Dışarıdan alınan derken paketli süt mü?Kızlar size bir sorum olacak. Dışarıdan alınan sütle yapılan yoğurdun bir zararı var mı? İnternette buna dair bir şey okudum diye hatırlıyorum
Teşekkür ederimEvet benim de dişimde küçük bi yer kırıldı kadın doğum doktoruma sordum anestezi gerektiren bi işlem için 14.haftayı beklemen gerekiyor dedi. Film çekimi yasak. Dişçiye de gittim o da bekleyelim dedi. Şuan ağrım yok bakalım inşallah olmaz.
Benim de aklımda vardı cinsiyet partisiBana istersen yaparım ama %51 falan dedi bende ben istemiyorum kesin olunca kağıda yazın verin ben görmeyim ben sürpriz yapıcam dedim
Zararı yoktur bence ama ben mayalıyorum yoğurdu, hazır sütü ilk zamanlar içiyordum tiksindim ondan nedense mayalamak için aldığım sütten içebiliyorum şuan.Kızlar size bir sorum olacak. Dışarıdan alınan sütle yapılan yoğurdun bir zararı var mı? İnternette buna dair bir şey okudum diye hatırlıyorum
Benimde kanamalarm oluyor nasıl geçirdiniz günleri bende çok tedirginim12.haftama kadar pedle gezmek zorunda kaldım. İlk 3 ayım kanamalarla geçti. Çok şükür bebeğim hep sağlıklıydı. O yüzden korkmayın hanımlar. Doktorunuz bebek sağlıklı diyorsa hiçbir şey olmuyor Allahın izniyle. İlk 3 ay kanamalı gebelik yaşayan çok fazla kadın varmış. Benım 13.haftamda bıcak gibi birden kesildi kanamalarım. Baya baya kırmızı adet gibi geliyordu hemde öncesinde.
Bir arkadaş bu videoyu atmıştı, bunları doktorumla görüşeceğim bir dahaki randevumda, o da onaylarsa bunu yaptıracağım.Ne aşı gerekiyorsa doktor söyler herhalde. Ne aşısı olacağız ben fransız kaldım da :)
Sağol canım gebelik şekeri nasıl oluyor ne zaman ölçülüyordu o?Benim ilk gebeliğimde oğlum ilk başlarda 1 hafta sonraki haftalarda 2 hafta öndeydi hep doktorum gelişimi önde iyi diyordu bu gebeliğimde de bir kaç gün önde gidiyor bebeğim endişe etme iyi bir şey hatta, 3 haftayı geçmediği ve gebelik şekerinden kaynaklanmadığı sürece sorun değilmiş.
Benim de dişim hava alıyor. Biraz daha dişimi sıkacağım ama, daha sonrasında baktırırım artık kötü olursam soğuk su filan iyi gelmiyor.İyi haberlerle gelen annelerimize kocaman maşallahBende kan verdim nifty için inşallah güzel haberler alırım.
Kızlar bir de geçmiş gebeliğinde ya da şimdi diş sıkıntısı yaşayan oldu mu dişim çok ağrımaya başladı doktora gitsem işlem yapsa bile korkuyorum yapmasam küçük bir iltihabın bile bebeğe zararı olabilirmiş ne yapsam
Bugün hava bayağı soğuktu soğukta kalınca daha da arttı ağrısı gargara yapıyorum uyuşturuyor kesiyor biraz ama hassasiyet devam.Benim de dişim hava alıyor. Biraz daha dişimi sıkacağım ama, daha sonrasında baktırırım artık kötü olursam soğuk su filan iyi gelmiyor.
Yok canım tansiyonuna filan bakıyorlar eğer hastanede testlerini yaptırmadıysan alıyorlarSanırım bir kan alacaklar sadece değil mi gidince
Annem doktora sordu ben yapıyorum yoğurt sorun olur mu diye ay olur mu ondan daha faydalısımı var dedi haklı markettekiler 1 ay dayanıyor içindeki katkılardan dolayı bide annem baya kaynatıyor sütüKızlar size bir sorum olacak. Dışarıdan alınan sütle yapılan yoğurdun bir zararı var mı? İnternette buna dair bir şey okudum diye hatırlıyorum
Gebelik şekerine 24 28 haftalar arası bakılıyor canım sen endişe etme bebeğim ne güzel gelişmiş diye düşünSağol canım gebelik şekeri nasıl oluyor ne zaman ölçülüyordu o?
