınca daha da arttı ağrısı gargara yapıyorum uyuşturuyor kesiyor biraz ama hassasiyet devam.

Annem doktora sordu ben yapıyorum yoğurt sorun olur mu diye ay olur mu ondan daha faydalısımı var dedi haklı markettekiler 1 ay dayanıyor içindeki katkılardan dolayı bide annem baya kaynatıyor sütü

Teşekkürler cevaplarınız için. Ya benim okuduğum yazıda açık alınan sütle değil de pastörize edilmiş yani market sütüyle yoğurt yapın diyordu. Doktor da onayladıysa yemeye devam o zaman

Bu arada ben de henüz sağlık ocağı tarafından aranmadım, kendim de kayıt açtırmadım. Önümüzdeki hafta uğrayayım bi

Ne güzel yaa darısı bize Bir şeyler alırsan fotoğraf bekliyoruz :)
Kanz with me anne yanı park yatak aldım fotoğrafını ekledim. Dönencesi yok ama bu alışveriş bize 350 TL Çek verdi. Onunla da mantıklı bi şey almayı düşünüyoruz

Ne aşı gerekiyorsa doktor söyler herhalde. Ne aşısı olacağız ben fransız kaldım da :)
Tetanoz çiçeğim. Hüseyin hocaya sordum hiç yaptırmadıysan 2 doz yaptırabilirsin gebelikte dedi. 5 doza sonradan tamamlanıyormuş hatta toplam 10 doz aşıyı tamamlayınca ömür boyu koruma sağlıyormuş. Belirli aralıkları var ama gebelikte 2 dozu yapılabiliyor.
Dışarıdan alınan derken paketli süt mü?
Ne zararı olacak ki... Bütün sütler dışarıdan zaten. Ben yoğurt severim, kalsiyum şu an bizlere çok lazım bebişlere de.
Hijyeniyle alakalı bu sokak sütlerine Karşı bi çekince var çok kaynatmayla yeterince temiz bir süt elde edilmiyor bi de kaynatınca vitamin mineral değerleri yok oluyor gibi gibi seyler ama olay çıkabilir burada çok bir şey demiyorum
Bir arkadaş bu videoyu atmıştı, bunları doktorumla görüşeceğim bir dahaki randevumda, o da onaylarsa bunu yaptıracağım.
Ben tam olarak bunu sordum kuzum, doktorum bulunması cok zor dedi bulabilirsen bu aşıdan yaptır dedi.
bizimde dün kontrolümüz vardı 14+2 de doktor %90 kız dedi buda ultrasonumuz
adı da Ada ekeleyebilirsin -Sunshine
Ekliyorum canım sağlıkla gelsin bebiş
Merhabalar, 12 haftadan sonra hangi multivitamini tavsiye etti doktorlarınız?
Ocean mummy (multivitamin), D vitamini, Demir ilacı, kalsiyum magnezyum.

Eklentiler

• 04C073F3-2618-4EE3-9712-3A572DFB87BA.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 61
Size de folik asitli vermişler. Folik asit kullanmak istemedim ama vinalac dedi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…