2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimde biyokimyasal risk 108:1 çıktı. Bende yarın yaptircam nifty. İnşallah sıkıntısız çıkar

Doktoru tahlilden önce gitmiştim, bir sonraki muayeneye gitmeme 3 hafta var. B12 düştükçe folat artışı daha da olmuş. Ters orantılıymış. Her hususta doktoru rahatsız etmek istemediğim için sizin doktorlarınızın fikrini merak etmiştim. Teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için.

Kızlar içinizde çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar vardır mutlaka bana yardımcı olur musunuz
Ben 25 Marta iğne oldum bugün test yaptım 2 bardak su içip hemen 2. İdrar ile sizce iğne etkisi mi

Çok sağol canım içimi rahatlattın yaptıran birinden sıkıntı çıkmadığını öğrenmek rahatlattı teşekkür ederim
Ne demek kuşum hepimiz burada bir birimize destek ve elimizden geliyorsa yardim etmek icin buradayiz rabbim yardimcimiz olsun hepimizin gonlune gore versin insallah

Evet öyle bir ters etki olduğunu biliyordum ben de.
Biraz baktım da olmayan yok gibi ya. Genelde içinde hep 400 mikrogram Var. Pharmaton vitality de 200 mikrogram var en azından.

Benımde terginlikte geçti malesef ama sonunfa bitti. Eger doktor gebelikte herhangi bir sorun göremiyorsa beklemekten baska careniz yok. Cogu kanama 2.trimesterda bitiyor
Bebeğe uzak biryerde kanama alanın korkma dediler de insan çok tedirgin oluyor gerçekten 2 gün kahverengi 3. Gün yoğun Kanamayla geçiyor

Kız olay yaratırım süt hakkında o kapalı hazır süt
Yoğurtlar çok mu iyi yerlerde katkısız yapılıyor yoğurt 1 ay bozulmuyor şaka şaka herkes içine sineni yapsın yatak çok güzellll iyi günlerde kullanın

Kızlar bi sorum daha var sol bel arka tarafımda halk ağzında böğür denen yerde ağrım var günlerdir ara ara gösteriyor kendini. Böbrek midir diye düşündüm ama beraberinde başka belirtiler de olması gerekmiyor mu? Bir yandan da ya enfeksiyon falansa ihmal etmeyeyim diye endişeleniyorum. Sizde var mı bu tür bir ağrı

Daha demin 2 burun deliğim kapandı nefes alamadım bi an burun bandı taktım bu ne ya nefes alamadım resmen

Kuzum hep aldığın satıcı ise bir şey olacağını sanmıyorum temizdir zaten 2 senedir bu çevrede oturuyorum ben de komşuya geliyor ama cesaret edemedim annemlerin de sütçüsü var yıllardır tanırız güzeldir sütleri de. Hazırlar konusundaki eleştirine de katılıyorum.
İnşallah kuzucum

Genelde 8-9. Günde filan iğnenin etkisi bitiyor. 2 gün sonra tekrarla bence için rahat etsin

Bende de oluyor hatta bugün de oldu bilemiyorum böbrek mi acaba diye düşündüm hamilelikten önce böyle birşey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…