Hamilelikte diş sıkıntı vallahi.Bugün hava bayağı soğuktu soğukta kalınca daha da arttı ağrısı gargara yapıyorum uyuşturuyor kesiyor biraz ama hassasiyet devam.
Kanz with me anne yanı park yatak aldımNe güzel yaa darısı bizeBir şeyler alırsan fotoğraf bekliyoruz :)
Tetanoz çiçeğim. Hüseyin hocaya sordum hiç yaptırmadıysan 2 doz yaptırabilirsin gebelikte dedi. 5 doza sonradan tamamlanıyormuş hatta toplam 10 doz aşıyı tamamlayınca ömür boyu koruma sağlıyormuş. Belirli aralıkları var ama gebelikte 2 dozu yapılabiliyor.Ne aşı gerekiyorsa doktor söyler herhalde. Ne aşısı olacağız ben fransız kaldım da :)
Hijyeniyle alakalı bu sokak sütlerine Karşı bi çekince var çok kaynatmayla yeterince temiz bir süt elde edilmiyor bi de kaynatınca vitamin mineral değerleri yok oluyor gibi gibi seyler ama olay çıkabilir burada çok bir şey demiyorumDışarıdan alınan derken paketli süt mü?
Ne zararı olacak ki... Bütün sütler dışarıdan zaten. Ben yoğurt severim, kalsiyum şu an bizlere çok lazım bebişlere de.
Ben tam olarak bunu sordum kuzum, doktorum bulunması cok zor dedi bulabilirsen bu aşıdan yaptır dedi.Bir arkadaş bu videoyu atmıştı, bunları doktorumla görüşeceğim bir dahaki randevumda, o da onaylarsa bunu yaptıracağım.
Ekliyorum canım sağlıkla gelsin bebişbizimde dün kontrolümüz vardı 14+2 de doktor %90 kız dedi buda ultrasonumuz
adı da Ada ekeleyebilirsin-Sunshine
Ocean mummy (multivitamin), D vitamini, Demir ilacı, kalsiyum magnezyum.Merhabalar, 12 haftadan sonra hangi multivitamini tavsiye etti doktorlarınız?
Size de folik asitli vermişler. Folik asit kullanmak istemedim ama vinalac dedi bana daKanz with me anne yanı park yatak aldımfotoğrafını ekledim. Dönencesi yok ama bu alışveriş bize 350 TL Çek verdi. Onunla da mantıklı bi şey almayı düşünüyoruz
Tetanoz çiçeğim. Hüseyin hocaya sordum hiç yaptırmadıysan 2 doz yaptırabilirsin gebelikte dedi. 5 doza sonradan tamamlanıyormuş hatta toplam 10 doz aşıyı tamamlayınca ömür boyu koruma sağlıyormuş. Belirli aralıkları var ama gebelikte 2 dozu yapılabiliyor.
Hijyeniyle alakalı bu sokak sütlerine Karşı bi çekince var çok kaynatmayla yeterince temiz bir süt elde edilmiyor bi de kaynatınca vitamin mineral değerleri yok oluyor gibi gibi seyler ama olay çıkabilir burada çok bir şey demiyorum
Ben tam olarak bunu sordum kuzum, doktorum bulunması cok zor dedi bulabilirsen bu aşıdan yaptır dedi.
Ekliyorum canım sağlıkla gelsin bebiş
Ocean mummy (multivitamin), D vitamini, Demir ilacı, kalsiyum magnezyum.
Çok güzel adı var, ismiyle sağlıkla büyüsün. Hayırlı olsun.bizimde dün kontrolümüz vardı 14+2 de doktor %90 kız dedi buda ultrasonumuz
adı da Ada ekeleyebilirsin-Sunshine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?