Benimde biyokimyasal risk 108:1 çıktı. Bende yarın yaptircam nifty. İnşallah sıkıntısız çıkarKızlar cinsiyetim belli oldu erkekmiş 4 doktor söyledi 2si perinatolog neden 4 doktor derseniz maalesef 2 Li testim riskli geldi doktor doktor geziyorum ense ve burunda sıkıntı yok çok şükür ama biyokimyasal 65:1 riskim genel riskim 271:1 nifty yaptırdım 6 gün oldu sonucu bekliyorum günler geçmek bilmiyor sanki bende doktor doktor geziyorum o yüzden
Doktoru tahlilden önce gitmiştim, bir sonraki muayeneye gitmeme 3 hafta var. B12 düştükçe folat artışı daha da olmuş. Ters orantılıymış. Her hususta doktoru rahatsız etmek istemediğim için sizin doktorlarınızın fikrini merak etmiştim. Teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için.Teşekkür ederiz yavrum. kayınpederime de dedik içine kaliteli bi yatak sendentekstil fabrikasında çalışıyor çok anlar böyle şeylerden ayarlarız diyor
Heh aynen işte bu zamana kadar herhangi bi sorun yaşamamak aynı satıcıdan devam etmek vs mantıklı yani. Ben daha hiç oturduğum civarda satın almadım o yüzden güvenemiyorum buradakilere yoksa hazır süt yerine daha mis
Aa öyle mi bilinçli olmanız çok güzel. o zaman folik asit içermeyen bi multivitamin bilmiyorum genelde gebelikte verilenlerin hepsinde var sanırım. Doktorunuz ne diyor ?
Çok sağol canım içimi rahatlattın yaptıran birinden sıkıntı çıkmadığını öğrenmek rahatlattı teşekkür ederim
Bana istersen yaparım ama %51 falan dedi bende ben istemiyorum kesin olunca kağıda yazın verin ben görmeyim ben sürpriz yapıcam dedim
Bilemedim simdi ama insallah hamilesindir canimEki Görüntüle 3041625
Kızlar içinizde çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar vardır mutlaka bana yardımcı olur musunuz
Ben 25 Marta iğne oldum bugün test yaptım 2 bardak su içip hemen 2. İdrar ile sizce iğne etkisi mi
Evet öyle bir ters etki olduğunu biliyordum ben de.Doktoru tahlilden önce gitmiştim, bir sonraki muayeneye gitmeme 3 hafta var. B12 düştükçe folat artışı daha da olmuş. Ters orantılıymış. Her hususta doktoru rahatsız etmek istemediğim için sizin doktorlarınızın fikrini merak etmiştim. Teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için.
Bebeğe uzak biryerde kanama alanın korkma dediler de insan çok tedirgin oluyor gerçekten 2 gün kahverengi 3. Gün yoğun Kanamayla geçiyorBenımde terginlikte geçti malesef ama sonunfa bitti. Eger doktor gebelikte herhangi bir sorun göremiyorsa beklemekten baska careniz yok. Cogu kanama 2.trimesterda bitiyor
Kız olay yaratırım süt hakkında o kapalı hazır sütKanz with me anne yanı park yatak aldımfotoğrafını ekledim. Dönencesi yok ama bu alışveriş bize 350 TL Çek verdi. Onunla da mantıklı bi şey almayı düşünüyoruz
Tetanoz çiçeğim. Hüseyin hocaya sordum hiç yaptırmadıysan 2 doz yaptırabilirsin gebelikte dedi. 5 doza sonradan tamamlanıyormuş hatta toplam 10 doz aşıyı tamamlayınca ömür boyu koruma sağlıyormuş. Belirli aralıkları var ama gebelikte 2 dozu yapılabiliyor.
Hijyeniyle alakalı bu sokak sütlerine Karşı bi çekince var çok kaynatmayla yeterince temiz bir süt elde edilmiyor bi de kaynatınca vitamin mineral değerleri yok oluyor gibi gibi seyler ama olay çıkabilir burada çok bir şey demiyorum
Ben tam olarak bunu sordum kuzum, doktorum bulunması cok zor dedi bulabilirsen bu aşıdan yaptır dedi.
Ekliyorum canım sağlıkla gelsin bebiş
Ocean mummy (multivitamin), D vitamini, Demir ilacı, kalsiyum magnezyum.
Kuzum hep aldığın satıcı ise bir şey olacağını sanmıyorum temizdir zatenKız olay yaratırım süt hakkında o kapalı hazır süt
Yoğurtlar çok mu iyi yerlerde katkısız yapılıyor yoğurt 1 ay bozulmuyor şaka şaka herkes içine sineni yapsın yatak çok güzelllliyi günlerde kullanın
Ay ben de çok panik oluyorum burnum tıkanınca nefes alamıyorum diye çırpınıyorum hemenDaha demin 2 burun deliğim kapandı nefes alamadım bi an burun bandı taktım bu ne ya nefes alamadım resmen
Valla burun bandı vardı evde yapıştırdım açıldı yoksa oksijensizliktenAy ben de çok panik oluyorum burnum tıkanınca nefes alamıyorum diye çırpınıyorum hemen
Eki Görüntüle 3041625
Kızlar içinizde çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar vardır mutlaka bana yardımcı olur musunuz
Ben 25 Marta iğne oldum bugün test yaptım 2 bardak su içip hemen 2. İdrar ile sizce iğne etkisi mi
2 gece önce başıma geldi burun bandıyla uyudum sabaha kadar. Artık evde hep bulunduracağım burun bandını kötü bir histiDaha demin 2 burun deliğim kapandı nefes alamadım bi an burun bandı taktım bu ne ya nefes alamadım resmen
Aynen canım cumartesi tekrarlayayım inşallah vardır koyuda çıktı bir de biraz o da ümitlendirdiGenelde 8-9. Günde filan iğnenin etkisi bitiyor. 2 gün sonra tekrarla bence için rahat etsin
Bu burun bandıra çok ağırlık yapıyor ama nefessiz kalmaktan iyidir ay ne kötüymüş dimi2 gece önce başıma geldi burun bandıyla uyudum sabaha kadar. Artık evde hep bulunduracağım burun bandını kötü bir histi
Bende de oluyor hatta bugün de oldu bilemiyorum böbrek mi acaba diye düşündüm hamilelikten önce böyle birşey yoktuKızlar bi sorum daha varsol bel arka tarafımda halk ağzında böğür denen yerde ağrım var günlerdir ara ara gösteriyor kendini. Böbrek midir diye düşündüm ama beraberinde başka belirtiler de olması gerekmiyor mu? Bir yandan da ya enfeksiyon falansa ihmal etmeyeyim diye endişeleniyorum. Sizde var mı bu tür bir ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?